Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.671.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

I stavio sam mu još jedan radi fore kad je pisao nešto o statistici TD, a sad ne mogu pronaći na koju poruku, pa da maknem

Nemam pojma o čemu pričaš... khm...

Jack Sparrow kaže...

Špelac je ko WikiLeaks otkriva najveće tajne foruma. Razotkrio je sve ovo provokatore koji su lupali TD.

Sinoć me žena za večerom ispitivala tko je kome koliko TD-ova dao

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Sinoć me žena za večerom ispitivala tko je kome koliko TD-ova dao

Dobro, jel ocekujemo zenu na forumu i da baca medikitove cim curike napune 18 let? ono cca  za 16 i po godina? :D

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 11:43 (Jovanka).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...
Alien 22 kaže...

Ha ha - zid srama.

Nisu se nadali da ce TD ovi biti nekad i vidljivi .

Maznuo mi Jopis broncu za dlaku.

Ti imaš jako debele dlake!

Pusti ga! Vidiš da poludi kad mu stojiš na stepenicama! 

16 godina
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...

Ja? Ma šta ti je, to Nex ne voli Lockere i stepenice na C (još sam se switchao u drugi team da mi replay bar malo smanji whine)

17 godina
Battlefield 4

Pirat, nista protiv tebe, valjda sam taj dan bio posebno razocaran u iduci nastavak battlefilda pa sam svugdje dijelio td, redovno td-am youtube trailere o HL.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 11:56 (pamark).

3 0 hvala 0
16 godina
moderator
pamark kaže...

Pirat, nista protiv tebe, valjda sam taj dan bio posebno razocaran u iduci nastavak battlefilda pa sam svugdje dijelio td, redovno td-am youtube trailere o HL.

Ma sve 5.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pamark kaže...

Nevezano sad za TD priču - meni se bljuje kad vidim taj hardline i vidim da ispred toga piše BATTLEFIELD. To ima veze sa BF-om isto kao i NFS...

Odvratno i glupo!

Freak Show Inc.
17 godina
jopis kaže...
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...

Ja? Ma šta ti je, to Nex ne voli Lockere i stepenice na C (još sam se switchao u drugi team da mi replay bar malo smanji whine)

Ma jok ti! 

14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I stavio sam mu još jedan radi fore kad je pisao nešto o statistici TD, a sad ne mogu pronaći na koju poruku, pa da maknem

Nemam pojma o čemu pričaš... khm...

Haha, a prikljucili se Ivanec i Pamark :))

To tak Varazdin djeluje na ljude :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Cajber ajd priznaj da si to ti...

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Cajber ajd priznaj da si to ti...

Nisam!

Ti mi je buraz s frendom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Battlefield 4

Ovi varazdinci imaju opake pripreme za BF, ali posteni su, i policija zna za njihovo postenje.

battlelog pukycro

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
pukycro kaže...

Ovi varazdinci imaju opake pripreme za BF, ali posteni su, i policija zna za njihovo postenje.

Tam su ljudi dobre cudi, s vincekom te saki rad ponudi...

Hello...
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Nevezano sad za TD priču - meni se bljuje kad vidim taj hardline i vidim da ispred toga piše BATTLEFIELD. To ima veze sa BF-om isto kao i NFS...

Odvratno i glupo!

Igra je takvo govno da ljudi nemaju volje ni spamati temu... 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield 4

http://www.hcl.hr/vijesti-bivisi-zaposlenici-dice-a-zapoceli-kickstarter-kampanju-za-igru-into-the-stars-12499-17.html

Ako su cak i u DICE-u uspjeli dobiti otkaz, onda se sve bojim kak su dobri!

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Pošto su ljudi tražli, evo da vam malo prezentiram statistiku. Obuhvaćeno je prvih 1299 stranica teme (nije 1300 jer sam krivo postavio indeks - programeri će shvatiti).

Rekao bih da je lista uglavnom očekivana jer zna se tko sere najviše.

Uglavnom, top spameri po broju postova su:

Top TU korisnici:

Top TD korisnici:

Top HVALA korisnici:

Top korisnici po postanju unutar radnog vremena (khm...):

Noćne ptice (0-6):

Maksimalan broj postova u danu:

Postovi po stranici:

Sumaran pregled po korisnicima možete pronaći ovdje:

https://app.box.com/s/ycfttbhxotl0oulsv474

Ako vas još nešto zanima - obratite se s povjerenjem

Noćna ptica
 Još da ne fukam toliko, eeee

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Noćna ptica
 Još da ne fukam toliko, eeee

Oh, Vaša Fukavosti...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Friday kaže...

Odvratno i glupo!

Igra je takvo govno da ljudi nemaju volje ni spamati temu... 

Ne bih rekao da je govno. Igra po sebi nije losa, koristi sada vec ispeglani engine, znaci nece biti previse aljkavosti (nadam se). Ali nije battlefield nikako. Ni blizu. A gle ... BF ime je poznato i nosi lovu pa su se mislili prosvercati. Da je BF4 od samog pocetka bio igriv, ovo bi mozda i proslo, a ne da oni izbace hardline betu a ljudi po serverima nemaju zvuka u igri, hitmark je crap, netcode i ostale piz*darije ...

Da li cu uzeti igru? Moguce. Moguce i da je necu uzeti. Dolazi u ozujku, a novi BF pitaj Boga kada ... mozda dobro dodje izmedju da malo razbije monotoniju.

Ono sto je bilo odlicno je BF2. Takvu igrivost i razradjenost ja dan danas nisam vidio. Sto ne uzmu taj model i napumpaju ga s frostbite grafikom? Znam da sam vec dosadan s BF2 ali tamo ima stvari koje su odlicno radile a dan danas ih nema u bf3/bf4.

Grappling hook, crossbow, suzavac, IC naocale za vid po noci ... ma milina ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

sinovi znam samo da gta 5 izlazi krajem mjeseca

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

@Bastardo

E to je vec nostalgija, prvi koraci u starost.....

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 13:36 (pukycro).

1 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Bastardo kaže... 

Ne bih rekao da je govno. Igra po sebi nije losa, koristi sada vec ispeglani engine, znaci nece biti previse aljkavosti (nadam se). Ali nije battlefield nikako. Ni blizu. A gle ... BF ime je poznato i nosi lovu pa su se mislili prosvercati. Da je BF4 od samog pocetka bio igriv, ovo bi mozda i proslo, a ne da oni izbace hardline betu a ljudi po serverima nemaju zvuka u igri, hitmark je crap, netcode i ostale piz*darije ...

Da li cu uzeti igru? Moguce. Moguce i da je necu uzeti. Dolazi u ozujku, a novi BF pitaj Boga kada ... mozda dobro dodje izmedju da malo razbije monotoniju.

Ono sto je bilo odlicno je BF2. Takvu igrivost i razradjenost ja dan danas nisam vidio. Sto ne uzmu taj model i napumpaju ga s frostbite grafikom? Znam da sam vec dosadan s BF2 ali tamo ima stvari koje su odlicno radile a dan danas ih nema u bf3/bf4.

Ma sve je meni to jasno, ali ono šta mi se gadi (kako si i sam rekao) je izvlačenje para na račun imena. Da u nazivu nema bf ne bih ni imao neko posebno mišljenje o samoj igri jer me takvo nešto niti najmanje ne interesira. 

Ali kako u nazivu ipak ima bf ostajem pri svom mišljenju da je igra govno jer battlefield sigurno nema veze s jurnjavom nabrijanih auta i napucavanje drotova i bande. Ako sam u krivu ispravite me... 

Ja ne da je neću kupiti, već je neću sigurno nikad ni zaigrati pa makar je davali besplatno kao bf3

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ja ne da je neću kupiti, već je neću sigurno nikad ni zaigrati pa makar je davali besplatno kao bf3

Može lock

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Volume kaže...
Bastardo kaže... 

Ma sve je meni to jasno, ali ono šta mi se gadi (kako si i sam rekao) je izvlačenje para na račun imena. Da u nazivu nema bf ne bih ni imao neko posebno mišljenje o samoj igri jer me takvo nešto niti najmanje ne interesira. 

Ali kako u nazivu ipak ima bf ostajem pri svom mišljenju da je igra govno jer battlefield sigurno nema veze s jurnjavom nabrijanih auta i napucavanje drotova i bande. Ako sam u krivu ispravite me... 

Upravo to Voljume .

Jos samo da ubace i Barbike pa da privuku i osnovnoskolske curice   , onda bi Bf bio za sve uzraste .

Samo da se mlati lova .

13 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ako je bilo u ovoj temi, onda je zasluženo!

A ako je u Hardline temi, onda mu se omaklo, jer je on baš super.

Nisam ja izgrednik ko ti pa da u krive teme stavljam filmiće.

Išao sam sad provjeriti i očito mu se svako malo omaklo.

BTW u hardline temi mi je fila dao td na prvi post...

Al ionak filu ne volim ni ko čovjeka ni ko milicionera 

Sve je to dobro dok te jedan dan ne zaustavi na cesti.  Siguran sam da ćeš mu biti toliko sumnjiv da ces na licu mjesta dobiti detaljni besplatni rektalni pregled u potrazi za opojnim sredstvima 

13 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ako je bilo u ovoj temi, onda je zasluženo!

A ako je u Hardline temi, onda mu se omaklo, jer je on baš super.

Nisam ja izgrednik ko ti pa da u krive teme stavljam filmiće.

Išao sam sad provjeriti i očito mu se svako malo omaklo.

BTW u hardline temi mi je fila dao td na prvi post...

Al ionak filu ne volim ni ko čovjeka ni ko milicionera 

Sve je to dobro dok te jedan dan ne zaustavi na cesti.  Siguran sam da ćeš mu biti toliko sumnjiv da ces na licu mjesta dobiti detaljni besplatni rektalni pregled u potrazi za opojnim sredstvima 

Cekaj - kaj je Djukac isto milicioner ?

16 godina
moderator
MRSKI kaže...

Ni jednom policajcu nisam stao pa neću ni njemu.

Uredno mi doma pošalju kaznu i gotovo.

Alien 22 kaže...

Cekaj - kaj je Djukac isto milicioner ?

Još nije,al bi mogao biti...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 14:13 (pirat).
13 godina
Volume kaže...

Ja sam sličnog mišljenja, ali ću igri dati šansu kad bude beta.

Tko zna, možda iznenadi?

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Alien 22 kaže...

Jos samo da ubace i Barbike... 

Dobro o ovom bi ipak razmislio

Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Tko zna, možda iznenadi?

Nema tenkova i jetova za iživljavanje na panjevima tako da me nema šta iznenaditi

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

Tko zna, možda iznenadi?

Nema tenkova i jetova za iživljavanje na panjevima tako da me nema šta iznenaditi

Strah te je da ti K/D padne ispod 2.51 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina

Ajde sad da vas vidim...KLIK

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice