Definitivno se nije isplatilo
Auto je bil pri kraju, nismo namjeravali ponovo registrirati. To je bio vise proof of concept. A i zanimalo nas je dal se da sloziti itd.
Definitivno se nije isplatilo
Auto je bil pri kraju, nismo namjeravali ponovo registrirati. To je bio vise proof of concept. A i zanimalo nas je dal se da sloziti itd.
trosi i moj bmw 325 5,5 litara iako je stvarna slika vise 7,5-8,5 zg voznje. Ali struja je buducnost ;)
ti ustvari vozis Renault :P
To je cca 80% istina
ali si 100% zadvoljniji da si uzeo auto iste kvalitete za manju lovu ;)
ali si 100% zadvoljniji da si uzeo auto iste kvalitete za manju lovu ;)
O da - natoči i vozi!
Jesenas Sinj-Vukovar 130 kn
Meni je s mojim dizelom 1.9 dci otprilike 45 kn na 100 km bez štednje na gasu. Ovi WV TDI 1.9 troše još manje. Ali definitivno plin je super akvizicija.
A zašto ne točite uvijek za 200kn? Potrošnja bi vam uvije bila ista..200kn.
Evo dobio steam account nazad pa tko od vas želi još jednu panjinu na listi prijatelja neka me doda, da ne pogađam nickove svima...
Evo dobio steam account nazad pa tko od vas želi još jednu panjinu na listi prijatelja neka me doda, da ne pogađam nickove svima...
Bio je hacknut i promjenjeno ime?
VolumeCRO?
Meni je s mojim dizelom 1.9 dci otprilike 45 kn na 100 km bez štednje na gasu. Ovi WV TDI 1.9 troše još manje. Ali definitivno plin je super akvizicija.
ti jos tocis gorivo po bh cjenama zato ti tako malo i trosi. Ljetos dok je kod nas gorivo bilo 11kn, kad sam sipao u ljubuskom mislio sam halicuniram kad sam za 59km usuo pun tank 😈
VolumeCRO?
Promjenjeno ime, pass, mail, sve... I pobrisani ljudi s friend liste iako mi nije jasno kako je to uopće netko uspija izvest kad imam uključene sve one zaštite...
Sa crtom Sajber majku mu, ki na bf-u
VolumeCRO?
Promjenjeno ime, pass, mail, sve... I pobrisani ljudi s friend liste iako mi nije jasno kako je to uopće netko uspija izvest kad imam uključene sve one zaštite...
Sa crtom Sajber majku mu, ki na bf-u
Pa gdje si ti meni nestao na BFu?
cyber radi stream vcrs... 😋
Nisi me ni imao, nisi me htio prihvatiti kad sam ti slao zahtjev. Srami se
Nego jesu oni šta popravljali ovu igjicu u zadnje vrime? Maloprije odigrao dvi partije s Vekicom i Denijem i ne mogu virovat kako lipo radi, svaki metak se osjeti perfektno. Ili je to samo meni s obzirom da prvi put igram na normalnom netu otkako sam na vdsl-u pa imam takav osjećaj?
Stvarno?
Moramo to ispraviti.
Evo ga, server je pokrenut:
Nego jesu oni šta popravljali ovu igjicu u zadnje vrime? Maloprije odigrao dvi partije s Vekicom i Denijem i ne mogu virovat kako lipo radi, svaki metak se osjeti perfektno. Ili je to samo meni s obzirom da prvi put igram na normalnom netu otkako sam na vdsl-u pa imam takav osjećaj?
Nisu ništa radili u zadnje vrijeme. Mora da je VDSL. I meni lijepše radi na njemu
I u slijedećem patcu neće biti VAŽNIJIH poboljšanja netcodea, makar je spremno nekoliko zakrpa! :(
Video na kraju nabraja koje će promjene biti uključene.
Battle-Non-Sense
Tuesday, May 5 at 7:31am ·
#BF4 #Netcode Changes
After a lot of confusion, I just got the confirmation from jjju that the "instant networking for damage tunneling" is NOT, I repeat, N-O-T included in the spring patch!
This means that the Spring Patch:
- does NOT significantly reduce the delay
- does NOT fix the collecting of damage
- does NOT fix the issue where you get 2 impact FX from one hit
- does NOT send updates about your bullets to the server at the framerate that you play with
Stvarno?
Moramo to ispraviti.
Evo sad smo prijateljice
Koji je dobar rcon tool za BF4?
Koji je dobar rcon tool za BF4?
http://www.rconnet.de/shop.php?sid=0874584974d187c1404eb034bf26126c
Idem za pola sata - sat sa sum-om na pićence
Vidi kad radni narod stiže kući... 14 sati na terenu, 900km. Jebem li vam lebac, samo kafenišete
Idem za pola sata - sat sa sum-om na pićence
Vidi kad radni narod stiže kući... 14 sati na terenu, 900km. Jebem li vam lebac, samo kafenišete
I? Kakav je? Mali debeli?
I? Kakav je? Mali debeli?
Kako se ono veli, "ugodno popunjen"
Ne smijem puno fantazirati, pobacat će mi one zyxele u vodu preko puta firme, neki potok majkumu. BTW, stigao meni Zyxel od iskona ali VDSL uključuju tek sutra...
BTW, stigao meni Zyxel od iskona ali VDSL uključuju tek sutra...
Znam, čitam 125 tema...
I odgovorio sam ti :)
zanimljiva borba buduci da neprijatelja nije bilo kontra 😋
Hahaha :D
Koje runde si gledao?
ovaj zadnji Paracel di ste igrali 15vs6 :P
ovaj zadnji Paracel di ste igrali 15vs6 :P
Igrali smo prije dosta.
I poslije. Trebao si samo malo pričekati, Pauze su između rundi :)
da se baci neki mixed mode, conquest/rush?
da se baci neki mixed mode, conquest/rush?
Kroz dan-dva dobijam admina pa ću to sve fino podesiti.
ovaj zadnji Paracel di ste igrali 15vs6 :
P
Igrali smo prije dosta.
I poslije. Trebao si samo malo pričekati, Pauze su između rundi :)
stream ti je prestao nakon I've runde