Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.657.608
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Meni i dalje nije jasno zašto su "out of nowhere" radili te silne izmjene na oružjima. Sad imaš situaciju da čovjek kao npr cyber ima 20k killova sa puškom i mora se ponovo privikavati a nju. Koji qurac?

Meni prvo pada na pamet - prikrivanje pokvarenog netcodea?

Nekako i najlogičniji razlog - zar ne?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Meni prvo pada na pamet - prikrivanje pokvarenog netcodea?

Nekako i najlogičniji razlog - zar ne?

Mislim da nije to, a pogotovo nema smisla uvođenje onih svijetlosnih efekata i dimnih tragova. Brate mili, da je igra ovakva izašla morala bi se prodavati sa upozorenjem za one koji imaju epilepsiju...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Mislim da nije to, a pogotovo nema smisla uvođenje onih svijetlosnih efekata i dimnih tragova. Brate mili, da je igra ovakva izašla morala bi se prodavati sa upozorenjem za one koji imaju epilepsiju...

Ti laseri su bili još u beti.

Možda je ovo nekakav beta release ;)

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Smisao silencera je sada upitan - nema te na minimapi, ali sa drugog kraja mape te vide kad zapucaš.

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Sad pročitaj moj post opet od početka. Ne pričam o stanju od prije godinu dana niti o stanju prije misec dana. Pričam o stanju nakon ovog patcha. A onaj ko tvrdi da sad ništa ne valja piše pizdarije 

Pišeš pizdarije i podsjećaš me na Tončija.

Dva dana od peča igjica je radilo koliko-toliko normalno.

Jučer od prve sekunde sam u frejmdropu konstantnom.

Prva dva dana sam imao jedan mali drop.

Aj ti meni objasni što se to dogodilo s mojom periferijom da je počela srat i zajebavat?

Trejdanje i one frejm killevi su se smanjili - ali i dalje su prisutni.

Ne pratim CTE jer je to bulšit i mazanje očiju panjevima.

Nit pišem pizdarije nit znam ko je tonči

Frejmdropa nisam imao ni jednom, tvoju periferiju nisam ni spomenija. 

Ja sam sinoć odigra partiju metra od početka do kraja, šta nisam napravio otkad je bf4 izaša, samo iz razloga da vidim kako radi. Ni jednu zamjerku ili čudnu situaciju nisam ima. 

Ovaj vikend ću snimati gameplay samo za tebe pa ti osobno analiziraj i traži u kojim ja to situacijama padam u jednom frejmu ili iza zida. Kad već pišem pizdarije jel...

Mi panjevi koji pratimo cte znamo malo više o tome šta se događa i šta se uvodi u igru pa možemo koliko toliko dati točniju i objektivniju informaciju o svemu. 

Ja sam prvi koji je svaki put sra po igri ako nešto nije kako triba, al ovaj put koliko sam se ja osobno uvjerio razloga za prigovor oko netcoda nema. 

Zadnji nvidia driveri koji su izbačeni za gta v rade poprilično problema u bf4, pa ima frejmdropova, stvari su out of sync itd. Panj kao ja prati cte pa o tome već zna neko vrime tako da koristi starije drivere. Iz tog razloga panj kao ja nema navedene probleme, kako u cte-u, tako ni u vanilli. 

Reka sam ti lipo da upališ network graf pa pokažeš ode ss da se svi uvjerimo da je tvoja veza vrhunska kako sam kažeš. Jesi ti napravio? Nisi... Ali jebeš sve to, bitno da sve prozivaš panjevima i da za tebe svi seru pizdarije čim se ne slažu s tvojim mišljenjem 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Pa i nisu baš radili nepotrebne izmjene. Pa PDW su bili preslabi, RPK je su pojačali, sačme su sad isto malo bolje na blizinu jer je isto bile preslabe itd. Ništa što su izmjenili nije bezveze jer su sve malo porihtali da bude balansiranije. Sad nekome se teško privikavati opet na nova oružija, ali to je njegov problem.

Flash su još u prošlome patch pojačali, ali sad su samo nešto popravili što nije radilo kako treba. Konačno ima svoju svrhu i baš je dobro došao jučer i to je dokaz.  E sad nekome je prejaki ali opet onaj koji uzme flash se odriće granate, a i flash se koristi samo u zatvorenijim prostorijama.

Oni traceri od metaka mi ne smetaju tolko, već sam se naviknuo pa ih ni ne primječujem. Al da, nepotrebno. Ne vidim razlog zašto su to uveli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 13:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ma šta se bezveze sekirate. Pa i da BF4 ima perfektan hitreg sve to pada u vodu radi frostbitea i modeliranja vojnika koji skače ko šizofreničar na kokainu kada ga pogađaš.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Meni i dalje nije jasno zašto su "out of nowhere" radili te silne izmjene na oružjima. Sad imaš situaciju da čovjek kao npr cyber ima 20k killova sa puškom i mora se ponovo privikavati a nju. Koji qurac?

Dvije su mi misli pale na pamet:

Ponovo su se posla uhvatili naši stari Dajsovci ili šta se žalimo dobili smo novu igru :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Neš sam propustio... Kako je štovani gospodin gore pokupio crvendaća?

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Neš sam propustio... Kako je štovani gospodin gore pokupio crvendaća?

Kad je shvatio da su svi panjevi!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Aha. Makes sense...

Petak a još se radi.... Nije dobro.

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Aha. Makes sense...

Petak a još se radi.... Nije dobro.

Upravo samo oprao šalicu, gasim polako...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Hebe se tebi, nisi ti support nekom na terenu pa da mu šalješ brzinski patchane fajlove mailom...

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Druže Antraks evo vidim da si opet pokupija crveni, valjda to govori nešto o tome koliko poštivaš tuđe mišljenje... Inače ne vrijeđa me to "panj" niti sam te uopće prijavio

Tvoj obrisani post sam djelomično zapamtio, ali bio sam u gužvi pa ti nisam stiga ranije odgovorit. Na to da sam pao u tvojim očima ne znam šta da ti kažem. Takve situacije u kojima ja nekom bez razloga padam u očima samo zato šta imam svoje mišljenje me ne pogađaju ni u svakodnevnom životu oko ozbiljnih stvari. Onda zamisli koliko mi puca k kad su forum i igra u pitanju...

Nemam ja namjeru nikome pametovati o tome radi li bf4 netcode dobro ili ne. Meni radi. Iz kojeg razloga tebi nije neznam. Baka za kojeg ti kažeš da govori kako je igra broken i da se ništa ne može popraviti je prije par večeri na ts-u reka kako je sasvim zadovoljan radom i da nema ozbiljnih stvari na koje se može pretjerano požaliti. Ako opet misliš da kenjam neka Dama potvrdi, nas tri smo bili u kanalu.

Činjenica je da tebi igra od dana izlaska pa do danas radi relativno isto, da skratimo priču više manje ti za bf4 ne možeš naći dvi pozitivne i sve ti je sjebano... Tvoje mišljenje i svaka čast na tome. Samo mi jedna stvar nije jasna, kako možeš baciti 1300 sati svog života na pokvareno smeće kao šta je bf4? Ja, a vjerujem i svi ostali, bi davnooo odustali da je stvarno toliko sjebana...

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 16:17 (Volume).

1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Uskoro isprobavam custom Nvidia drivere. Pogledajte temu Nvidia, za sad navedene negativne strane :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 16:30 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

OK, otkrio sam kako ponovo koristiti M240B

Jedino ne znam dal je uz bipod najbolje imati heavy barrel ili ništa?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volume kaže...
Netcode radi vrhunski. Svaki metak se osjeti, ni jedno padanje iza zida, ni jedna čudna situacija. U razini je s onim 30hz na cte-u. Svatko tko tvrdi suprotno ima problema s vezom, hw ili šta ja znam čim. 

Igram cte dosta u zadnje vrime i picajzla sam oko tog netcoda tako ne ne pričam bezveze... 

Volume do sad sam se uvijek slagao s tvojim objektivnim mišljenjem jer si picajzla oko netcoda kao i ja.

Ne tvrdim da patch ne valja, ali ne vidim ni neka poboljšanja!

S novim patch-em nemam ništa više trade kill-ova nego prije njega, ali ni manje (2-3 po TDM partiji). Iza zida me metci ne pogađaju još od nekoliko mjeseci unazad od Winter patcha. Pod čudne situacije mislim na blisku borbu kad sasujem pola spremnika u nekog i skinem mu 50-60 healtha (u toj situaciji obično nastupi nekakav delay i kretnje vojnika su trzakave) i kad me prebrzo ubije lik koji ima ping 100+ bez da sam prethodno osjetio da puca na mene.

Primjetio sam da ljudi sa pingovima 100-150ms dosta često budu u vrhu ljestvice (kao i oni što valjda skidaju torrente pa im ping konstantno divlja) to je nekakav "sweet spot" s obzorom na client/server hit detection? Ustvari to je ono što me najviše sekira kod ove igre i na takve što se namjerno iz Zimbabvea spajaju na servere u Europi sam alergičan!

Veza je Iskon VDSL 20/5 i ako hočeš reci koji graf želiš i nakon koliko dugo igranja i ja ti ga tu metnem! 

Sa hardware-om i software-om nemam problema jer je BF4 jedino što imam na SSD-u i nisam imao crash već više od godinu dana, a frejmovi se kreću od 150-200FPS.

Možda je problem i u Iskonu, ali nekako mi se ne mijenja ISP zbog jebene igrice jer mi drugi MP FPS-i rade super!

11 godina
Soldier977 kaže...

Ma šta se bezveze sekirate. Pa i da BF4 ima perfektan hitreg sve to pada u vodu radi frostbitea i modeliranja vojnika koji skače ko šizofreničar na kokainu kada ga pogađaš.

Zato treba rokat Armu :D

battlelog: marinacsmrad
13 godina
marinac88 kaže...
Soldier977 kaže...

Zato treba rokat Armu :D

Insurgency 

16 godina
neaktivan
Rino kaže...

Volume ... ako hočeš reci ... i ja ti ga tu metnem! 

evo iz ovog gore sam izvukao najvažnije, za one kojima se neda čitati sve.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
Battlefield 4

Vidim da me se proziva dok me nema...O netcodu prije patcha sve najbolje. Nakon patcha osjetno losije. Koliko citam po forumima opet je sinkronizacija problem u nekim trenucima. Eto...

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ne morate se ništa sekirati ja ću vas sve osvetiti ako zatreba 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ma 'ta će snajper... 

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

OK, otkrio sam kako ponovo koristiti M240B

Jedino ne znam dal je uz bipod najbolje imati heavy barrel ili ništa?

Rugala se sova sjenici

13 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Rugala se sova sjenici

No, no. Samo proba :D

17 godina
Friday kaže...

Štednja... oni misle na nas i umjesto da trošimo na gluposti ovako čuvamo nofce jer imamo novu igru u biti.

17 godina
Battlefield 4

Baka i Volume,

Ovo sto pricate o syncu mi ima smisla, jer mi se dogadja da bacim i detoniram c4 , ispisuje kill i onda nakon manje od sekunde se cuje explozija, lik sinoc na zavodu me pogodi sa 870mcs shoticom ja jos pucam po njemu i padam mrtav, ali ne od drugog pogotka vec od prvog. Takodjer sam jucer na zavodu u podrumu ispod C skocio i zapeo u plafonu iznad vrata sto vode u tunel.....e jebga josh k tome sam bio neurozan cijeli dan pa sad josh i to.....

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Uskoro isprobavam custom Nvidia drivere. Pogledajte temu Nvidia, za sad navedene negativne strane :)

jebem ti taj driver i ko ga izmisli,a ja sam jos veci idiot sto ga skinu s kineske sranice..pujjj...u pm...usra mi sve.

Origin - hrka11
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Dobro jutro

Također dobro jutro

vidim da si i ti malo produžio

Battlelog: [G] pijana_carapa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice