Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.104
|
čitano: 430.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 6
fila2208 ...

Ubaci Cairo,. teče bolje od nekih tu. 

Iberian je isto na knap realno.

Jel tick rate 60 ili 30hz?

Ne mogu ja birat tick rate

Cairo ubačen

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 6

Da li se isplati uzimati taj Battle Pass ili ne? Netko uzeo? Ako je neka napiše da li se isplati?

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
maxis kaže...

Da li se isplati uzimati taj Battle Pass ili ne? Netko uzeo? Ako je neka napiše da li se isplati?

Ja uzeo, nista special, sve kozmetika u biti, skinovi i ono za profil, +15% XP boost, da ti i neke puske sa posebnim setom attachmenta i camo, i to je zasad to koliko sam skuzio. Nisam jos provjerio sve do kraja, otisao sam rokat ovu novu mapu na repeat, znaci apsolutni kaos. Ako naides na dobrog pilota za attack heli, ostali mogu samo gledat kako Musa dere jarce. Ovo novo vozilo mi je isto do jaja, ima velik rate of fire kad si gunner pa ekipa pada kao pokosena. 

Ako ima nesto specijalno da te zanima za BP reci pa slikam 

15 godina
Battlefield 6

evo detaljan pregled i tutorial o svemu.

a jesu usrali nepotrebno, a phantom pro paket je bačen novac, preloše kako ne znaju složit to da ''vrijedi'' novce.

pro radio station lol 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
pirat kaže...

BUG server,samo velike mape ....

pa šta je prazan server?

11 godina
Battlefield 6

Nova mapa je teško smeće ako ćeš pješaka igrati, reddit gori naravno. Imaš 7 teških oklopnih vozila sa svake strane na svakom pointu te čeka tenk a snajperčići blješte sa svakog brda. Preljepa mapa vizualno i dobar fps i sve to ali balans katastrofa. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Search prema bug forum nema ničeg, search preka koda dobijem ovo

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
digitall kaže...
pirat kaže...

pa šta je prazan server?

Da,slabo ekipe bilo

CyberDemonVZ kaže...

To tako radi jbg,kad svi odemo,postavke i ime servera ostanu al netko stalno mora pokrenuti.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 6

Igrao sinoć REDSEC.... iskreno, prvi feeling je bio "ej pa ovo je doslovno 1:1 Warzone" 

It is always darkest just before the dawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxis kaže...

Ja sam uzeo Phantom edition pa imam u sklopu toga Battle Pass Pro. Realno sve je to skinjarija i tu i tamo neko oružje koje je ionako free svima. 

Ako patiš na skinove i bonus XP od 15% uzmi, inače ne vidim razlog. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
17 godina
Battlefield 6

Ja ovaj battlepass ništa ne kužim, aktivirao sam BF PRO (ne znam ni što je to) i dobio neke skinove (navodno) koje ne mogu ni koristiti (osim oružja). Ja igram igru preko EA PLAY PRO.

Nova mapa mi je odlična.
REDSEC nisam probao još.

Sve u svemu, ima contenta i dolazak novog contenta me veseli, ali stvarno su zakomplicirali ovo sa battlepassom i sranjima oko njega.

Ali generalno, ne mogu reći ništa loše niti da me nešto izrazito smeta.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Q-Tip kaže...
maxis kaže...

Ja sam uzeo Phantom edition pa imam u sklopu toga Battle Pass Pro. Realno sve je to skinjarija i tu i tamo neko oružje koje je ionako free svima. 

Ako patiš na skinove i bonus XP od 15% uzmi, inače ne vidim razlog. 

Hvala tako mi se i činilo. Još da su mi dali onaj XP što nisam mogao igrati  igru na dan izlaska pa ajde.Može se i bez toga zabaviti.Meni nova mapa isto odlična drugo nisam stigao probati. Ako će biti ljudi navečer dolazim na server Bug što je Pirat složio.Moglo bi biti dobro ako se skupi domaća ekipa.

sake08
7 godina
Battlefield 6

što se dogodilo sa hc serverima u eu?

već danima nema ničega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Navratio sam malo na Bug server i jedno pitanje, da li su na sreveru postavke za oružja dirane?

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kendo kaže...

Navratio sam malo na Bug server i jedno pitanje, da li su na sreveru postavke za oružja dirane?

Nisu,samo klase su zaključane.

سمندری ڈاکو
16 godina
BeLLicus kaže...

Nova mapa je teško smeće ako ćeš pješaka igrati, reddit gori naravno. Imaš 7 teških oklopnih vozila sa svake strane na svakom pointu te čeka tenk a snajperčići blješte sa svakog brda. Preljepa mapa vizualno i dobar fps i sve to ali balans katastrofa. 

Njubarama sve smeta. Samo pješaka se igra, sniperi i tenkovi se rješavaju nožem i aparatom za varenje, došuljam se do svakog.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
9 godina
Battlefield 6

BR izgleda kao ocaj. Doslovno kopija Warzone-a. Toliki hajp radi nicega. Cak je i plating ista animacija ko i u warzoneu hahaha. Jos veci ocaj je da nema solo moda, samo duo i squad. Uglavnom Firestorm BR je bio triput bolji

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
HolyPotato kaže...

BR izgleda kao ocaj. Doslovno kopija Warzone-a. Toliki hajp radi nicega. Cak je i plating ista animacija ko i u warzoneu hahaha. Jos veci ocaj je da nema solo moda, samo duo i squad. Uglavnom Firestorm BR je bio triput bolji

Slažem se, isti feeling sam imao. I baš to, kad stavlja plate za armor, gledam i ne vjerujem... 

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
Battlefield 6

Probao i ja sinoć BR i baš to što kažete, čista kopija Warzonea, iskreno moglo je i bez toga...probao sinoć i na tome će ostati.

Također sam odigrao i jedan conquest na Blackwell field i mapa mi je čisto ok, ništa posebno, ali nije ni loša.

Ove gluparije sa skinovima i sezonom me nezanimaju niti najmanje, također prekopirano iz COD-a.

Nakon 25 sati udaranja po bojišnici mogu reći da mi sam gameplay i atmosfera pašu, manje mape dovode do konstantne akcije, samo nek budu ažurni sa patchevima i novim mapama, bude to ok.

Od modova sam za sada igrao samo conquest,breakthrough i escalation, a ove druge nisam niti probao iako mi se po opisu ni ne čine nešto napeti previše...zapravo mi nekako conqest najviše odgovora i od spomenuta 3 moda, vjerojatno jer sam na taj mod navikao u BF 3 još.

Sve u svemu dobra pucačina, konačno da imam što online zaigrati s ekipom da odmorim malo od SP igara. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

ja sam rekao da je redsec isti k ko warzone, a fila (morska dzukela) se uzbudio odmah i ide kontru...

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 6

Opet nešto pametno od njih, maknuli kričave skinove.

Merch?? Mrski uzima odmah sve

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
digitall kaže...
pirat kaže...

pa šta je prazan server?

Da,slabo ekipe bilo

CyberDemonVZ kaže...

To tako radi jbg,kad svi odemo,postavke i ime servera ostanu al netko stalno mora pokrenuti.

Nisi se baš potrudio

11 godina
Battlefield 6

Reddit gori danas. Ali bome da nisu updejtali što su obećali popravit, i dalje dron skakači odlaze na pointe gdje ne mozes normalno doci, nemoguci assigmenti, te assigmenti vezani da bas moras upaliti BR, šteta zbog mape, lijepa je jako i atmosferična. A balans bolesno loš. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Jebo me pas al ja vas tu pola ne kužim, a svi pričate kak igrate bfove sto godina.

Ja imam 30.000 sati u bfovima od početaka, pa me ti assignmenti i gluparije ne zanimaju kolko pod nokat stane. Boli me kifla šta piše na main menu screenu, a još me više boli kifla šta stoji za 'zadatak'.

Moje je da upalim igru, odaberem mod koji me zanima, pokrenem igru/mapu, odaberem klasu i odigram tih sat-dva ili koliko već imam vremena za gejm.

Skinovi, assignmenti, k...i, palci, aloo, pa onog kog to brine i zanima, promašio je igru.

Moj PC  
27 0 hvala 3
9 godina
BeLLicus kaže...

Reddit gori danas. Ali bome da nisu updejtali što su obećali popravit, i dalje dron skakači odlaze na pointe gdje ne mozes normalno doci, nemoguci assigmenti, te assigmenti vezani da bas moras upaliti BR, šteta zbog mape, lijepa je jako i atmosferična. A balans bolesno loš. 

Ne moraš igrati BR. Assignmente možeš rerolati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2025 15:20 (It'sMe932).
16 godina

Slažem se kolega!! 

...iako si teška njubara. 

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
ProTeinZ kaže...

ja sam rekao da je redsec isti k ko warzone, a fila (morska dzukela) se uzbudio odmah i ide kontru...

pa isti je, sve su royale igre iste, osim apexa.

nema tu šta dodatno, tj. oni ne znaju kad im je vine zampella bogisus.

moglo se više gledat naglasak na misije i squadplay s već definiranim rolama, a manje pokušaj warzonea.

mapa koja se mijenja, na kojoj se mijenja i vrijeme i situacije koje tjeraju na izmjene taktike u hodu.

Ne znam točno kako bi stavljanje armora drukčije napravili ako se jebeni armor stavlja na prsa i u stvarnom životu. Jedino da svaki put preko sebe navlači cijeli vest, ili šta.

Činjenica je da je cod skopirao pubg i napravio svoju shemu i sad sve izgleda kao warzone, što je i cilj da se privuku console peasante sa aim assistom.

probao sam jednu partiju pa mi se srušilo, dosadno kao i svaki royale, bar meni, ali tko voli nek gušta.

nezz šta ste/smo očekivali, neku revoluciju? Oni ništa novo ne znaju, ionako su samo reckilirali sve od prije, smanjili mape i namumpali broj vozila, i ubrzali spawn.

Tenkove trošiš nema straha kad ih ima još 5 samo izviru. Smiješan balans, no namjerno napravljeno radi fiktivnog dojma ilitiga battlefield momentsa.

ontopic:

vi koji ste na Ea i niste mogli igrati prvi dan jeste dobili ispričavajuće one nagrade 12x boost kao i battlepass.?

6 nisam dobio
4 dobio sam x12 boost i bp
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
BeLLicus kaže...

Redit njubare vajneri su za metro i locker mape. Čudo od mape kako se može sjebat ove tenkove i snipere. Prika ih spota(najdraže kad je cijela grupa na brdu), avion kamikaza na njih kaos i prigušivać dovršim kampere.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2025 16:12 (dery).
13 godina
BeLLicus kaže...

A kad to reddit ne gori? Ljudi tamo svaki dan samo traže na što će se novo naljutiti.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
9 godina
Battlefield 6

Reddit više ni ne otvaram, jebeni echo chamber frustriranih ljudi koji vide samo negativne stvari u životu i očekuju da sve bude savršeno.

4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice