Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Meni je ovaj peč kompletno sjeba fileove igre. Popodne skinem taj update, idem ući u igru i svaki put bf4 stopped working. Pokrenem repair i izbaci mi grešku da je neki bf4.par file oštećen. Vidim Slinka online i on mi pošalje te svoje .par filove, repair uspješno odradi svoje ali čim uđem u igru opet stopped workng

Moraš prijeći na radeona!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Teško da će se moći popraviti svi nedostatci, ali sinoć sam ostao vrlo ugodno iznenađen puno boljim feelingom igre (pucanja, pogađanja, primanja pogodaka.....). Nisam doduše puno igrao, ali na prvu se vidi da je to ono što je trebalo davno biti. 

Ja sam sinoć prvi puta u životu skoro uživao na lockerima

Definitivno je sada puno lakše nekoga skinuti, ali i mene su skidali bez greške...

Da... ljudi kažu lakše je skinuti... fora je što je i drugima "lakše skinuti".  Sada je onako kako treba biti. Normalno da je ranije bilo teže skinuti kada je detekcija pogodaka, visual recoil, predikcija kretanja, random spread pri supresingu, .... sve bilo kontra skilla u igri. Sada će se tek vidjeti ko ima skill a ko sreću da nekog ubije.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

Ja sam sve hitmarke stavio roze boje, ne znam zašto.....

Am i OK?

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Da... ljudi kažu lakše je skinuti... fora je što je i drugima "lakše skinuti".  Sada je onako kako treba biti. Normalno da je ranije bilo teže skinuti kada je detekcija pogodaka, visual recoil, predikcija kretanja, random spread pri supresingu, .... sve bilo kontra skilla u igri. Sada će se tek vidjeti ko ima skill a ko sreću da nekog ubije.

I ti napokon vraćaš acc na staro...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/572860190051750336/377093387/

Freak Show Inc.
13 godina
Soldier977 kaže...

...Sada će se tek vidjeti ko ima skill a ko sreću da nekog ubije.

Shit, sad sam u govnima!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mene samo muci detektor pogodaka... Lik ravno ispred mene, a ja dobivam hitreg odiza i sastrane, okrenem se i naravno da me eliminira...

Hello...

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_5 kaže...

Mene samo muci detektor pogodaka... Lik ravno ispred mene, a ja dobivam hitreg odiza i sastrane, okrenem se i naravno da me eliminira...

Ako svima radi dobro a tebi ne, zaključak se sam nameće - kućište pod ruku i kod cybera na promjenu paste!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Meni je ovaj peč kompletno sjeba fileove igre. Popodne skinem taj update, idem ući u igru i svaki put bf4 stopped working. Pokrenem repair i izbaci mi grešku da je neki bf4.par file oštećen. Vidim Slinka online i on mi pošalje te svoje .par filove, repair uspješno odradi svoje ali čim uđem u igru opet stopped workng

Moraš prijeći na radeona!

Pa da mi padne kd? Nema šanse... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Soldier977 kaže...
 Sada će se tek vidjeti ko ima skill a ko sreću da nekog ubije.

Ode mi k/d u kjurac. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
Battlefield 4

Hipfire crosshair žuti, kill zeleni, headshot crveni (to je išlo na brzinu, relativno lako za podesiti ).

Sviđa mi se medpack kako radi, recimo da je OK balansiran sad

Što se tiče hit detekcije meni se čini sveukupno bolje. Ali to je bio jedan dan, treba to malo bolje "istestirati". Chopper sam samo probao na Test Range-u, imao sam osjećaj ko da sam u poboljšanom BF3 attack heliju, moglo bi biti zabavno!

Za razliku od vas nekih, meni se igra nije rušila, ali nisam na zadnjim Nvidia driverima, ne znam napamet koje imam instalirane, ako ikome ta informacija nešto znači.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 10:08 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...

Ja se isto okreno i gledam ko je to sad iza bem ti issa i naravno pogodi me u lice odosprijeda!

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Fora mi je što se sad mogu namjestiti i ciljnici za vozila...cyber će napokon moći u tenku sve ciljati u svojoj omiljenoj hello kitty rozoj boji

Meni igra radi jako dobro, osim što se javlja ona poruka kad se izlazi iz igre ali to je ionako nebitno.

Sad se napokon može i vidjeti tko vozi vozila, koji je level te koja klasa te koji je loadout spomenutog vozila.

Uključih to sinoć ali nažalost nisam mogao isprobati jer su ovi moji ganjali inf. only mape....tako da banana što se tiče komentiranja toga

Šteta što ove opcije nisu došle ranije, zaista je zadovoljavajuće iskustvo kad si možeš cijeli hud namjestiti onako kako tebi paše a zadržati staru funkcionalnost.

@Mudo: jbte ja sam mislio da tebe neće biti bar par dana jer ćeš se tolko zrokati da nećeš znati di je zemlja a di nebo a ti sinoć rokaš s nama....sad ćeš mi još reći da si pio čaj jer si prehlađen          

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Granzon kaže...

@Mudo: jbte ja sam mislio da tebe neće biti bar par dana jer ćeš se tolko zrokati da nećeš znati di je zemlja a di nebo a ti sinoć rokaš s nama....sad ćeš mi još reći da si pio čaj jer si prehlađen          

Ma igrao je sa nama ali nije znao doći ni do A.  Stalno smo ga vraćali iz crnog... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 10:34 (MRSKI).
16 godina
Granzon kaže...

A malo sam se zarakija. Ipak triba raditi danas. 

Više sam se preždera. Još ne mogu disati.

A što se tiče igranja BF sinoć, mora sam probati novi peč.

EDIT: Mrski je dobro dočarao moju igru sinoć. 

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 10:38 (amater_2).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Zna ko kakav je kabelski intranet

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Uglavnom dobar je do zgrade ide optika i onda sa konverterom dalje šiba koaksijalni kabel po zgradi. U pravilu, bolje nego bakar...

[edit] - a ako je baš intranet, onda je BNC oprema u igri

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 11:06 (Sum_of_all_fears).
13 godina
Volume kaže...

Zna ko kakav je kabelski intranet

To ti je intranet koji ide kroz kabel 

17 godina
Volume kaže...

Zna ko kakav je kabelski internet

Imam ja B.net-ov, bolji je od T-Com-a što sam imao prije, ali nije ni on savršen, pogotovo upload je daleko od obećanih 1M (manje više oko 400k).

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 11:05 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Volume kaže...

Zna ko kakav je kabelski internet

Imam ja B.net-ov, bolji je od T-Com-a što sam imao prije, ali nije ni on savršen, pogotovo upload je daleko od obećanih 1M (manje više oko 400k).

Kod mog bratića je upload veći od 1 mbps...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Volume kaže...
xG4M3 kaže...
xG4M3 kaže...

Kupio BF i Premium i igra mi se crasha.  Prilikom pokretanja mi izbaci onaj 'GetDeviceRemovedReason' error. Sve je updejtano i svaka druga igra radi bez problema. Riječ je o 970 GTX Windforce  kartici. 

Ima li pomoći? 

People, help pls. Ima netko da zna uzrok tome

Poruka je slicna ovoj, samo sto je kod mene u pitanju GTX 970: http://i.imgur.com/prdF9zJ.jpg[/IMG]

Počisti drivere kompletno driver sweeperom i onda instaliraj friške 

Koliko vidim po netu, taj error zajebava ako je grafa overclockana, a meni je 970 tvornicki overclockana. Kad dođem s posla ću je spustit, samo mi je stvarno belsavo ako je u tome stvar. Jbt platio je skoro 3000 kn i onda je moram spustat da bi mi neka blesava EA igra radila -.-

14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Uglavnom dobar je do zgrade ide optika i onda sa konverterom dalje šiba koaksijalni kabel po zgradi. U pravilu, bolje nego bakar...

Prošli tjedan sam opet zva tšrot i j*ba im majku u vezi svega onoga šta sam ti govorija na pp, više ne mogu skiniti ni glupu seriju da mi veza ne pukne po 10 puta na pišljivih 300mb downloada. 

Zovu oni mene jučer da znaju da mi je parica u teškom k i da će me do kraja miseca pribacit na novu centralu i za ispriku besplatno dati 30mbit vdsl. Ja kažem ok, pošaljite mi to na pismeno a lik mi kaže pričekajte i ostavi me na liniji pola ure dok nisam poklopija. Zovem jutros opet i kažem zašto zovem, opet me ostave na liniji ki budalu bez da se itko javi. 

Sad šaljem sve hakomu pa nek se oni jebu s njima. Mislim se uzeti od bneta ovaj kabelski šta imaju

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen

Ako imaš Bnet u zgradi, odi kod njih. Bnet vuče svoju optiku do zgrada i onda postavi konverter. Iz tog konvertera, do stana ti ide lijepi novi koaksijalni kabel. Dobiješ i dobar modem (Cisco/Linksys) i to je to. Frend ima bnet već 6 godina i jedan jedini problem što je imao je pregoreni LAN port na modemu.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svi ste se uzyebali oko tog hitreg markera iako je opce poznato da nije vazno ciljati u metu nego metati u cilj ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Sad šaljem sve hakomu pa nek se oni jebu s njima. Mislim se uzeti od bneta ovaj kabelski šta imaju

Baka je pobjego od B-neta čim mu se ukazala prilika.

Radije razmisli o nekoj drugoj opciji jer B-net u udarnom terminu šteka.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Friday kaže...

Ja se baš volim spawnati tamo gdje je frka...

+1

Pogotovo kada sam sa Nexom u squadu. Žurka zagarantirana 

16 godina
xG4M3 kaže...
Volume kaže...
xG4M3 kaže...
xG4M3 kaže...

Kupio BF i Premium i igra mi se crasha.  Prilikom pokretanja mi izbaci onaj 'GetDeviceRemovedReason' error. Sve je updejtano i svaka druga igra radi bez problema. Riječ je o 970 GTX Windforce  kartici. 

Ima li pomoći? 

Poruka je slicna ovoj, samo sto je kod mene u pitanju GTX 970: http://i.imgur.com/prdF9zJ.jpg[/IMG]

Koliko vidim po netu, taj error zajebava ako je grafa overclockana, a meni je 970 tvornicki overclockana. Kad dođem s posla ću je spustit, samo mi je stvarno belsavo ako je u tome stvar. Jbt platio je skoro 3000 kn i onda je moram spustat da bi mi neka blesava EA igra radila -.-

Ovo bi trebalo biti tocno, isti problem je bio i u B3. Meni igra radi odlicno, nema rusenja s tim da nemam najnovije drivere. Predzadnji driver Nvidia, naravno (970 msi)

13 godina
Battlefield 4

Kad uleti ovaj Ivanec odma splasne sva rasprava. Šta se svi plašite ovog lika ili šta?

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Granzon kaže...

Fora mi je što se sad mogu namjestiti i ciljnici za vozila...cyber će napokon moći u tenku sve ciljati u svojoj omiljenoj hello kitty rozoj boji

Moje molbe su urodile plodom!! :D

Medpack je promijenjen? Kako sad radi?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
odjavljen
ivanec kaže...
xG4M3 kaže...
Volume kaže...
xG4M3 kaže...
xG4M3 kaže...

Ima li pomoći? 

Ovo bi trebalo biti tocno, isti problem je bio i u B3. Meni igra radi odlicno, nema rusenja s tim da nemam najnovije drivere. Predzadnji driver Nvidia, naravno (970 msi)

Ajd ne lazi covjeka.

Tebi je Sajber promjenio pastu pa se sad k*rcis .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice