Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.771
|
čitano: 369.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
CyberDemonVZ kaže...
Brega55 kaže...

Ima li netko osim mene problema s "bugom" da mu se tokom igre, s glavne puške, samo od sebe prebaci na secondary weapon tj. gun ili obratno.

Ne znam radli li se o bug-u ili me zafrkava scroll na mišu, međutim stvarno nisam primjetio da bi bilo do scrolla. Osjetilo bi se valjda i na web browseru onda..

Čudno i iritanto, cijelu večer jučer i večer prije, i to mi se najčešće desi kada sam u kiši metaka i naravno da onda izvučem deblji kraj..

Čitam i gledam dosta o igri i bugovima, na ovaj nisam naletio.

Čuo sam za dva problema s kretanjem, u jednom je na PCu ostao priključen joystick koji je lagano driftao, drugi je bio PS5, također je hardverski problem - kontroler je bio kriv.

Ako negdje naletim na ovo tvoje, i još bolje ako ugledam rješenje, javim.

Uspio sam naletiti na reditu na takav problem, doduše post je prije 2 mj, očito u beti.

Netko je napisao da je rješio problem s resetiranjem key bindinga. Probati ću večeras.

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1mlkll4/automatic_weapon_switching/

BяєGa
15 godina
BeLLicus kaže...

Meni je Battlefield 1 broj jedan takve atmosferične mape su bile tad i više nikad. Svaka mapa perfektna, prvih 2 tjedna 100 sati u igri, ekipa svaku večer discord. Eh to su bila vremena. 

Atmosfera je bila top jer je setting bio takav, rovovsko ratovanje i deračina. Danas frajer naroužan dronovima i lockajućim sranjima ne bude u bitku trčao vikajući...a oni neki zvukovi dok čekaš gejm su užas one neke kokoši neko urlikanje i deračina nekih habibija. Nezz kakav je i čega to pokušaj.

daleko da je bf1 imao najbolji taj gritty dark setting i super je odradio ww1 to bez sumnje, ali sam jako sotao razočarao puškama i customozacijom, alli bar je imao dedicatede, tj., njihove, al opet je imao.

brejktru je meni smiješan  mod, držimo liniju i farmam killove, predosadno. Da ne ispadnem umišljen, ali dosadno je silovati ljude.

Kad sam attacker nosim smoke idem prvi i može se, ali kad nitko ne prati, ljudi ti gaze po glavi pa stoje na tebi pa dok izvade defib zavrte kotačić ili ne znaju na konzolama ni stisnut tipku koja je za revive iako im piše na ekranu.

Eskalacija osvježenje konkvesta, odlično. 

Veselim malom 4v4 one life modeu, tu može dat isto dobar ranked.

Sve u svemu odlična igra, trerba peglanja, dobar kvalietatan tematski sadržaj, bez toga neće dugo. Dosadit će ubrzo, a pogotovo kako izlaze novi naslovi kojki će odvlačiti igrače.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:00 (fila2208).
16 godina
Battlefield 6

Meni je najbolji Hardline pa tri prazna mjesta

Moj PC  
5 0 hvala 6
13 godina
fila2208 kaže...
Rocinante2112 kaže...
fila2208 kaže...
crocro23 kaže...

Ukratko iz vašeg iskustva, koji vam je ovo BF od svih po redu, najbolji, najgori ili? Možete li već sad dati mu tipa 2 najbolji titulu itd? Ne pričam o grafici već o kvaliteti MP igre.

Ako mi je bf3 10 od 10

bc2/vietnam dlc 9/10

ovaj mi je 8/10

bf4 mi je 7/10

bf2 6/10

bf1942 6/10

bf1 i bf5 5/10

sve ostalo je ispod manje spomena vrijedno

bf2142 nikad mi nije sjeo, bf2042 ne uzimamo u obzir kao bf igru.

bf play for free i heroes su isto izvedenice.

u svakom slučaju odmah nakon 3 i bc2, IMHO.

WTF 

Ne nužno d abi igru tako ocjenio, nego subjektivno bf3 je kao broj 1, a onda su ovi ispod ocjenu niži.

bf2 je objektivno 8 od 10.

pričao sam subjektivno, bf2 je legenda, ali tada me to nije primilo toliko, gravitirao sam prema codu, tek na bc2 sam se vratio nazad i shvatio da je bf zrelija/bolja igra.

Oke,to ima smisla. BF3 je i meni #1,ali BF2 je nešto posebno bio...Veličina mapa,vehicle combat,map design...Pogodjeno sve u sridu. 
Bez uspjeha i inovacije BF2 niti jedan naredni BF nebi bio to što je.

13 godina
Battlefield 6

Od svih BFOva ovi je najlaksi za farmat killove.

Ekipa koja igra ima IQ oko 50. Vecina ljudi  igra bez slusalica, bez huda ili bez monitora. Mapa i pozicioniranje je ne postoji.

Ljudi kao zombiji lete naprijed i doslovno možeš skoro sam kerijati partiju.

Kolega je rekao da ljudi ne znaju ressati. Pa samo pogledaj kad te lik ide resati pa prvo izabere pistolj, pa granatu, pa pusku onda defrib. Ljudi ne znaju ni bindat 3 stvari na kb/m... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bombilakus kaže...

Ekipa koja igra ima IQ oko 50. Vecina ljudi  igra bez slusalica, bez huda ili bez monitora. Mapa i pozicioniranje je ne postoji.

Kolega je rekao da ljudi ne znaju ressati. Pa samo pogledaj kad te lik ide resati pa prvo izabere pistolj, pa granatu, pa pusku onda defrib. Ljudi ne znaju ni bindat 3 stvari na kb/m... 

Ljudi, računajte da je ovo nekima mnogima prvi BF.
Polako.
Odlično za nas veterane, ali dajte nije još ni tjedan dana igra vani 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:58 (sudy_freak).
13 godina
Bombilakus kaže...

iskljuci crossplay ,ti šta su izgubljeni su konzolaši vecinom...

14 godina
Rocinante2112 kaže...
Bombilakus kaže...

iskljuci crossplay ,ti šta su izgubljeni su konzolaši vecinom...

PC ne može ugasit crossplay

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
Battlefield 6

Oružja nemaju recoil imaju samo bloom, tako da je prelako ownat ljude koji tek hodat uče, posbeno na brejktru.

kord je smeće, baš me razočarao, očekivao sam reikarnaciju aek971

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Brega55 kaže...

Ima li netko osim mene problema s "bugom" da mu se tokom igre, s glavne puške, samo od sebe prebaci na secondary weapon tj. gun ili obratno.

Ne znam radli li se o bug-u ili me zafrkava scroll na mišu, međutim stvarno nisam primjetio da bi bilo do scrolla. Osjetilo bi se valjda i na web browseru onda..

Čudno i iritanto, cijelu večer jučer i večer prije, i to mi se najčešće desi kada sam u kiši metaka i naravno da onda izvučem deblji kraj..

Da meni se to dogodilo par puta jučer, ili je samo prebacilo sa automatske paljbe na pojedinačni. Još jedan zanimljiv događaj se dogodio, nakon oživljavaja promijenilo mi se oružje ( to se događalo i u prijašnji BF igrama ) ali ova je imala termalnu optiku. Neznam da li ima koja puška koja puca automatski u upgredu takvu optiku?

(Gcro)K4lim3ro
15 godina
Kendo kaže...
Brega55 kaže...

Da meni se to dogodilo par puta jučer, ili je samo prebacilo sa automatske paljbe na pojedinačni. Još jedan zanimljiv događaj se dogodio, nakon oživljavaja promijenilo mi se oružje ( to se događalo i u prijašnji BF igrama ) ali ova je imala termalnu optiku. Neznam da li ima koja puška koja puca automatski u upgredu takvu optiku?

Netko je skupio tvoje stiskajući E pa te onda revao, pa ste zamjenili kitove

14 godina
Battlefield 6

Igram bf-ove od BC2, pa do 1(V i 2042 samo kratki test na mjesec dana), ali na ovom ginem ko invalid.

Može biti zbog slabog hardvera ili lošijih postavki, ali mislim da je većina mapa premala za 64 igrača. 

Dakle, konstantno se dešava da jedan moj kill završava smrću jer je uvijek i vazda drugi protivnik pored, iznad, ispod, u mbt-u, 150m dalje na scope-u, od mene, i sve je insta gib ko da igram hc. Pizde 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Upravo pao neki update. Bude to Cyber istražio.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
dax-lax kaže...

Igram bf-ove od BC2, pa do 1(V i 2042 samo kratki test na mjesec dana), ali na ovom ginem ko invalid.

Može biti zbog slabog hardvera ili lošijih postavki, ali mislim da je većina mapa premala za 64 igrača. 

Dakle, konstantno se dešava da jedan moj kill završava smrću jer je uvijek i vazda drugi protivnik pored, iznad, ispod, u mbt-u, 150m dalje na scope-u, od mene, i sve je insta gib ko da igram hc. Pizde 

O tome ja pričam, evo partija gdje sam svagdje, na svakoj zastavi uzimam sve borim se za svaki flag, radim multi killove, runda završi za 17 minuta ja napravim "samo" 26 killova a na svakom sam objectivu, pusham, flankam mapica je iberian znači lagano manja od nogometnog igrališta. Zar nebi na tim malim mapicama trebao ownati ipak si stalno u sukobu radit tonu fragova, upravo suportno toliki je haos da likovi koji ne igraju objective nego negdje laganini sastrane pokupe isti broj fragova kao ja a završe na sredini scorboarda kao što se vidi iz priloženog, znači isto će napraviti i kao i ja koji sam zauzeo 12 objectiva u 17 minuta i borio se na prvoj crti. Tu i ćorava koka ubode zrno, dovoljno stati na prozor i pucaj. Onda možemo uzeti BF1 gdje su mape duplo veće isto infantry sam igrao nedavno, napravim duplo više fragova za isto vremena sa istim brojem igrača na serveru na duplo većoj površini. Kako to kako to :)

15 godina
Battlefield 6

Sad sam tek vidio da imaju sve puške termalnu optiku. Nisam skužio da ima još dva reda nišana ispod ovih koje vidiš na početnoj slici.

(Gcro)K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kendo kaže...

Istraženo.

Na žalost skoro ništa, ali pripreme za nešto veliko :D

Version 1.0.1.6 (Released October 15, 2025)

Minor backend updates implemented to improve overall system stability and prepare servers for the Season 1 update.

Steam and EA: CyberDemonVZ
4 godine
Battlefield 6

Popravili su custom search btw!

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Meni nakon peča često henga nakon meča, ne ispratim party pa ostanem sam, ili čak kad sam solo piše da je party leader krenuo mm i stoji mi tako.

dosad sve radilo top, od danas neki delayevi kod swičanja servera i to.

tick rate smanjivanje ok, zbilja mi se ne igra svaku mapu 30min.

20min da se odigra 5 dobrih partija u satu je top.

tko želi više nek ide na high tick servere.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Meni nakon peča često henga nakon meča, ne ispratim party pa ostanem sam, ili čak kad sam solo piše da je party leader krenuo mm i stoji mi tako.

dosad sve radilo top, od danas neki delayevi kod swičanja servera i to.

tick rate smanjivanje ok, zbilja mi se ne igra svaku mapu 30min.

20min da se odigra 5 dobrih partija u satu je top.

tko želi više nek ide na high tick servere.

Bratko, ne brkaj mi pojmove.

Tick rate servera nek ostane 60! I nek ne smanjuju, hvala 

Misliš na tickets count/number/quantity/mnogost/količinu/bilo šta (što su smanjili za 10ak% svugdje).
Ekipa je dosta izrejđala oko toga, moguće da će revertat tu promjenu.

13 godina
Battlefield 6

Vi koji ste na optici koliki vam je ping? Meni je na bakru 38 nadam se da ce mi kroz tjedan dva doci optika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crocro23 kaže...

Ukratko iz vašeg iskustva, koji vam je ovo BF od svih po redu, najbolji, najgori ili? Možete li već sad dati mu tipa 2 najbolji titulu itd? Ne pričam o grafici već o kvaliteti MP igre.

Baš sam išao gledati statistiku koliko sati sam koji BF igrao: BF4: 1700, BF3: 1100, BF1: 700, BF 2042: 600, BF V: 200, Hardline: 100
Iznenadio sam se kada sam shvatio da sam 2042 odigrao 600h
Na početku je igra bila teško smeće, nedovršen dizajn mapa sa hrpom praznog prostora, pokušaj da se slože mape za 128 igrača je bio totalni promašaj.
Malo po malo su sve nedostatke popravljali i na kraju je to ispalo čisto solidno.
Šta će u konačnici biti sa BF 6 ćemo tek vidjeti. Koliko će biti sadržaja, da li će forsirati male i veće mape...
Najlošije mape: Empire State i Siege of Cairo. Operation Firestorm nemam volje igrati.
Super je što postoji Custom Search pa se mogu odabrati mape koje ti odgovaraju. Realno igram 5 mapa
Kako god bilo, drago mi je da je puno ljudi uzelo BF
U svakom slučaju, sve je to BF. Odlično uloženih 38 eura.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:56 (C64).
7 godina

Zanimljivo mi je cut da ljudi ne vole Cairo, meni vecina ekipe em domace, em strane zesce uziva u toj mapi. Meni je isto pre draga i na Breaktrough i na CQ/Escalationu. Osobno B point mi je jedan od najbolje dizajniranih tocaka u igri.

Van toga slazem se za Empire, previse kuteva, cudne vertikale, da se igrat uspjesno, ali imam osjecaj kao da nema downtime-a na mapi. 

Za druge mape mi dosta ovisi o gamemodu, Bridge je skoro pa novi Siege of Shanghai za heli uzivatelje, za sad mi je rekord 74/0 ka solo pilot, s random gunnerima neznam jesam li ukupno 100 presao, a s ekipom jednostavno nemam srece Pax stranu dobit.

Mirak je dosta lipa mapa, ali malo pre otvorena za vozila. Firestorm je cool ali je cancer sta anti air moze ic na planine, overall mape su mi osrednje, ali svakako za klasu iznad pocetnih od 2042.

TOW je uzasno lagan za koristit i na helijima i na svemu ostalome, nadam se da ce ga malo otezat u interesu boljeg skill gap-a.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:57 (Terox).
15 godina
sudy_freak kaže...

Bratko, ne brkaj mi pojmove.

Tick rate servera nek ostane 60! I nek ne smanjuju, hvala 

Misliš na tickets count/number/quantity/mnogost/količinu/bilo šta (što su smanjili za 10ak% svugdje).
Ekipa je dosta izrejđala oko toga, moguće da će revertat tu promjenu.

Zamisli debila da tako padnem na glupostima, da, tick rate i ticket count dva različita pojma.

60 smo jedvite jade dobili, najgore bi bilo da nam to uzmu sad :) 

Ali da, neke mape su ok prošle, i kažem, 20 min je ok borba po mapi, nekad mi pred kraj i pušta koncentracija, mapa je toliko rasturena itd...treba naći sweet spot, a oni ga ovime traže.

proaktivni su itzmjene dolaze dan za dan, to je svakako pozitivno.

Bombilakus kaže...

Vi koji ste na optici koliki vam je ping? Meni je na bakru 38 nadam se da ce mi kroz tjedan dva doci optika.

1gb i oko 15 do 19 sam.

ništa posebno, veća je muka ovi šta imaju veći ping, a nama s malima  je onda muka s njima

15 godina

Igrao sve BF (na pcu) ali ipak 1942 meni najdrazi i najbolji. 

bf2>bf3>bc2>bf2142>bf4>bf6(za sada)>bf1>bfvie>bfV>bf2042.. ostali nisu bas vrijedni spomena

Acco - Specializing in online warfare since 1942; EA AccoPewPew, Steam Acco
10 godina
CyberDemonVZ kaže...
Kendo kaže...

Istraženo.

Na žalost skoro ništa, ali pripreme za nešto veliko :D

Version 1.0.1.6 (Released October 15, 2025)

Minor backend updates implemented to improve overall system stability and prepare servers for the Season 1 update.

ovo

16 godina
Battlefield 6

A jeli itko zamjenio pastu?

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Bakar vdsl 50/10 ping mi na većini europskih servera 25-28
SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Kad studio sluša svoj community i reagira brzo!

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 6

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice