Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
Zura kaže...

@Volume, nek se educiraju. Preporučujem serijal Malo misto. Ako sam ja mogao gledati Gruntovčane, onda je valjda red da kontinentalci pogledaju Malo misto.

@mudo Šetaš po kalelargi i umisto da gledaš lipotu, paziš da ne nagaziš na minu. Većeg minskog polja nisam vidio, eventualno u Veneciji.

Jbt da si reka da neznaš u koju čkapi prije pogledati još bi ti i virova. A ovo... piff..

Kad si zadnji put bija u Zadru?

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Volume kaže...

Zura jedan put sam na ts-u spominja pijacu pa su me Pero i još pola njih uvatili j*bat da šta je to pa sam zato napisa pazar. Treći izraz neznam...

Cajber kad si ti bija ode? Jelda da nema lipšeg grada

A, plac?

A lijepa, hrvatska rijec trznica?

Plac je komad zemlje predvidjen za izgradnju nekretnine.

Pijac je tako gdna i iskrivljena rijec koja dolazi od talijanske rijeci plazza koja znaci trg (na kojemu se i prodavalo).

Pazar je mjesto u Srbiji.

Dakle rijeseno - trznica. Moze lock?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
protjeran
peroko kaže...
Friday kaže...
peroko kaže...

Kumice

Ti si purger?

Jesam 

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Zura jesi ti isto odavde negdi?

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
peroko kaže...

Jesam 

Koga još ovdje ima od purgera? Danny, astra, rupy...? Tko još? Dado, kuky? Odakle su čarape?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
peroko kaže...

Jesam 

Koga još ovdje ima od purgera? Danny, astra, rupy...? Tko još? Dado, kuky? Odakle su čarape?

Iz Zg ocito nisu jer bi inace bili "zoknice"

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Zura kaže...

@Volume, nek se educiraju. Preporučujem serijal Malo misto. Ako sam ja mogao gledati Gruntovčane, onda je valjda red da kontinentalci pogledaju Malo misto.

@mudo Šetaš po kalelargi i umisto da gledaš lipotu, paziš da ne nagaziš na minu. Većeg minskog polja nisam vidio, eventualno u Veneciji.

Jbt da si reka da neznaš u koju čkapi prije pogledati još bi ti i virova. A ovo... piff..

Ja bio jesenas (znaš) - bome je bilo govana za poludit. A pazi, skoro ništa turista. Malo mi je falilo da nagazim na neko govno, izgledalo je ko da se godzila posrala. Neki lik mi je vikao da pazim. Uglavnom, u potpunosti bih zabranio pristup psima u to područje!

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Friday kaže...
peroko kaže...

Jesam 

I ja sam po novom neslužbeno, kad dobijem novu osobnu onda i službeno . Što, da nas ne mislite tući?

potpis
13 godina
Volume kaže...
Cajber kad si ti bija ode? Jelda da nema lipšeg grada

2008-e.

Je, baš je cukreni! Tu je negdje s Varaždinom

Btw, sad gledam arhivu slika, pa ja sam bio po cijeloj HR! A sve mi se čini da nikad nikud nejdem :)

Poreč, Rovinj, Nin, Šibenik, Pelješac, Dubrovnik, Krka, Plitvička Jezera, Čakovec, Klenovnik, Zagreb, Koprivnica, Virovitica, Osijek....

Pa kad??

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Pijac je tako gdna i iskrivljena rijec koja dolazi od talijanske rijeci plazza koja znaci trg (na kojemu se i prodavalo).

Pijaca kako si i sam reka dolazi od talijanske tržice. Pazar nema veze sa srbijom već je stara šibenska rič koja je nastala u vrime kad su turci okupirali ove krajeve, odnosno tržnica po turski.

I pijaca i pazar se u mojim krajevima govorili puno duže prije nego li je netko smislio ''tržnica''

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Btw, sad gledam arhivu slika, pa ja sam bio po cijeloj HR! A sve mi se čini da nikad nikud nejdem :)

Poreč, Rovinj, Nin, Šibenik, Pelješac, Dubrovnik, Krka, Plitvička Jezera, Čakovec, Klenovnik, Zagreb, Koprivnica, Virovitica, Osijek....

Pa kad??

U Osijeku si bio smrade?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ja bio jesenas (znaš) - bome je bilo govana za poludit. A pazi, skoro ništa turista. Malo mi je falilo da nagazim na neko govno, izgledalo je ko da se godzila posrala. Neki lik mi je vikao da pazim. Uglavnom, u potpunosti bih zabranio pristup psima u to područje!

Neznam, ja radim na poluotoku i skoro svaki dan sam na ili oko kalelarge.

U zadnje vrime jako malo vidim psećeg dreka, prije ga je bilo više, ali su to malo doveli u red. U svojih 30godina nisam nikad sta na minu dok sam šeta kalelargom.

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Pijaca kako si i sam reka dolazi od talijanske tržice. Pazar nema veze sa srbijom već je stara šibenska rič koja je nastala u vrime kad su turci okupirali ove krajeve, odnosno tržnica po turski.

I pijaca i pazar se u mojim krajevima govorili puno duže prije nego li je netko smislio ''tržnica''

Pravi se švicarac. A dobro zna da svi osječani kažu "pija"

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ahaha eto ti na Mudonja. Imate dobrih žena i birtija, al brate mili grad vam je zasran i šporak za popizdit. I još imate onog jadranka modnog mačka. Ajme bože

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ali bez obzira na ta sranja, Zadar je daleko najljepši grad! Uh, obožavamo ga i žena i ja

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
16 godina
Volume kaže...

Ahaha eto ti na Mudonja. Imate dobrih žena i birtija, al brate mili grad vam je zasran i šporak za popizdit. I još imate onog jadranka modnog mačka. Ajme bože

Nije brate, ne laži napaćene forumaše.

Sad su u ćistoći nabavili neka dva stroja sa kojima stalno idu po gradu i čiste pizdarije. 

Edit: Petko ti je opet objasnija. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 15:14 (amater_2).
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
...Poreč, Rovinj, Nin, Šibenik, Pelješac, Dubrovnik, Krka, Plitvička Jezera, Čakovec, Klenovnik, Zagreb, Koprivnica, Virovitica, Osijek....

Pa kad??

A Kvarner smrdi? Pa hebemu...

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Nije brate, ne laži napaćene forumaše.

Sad su u ćistoći nabavili neka dva stroja sa kojima stalno idu po gradu i čiste pizdarije. 

Trebali su nabaviti stroj sa kojim bi zašili šupak tim psima koji dolaze na kalelargu... Pa nek se šetaju!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Pazar je turska rijec za trznicu, market, ali i mjesto u Srbiji.

Trznica je hrvatska rijec, isto kao i tisuca, mlijeko, svemir ...

Naravno da ti mozes govoriti pijaca, hiljada, mleko, kozmos/vasiona ali to vise nije hrvatski jezik ...

17 godina
Battlefield 4

Svašta se ja danas u ovoj temi načitah; slovenskog, danskog, turskog, ...

Najmanje hrvatskog.

Cyber, ne putuješ ti puno samo je RH mala.

Što se lijepih gradova u priobalnom dijelu HR tiče, meni je Umag sasvim pristojan, a ni Biograd nije loš.

U kontinentalnom dijelu, rekao bih Osijek vjerojatno.

A sada malo offtopica; uz noćni šangaj navodno stižu i ljetni lockeri...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Trebali su nabaviti stroj sa kojim bi zašili šupak tim psima koji dolaze na kalelargu... Pa nek se šetaju!

To ide na dušu vlasnicima a i dio ide gradskim ocima.

Tribalo bi napraviti kao u Pragu. Neka stave one male kućice/stupiće sa kesicama za čišćenje psećeg dreka. Znači pas se posere a vlasnik skupi sa tom kesicom i baci u kantu.

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Znači pas se posere a vlasnik skupi sa tom kesicom i baci u kantu.

Ljudi kod nas nisu u stanju svoju djecu odgojiti kako spada, misliš da bi za psima skupljali drek?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

na jesen

Volume kaže...

Zura jesi ti isto odavde negdi?

rođeni Brodaričanin, ali već duže iseljenik u smogom okupani "kapitol" :(

Friday kaže...

Q.E.D.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Pravi se švicarac. A dobro zna da svi osječani kažu "pija"

Bracika, paklika, sklomba, treska, pija, lega, zurka, gimba, slambos, butra, supika, dumina, lujka, pican, strafta/gifta, slasta, pjehe, fanfa, levat, ledara, ...

16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Ljudi kod nas nisu u stanju svoju djecu odgojiti kako spada, misliš da bi za psima skupljali drek?

Bi kad bi mu se naplatilo. Očito je da to samo kod nas pali. Lupaj po novčaniku.

14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Naravno da ti mozes govoriti pijaca, hiljada, mleko, kozmos/vasiona ali to vise nije hrvatski jezik ...

Pa kakve to veze uopće ima s mistom u Srbiji ili bilo čim? Pa u hrvatskom jeziku ima mali milijun riči koje se izvedenice od stranih izraza, a i dalje se u riječniku vode kao hrvatske...

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Zura kaže...
amater_2 kaže...

na jesen

Očito ste ti i petko na isti drek nabasali. 

Vidi, je da ima psećeg dreka po ulici (a di nema), ali ostalo se čisti i drži dosta uredno.

15 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...
Friday kaže...
peroko kaže...

Jesam 

I ja sam po novom neslužbeno, kad dobijem novu osobnu onda i službeno . Što, da nas ne mislite tući?

A ne nije bilo tko ko živi u zagrebu purger

Sa Wikipedije : "Purger je nadimak koji se prvenstveno koristi za stanovnika Zagreba čiji su preci nekoliko generacija unatrag rođeni u Zagrebu i koji su ondje živjeli. Svaki Zagrepčanin nije dakle Purger, iako se riječ koristi kao nadimak za građane Zagreba ili navijače Dinama."

pero_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...
Friday kaže...
amater_2 kaže...

Bi kad bi mu se naplatilo. Očito je da to samo kod nas pali. Lupaj po novčaniku.

Bar kod mene u starom djielu grada se pišu kazne za to. Zimi nema toliko inspekcije, ali liti ćeš garant dobiti po džepu

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Pa kakve to veze uopće ima s mistom u Srbiji ili bilo čim? Pa u hrvatskom jeziku ima mali milijun riči koje se izvedenice od stranih izraza, a i dalje se u riječniku vode kao hrvatske...

Sto se sekiras ... znas da trolam :)

Bem te mutavog kad ti moram nacrtati ... :)

Nego ... veceras spektakl na najboljem serveru u rvata a i sire?

13 godina
Battlefield 4

Mislim da niti jedna tema ovdje, pa ni GTA V, ne može dostići ovu gomilu postova u 10 sljedećih svjetlosnih godina.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice