Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.679.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Battlefield 4

Vama će se jedino more dići za 1 metar.

battlelog pukycro

2 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Ni Petka ni Cybera, nešto nije u redu.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
pukycro kaže...

Vama će se jedino more dići za 1 metar.

Ja sam peti kat pa me zaboli Ali to je istina, sve birtije u starom dijelu gradu su već standardno pod 20cm mora

battlelog - Volume_CRO
13 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Ni Petka ni Cybera, nešto nije u redu.

Prvi nam je bubani ( al za Bf nije  ) dok drugi ustaje oko 11 da stigne spremit rucak - jbga prisa mu .

12 godina
Battlefield 4

Znači dodatna oprema uz stan je čamac 

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pukycro kaže...

Znači dodatna oprema uz stan je čamac 

Nisi puno ni falija... Svaki put kad je nevrime cili dolac popliva i tako zadnjih sto godina, ali nikad nikome nije palo na pamet da to napokon riješi 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

Tako je moj šogor tražio vikendicu blizu vode, našao sam mu jednu blizu Dobre, kada se voda digne evo je u dnevnom boravku. Kud ćeš bliže vode 

battlelog pukycro

5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pukycro kaže...

Tako je moj šogor tražio vikendicu blizu vode, našao sam mu jednu blizu Dobre, kada se voda digne evo je u dnevnom boravku. Kud ćeš bliže vode 

Tako je i Špelacu ako se ne varam  Prošli tjedan je stavija onu sliku, brodina šiba po rijeci tri metra od dnevnog boravka 

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

Samo da mu kuleni ne navuku vodu.

battlelog pukycro

6 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...
TomoR kaže...

Predosjećam bljuzgu i konstantno čišćenje pred zgradom...

Imaš cijelu zgradu?  

Ne, predstojnik stanara sam (za 0 kuna, eura, bilo koje valute), i ostale stanare boli džon za raspored čišćenja snijega.

S obzirom da se zgradu može tužiti ako nije očišćeno ispred, pogotovo ako se netko razbije (živim u širem centru grada, znači puno pješaka/auta), mora uvijek netko očistiti. Pogodi tko.

12 godina
Battlefield 4

Funkcija nosi obvezu, ne samo čast.

battlelog pukycro

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dragi moji, urbi et orbi ...

Dodao sam Cybera kao server admina da pomogne kad mene nema ... Sinoc je bio neki supak na serveru sto je skidao glave po cijeloj mapi sa LMG-om iz svoje baze ...

Da se to vise ne desi, dodao sam i votekick/voteban pa sami krojite pravdu.

Takodjer sam sinoc upalio i votemap ... valjda necete silovati lockere :)

Ivanec, ti si osoba s najvise spajanja na server pa ako zelis admin prava - javi ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 9:24 (Bastardo).
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
Bastardo kaže...

Dodao sam Cybera kao server admina da pomogne kad mene nema ... Sinoc je bio neki supak na serveru sto je skidao glave po cijeloj mapi sa LMG-om iz svoje baze ...

Ivanec, ti si osoba s najvise spajanja na server pa ako zelis admin prava - javi ...

Ovo mi liči na neki "Zavadi, pa vladaj" sistem!
Ivanec, ne daj se navući

14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Ja bi ti preporučio da ubaciš server na stremanje/spojiš s bazom podataka na ggc, pbbans i bf4db. Izgubit ćeš uru vrimena dok to urediš, ali dodatne zaštite protiv takvih debila nikad nije na odmet... 

Taj votemap se kod nas svodio na zavod svaku drugu partiju pa je od njega bilo više štete nego koristiti. I meni je mapa među dražima, ali kad se vrti svako malo stvarno baci na živce 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Bastardo kaže...

Dodao sam Cybera kao server admina da pomogne kad mene nema ...

'sup bičez!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Battle (Non)Sense ima ideje oko 3D spottinga (neke čak i djeluju OK):

BTW, kaže da bi danas/sutra trebao biti Siege of Shanghai u noćnoj verziji na CTE!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 10:17 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Ja bi ti preporučio da ubaciš server na stremanje/spojiš s bazom podataka na ggc, pbbans i bf4db. Izgubit ćeš uru vrimena dok to urediš, ali dodatne zaštite protiv takvih debila nikad nije na odmet... 

Taj votemap se kod nas svodio na zavod svaku drugu partiju pa je od njega bilo više štete nego koristiti. I meni je mapa među dražima, ali kad se vrti svako malo stvarno baci na živce 

GGC - ne mogu se registrirati/dodati server ... izbacuje neki ID problem i kao da im posaljem mail o tom erroru ... preskacem za sada

PBBANS - server konfiguracija je odradjena, prijavljen sam i cekam da mi odobre account da mogu dodati server na listu za streamanje

BF4DB - omogucen i aktivan na serveru ...

Dakle opet korak-dva u dobrom smjeru ...

14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

GGC - ne mogu se registrirati/dodati server ... izbacuje neki ID problem i kao da im posaljem mail o tom erroru ... preskacem za sada

PBBANS - server konfiguracija je odradjena, prijavljen sam i cekam da mi odobre account da mogu dodati server na listu za streamanje

BF4DB - omogucen i aktivan na serveru ...

Dakle opet korak-dva u dobrom smjeru ...

GGC ponekad zna štekati, ali je odličan pa pokušaj kasnije jer možda opet trenutno zajebaje. Čim se na serveru pojavi netko sumnjiv adminima šalje dojavu. 

Možeš još uključiti i metabans, to je tren posla jer u rconu već imaš plugin za njega

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Battle (Non)Sense ima ideje oko 3D spottinga (neke čak i djeluju OK):

BTW, kaže da bi danas/sutra trebao biti Siege of Shanghai u noćnoj verziji na CTE!

Ovaj lik je j*bena legenda  Da se mene pita sve njegove ideje bi ubacija u igru, tek onda bi bila pun pogodak... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Osim sto Cyber i ja imamo RCON access na server radi nekih vecih stvari, definirao sam i par ingame admina:

ivanec

dama

spelac

cyber

volume

Znaci momci, rade vam u chatu slijedece komande:

kick [playername]

move [playername]

fmove [playername]

say [stagod]

yell [stagod]

Nemojte zloupotrebljavati dane vam ovlasti i pazite na fairplay.

Cisto formalnosti radi, na glas procitajte ovaj tekst:

Danas, kada postajem admin
Dajem časnu adminsku riječ:
Da ću marljivo administrirati i kickati
poštovati bugovce, geovce, pisovce i ine,
i biti vjeran i iskren drug,
koji drži danu riječ;
Da ću voljeti našeg dragog emigranta b4starda
koji nas pazi kao kap vode na dlanu.
Čuvati bratstvo i jedinstvo
Svih klanova na ovom serveru
I cijeniti sve ostale igrače
koji žele fair play!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 11:21 (Bastardo).
Moj PC  
7 0 hvala 6
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Bastardo druže hvala ti na ponudi i tome šta vjeruješ da bi ovakav probisvjet bio dobar admin Ali ja i bf smo odlučili dati "malo prostora" jedno drugome u toj divnoj vezi, barem do izlaska novog dlc-a. Ako remake mapa bude po mom guštu opet ćemo ljubovati pun gas. Tako da neznam baš kakve ćeš koristi imati od mene kao admina... 

U rconu možeš dodanim adminima odrediti ovlasti tko šta može raditi tako da se svi mogu prijaviti u samo sučelje, ako im se već neda zajebavati s komandama preko chata

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sinoć mrski  i ja na šangaju visimo na nekom neboderu. Kreće attack heli iz neprijateljske baze. Ispali on jedan SRAW i ništa. Ispali drugi, opet ništa. Ispali reći i opet ništa. Napišem ja u chat "mrski, a da odeš malog probuditi da riješi taj heli :)".

Nije mi ništa odgovorio

Freak Show Inc.

6 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Bastardo druže hvala ti na ponudi i tome šta vjeruješ da bi ovakav probisvjet bio dobar admin Ali ja i bf smo odlučili dati "malo prostora" jedno drugome u toj divnoj vezi, barem do izlaska novog dlc-a. Ako remake mapa bude po mom guštu opet ćemo ljubovati pun gas. Tako da neznam baš kakve ćeš koristi imati od mene kao admina... 

U rconu možeš dodanim adminima odrediti ovlasti tko šta može raditi tako da se svi mogu prijaviti u samo sučelje, ako im se već neda zajebavati s komandama preko chata

Ma gle ... nikome se neda drkati po pluginima, maplistu i ostalim vrijednostima, ali ovako ingame napisati "kick volume" je superlagano i ne predstavlja nikakav problem. Bas mi se svidja efikasnost, jednostavnost i elegancija ovog rjesenja!

14 godina
protjeran
Friday kaže...

Sinoć mrski  i ja na šangaju visimo na nekom neboderu. Kreće attack heli iz neprijateljske baze. Ispali on jedan SRAW i ništa. Ispali drugi, opet ništa. Ispali reći i opet ništa. Napišem ja u chat "mrski, a da odeš malog probuditi da riješi taj heli :)".

Nije mi ništa odgovorio

Mislim da je posta poprilično osjetljiv na to. Možeš o svemu, al u skill mu ne diraj

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nije mi ništa odgovorio

:)

14 godina
Battlefield 4

Move je prebacivanje u drugi tim poslije smrti, a fmove je ubijanje igraca i instantno prebacivanje?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da. Move koristi onako da elegantno prebacis igrace a fmove kada je frka jer s iskljucenim balanserom moze biti 18:30 igraca ...

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Nije mi ništa odgovorio

:)

Ahahahaha, to je taj trenutak

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Ma gle ... nikome se neda drkati po pluginima, maplistu i ostalim vrijednostima, ali ovako ingame napisati "kick volume" je superlagano i ne predstavlja nikakav problem. Bas mi se svidja efikasnost, jednostavnost i elegancija ovog rjesenja!

I to šta kažeš, Ivanec bi ionako sve sjeba da mu daš pristup nečem ozbiljnijem 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Pocascen sam ovlastima, al ja sam slabic. Iskoristi bi to tako da vam uzmem zene i konje. Snagom volje zaboravit cu te pocasti jer se najbolje osjecam kao obicni prasinar. Oh Ti, Bastardo oprosti mi

Moj PC  
8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice