Dobro jutro curke!
Nejasni su mi ovi novi - lijepo im kažeš da su čiteri a oni tvrde da nisu. Mislim, pretvaramo se u divljake...
Dobro jutro curke!
Nejasni su mi ovi novi - lijepo im kažeš da su čiteri a oni tvrde da nisu. Mislim, pretvaramo se u divljake...
Nemam net pa nisam vidio nego mi Špelac javi. Ja, 26. subota bi mogao 99% doći.
Za koji qurac nije subota?
Kontan nedilja svi više manje slobodni.......
možemo to twekat malo......
Ja preko bosne dođem do splita bez problema ali nikako mi ne paše nedjelja jer ne bih vozio do kasno navečer pa sutra na posao (nemam više godišnjeg).
Znam da sam ispao papak za prošlo druženje (detalji objašnjeni nekolicini)
Meni ništa nisi objasnio. Brzo izviješće na PM.
Ja preko bosne dođem do splita bez problema ali nikako mi ne paše nedjelja jer ne bih vozio do kasno navečer pa sutra na posao (nemam više godišnjeg).
Znam da sam ispao papak za prošlo druženje (detalji objašnjeni nekolicini)
Meni ništa nisi objasnio. Brzo izviješće na PM.
Pokupiš mene Špelac pa idem i ja. Sa tvojom daciom do Splita smo za 50kn svako. :)
Pokupiš mene Špelac pa idem i ja. Sa tvojom daciom do Splita smo za 50kn svako. :)
Otprilike
Posto dacia nakon puta za split mora na polugeneralku nisi nista ustedio
Tko iz Zga ide?
Tko iz Zga ide?
Floyd ne uspijes li napunit auto ja bi se odjavia iz gayrijatrije
Napokon se radi na poboljšanju timske igre.
Ako squad leader ne daje naredbe, bit će maknut s mjesta leadera.
Vjerojatno će biti poboljšano i obavijesti da netko traži ili daje naredbe.
Još da srede dodatne nagrade za timski rad...
Uglavnom, još jedan plus za Dice LA.
Nek rješe oni packet loss vec tri dana ne dobivan hitmarke
Taj auto se sigurno manje kvari od svih vaših
Tko iz Zga ide?
Floyd ne uspijes li napunit auto ja bi se odjavia iz gayrijatrije
Jebo me pas ako nije tako!
To bar radi odlicno.
To bar radi odlicno.
Odlično in radi indikator za packet loss
Dujo provjeri da nije do tebe.
Ja bih prvo probao igrati na CTE serverima i akk ti tamo steka onda je definitivno tvoj problem.
Probaj ono sto sam i ja napravio, preimenuj battlefield4 folder u user profile folderu i probaj.
On ce nanovo sve kreirati pa ces morat kontrole podesiti iznova. Ako ne pomogne uvijek mozes vratiti stari folder. Mozda ti se neki klinac pobrkao sa tim silnim izmjenama.
Pa jel renolov motor ili ne.
Ne seri
Ma ne možeš ti s ovim tutlekima...
ma, e uplašilo te.
šta bi ja trebao reći kako mi je bilo remixati i montirati. :)
bas zato
Pozz ekipa, imam problem. Znači, ne vidim ping servera na Battlelogu niti svoj u igri. Pošto se ping ne vidi niti u igri mislim da je problem u firewallu, a ne u Battlelog pluginu. Svejedno, probao sam sve načine od brisanja cachea do blokiranja Windows firewalla, ali nažalost ništa nije pomoglo. Pročitao sam da najčešće prikaz pinga blokira postavka u routeru po imenu ICMP, međutim ja ju ne mogu pronaći u svom routeru pa molim sve koji imaju Speedport router da mi kažu kako su ga podesili. U svim ostalim online igrama ping mi se normalno prikazuje.
Radi li svima pokretanje bez plugina?
Meni ne radi uopće, nikako. Ni kroz Firefox, ni kroz Chrome (bez plugin-a). Stalno stoji na Joining server i ćao :). Taman dobijem volju malo zaigrati i paf.
Meni ne radi uopće, nikako. Ni kroz Firefox, ni kroz Chrome (bez plugin-a). Stalno stoji na Joining server i ćao :). Taman dobijem volju malo zaigrati i paf.
Da, upravo to me muči.
Otkako sam prodao grafu igrao sam malo kao commander. Ali nešto me update jebe pa sam odlučio deinstalirati sve. Igrat ćemo u irskoj
Meni sad sve super radi a prije nije radilo. Imao nekakav lag.
Otkako sam prodao grafu igrao sam malo kao commander. Ali nešto me update jebe pa sam odlučio deinstalirati sve. Igrat ćemo u irskoj
Koliko spominješ Irsku, nemoj da te izrade.