Znaju napravit trailer, namamiti nas žele. Ima onaj izgled bf4.
Nema sta, potrudili su se pravo. Recikliranje animacija iz BF 2042.
Sve lafo nesto vojnici bjeze, trce, nesto ih poklopi. Onda se vojnici zagledaju u nebo prestraseni.
Iskreno, vise me je odusevio prvi trailer za BF2042 nego ovo. Ovo izgleda kao neka ekspanzija za BF 2042.
Nema šta, napucan trailer, malo sam se i naježio kad su ubacili poznatu nam tematsku glazbu.
Dobro rade kao i uvijek, sad mp reveal pa ćemo prati dalje..u 8mj očekujemo betu?
Nema šta, napucan trailer, malo sam se i naježio kad su ubacili poznatu nam tematsku glazbu.
Dobro rade kao i uvijek, sad mp reveal pa ćemo prati dalje..u 8mj očekujemo betu?
Doslovno ovo.
Jako dobar trailer, točno ono što želimo.
Ali sjetimo se samo hypea oko 2042 pa smo dobili karinu.
Doslovno ovo.
Jako dobar trailer, točno ono što želimo.
Ali sjetimo se samo hypea oko 2042 pa smo dobili karinu.
Trailer 2042 je smijurija naspram ovoga.
pa ne treba mi neki tamo frajer sto analizira trejlere da mi kaze da tim radi dobar posao. da radi dobar posao za nekoga ko nije uopste gledao prijasnje trailere iz bf 2042.
evo ti par primjera.
-na bf6 u samom pocetku trailera vidis kako vojnici bjeze od nece, i vidis jednog kako se suplice i pada
identicna scena na startu bf 2042 trailera prije samog pada condora, vidis kako vojnici bjeze i kako bas jedan se saplice i pada
-na bf6 u trenutku kad helikopter pada sa jedne zgrade na drugu, vojnik bjezi i poklapa ga beton
ista stvar kao i na bf2042 kada pada strana od broda, vojnici bjeze, i u tom trenutku ta strana poklapa vojnika
-na bf6 oko 1:50 na traileru imas dio gdje svi lete u zrake
iopet sta stvar i kao kod bf2042 u samom pocetku kad padne condor i svi skacu sa litice.
Trailer ko trailer je sasvim ok, ali ove stvari vidjeti je smjesno za studio kao sto je DICE iza kojeg stoji EA. Mozes reci da ja sad cjepidlacim, ali ja kako se sjecam svi prethodni Battlefieldi su imali originalne trailere.
Je, bazičan je trailer, dok prijašnji kad se sjetim, sve više je bio pravi gameplay, a ne sekvence, no dobro, MP trailer je bitan.
Ovo je SP, tako da ne treba od toga raditi dramu ni secirati.
31.7. ćemo znati više, ali mora bit originalna theme song inače neće bit wow efekt :)
Ne znam koliko moraš biti neopterećen inteligencijom da na osnovu skriptriranog trailera zaključuješ kakva će biti igra.
Milion stvari može krenuti naopako a tako malo im treba da naprave pravu stvar. Nadam se da neće i ovaj put zajebati jer alphu koju sam probao mi je donekle vratila onaj bf feeling.
Imaju ogroman potencijal a sada da li će ga korporativni menadžeri uništiti to ćemo vidjeti.
cujem nesto da ce bit nekakva beta uskoro, jel se moram negdje prijavit za to il kaj?
cujem nesto da ce bit nekakva beta uskoro, jel se moram negdje prijavit za to il kaj?
Uskoro ili nekad u skorije vrijeme bi trebala open beta. Za to ti ne treba nikakva pozivnica.
31.07 je mislim multiplayer reveal. Sad da li ce opet krhnuti neki trailer, da li ce pokazati gameplay, ali vjerujem da ce tada objaviti datum kad ce biti open beta.
Ljudima se igra novi Battlefield, a isto tako zele kvalitetnu igru na startu. Pa ima dosta onih koji bi ranije da izadje igra ali i oni koji govore da se jos malo priceka ako ce to znaciti da ce developeri optimizirati igru kako spada.
Ljudima se igra novi Battlefield, a isto tako zele kvalitetnu igru na startu. Pa ima dosta onih koji bi ranije da izadje igra ali i oni koji govore da se jos malo priceka ako ce to znaciti da ce developeri optimizirati igru kako spada.
Zato je beta testiranje na ogroman broj igrača ako je nakon toga ne mogu optimizirati neče je nikad.
BF6 Battle royale mapa
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1makw95/bf_6_battle_royale_map/
BF6 Battle royale mapa
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1makw95/bf_6_battle_royale_map/
Osobno se veselim BR vise nego klasici, ali to sam ja..naravno ako to bude napravljeno nesto poput Pubg samo da je BF settings! nista drugo ne trazim :)!
Cini se da se dobro vrti na rtx 5070ti, tesko naci ikakav video da ima fps overlay? imate neki???
Cpu će biti bitan valjda radi destrukcije. Grafika je kako kažeš i to je po meni napredak nakon 2042.