Vjerujem da je do pinga, ali ne tvojega nego netko igra sa velikim pingom i hitrg se poremeti. Sad više nema da vidiš pored imena pojedinih igrača koliki im je ping, ali ima ona oznaka wi fi naranđasta ili crvena sa uskličnikom igrača sa visokim pingom preko 120 do 200.
Vjerujem da je do pinga, ali ne tvojega nego netko igra sa velikim pingom i hitrg se poremeti. Sad više nema da vidiš pored imena pojedinih igrača koliki im je ping, ali ima ona oznaka wi fi naranđasta ili crvena sa uskličnikom igrača sa visokim pingom preko 120 do 200.
Može se uključiti negdje u opcijama, onda se vidi na Scoreboardu svima ping.
To se i meni događa često, plus isto ko iz bete, TTD vs TTK...Ja padam u 3 metka, a druga gamad mora popit 7-8 hitmarkera.
Pozdrav ekipa.Na mojoj konfiguraciji uz neki mix postavki dobijam od 60 do 80 fpsa konstantno uz 144 refresh rate monitora ali imam osjecaj da igram na 40 fpsa koliko igra ne radi fluidno.Procesor mi je zakucan od 90 do 100 % stalno kao i gpu.Probao sam i onaj user.config fix gdje smanji zauzece procesora ali igra idalje ne radi fluidno kako bih ocekivao na tom fpsu.
Ako moze neka pomoc sta napraviti ili je vrijeme za novi procesor.
BF6 ima dosta problema s hitreg to je ponajprije zbog rendom spread ili kao ga zovu bloom.
Uz to se često dešava kako su neki tu na forumu napisali da počnem prvi pucati i budem precizni, protivnički igrač se samo okrene i skineme za sek.
TTK ne znam što bi rekao nekad treba potrošiti svu municiju, a nekad radi super i onda imam isti problem da me neprijateljski skidaju me kako da sam u COD.
Provjeravao sam ping na serveru i to se dešava kada imamo svi mali ping i kada je netko uđe s velikim pingom.
Hit box opet kasni s kretanjem igrača. Već mi se desilo više puta da sam u zaklonu, ali opet poginem ili neprijateljski igrač uđe u zaklon, a ja ga uspije eliminirati.
Meni se čini da je problem do njihove mrežne infrastrukture.
Jedna za high skill igrače, koji bi mogli primjetiti razliku
Kad se uključi Uniform infantry aiming, izgleda da se NE isključi opcija Sensitivity smoothing koja bi se trebala
Probajte pa javite jel istina.
Fila, što se tiče Platoona, prema lekovima izgleda da uskoro dolaze, pa da vidimo jel to istina i hoće li istovremeno napraviti nešto i vezano uz više od 4 frenda u istom meču.
Obrnuto, Uniform aim je uključen default, a sa njim je uključen i taj smoothing kad ides ADS i ne mozes ga iskljuciti dok ne iskljucis infantry aim, onda to ugasis pa upalis nazad infantry aim i nekako je responzivnije sve kad je smoothing na off...
ja sam to uključio ali sam koeficijent onaj bacio na nulu, poa mi je sad jednas sens na svemu i na svim scopeovima.
čisto za muscle memor
što se tiče pucao prvi, a pao prvi nije mi jasno da nakon toliko godina mrežnih pucačinavam to nije postalo jasno, a uostalom, nije sve u netcodeu, dosta ljudi krivi netcode, a loši su i spori, ima nešto i u tome.
kakav je situacija sa čiterima, jel tko sreo kojeg?
btw. ovaj i dalje igra sa cronusom kolega, i dalje nije baniran, tako da one sličice po netu nezz za koga znače
Nisam sreo ni čitere, niti mi je problem netcode, ako me lik vidi prvi i krene pucat po meni logicno da su mi šanse male, isto ako krenemo 1 na 1 fight sve je fer i korektno pa ko koga bolje pogodi :D... Sta ja znam nemam primjedbe na to. Sve mi je ok osim mapa, čak i ovaj mirak je loš previše praznog hoda za ništa. Nadam se da u budućnosti dolaze puno bolje mape nego što smo dobili sad.
Pozdrav ekipa.Na mojoj konfiguraciji uz neki mix postavki dobijam od 60 do 80 fpsa konstantno uz 144 refresh rate monitora ali imam osjecaj da igram na 40 fpsa koliko igra ne radi fluidno.Procesor mi je zakucan od 90 do 100 % stalno kao i gpu.Probao sam i onaj user.config fix gdje smanji zauzece procesora ali igra idalje ne radi fluidno kako bih ocekivao na tom fpsu.
Lockaj fps na 60. Ako imas ryzen 3600 ne moze ti pratiti graficku pa ti bottlenecka i frametime ti skace.
Dvije runde, jedna escalation, druga conquest - nikako da završe...
To još nisam vidio, suprotna momčad ostala bez tiketa u conquestu a mi igrali jos 10min...Slično i escalation držali sve sektore u zadnjem dijelu, ništa se ne dešava, onaj bar miruje.
Niej mi jasno zašto su sve poglupili i spojili kutiju u ammo i health.
takva prilika da se naprave medic klasa i support klasa kako spada, a ne ovo.
Assault uzmem i rugam ljude sa sačmom kad mi se da, beacone stabljam ljude nije briga.
recon mi je ok, uzmem na njega karabin pa sam ninja.
support je OP af, engi također brutala kad su smg laseri.
treba to ponovno složit, a posbeno broken je radi open weapons, a closed weps uđem servere pa gađamo botove prvih par minuta, eto toliko koliko ljudi žele igrat closed weps nažalost, a to je bit bf.
treba složit pravi bf mode, squad leader spawn, closed weps i da se oko toga stvori kakav community.
Lockaj fps na 60. Ako imas ryzen 3600 ne moze ti pratiti graficku pa ti bottlenecka i frametime ti skace.
Budem probao.Hvala
na kojoj rezi igraš?
ja imam taj proc, klokan na 4.2, na fullhd low ne pada ispod 65, uglavnom se vrti oko 75
vidjet ćemo kako će se nositi kad ubacim 5060ti16gb i povećam na qhd.
na manjoj rezi je proc više opterećen
Igram na 2k rezoluciji.I evo sad nakon malo igranja sa postavkama mi je sve fluidno 70 do 80 fpsa.Mesh na ultra,texture na high i sve ostalo na low.
Ali ne znam ja sam se nakon 2 dana igranja vec zasitio.Mape niš posebno,za moj ukus prebrz gameplay.
I dalje mi je peek battlefielda bio bf1 i bf3,tu atmosferu tesko da moze ijedna nova bf igra nadmašiti.
Popravite si visibility.
ugasite sovis filter
upalite vignette, brightness izmežu 35-40.
jabite rezultate.