Špelac povedi i fibonačija sa sebom gori. Imaš nekog da ti pravi društvo, a on će se napokon zaposliti. Oba ste na dobitku

Špelac povedi i fibonačija sa sebom gori. Imaš nekog da ti pravi društvo, a on će se napokon zaposliti. Oba ste na dobitku
Kuda? U inozemstvo?
BFBC2 na ludi akcijo, samo 2ipo eurića. Tko nema, nek kupi (ali ne sad, checkout ne radi)...
Kuda? U inozemstvo?
Da, tako sam ja to shvatio.
I, dosadni ste sa UCAV-om... Kaže mi šta se ne sakriješ ispod drveta (ko da bi pomoglo), već igraš PTFO... Pogotovo dok se spawnam pa mi doleti isti...
Jutro curke.
Što ima?
Špelac ajde leći.
Sad se zajebavaš, a prvi si u redu kad tomson pjeva...
Koji tomson? Nisam tu pušku vidio u Battlefieldu.
Kad si njub pa nisi igrao bc2. Sramota!!
I, dosadni ste sa UCAV-om... Kaže mi šta se ne sakriješ ispod drveta (ko da bi pomoglo), već igraš PTFO... Pogotovo dok se spawnam pa mi doleti isti...
Baš mi je drago da mogu ljude s time živcirati...
Ali šalu na stranu. Iako sam ispočetka UCAV koristio jer je zabavan, sada mi je nezamjenjiv. Udaram po tenkovima, snajperima i onome najbitnijem - helijima. Manje iskusni vozači iskaču iz vozila nakon dobrog pogotka (u guzicu) jer bude mobility kill. Artiljerija ode čak na 20% i malo njih želi ostati unutra. Ako je artiljerija u bazi (što je uglavnom slučaj) - odmah nakon pogotka radim redeploy i ispaljujem novi UCAV da ga sjebem do kraja. Koliko god sam prije mrzio snajpere - sad im se obradujem kad ih vidim. Helije bez problema ubijam u crvenom području...
Lijek za sve! Kum ga je nazvao "kurcomicin". Na svim mapama, bez recepta...
Kuda? U inozemstvo?
Da, tako sam ja to shvatio.
Kojim ucavom? To je za pizze. Bolje je noscopeat sa 3m udaljenosti sa m98b ove što ne znaju gađat s leđa
A i volume je rekao da je ucav za peechke, suav ftw
Novi patch na CTE je dodatno potamnio Zavod, evo kako to sada izgleda.
prije- poslije
Ali mjesec jos uvijek blještaviji od sunca. Je..te ko supernova svijetli po kmici...
EDIT: Dobro jutro puce
Špelac ajde leći.
S obzirom da sam u pogonu već 6 sati - baš bih i mogao
Kuda? U inozemstvo?
Ma e, Dama je spomenija ireland pa sam se nadoveza...
Sikinija sam opet cte isprobam noćni golmud, ali ne mogu ući u igru da ga j*beš, svaki put stopped working na loading screenu. Ima ko sličnih problema?
Sikinija sam opet cte isprobam noćni golmud, ali ne mogu ući u igru da ga j*beš, svaki put stopped working na loading screenu. Ima ko sličnih problema?
Jutro svizin.
Ma mene je to jeblo nedavno bilo u pm vise i igra nista mi nije pomoglo nego sam win reinst. i onda je normalno bilo sve.
I sinoc sam mora pnkb.rucno pokrenit,a pingovi se nisu popravili ostali su po 150 di mi inace bude 30.
sto?
Ma e, Dama je spomenija ireland pa sam se nadoveza...
Ireland je tek opcija. Na Kanadi se radi intenzivno...
Kad si njub pa nisi igrao bc2. Sramota!!
U to doba kompjuter mi nije bio ni na pameti. Ali dobro sam vas stigao... vas iskusnjare
Ma mene je to jeblo nedavno bilo u pm vise i igra nista mi nije pomoglo nego sam win reinst. i onda je normalno bilo sve.
I sinoc sam mora pnkb.rucno pokrenit,a pingovi se nisu popravili ostali su po 150 di mi inace bude 30.
sto?
Jebo vindovse, pa ne rješava se svaki problem reinstalacijom istih... Pokrenuo sam tricu i četvorku i sve radi normalno, cte nikako
Viskog ping može biti problem samo tvoje mreže, igre nikako
To je škola one Hitne PC Službe, oni reinstaliraju Windowse čim se problem ne da popraviti u više od 2 klika.
Ali šalu na stranu. Iako sam ispočetka UCAV koristio jer je zabavan, sada mi je nezamjenjiv. Udaram po tenkovima, snajperima i onome najbitnijem - helijima...
Jucer mi palo na pamet, napravimo UCAV squad na nekoj od otvorenih mapa, Golmud ili Silk road. + jedan je commander.
Mislim da bi genijalno bilo citati chat :)
Who's in?? :D
Origin in game ugasen? Repair game?
To je škola one Hitne PC Službe, oni reinstaliraju Windowse čim se problem ne da popraviti u više od 2 klika.
Jos postoje?? :D
Tu su negdje iz Vz?
Tu su negdje iz Vz?
Nažalost, još su na životu. Rješavaju sve probleme reinstalacijom! Pogotovo linux, jer sa njim ne možeš na internete niti čitati mail...
Ali šalu na stranu. Iako sam ispočetka UCAV koristio jer je zabavan, sada mi je nezamjenjiv. Udaram po tenkovima, snajperima i onome najbitnijem - helijima...
Jucer mi palo na pamet, napravimo UCAV squad na nekoj od otvorenih mapa, Golmud ili Silk road. + jedan je commander.
Mislim da bi genijalno bilo citati chat :)
Who's in?? :D
Dvojica su ti dovoljna npr na zavodu da sjebu sva vozila od protivnika. 2 UCAV-a se teško prežive. A ako jedna strana ima vozila a druga ne - ode balans u qurac...
Dvojica su ti dovoljna npr na zavodu da sjebu sva vozila od protivnika. 2 UCAV-a se teško prežive. A ako jedna strana ima vozila a druga ne - ode balans u qurac...
Hihi, okrutno :)
Jesi za, jedan dan?
Imamo u Gerijatriji nekoliko UCAV strucnjaka, pa da malo bombardujemo?
Ugašen, repair ne pomaže
Ugašen, repair ne pomaže
Aaa, crap.. :(
Ponovni download?
Taj nocni bez spotanja bi genijalno bilo igrat u grupi.
Ugašen, repair ne pomaže
Aaa, crap.. :(
Ponovni download?
Taj nocni bez spotanja bi genijalno bilo igrat u grupi.
Ti znaš kakav je moj net? Tribalo mi je deset dana da ovo skinem
Ali vidim da se cte baš i ne igra, sinoć jedan jedini server na pola pun i cilo vrime se zavod vrti
O čovječe, ja mislio da imate nekoga sa 100 SS. Pa samo jopis ima trun više killova od mene. Joku nisam mogao provjeriti, nešto btlog jebe...
Ali svakako pozdravljam akcije tog tipa
Hihi, okrutno :)
Jesi za, jedan dan?
Ako neće nitko drugi, javljam se za Komandira, ali samo ako će se netko voziti na jeep-ićima koje bacam
Mogu i UCAV-at, nemam "unique service star" za to.
Taj ucav je tako iritantno sranje da to nije normalno, nabijem onog kome je uopće palo na pamet staviti ga u igru
Evo nije u Gerijatriji, ali svaku vecer igra s nama, i prvo sto napravi kad udemo u server ispali ucav..
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/croPath/stats/247475264/pc/
Evo nije u Gerijatriji, ali svaku vecer igra s nama, i prvo sto napravi kad udemo u server ispali ucav..
Jao, šta je neku večer radio dok smo igrali chainlink...
Da, popio mi krv jučer... Nema ljepše nego kad se spawnaš u deployment i rokne te UCAV.