Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Jutro.

Dujo, šta si pobjegao sa Gun Master-a? Uspio sam tu rundu pobijediti 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
Du_Jo_Cro kaže...
Jutroo.... Bilo je svađa, smija, ruganja, PLAKANJA!!!!, ali danas je VELIKI dan momci..... Party u Duje vcrs, replay obrij muda zva san sve koje iman u imeniku, poprilicno san siguran da san slucajno i mater ubacia u sms, eto danny mozes i ti navratit.....

........znači mene nemaš u imeniku yutuberu/strimeru popularni kome se glava vidi u ćoši. Sada ti mi više nismo dobri. Neka neka proći će i tvoja slava pa se onda druži sa svojim malim foloverima i botovima. 

14 godina
Komunist Izet kaže...

Ima li tko problema sa English Language Pack? Koliko znam nije bilo patcheva zadnjih par dana, nakon Op. Outbreak... Danas updejtam Origin i sve na poljski lol, pokusano reinstall fileova, repair game i registry fixeve...

BUMP, probao sve moguce fixeve, repairao game, regedit, "china rising" metodu itd... Ima li jos tko sa ruskom/poljskom vezijom ili da znate nekoga?

www.youtube.com/MikadiN
13 godina
Komunist Izet kaže...
Komunist Izet kaže...

Ima li tko problema sa English Language Pack? Koliko znam nije bilo patcheva zadnjih par dana, nakon Op. Outbreak... Danas updejtam Origin i sve na poljski lol, pokusano reinstall fileova, repair game i registry fixeve...

BUMP, probao sve moguce fixeve, repairao game, regedit, "china rising" metodu itd... Ima li jos tko sa ruskom/poljskom vezijom ili da znate nekoga?

Mnogima sam kupio ili pomogao kupiti,  ali BF4 je jedini za kojeg nisam cuo da je itko kupio nesto osim EN verzije :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
Komunist Izet kaže...

Baš mi jučer kolega iz klana rekao za taj isti problem, probao je sve i svašta i nije uspio...

Pitaj njega....

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/I__Hardkor88__I/stats/304410366/pc/

Katalonac_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 15:23 (barcaINTER).
11 godina
protjeran
Mad Tom jucer e nije nikako islo nisan se nikako moga skoncentrirat na igru, bia san preloš....... Dario, zaboravljas da te vec misec dana nagovaran da provedes ovaj vikend s menon...... I kakvi su tvoji odgovori bili......
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Nice. Very nice.

Bilo bi super kada bi rimejkali i mape Kharg Island i Seine Crossing iz BF3. One su isto dobre.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 17:14 (Hades86).
16 godina
Battlefield 4

sve je to prožvakano, ali Karkand 3.reinkarnacija bi bila dobra opet ;)   može i epicentar, talah market :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2015 19:29 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...
Mad Tom jucer e nije nikako islo nisan se nikako moga skoncentrirat na igru, bia san preloš....... Dario, zaboravljas da te vec misec dana nagovaran da provedes ovaj vikend s menon...... I kakvi su tvoji odgovori bili......

Šta je dario... sad te nema...

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro dečki!

Ah, došlo je vrijeme da se umirovim izgleda

Freak Show Inc.

8 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

5 zvjezdica :)

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

De si Petko

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Dobro jutro dečki!

Ah, došlo je vrijeme da se umirovim izgleda

Čestitke!

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Petko otkrio exploit u novom mobilnom Bugu i pumpa zvjezdice. Nemoguće da takav spammer ima toliko petokrakih.

Il je to dobio na račun partijskih aktivnosti?

Možda je i koju ukrao sa zastave EU

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

De si Petko

Evo, arbajt... Stigla subota pa se fuševi odrađuju

Ikarus01 kaže...

Čestitke!

Hvala kolega, puno mi znači priznanje od strane gej zajednice

Sum_of_all_fears kaže...

Petko otkrio exploit u novom mobilnom Bugu i pumpa zvjezdice. Nemoguće da takav spammer ima toliko petokrakih.

Ne koristim mobilni bug. Općenito, ne surfam na mobitelu osim ako baš nešto moram vidjeti. Mislio sam da su promjenili skoring, ali svi drugi su zadržali pozicije a ja sam lansiran sa broja 9 na broj tri što je vjerojatno presedan u povijesti bug-a...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

taj čovjek je možda čak veći bot od Šefa koji je prije par godina kad sam se regao imao preko 20000 poruka.

Uz to skoro svaki post mu je super izhvaljen zbog ogromnog fanbase.Da nije pokupio toliko kartona od pirata i dannya dostigao bi to on to već prije 2 godine

Ako ga hoćeš dostići zaputi se u temu sklapanje konfiguracija i odrobijaj tamo godinu dve :D

Ps:vi programeri prebrzo tipkate za me mobile pesant

Pps:Nisam gej špelac neki kažu panseksualan ja kažem odnosno nesputan

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 10:34 (Ikarus01).
17 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

taj čovjek je možda čak veći bot od Šefa koji je prije par godina kad sam se regao imao preko 20000 poruka.

Uz to skoro svaki post mu je super izhvaljen zbog ogromnog fanbase.Da nije pokupio toliko kartona od pirata i dannya dostigao bi to on to već prije 2 godine

Ako ga hoćeš dostići zaputi se u temu sklapanje konfiguracija i odrobijaj tamo godinu dve :D

Ne bih baš rekao da sam bot. Moje poruke su pažljivo slagane kako bi uvijek uspješno odradile provokaciju, zajebanciju ili nešto treće. Često su na granici dobrog ukusa/kartona.

A što se tiče kartona ne mogu se složiti. Iako cijelo vrijeme kukam da me moderatori mrze istina je zapravo posve suprotna. Obrisali su mi doslovce tone postova uz tek pokoji karton (možda 6-7 žutih i tek jedan crveni). Kao da su odustali...

A statistika kaže ovako:

Broj poruka / tema: 16.295 / 827

Nije strašno, samo je dobro pogođeno

A za ovaj zadnji uspjeh zaslužna je tema o irskoj gdje sam pobrao salvu TU/HVALA

EDIT:

Ovo za fanbase si mislim isto u krivu. Jako malo ljudi me prati (nabasao sam možda na njih 3-4 do sada) a nema ni smisla da me itko prati jer sam dosadio do sada svakome sa imalo mozga.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 10:40 (Friday).
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
EDIT:

Ovo za fanbase si mislim isto u krivu. Jako malo ljudi me prati (nabasao sam možda na njih 3-4 do sada) a nema ni smisla da me itko prati jer sam dosadio do sada svakome sa imalo mozga.

using AdvancedSkills.Googlanje:

https://www.google.com/search?as_q=&as_epq=%22Autori+koje+prati%3A+Friday%22&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=bug.hr%2Fforum&as_occt=any&safe=images&as_filetype=&as_rights=#as_qdr=all&q=%22Autori+koje+prati:+*+Friday+*+%22+site:bug.hr%2Fforum

[edit] - tinyMCE se i dalje ne zna služiti linkovima. C/P cijelog linka pa će da radi. Osim toga, nemaju svi javno praćenje autora pa baš ne radi 100% točno ali može pokazati neki minimum

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 12:06 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...
EDIT:

using AdvancedSkills.Googlanje:

https://www.google.com/search?as_q=&as_epq=%22Autori+koje+prati%3A+Friday%22&as_oq=&as_eq=&as_nlo=&as_nhi=&lr=&cr=&as_qdr=all&as_sitesearch=bug.hr%2Fforum&as_occt=any&safe=images&as_filetype=&as_rights=#as_qdr=all&q=%22Autori+koje+prati:+*+Friday+*+%22+site:bug.hr%2Fforum

[edit] - tinyMCE se i dalje ne zna služiti linkovima. C/P cijelog linka pa će da radi. Osim toga, nemaju svi javno praćenje autora pa baš ne radi 100% točno ali može pokazati neki minimum

Pičku materinu, pa kako si to iskopao???

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Kad tražiš neke čudne podatke o postavkama serijske veze sa uređaje koji su proizvedeni u 50-100 komada, moraš jako dobro googlati. Nešto tipa baud * parity * stop * imeuređaja pdf doc docx chm html

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Kad tražiš neke čudne podatke o postavkama serijske veze sa uređaje koji su proizvedeni u 50-100 komada, moraš jako dobro googlati. Nešto tipa baud * parity * stop * imeuređaja pdf doc docx chm html

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Ebe se tebi, ti dobiješ svu potrebnu dokumentaciju. Ja dobijem komad papira na nemuštom engleskom i ime OEMa na čijoj stranici se ni google ne snalazi... Nakon toga, slijedi pogađanje kako taj klinac uopće radi.

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ebe se tebi, ti dobiješ svu potrebnu dokumentaciju. Ja dobijem komad papira na nemuštom engleskom i ime OEMa na čijoj stranici se ni google ne snalazi... Nakon toga, slijedi pogađanje kako taj klinac uopće radi.

Dobijem kurac... Da prostiš!

Dobivao sam dokumentaciju u prošloj firmi. Sad me nazove lik iz Londona i kaže "vaga ne radi, nije se paleta zatvorila - evo ti moj broj mobitela i nazovi me kad bude radilo". WTF???

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Welcome to my world

16 godina
Battlefield 4

Joj, njega zovu iz Londona

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Joj, njega zovu iz Londona

A daj, baš si slatki kokić, mogli bi na sokić!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Krepala mi R7 265, sad imam neku prastaru HD5450 512MB

U Centro.hr ne ebu mailove 5%, ima da u ponedjeljak netko naebe ko žuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Krepala mi R7 265, sad imam neku prastaru HD5450 512MB

U Centro.hr ne ebu mailove 5%, ima da u ponedjeljak netko naebe ko žuti.

To su ti ove R i HD verzije. Na popravljenim modelima ti pise GTX.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Friday kaže...
i

Ne koristim mobilni bug. Općenito, ne surfam na mobitelu osim ako baš nešto moram vidjeti. Mislio sam da su promjenili skoring, ali svi drugi su zadržali pozicije a ja sam lansiran sa broja 9 na broj tri što je vjerojatno presedan u povijesti bug-a...

Izgleda da jaaako puno zvijezdica donosi spajanje iz drugih zemalja :)

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Izgleda da jaaako puno zvijezdica donosi spajanje iz drugih zemalja :)

Zovu me iz mosta, svi bi sada koalirali sa mnom

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice