Evo kanačno Danny dobiva svoju nadražu() mapu Nelson Bay po danu.
Sad češ moći više toga vidjeti, nadam se.
Evo kanačno Danny dobiva svoju nadražu() mapu Nelson Bay po danu.
Sad češ moći više toga vidjeti, nadam se.
Hello XXX (ovo je moje ime, triple X, kao Vin Diesel :D),
Thank you for writing to Electronic Arts customer support.
I would like to inform you that as by the information provided by you, I have checked your account and have come to know that your code is banned due to Fraud management because of using some fraud activities. I would request you to contact the retailer from where you have purchased the game.
If there is anything else we can help you with please let us know.
Thank you,
Ovo su mi napisali kad sam tražio da mi updejtaju veteran rank za bf heroes. Poslao sam im mail zbog čega, al vjerovatno je onaj ebay prodavač zayebao stvar (a bio je verified, majku mu)
Ako se ne riješi situacija, bilo je zabavno igrati s vama, vidimo se na nekom drugom bf-u.
[-BiH-] oo-DrNasty-oo
Hello XXX (ovo je moje ime, triple X, kao Vin Diesel :D),
Thank you for writing to Electronic Arts customer support.
I would like to inform you that as by the information provided by you, I have checked your account and have come to know that your code is banned due to Fraud management because of using some fraud activities. I would request you to contact the retailer from where you have purchased the game.
If there is anything else we can help you with please let us know.
Thank you,
Ovo su mi napisali kad sam tražio da mi updejtaju veteran rank za bf heroes. Poslao sam im mail zbog čega, al vjerovatno je onaj ebay prodavač zayebao stvar (a bio je verified, majku mu)
Ako se ne riješi situacija, bilo je zabavno igrati s vama, vidimo se na nekom drugom bf-u.
[-BiH-] oo-DrNasty-oo
Kako!? Što?! Ma ne može to tako!
Zašto mi ne priznaje B. Heroes u Veteran? Napravio sam ga čak na dva accounta, jedan novi i jedan koji koristim za bbc2, al nejde, neće se obojat ona sličica.
Čak sam i jednu rundu BH odigro. Di je problem?
nešto se jučer dany i još neki ljutili na teknokya pa me zanima u svezi glede čega,ma ja isto mislim da ste preozbiljno shvatili igru,ne triba se žestit
Zašto mi ne priznaje B. Heroes u Veteran? Napravio sam ga čak na dva accounta, jedan novi i jedan koji koristim za bbc2, al nejde, neće se obojat ona sličica.
ma moras im mailati da te rucno dodaju..nesto im to ne radi ok preko stranice...
taj mi je isao na pimpek ispocetka ali sam ga kasnije jako zavolio... ah ti digichi! bas su simpa.
nešto se jučer dany i još neki ljutili na teknokya pa me zanima u svezi glede čega,ma ja isto mislim da ste preozbiljno shvatili igru,ne triba se žestit
Bilo nas je 6 u heliju a on je bio pilot i budala samo skoči na neko brdo i sjebe nas sve.
vjerovatno je opet nesto kombinirao s C4.... on to voli nalijepit na quad ili heli i dici sve u tri lijepe pi*ke materine
kao sto sam i pretpostavio.... on to jednostavno voli...
Bilo nas je 6 u heliju a on je bio pilot i budala samo skoči na neko brdo i sjebe nas sve.
Hehe koji car!
sasavac jedan....
Lol on to stalno radi i nije mu prvi put da tako pokolje sve u heliu, samo kako bi se bacio na brdo ili svjetionik.
Jest zayeba je to se ne radi ni kad si sam u heliju jer onda iskorištavaš bezveze prijevozno sredstvo koje može prebacit cilu ekipu iza leđa neprijatelju.
ja vec odavna ne sjedam s njim u heli..... shvatite ga, to kljuc do ljubavi
I ja sam jednom bio odgovoran za masovni pokolj suigrača u heliću-kad sam fulao tipku za repair tool i izvadio CG....sad se uvijek rijesim rakete u bazuki prije neg uđem u heli
Čuj Danny, ako ima igrača kojima je dosadno, a koji svoju dosadu iskaljuju na svojim suborcima, pa možda bi trebao djeliti 24/48 satne banove takvima.
I ja sam jednom bio odgovoran za masovni pokolj suigrača u heliću-kad sam fulao tipku za repair tool i izvadio CG....sad se uvijek rijesim rakete u bazuki prije neg uđem u heli
Ovo je drugo, ti to nisi namjerno napravio.
Čuj Danny, ako ima igrača kojima je dosadno, a koji svoju dosadu iskaljuju na svojim suborcima, pa možda bi trebao djeliti 24/48 satne banove takvima.
Upozorio sam ga da će drugi puta dobiti ban pa se nadam da se to neće ponoviti.
taj mi je isao na pimpek ispocetka ali sam ga kasnije jako zavolio... ah ti digichi! bas su simpa.
nije ti on talijan
100% znam da je hrvat, čak je i pričo u igri
Di je pirat nestao :)
Mic mic - :)
Ma dobar je Teknokyo... Uvijek ima neke lude taktike...
Di je pirat nestao :)
Mic mic - :)
Koji si ti?Koji ti je nick u BF-u?
Ma dobar je Teknokyo... Uvijek ima neke lude taktike...
Nabijem ga, dobar je ali nek ode igart COD :P
ma moras im mailati da te rucno dodaju..nesto im to ne radi ok preko stranice...
Na koji mail da im pošaljem ?
Na koji mail da im pošaljem ?
Ma odi tu, pa na Email Us, pa live chat. Engleski valjda znaš, a ako hoćeš, mogu ti i ja to napravit, samo mi treba mail, onaj s kojim si se registrirao za BC2
Ispricavam se!. Drugi put cu kruzit oko mape dok svi ne izadju :D
Radi :D (još uvijek)
Nije fora u tome samo teknokyo, nego ti uvijek lutaš sam. Sve želiš napraviti sam, e pa nije to Call of Duty. Ovdje moraš misliti na tim i kretati se sa svojim squadom.
Tebe baš briga za drugo kolko vidim, ja ču se baciti tamo i kempati pa ko ostale šiša to je ponekad tvoja teorija.
Kao jučer na panama canal mapi, oni nam uzmu 3 od 4 zastave, a ti tamo na njihovim deploymentu kempaš i nastavljaš svoj omiljeni c4 na njihove tenkove. Bolje da si im onda uzeo tenk pa išao osvojiti neku zastavu pomoći timu ,a ne sebi nabijati score.
Ispricavam se!. Drugi put cu kruzit oko mape dok svi ne izadju :D
O! Tenknokyo! Lijepo da si se javio
Da, Kuky ima pravo, uvijek sve sam radiš