Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
jabooka kaže...

Ponudio bi se i ja za napunit server, al kad nemam premium pa me neće unutra pustit nikad (jer pogodim bit online kad se igraju premium mape)...pomozite da zaigram premium, da kupim premium, al SAMO premium, jer mi guglj i key dućani samo nude pojedinačne DLC-ove ili premium full BF4 za jebenih 50e...

Otiđi malo do Meksika

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx?page=35&jumpto=4114744&sort=asc&view=flat

Pa pogledaj kakve su cijene.

P.S. odma poslije kupovine deinstaliraj Holu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
jabooka kaže...

Ponudio bi se i ja za napunit server, al kad nemam premium pa me neće unutra pustit nikad (jer pogodim bit online kad se igraju premium mape)...pomozite da zaigram premium, da kupim premium, al SAMO premium, jer mi guglj i key dućani samo nude pojedinačne DLC-ove ili premium full BF4 za jebenih 50e...

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-premium-cd-key-compare-prices/

10 godina
neaktivan
jabooka kaže...

Ti trebas BF4 PREMIUM, PREMIUM EDITION je igra + svi DLC-evi, malo proguglaj, jasam nasel nabrzinu po 30 eura u nekom online ducanu

Hello...
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
jabooka kaže...

Otiđi malo do Meksika

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4-kupovina-po/193393.aspx?page=35&jumpto=4114744&sort=asc&view=flat

Pa pogledaj kakve su cijene.

Hvala, veliki vođo :) Hvala, veliki vođo :)
BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
13 godina
jabooka kaže...

I kad malo pronjuškaš okolo, javi cijene, sigurno nisi jedini zainteresirani.

Peace out!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

Par ljudi mi je već od jutros slalo pp da im dam svoje podatke da mi uplate koju kunu za server. Da ne odgovaram svakom posebno (i za one koji ubuduće misle slati pp) evo ode odgovor. Neman volje više sudjelovati u vođenju pizdarija oko tih servera pa neka neko drugi to priuzme, razloge mi se neda objašnjavati... 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Zašto?

Koristim Holu za dosta stranica (tipa Game Informer), a kupovao sam i sa sombrerom na glavi, pa nemam problema.

If you ain't got nothing nice to say, don't say nothing at all.
13 godina
Danny_HR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Zašto?

Koristim Holu za dosta stranica (tipa Game Informer), a kupovao sam i sa sombrerom na glavi, pa nemam problema.

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/adios-hola/226238.aspx

16 godina
Battlefield 4

Dobro jutro momci i momčići :D ..evo ako treba mogu i ja pomoći oko uplate za server, nije problem - kad je beg bio cicija!

Nego evo jedna nova oštrica u izradi s posvetom za Špelca, znam da on to tako voli

tomislavn - UE4 PBR asset - Blade concept 2 tomislavn - UE4 PBR asset - Blade concept 2
Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2015 15:16 (mrsmith).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Dobro jutro momci i momčići :D ..evo ako treba mogu i ja pomoći oko uplate za server, nije problem - kad je beg bio cicija!

Nego evo jedna nova oštrica u izradi s posvetom za Špelca, znam da on to tako voli

Radiš na nekoj igri?

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrsmith kaže...

Radiš na nekoj igri?

Radim na jednom FPS-u budućem kao vanjski suradnik za oružja / oklop. A ovi mačevi su samo neki testovi, to radim za vježbu u recimo sat-dva. Ali planiram barem, kad završim neke aktualne poslove, napraviti set ovakvih raznih mačeva i baciti ih na UE4 asset marketplace pa ako se proda nešto - super.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
11 godina
protjeran
Volume kaže...

Par ljudi mi je već od jutros slalo pp da im dam svoje podatke da mi uplate koju kunu za server. Da ne odgovaram svakom posebno (i za one koji ubuduće misle slati pp) evo ode odgovor. Neman volje više sudjelovati u vođenju pizdarija oko tih servera pa neka neko drugi to priuzme, razloge mi se neda objašnjavati... 

