Ljudi, rijeseno, greska je bila u oroginu, morao sam iskljuciti in game i sada sljaka, puno hvala od srca
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi, rijeseno, greska je bila u oroginu, morao sam iskljuciti in game i sada sljaka, puno hvala od srca
Nema ništa od HVALA. Pošalji ljudima pivu ili barem daj jednu virtualnu. :)

piva je dobra, al ovo je bolje
Čaša vode?
Evo nevezano uz bf, svi koji imaju Titalfall na originu mogu dobiti sve dlc za besplatno, upravo probao i radi :D
Čaša vode?
Čaša vode?
Ledeni gemišt!!
Čaša vode?
Ledeni gemišt!!
Malo mi je bljedunjav.. Meni je škropec bolji.
Evo nevezano uz bf, svi koji imaju Titalfall na originu mogu dobiti sve dlc za besplatno, upravo probao i radi :D
Kako?
Tako će onda dati za BF4 i onda će Špelcu biti srce na mjestu kad mi kraj imena bude pisalo da sam Premium pičić
Sta da radim?
I jos mi je ping visok na svim serverim sto sam do sad igrao,inace bude 30-ak sada 150.
A taman sam skupio 5 killova :D
Jesi probao ručni update Punkbustera?
Ili ugasi čit :))
Jesi probao ručni update Punkbustera?
Ili ugasi čit :))
Ma los cit neki nabavio :D
Nisam vidio da si napisa,ali do toga je,odma sam to proba nakon poruke sto sam napisa.
Ali mi ping nije opao i dalje je oko 150 itd.
Dice LA traži od igrača odgovaranje na upitnik https://www.surveymonkey.com/r/SNG3YQC vezano uz revive/killcam/deathcam bug koji se često javlja nakon zadnjeg patcha.
Dobro "jutro"!
Dobro "jutro"!
Šta jutro, za nekoliko minuta biti će "Laku noć!".
Dobro "jutro"!
Jbg, nemam diplomu ko ti i dama...
Dobro "jutro"!
Dobro jutro .
Nego Spelac kaj si ljubomoran , decko je do sada bio s komadom i ide spavati. Pa nece valjda ici raditi .
Dobro jutro .
Nego Spelac kaj si ljubomoran , decko je do sada bio s komadom i ide spavati. Pa nece valjda ici raditi .
I ja sam sa mojim "komadima"... Još malo sam gotov. Obfusciram DLL-ove, pošaljem u banku i to je to!
Baš gledam jedan od servera - trebalo bi to malo provozati:
Dobro jutro .
I ja sam sa mojim "komadima"... Još malo sam gotov. Obfusciram DLL-ove, pošaljem u banku i to je to!
Baš gledam jedan od servera - trebalo bi to malo provozati:
Pa kaj cekas - necu nikom reci .
Nego vani je super , toplo i ne puse - milina .
Nego vani je super , toplo i ne puse - milina .
Kod nas je očajno...Dunav i nebo su identične boje. Odvratno!
Jutro cure. Špelac jbt samo radiš, daj odmori malo... Stani, napij se i dođi malo sebi
Jutro cure. Špelac jbt samo radiš, daj odmori malo... Stani, napij se i dođi malo sebi
Za vikend ću se satrati!
Za vikend ću se satrati!
Ti kao da već živiš u Irskoj.
Za vikend ću se satrati!
Ti kao da već živiš u Irskoj.
Nemoj tako, Irska je katolička zemlja. Satire se nakon posla, 5 dana u tjednu, a za vikend si s obitelji i ideš u crkvu.
Dobro "jutro"!
Sad se zajebavaš, a prvi si u redu kad tomson pjeva...
Sad se zajebavaš, a prvi si u redu kad tomson pjeva...
Koji tomson? Nisam tu pušku vidio u Battlefieldu.