kad popiješ pivo osjetiš zadovoljstvo,ali dok upališ bf4 ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo kako izgleda moja subota nakon par sati BF-a i određene količine piva. To me žena uslikala. Ima takvih slika više. Jednom prilikom sam zaspao na podu...
Eto, da ne ispadne kako samo druge zajebavam.
Basta, trebamo tvoje Photoshop skillove!!!!
Basta, trebamo tvoje Photoshop skillove!!!!
Mislim da je od ovoga teško napraviti nešto lošije, iako poznavajući bastu...
Inače sam takav da sam u stanju napraviti totalnu budaletinu od sebe. Volim druge zajebavati pa sam onda dužan društvu vratiti nešto nazad. Jednom prilikom sam plesao kod šogora u birtiji u tangama i snimali su me. Dan-danas ta snimka negdje postoji...
bate žuna špelac kaj si lep
Pokrij bubrege prehladit ćeš se.
Šta mu je gdje:
Meni je pitch up 'space' a pitch down lijevo 'alt'.
Sa misem bi trebao imat dpi 4000 da mogu radit loopove bilo kakve valjda..
4000? Zašto? 1600miš, 6 u windowsima i 25% u igri je sweet spot za preciznost i odličan loop

svi ste pozvani kod špelca na jetrice
bate žuna špelac kaj si lep
Ma lijep sam ko slika. Nemam baš plave okice ko mudo ali zato nemam srama
deca , jel ima tko od vas logitech g230 headset? užas kakav headset.
idem ga zamjenit danas , samo da ih više nemam kod sebe jer su preloše.
pa me čisto zanima jeste vi tako razočarani kao ja ili jednostavno nebi trebao očekivati bolji zvuk od sluški od 450 kn?
pa me čisto zanima jeste vi tako razočarani kao ja ili jednostavno nebi trebao očekivati bolji zvuk od sluški od 450 kn?
Ja imam Corsair 2000 i nisu ništa bolje.
Jebali vas ti skupi headseti. Ja uzeo plantronics gamecom 380 i za BF su super. Za glazbu nikako ali za bf su majka. Za 300 kn (sa dostavom) sam prezadovoljan. Nekim bi možda moglo smetati što se vanjski zvukovi dosta čuju ali meni paše zbog djece (mogu igrati dok ih "čuvam").
ja imam corsair 1500 i super sam zadovoljan... :/ prije njih sam imao g35 od logija
Jebali vas ti skupi headseti. Ja uzeo plantronics gamecom 380 i za BF su super. Za glazbu nikako ali za bf su majka. Za 300 kn (sa dostavom) sam prezadovoljan. Nekim bi možda moglo smetati što se vanjski zvukovi dosta čuju ali meni paše zbog djece (mogu igrati dok ih "čuvam").
Samo inženjeri i tatini sinovi imaju skupe headsetove.
Ja imam nekakve noname iz elipsa za 200 kn, cisto sam zadovoljan, A isto mi kvaliteta zvuka za Bf nije bitna jer ionako igram sa jednom slušalicom na uhu.
Imao g430 (ustvari još ih imam al ne koristim) koje su isti k ka i g230 samo šta softverski imaju mogućnost za 7.1.
Također ništa čim bi ostao oduševljen...

ja imam corsair 1500 i super sam zadovoljan... :/ prije njih sam imao g35 od logija
Ma ja se zajebajem. Sluške su odlične, vanjski zvuk skoro skroz eliminiran, bas predobar, visoki tonovi odlični, surround emulacija fantazija, lagane ko pero. Ima samo jedna mana: vrlo lako možeš izgubiti sluh ako ostanu pojačane, a slučajno se uključi system ton od windoza
U BFu čujem uvijek sa koje stane mi neprijatelj ili prijatelj dolazi, u AA ili CSu još izražajnije.
Zato na tsu vise cujem djecu i susjeda preko puta kak se dere nego tebe.
Zato na tsu vise cujem djecu i susjeda preko puta kak se dere nego tebe.
Sereš, mikrofon je dobar...
Mišek mali, tebe ionak ništ nebre zadovoljit...
Imam iste, i sve čujem što žena i djeca traže od mene! Čak i dok me trača na telefon.
Čak i dok me trača na telefon.
Potpuno se razumijemo
Meni djeca sjebu slušalice. J3bem im mater...
Evo kako izgleda moja subota nakon par sati BF-a i određene količine piva. To me žena uslikala. Ima takvih slika više. Jednom prilikom sam zaspao na podu...
Ove male bijele dječje štrample totalno dignu ugođaj, malo razbiju ovo crvenilo!!!
Ali .......
Kakav lik
Meni djeca sjebu slušalice. J3bem im mater...
Vidim da to jako uspješno radiš, i ti bi još koju curu
Evo mene, vidim da se igrate na kineskim expanzijama pa za mene smrtnika to nemoguće zasad
Kad vas ulovim na nekoj dozvoljenoj mapi, odmah se priključim
Edit: za*ebat sve , neda na nikakav server, piše game trial still active i pita za product key..
Evo mene, vidim da se igrate na kineskim expanzijama pa za mene smrtnika to nemoguće zasad
Kad vas ulovim na nekoj dozvoljenoj mapi, odmah se priključim
Edit: za*ebat sve , neda na nikakav server, piše game trial still active i pita za product key..
Mislim da možeš igrati na serverima koji vrte SAMO vanila mape. Dakle, traži servere bez ikakvih expanzija.
Pozdrav.
Tko je od RAZ-ovaca na BUG forumu?
Moram si nekog dodati među frendove :)
Ove male bijele dječje štrample totalno dignu ugođaj, malo razbiju ovo crvenilo!!!
Ali .......
Kakav lik
Štramplice su tu da dodaju toplu obiteljsku notu slici. Da se vidi kako sam brižan otac!