Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
MatoOO13 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
MatoOO13 kaže...

Cyber nice try but APRILILILILILI :P

A nabijem te

Riješio sam cijeli ispit u 4 minute, čekam rezultate.

Ma znamo da te svi vole toliko da bi ti prije asistent popravio sat nego prijavio na disciplinsku komisiju

EDIT: leet ne znam jel to aprililili šala ili ne ali evo ti jedan TU samo da se Špelac mora još ekstra potruditi da te stigne .

Pa naravno da ga vole kad je lijep i pametan te jos k tome i Veliki vodja velikog klana .

13 godina
LeftY_CRO kaže...
Dobra dobra, al jos nisu rokovi :D

Je, kolokvij iz obrade teksta i slike

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
To ima kolokviie? Ak se dobro sjecam mislim da smo mi imali samo 1 'kolokvij' i to zadnj tjedan... Cisti ispit,nis drugo.
Ko ti je bil od asistenta? Svi su dobi osim onoga na H (nije hardlajn)
xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
10 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
MatoOO13 kaže...

Pa naravno da ga vole kad je lijep i pametan te jos k tome i Veliki vodja velikog klana .

Očito krivi smajlić stavljam, jer sam i ja to mislio ,. evo idem na samopokoru i tečaj smajlija kod Špelca.

potpis
13 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...
Alien 22 kaže...
MatoOO13 kaže...

Očito krivi smajlić stavljam, jer sam i ja to mislio ,. evo idem na samopokoru i tečaj smajlija kod Špelca.

Netrebas gnjavit druga Spelca dosta ce biti naprstak cilija ispod kozice i ne ispirati 2 sata  . 

10 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Netrebas gnjavit druga Spelca dosta ce biti naprstak cilija ispod kozice i ne ispirati 2 sata  . 

to sam odmah napravio, 2 sata veliš... roger that

a jel ovo pomaže za oprost???

potpis
13 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...
Alien 22 kaže...

to sam odmah napravio, 2 sata veliš... roger that

a jel ovo pomaže za oprost???

Ufff ajd izvukao si se ali ti lijepo pise u statutu i pravilniku G klana KOJIM se smajlicima mozes obracat Velikom i lijepom vodji .

Mozda jedino da zamolis Pirata da pobrise prije nego vidi Veliki .

14 godina
protjeran
Battlefield 4

A jaaaa sam počeo da luuuutam, 

ja neznam više s kim

Venčavo sam se i razvodiooo, 

s kafanama velegradskim... 

Onda smradovi, jel bilo šta novoga ovi dana? 

battlelog - Volume_CRO

4 0 hvala 0
13 godina
LeftY_CRO kaže...
To ima kolokviie? Ak se dobro sjecam mislim da smo mi imali samo 1 'kolokvij' i to zadnj tjedan... Cisti ispit,nis drugo.
Ko ti je bil od asistenta? Svi su dobi osim onoga na H (nije hardlajn)

Onda se promjenilo, imamo kolokvije iz 3 predmeta!

Tomicic, legenda. Pocel mi je "ti" govoriti. Jedini na faksu :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Volume kaže...

A jaaaa sam počeo da luuuutam, 

ja neznam više s kim

Venčavo sam se i razvodiooo, 

s kafanama velegradskim... 

Onda smradovi, jel bilo šta novoga ovi dana? 

Ooooo!!!! Vidi ti njega!!!

Pa gdje si nam se skrivao? :D

Brzo na Battlelog, (ak još nisi bio)

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ooooo!!!! Vidi ti njega!!!

Pa gdje si nam se skrivao? :D

Brzo na Battlelog, (ak još nisi bio)

A evo jutros sija na avion i doša doma neplanirano, triba san u petak. Sljedeću sridu se opet vraćam gori...

Bija sam priko moba al ne vidim ništa, šta ima pametnog da je hitno? 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Živio Hardline! 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

Ovaj put ću ti oprostiti...

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

Tako je, živija drug hardlajn!

I dobro si me sitija... Imam key za to govno, premium edišn. S obzirom da meni ne triba bit ću srce i poklonit ga nekom od vas panjeva koji sudjelujete u temi. Eto do kraja dana neka se oni koji su zainteresirani jave na pp pa ćemo na random.org odabrati nekog

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

A evo jutros sija na avion i doša doma neplanirano, triba san u petak. Sljedeću sridu se opet vraćam gori...

Druženje njubova! Imamo chat pod Platoonom, pa da se malo javiš.

13 godina
protjeran
Volume kaže...
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

I dobro si me sitija... Imam key za to govno, premium edišn. S obzirom da meni ne triba bit ću srce i poklonit ga nekom od vas panjeva koji sudjelujete u temi. Eto do kraja dana neka se oni koji su zainteresirani jave na pp pa ćemo na random.org odabrati nekog

Prvi travanj. Good one. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
13 godina
Battlefield 4

Idemo za prvi april dovesti BF4 na prvo mjesto makar ima i boljih igara

http://www.bug.hr/master/toplista/

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

A di je to gori?

Si isao na Island komade gonjati,a? 

16 godina
moderator
Battlefield 4

Čopili su ivaneca...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Volume kaže...
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

Kako mi je ovo promaklo? Govno? Zaista si grub. Koliko sam vidio po beti, igra nije nužno loša, u stanju u kojem je tada bila rekao bih da je sasvim solidna, samo nije vrijedna novaca koje traže za nju.  

17 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Volume kaže...
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

Kako mi je ovo promaklo? Govno? Zaista si grub. Koliko sam vidio po beti, igra nije nužno loša, u stanju u kojem je tada bila rekao bih da je sasvim solidna, samo nije vrijedna novaca koje traže za nju.  

Koji novci vidis da Voljume to poklanja!

@Voljume, jesi donio koju bacvu piva odozgora ili bar koju dobru cokoladu?

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Chat? To mi zvuči gej...

Zajebajem se, moram kasnije sastavit komp pa bi moga čak i bacit partiju-dvi... Prije misec dana sam sve rastavija i mislija malo počistit od prašne, al nakon otprilike 47 sekundi to čišćenje mi je počelo ići na neku stvar pa sam odusta i sve onako ostavija u sobi

NiramX kaže...

Prvi travanj. Good one. 

A jesi partibrejker jbt...

mrfloyd kaže...

A di je to gori?

Si isao na Island komade gonjati,a? 

Da bar... Glupa Belgija, obavljam tamo neki poslić. Za vikend sam s dvojicom kolega iša do Amsterdama, opija sam se tako da je to bilo gadljivo.

Šta je najsmišnije parkiramo auto, krenemo tražit birtiju za pit i iz prve na koju smo naišli pun gas grmi Pariške kapije od Džinovića. Unutra 7-8 Hrvata, svi pijani ki guzice...

NiramX kaže...

Na ovo da poklanjam key se javila jedna osoba. Toliko o toj igri, ljudi je ne žele ni besplatno...

desh kaže...

@Voljume, jesi donio koju bacvu piva odozgora ili bar koju dobru cokoladu?

Nisam stari ništa, jutros sam se zadnji tren neplanirano ukrca na avion i pravac HR. Drugom turom ćemo srediti nešto... Inače ne sviđa mi se ta Belgija, od ljudi se očekuje da rade na poslu. Mislim koji k jbt...

I molio bih vas da me više ne dovodite u situaciju da moram pravit ovakvo višestruko citiranje. Neugodno mi je pravit takve postove, a i triba mi uru vrimena da napišem sve

battlelog - Volume_CRO
13 godina
pirat kaže...

Čopili su ivaneca...

Nije to on. Ivanec ne gleda film na tom,  nego čita bug forum i piše pizdarije 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
pirat kaže...
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

Ja sam mislio da Bog prašta a ti ne....duboko si me razočarao i sada sumnjam u tvoju veličinu

16 godina
moderator
MRSKI kaže...

Ja sam mislio da Bog prašta a ti ne....duboko si me razočarao i sada sumnjam u tvoju veličinu

Uskrs je pa sam se solidirao s Bogom.

Nakon Uskrsa se vraćamo na stari režim - logorski.

سمندری ڈاکو
13 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
pirat kaže...
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

Ha haaaa - velicina - jednoznamenkasti broj , lako se pamti .

13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Chat? To mi zvuči gej...

Zajebajem se, moram kasnije sastavit komp pa bi moga čak i bacit partiju-dvi... Prije misec dana sam sve rastavija i mislija malo počistit od prašne, al nakon otprilike 47 sekundi to čišćenje mi je počelo ići na neku stvar pa sam odusta i sve onako ostavija u sobi

Haha, dalmatinac

A mi smo se pitali zašto te prije nego si putovao nema u igri :)

Alien 22 kaže...

http://www.kliker.tv/kondomi-univerzalna-velicina-ne-odgovara-svim-duzinama-polnog-organa/

13 godina
Alien 22 kaže...
MRSKI kaže...
pirat kaže...
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

Ej nemoj testirati njegovu dobrotu (i veličiničinu), znaš da  je osjetljiv na ove stvari

13 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
Alien 22 kaže...
MRSKI kaže...
pirat kaže...
NiramX kaže...

Živio Hardline! 

Ej nemoj testirati njegovu dobrotu (i veličiničinu), znaš da  je osjetljiv na ove stvari

Uskrs dolazi - nece me valjda .

Njegova dobrota je neizmjerna .

17 godina
Battlefield 4

Gun Master i nova oružja na CTE-u:

Moj PC  
3 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice