Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.846
|
čitano: 385.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
Igrao sam dosad inžinjera u bf ali dok slučajno nisam sinoć pogledao kratki video sad samo sniper, doslovno je hack u igrici skill ti i netreba.Sve što treba mouse sensitivity sniper range finder i samo dvije stvari promjeniti u postavkama key bindings.
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
MGloc kaže...
Acex kaže...

Igram na 2k rezoluciji.I evo sad nakon malo igranja sa postavkama mi je sve fluidno 70 do 80 fpsa.Mesh na ultra,texture na high i sve ostalo na low.

Ali ne znam ja sam se nakon 2 dana igranja vec zasitio.Mape niš posebno,za moj ukus prebrz gameplay.

I dalje mi je peek battlefielda bio bf1 i bf3,tu atmosferu tesko da moze ijedna nova bf igra nadmašiti.

Najbolje bi ti bilo prodat taj am4 i ici na i5 14400F ili ryzen 7500f.Na 1080p sa 6700xt super kombo za bf6. 

Bude išao gore neki 5700x3d ako ga nađem i ako mi zatreba.

Sad sam uspio slozit da radi sve fluidno na 70ak fpsa.

14 godina

Tesko ces naci rabljeni 5700x3d a i ako pronades platit ces ga vise nego sta zapravo vrijedi.Ako ne zelis puno love dati za CPU uzmi si 5700x i provuci se jos neko vrijeme a kasnije idi na ddr5 7800x3d.

7 godina
Acex kaže...

Pogledaj moje postavke, 1440p, ovo pod Moj PC tjera na 110-120FPS bez problema ovako poslozeno, a igra i dalje izgleda do jaja. Taj 5700x sam upecao preko Njuskala za 80, a jos nisam naisao na nesto sto ne moze vrtiti haha

13 godina
MGloc kaže...

Tesko ces naci rabljeni 5700x3d a i ako pronades platit ces ga vise nego sta zapravo vrijedi.Ako ne zelis puno love dati za CPU uzmi si 5700x i provuci se jos neko vrijeme a kasnije idi na ddr5 7800x3d.

Di su dani kad je 5700 bio 140 eura na ali expressu :)

12 godina
Simke8.1 kaže...
Acex kaže...

Pogledaj moje postavke, 1440p, ovo pod Moj PC tjera na 110-120FPS bez problema ovako poslozeno, a igra i dalje izgleda do jaja. Taj 5700x sam upecao preko Njuskala za 80, a jos nisam naisao na nesto sto ne moze vrtiti haha

Stavi si mesh quality na ultra jer koliko vidim svi jućuberi preporučuju da ta postavka bude uvijek na max zbog bolje vidljivosti.

A vidit cemo mozda piknem 5700x sad na black friday ako bude oko 100 eura,koliko vidim na njuski za sad nema niš.

Tjera to i ovaj deda 3600 za sad solidno pa ako zasvrbi đep lako uzmemo 5700x  Ovo je zapravo prva igra na kojoj se cpu muči,dosad što god sam igrao od mp shootera sve preko 100 fpsa na nekim medium/high postavkama

Poruka je uređivana zadnji put danas u 15:38 (Acex).
15 godina
Battlefield 6

Da li nekog zeza logitec periferija sa BF6? Naime meni nekad svijetli tikovnica i miš, ali večinom u meniu ne svijetli ništa. Upali se igra logitec se ugasi. BF 2042 svijetle tipke za igranje a ovdje ništa ili sve.

Problem je kad ne svijetli tipkovnica ne vide se slova, tipke su crne bez svjetla, a i miš ne mijenja dpi.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Figured out a solution while waiting for profile from BF. If you go in your windows setting -> Personalization -> dynamic lighting. Turn off "Compatible apps in the foreground always control lighting" The basically blocks BF6 to change the lighting. and you can keep GHub without having to use onboard.

Evo privremeno rješenje ako ima netko problem.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
Battlefield 6

Jel jos nekome ne rade serveri ili samo meni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni sad nije radilo prije 5 minuta.

15 godina
Battlefield 6

Pali serveri??

Sve offline ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
psihoroba kaže...

Pali serveri??

Sve offline ???

brt kakva ti je igra? znam da si rekao da si refundao

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
13 godina
Battlefield 6

Pao je cijeli internet danas popodne, ne samo EA. 

Btw uzeo sam si ATH R50X pa da probam i to cudo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Probao Single player kampanju mogu reci da je odlicna kao da igram one stare COD kampanje dok su jos pravili dobre. Uglavnom preporuka za preci, znam da vecina udara MP a ni neproba SP.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
fila2208 kaže...
psihoroba kaže...

Pali serveri??

Sve offline ???

brt kakva ti je igra? znam da si rekao da si refundao

Iskreno smece kad igram sam, ali kad imam ekipu onda je ok 🤣

Realno bi rekao 7.5/10