Voljum naša momka 

16 godina
Battlefield 4

Volumeeee, vrati seeee. 

Ovce tvojeeee, ne mogu bez tebeeee. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Jel se i vama stalno ruši igra ili sam to samo ja te sreće predivne?

Rijetko se dogodi da uspijem odigrat rundu do kraja, pogotovo ove Second Assault mape.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja imam isti problem kao "jabooka". Imam Battlefield 4,al želim samo premium,a ne premium edition  CD igru -.- A svatko nudi samo cijelu igru a želim samo taj kod za premium -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa odi fino u mehiko (ponesi sombrero i obriši tragove bijelog ispod nosa, da te ne uhapse) i kupi si premijum.

My name is Legion... For we are many!
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Pa odi fino u mehiko (ponesi sombrero i obriši tragove bijelog ispod nosa, da te ne uhapse) i kupi si premijum.

Tako je!

Trazis ovo, samo ce bit na drugom jeziku i puno povoljnije.

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-premium

P.S. Ponekad je na popustu.

12 godina
Karlo.barcelona kaže...

Ja imam isti problem kao "jabooka". Imam Battlefield 4,al želim samo premium,a ne premium edition  CD igru -.- A svatko nudi samo cijelu igru a želim samo taj kod za premium -.-

Nakon malo njuškanja i lurkanja...

...meksiko je na dolarima i banana jer je tamo premium $40.

...key shopovi nude premium za zeru preko 30e.

...za sad najpovoljnije šta sam iskopo je brazilski origin na kojem je premium R$ 79.90 = 176kn.

...bio sam na chatu sa g2play podrškom i rekli su da je premium trenutno out of stock i da ga vjerojatno dobe u idućih tjedan-dva, cijena cca 25e.

Ak neko ima love i neće ko mi sitničarit za 10e, onda si može upiknut na našem originu trenutni popust od 40% za narudžbu preko 50e (op.a. BF4 Premium je na originu prigodnih 49,99e pa moraš ubacit i neki isprdak za 5e da dobiš popust).

1 Pročito sam do kraja.
1 BMK...ne jedem tofu.
0 Zašto ne?
13 Dama daj karticu Carapici!
Uf... Uf...
BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
12 godina
Battlefield 4

Ja imam sve DLC pakete ali nemam Premium sto ja da radim?

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
12 godina

Defragmentiraj ssd

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
pukycro kaže...

Promijeni pastu.

Twitter: @191x7
16 godina
Battlefield 4

Malo sam si pro 

Neznan zašto niko od vas ne igra dirty bomb, meni je igrica pravo dobra. S ekipon bi mi bila još bolja jer je baš orjentirana da se igra timski.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RePlaY kaže...

Malo sam si pro 

Neznan zašto niko od vas ne igra dirty bomb, meni je igrica pravo dobra. S ekipon bi mi bila još bolja jer je baš orjentirana da se igra timski.

Meni ne radi. Uopče. Pokrenem i zablokira.

Twitter: @191x7
12 godina
Battlefield 4

Server na kojem nesmijes imat K/D preko 2.5

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Malo sam si pro 

Pujj, i onda mi reci da nisi kamper... 2 killa sa istog spota
jkjk n1 shoot

[G] carapa_junior
14 godina
ivanec kaže...

Volumeeee, vrati seeee. 

Ovce tvojeeee, ne mogu bez tebeeee. 

Eno ti pa budi čoban

battlelog - Volume_CRO
12 godina
191x7 kaže...
pukycro kaže...

Promijeni pastu.

Čekam vide tutorial na yubito...

battlelog pukycro
14 godina
Battlefield 4

Koji je ovo kurac?

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel vam se ovo kad dogodi sa browserom (FFox pogotovo, IE ne baš toliko ali da) nakon igranja BFa?

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Jel vam se ovo kad dogodi sa browserom (FFox pogotovo, IE ne baš toliko ali da) nakon igranja BFa?

Meni je to u FF kad gledam videe, streamove i sl... AMD driver se ono klasićno crasha i recovera.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice