Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.640.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
jabooka kaže...

Bum si pogledal kad dojdem doma  Makar da gledam kako igrate ako ne sudjelujem.

Puno pozdrava iz Singapura dragi dececi. Neznam kad cu doci malo baciti koju  Nemam bas vremena a i kad ga imam nemam volje za igranjem.

Nisam uspio ovaj vikend doci na TS. Jbg. obaveze ali iduci probam sigurno.

Živjo, cropoweru...živ? Zdrav? Paziš da te ne zaskoči kakav lejdiboj? ...samo leđa čuvaj :)

Pretpostavljam da mu te "ladyboy" fore vec idu na živce. Dobro da nama nejdu :D 

ne idu mu na živce nego na ku*ac 

OK OK skoro san ima bolji pc od Cybera!
17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

Admine kakav je plan sa serverom?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Zavod all day, ehm, night long 

13 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nešt novo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 15:07 (xyan).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Nešt novo...

Opaaaa

Stigao je macan?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen

Poruka dana na forumu

Freak Show Inc.
16 godina
xyan kaže...

Nešt novo...

Sad još neku dual Xeon ploču naći i naručiti još jednog! :)

Btw tražio sam ja svojedobno na ebay-u EVGA SR-2 dual s1366 ploču za home računala, kako bih udomio dva X5650 Xeona iz starog Mac Pro-a i OC-ao ih na 4Ghz (uz neka dva cheap AIO vodena hlađenja, npr. H80). To je trebalo služiti kao pomoćni renderslave, ali sam na kraju odustao od ideje i prodao Xeone :)

Mislim da su tražili za ploču nekih 300-400 dolara...

http://www.evga.com/articles/00537/

U svakom slučaju ako ne planiraš OC, obavezno još jedan komad uzmi i neku jeftinu ATX dual 1366 ploču od Asusa ili slično (po 80-100$ budu). To je super strojček onda.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 15:49 (mrsmith).
13 godina
Friday kaže...

Poruka dana na forumu

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

(uz neka dva cheap AIO vodena hlađenja, npr. H80).

Ja ću nakon 10 godina rada u irskoj možda imati takvo hlađenje...

A dvije titanice neću imati nikad!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

(uz neka dva cheap AIO vodena hlađenja, npr. H80).

Ja ću nakon 10 godina rada u irskoj možda imati takvo hlađenje...

A dvije titanice neću imati nikad!

Al ne zato jer nećeš imati love, nego jer ćeš se propiti.

15 godina
neaktivan

Hvala, ali dual CPU mi je malo overkill :D Na Rampage II extreme-u je (uglavnom sttvari iz "Moj kompjuter"), i obavezno ga budem OC-a, samo da mi dodje h100i GTX. Nije mi se dalo sa Yasyjom zafrkavat sad previse, mada me nečka ;) Instalacija je bila out of the box, doslovce sam uzel van i7 950 i stavil Xeona, maticna prihvatila stari OC i sve :D 

11 godina
protjeran
Friday kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

Do kad je pretplata.... Oćemo odma počet žicat lovu il imamo još koji dan  puno njih nije bilo na tsu.... voljum mudo veki power mato itd itd sad kreće zima poslužit će server za nedjeljni war

EDIT: 

0:23-0:26 Šta znače ikonice

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 19:16 (Du_Jo_Cro).
16 godina
Battlefield 4

Za repaya, voljuma i jopisa.

1440p sve na low.

http://plays.tv/video/55edc6ac426c0248ab

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...
EDIT: 

Latency i packet drop možda?

Oboje crveno. Mislim da si na kratko ostao bez veze sa serverom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 19:27 (CyberDemonVZ).
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
EDIT: 

To mi se dešava svako malo već dva tri dana.... možda je samo slučajnost šta je krenilo skupa s instalacijom patcha..... je*en ti b-net polomit cu nekome rebra majke mi mile

12 godina
Du_Jo_Cro kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
EDIT: 

To mi se dešava svako malo već dva tri dana.... možda je samo slučajnost šta je krenilo skupa s instalacijom patcha..... je*en ti b-net polomit cu nekome rebra majke mi mile

Nisi jedini...meni ne da sere u bf4 nego i inače glupi bnet...zadnjih tjedan dana mi puca net bar 5 puta dnevno...i to samo ono šta vidim dok sam doma...od kak ih je Vip kupio...samo su sve gori i gori :(

BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Imao sam takav problem prije mjesec dana. Izgleda da je bila greška kod njih.

Pogledao sam podatke na routeru i bili su u totalnoj banani.

Javio sam se Iskonu i u roku od 24 sata je ispravljena greška.

Ulogiraj se u router (web browser, 192.168.1.1, admin, admin...) Podatke valjda znaš, il ti pišu u uputama.

Pronađi stranicu gdje piše Attenuation, SNR Martinge, Atteinable rade, CRC errors...

Pa daj screenshot ovdje. Možda se i tebi nešto dogodilo s linijom što oni mogu jednostavno riješiti.

EDIT: Ipak ništa, pogledaj dolje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 20:07 (CyberDemonVZ).
16 godina
odjavljen
jabooka kaže...

Nisi jedini...meni ne da sere u bf4 nego i inače glupi bnet...zadnjih tjedan dana mi puca net bar 5 puta dnevno...i to samo ono šta vidim dok sam doma...od kak ih je Vip kupio...samo su sve gori i gori :(

Pa ne znam kaj vam je tu čudno... VIP sad lagano kači svoje najbitnije (i "najugroženije") korisnike na Bnetovu infrastrukturu. VIPova tehnika je na glasu kao jedna od najgorih (pogotovo ZG, "kaznena bojna" di idu najgori djelatnici, koliko sam ja čuo) od svih operatera. Dok je Bnet bio fino sam za sebe, sve 5 (osim onog incidenta sa leakanjem kompletne baze korisnika, skupa sa adresama, mailovima i passwordima ) ali sada se pripremite na sve češće probleme. Prije su davali Ciscovu opremu, sad dijele neke žnj kante koje ne bi ni Keter ni H1 uzeli... Odoše kola nizbrdo

@sajber - Bnet je coax + optika, tamo nam ti podaci ne vrijede puno jer to nije klasični ADSL pomozi-Bože bakar.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 20:02 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel netko od vas imao problem da mu se ping u igri ne vidi? Jeste ga uspijeli rještiti, ako da kako?

0 0 hvala 0
17 godina
FanBoy kaže...

Jel netko od vas imao problem da mu se ping u igri ne vidi? Jeste ga uspijeli rještiti, ako da kako?

Promjena browsera, promjena drivera lan ili wlan kartice, promjena routera - tim redom.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
FanBoy kaže...

Promjena browsera, promjena drivera lan ili wlan kartice, promjena routera - tim redom.

Pokušao sam sve od navedenog osim promjene drivera koje nikad nisam ni instalirao? Gdje ih mogu pronaći?

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav svima!

imam problem sa bf-om evo vec par dana ne mogu uci u igru samo stoji na joining server par minuta i onda izbaci ovo na slici.

Probao sve ove gluposti i drajvere grafike inst. par puta i nista.

Kad puknem close na ovu poruku onda mi izbaci nakon nekog vremena ovo : Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down.

Da napomenem neradi ni kampanja.

Edit: evo radi u 32bitnom modu fkt ne kontam koji mu je.

VEKI_BiH
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2015 23:24 (Veki_BiH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Veki_BiH kaže...

Pozdrav svima!

imam problem sa bf-om evo vec par dana ne mogu uci u igru samo stoji na joining server par minuta i onda izbaci ovo na slici.

Probao sve ove gluposti i drajvere grafike inst. par puta i nista.

Kad puknem close na ovu poruku onda mi izbaci nakon nekog vremena ovo : Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down.

Da napomenem neradi ni kampanja.

Edit: evo radi u 32bitnom modu fkt ne kontam koji mu je.

Logiraj se na Origin...

Jutro curke...

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Moja prva pr0 bf montaža, nadam se da će vam se svidit. Lajkajte, komentirajte i tako to... Fala

battlelog - Volume_CRO

10 2 hvala 6
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Moja prva pr0 bf montaža, nadam se da će vam se svidit. Lajkajte, komentirajte i tako to... Fala

Jedna od boljih definitivno!

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Kaže BattleNonsense, ako želite dobar dogfight, kickajte sve preko 75ms ping:

Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
191x7 kaže...
FanBoy kaže...

Zamjena paste?

12 godina
Volume kaže...

Steven Spielberg, fuck you...and try to top that :)

14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Jedna od boljih definitivno!

E hvala, izgubia san 15 dana na montiranje i obradu al se isplatilo. I velika pusa teti Sajber koja mi je pomogla i objasnila kako se to sve radi

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice