- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jebote, crko sam...
Jebote, crko sam...
To ti je to, kad kolješ i piješ,
jetru alkoholom griješ.
Ujutro te želudac počasti,
jer si pojeo previše masti.
Malo te i glava boli,
proći će kad žena i ti budete goli!
Leo_jizzzz kak je bilo na serveru?
Kaj ste ga jako naprčili? To obično tako bude kad neki novi igrač dođe na server di samo naši igraju.
Šuška se da onu grupu hackera(LizardSQUAD) koji su rušili battlelog, PSN itd. su pohaksali neki drugi hackeri i usput im pobrisali twitter i ostale profile s društvenih mreža. Na nekim portalima se šupja da su ih usput razotkrili zakonu i da znaju tko su.
Kaj ste ga jako naprčili? To obično tako bude kad neki novi igrač dođe na server di samo naši igraju.
Ma, ovaj put stvarno ne znam, otisao sam rano offline.
Isao sam igrati co-op. Sa zenom. U krevetu.
A bas me zanima sto se dogadjalo na serveru. Osim onih ludjaka na krovu s tenkom :)
Ti si cijeli Strumpf...
Gore na vrhu stranice, odma prvi link (dio teksta u plavoj boji podvucen crtom).
Neki dan išao u frenda na klanje (stariram i nadolijevam piće jer nisam baš za ovih manuelnih radova sa mesom) i dolazi baba i pita mesara kako će ih ubiti jer joj ih žao postali gudinin ko kućni ljubimci. Kaže mesar snajperom i čim se baba okrenula nije se ni metaar odmakla kad ljudina fis ušicama od sjekire po sred čela. Ni skikno nije
LOL ŠiFili
Na netu sam čitao da ima pun k ljudi kojima je ručni update punkbustera pomogao s tim udp port errorom. Ima i onih kojima nije, a među tima sam bio i ja
Šta se tiče fragneta ja niti sam oduševljen niti razočaran. Meni radi odlično, ali čim je pod težim opterećenjem kad je pun zna biti laga. Na to su se i ostali bunili, barem dok sam ja bio na serveru.
Gamed.de za 1 euro po slotu daje posebnu linux mašinu na kojoj se ne vrti ništa osim tvog vlastitog servera. Na nečem ovakvom server bi radio perfektno jer ga nema šta gušiti kao kod ostalih hostera koji to samo bace na virtualku i u isto vrime vrte svega i svačega uz tvoj server.
G-ovci znam da je to dosta skuplje od svih ostalih pa vi recite šta mislite o tome.
Evo i ja bi moga upast i pomoc malo financijski za g server. Igram kad uhvatim vremena, sta znaci da sam sam nekad par sati online, a nekad me bf ne vidi po tjedan dva. Ugl se volim logirati gdje je i domaca ekipa i uvalit se u neki squad (mada me cesto kickate:D) pa mi je drago da ima nasih servera iako uglavnom prazni kad dodjem.
Hvala ti, dodat ću te na battlelog pa ćemo se čuti.
Šta se tiče izbacivanja iz squada to nemoj shvatiti osobno. To radimo svima ako nema triba misto za našeg člana
Moze, javi mi se tamo slobodno kad budete skupljali ili priko PP na forumu. Sve ok sta se kickanja tice, to je i onako bila zajebancija:)
Pozdrav!
Ako bi netko htio da donira 10 roadkillova neka me doda,nick mi je ARNYmon.Neam vremena da se bakcem s tim kilovima pa ako netko moze odvojit 30min. bio bih cisto zahvalan na pomoci(premda istu neocekujem),hvala.
Pozdrav!
Ako bi netko htio da donira 10 roadkillova neka me doda,nick mi je ARNYmon.Neam vremena da se bakcem s tim kilovima pa ako netko moze odvojit 30min. bio bih cisto zahvalan na pomoci(premda istu neocekujem),hvala.
Uzmi SUAV za recona i gazi ljude, za pol sata najviše ćeš imati tih 10 roadkillova.
Ma, ovaj put stvarno ne znam, otisao sam rano offline.
Isao sam igrati co-op. Sa zenom. U krevetu.
A bas me zanima sto se dogadjalo na serveru. Osim onih ludjaka na krovu s tenkom :)
A bilo je dobro, nezam o čemu Sparrow priča... Samo sam navika igrat sa malo više ljudi.
Inače, to sam kupia acc u Lea
Opet sam dobio karton! Počinjem misliti da me moderatori ne vole...
Uglavnom, barem koliko sam čitao, večina dobije nešto manji framerate ALI puno fluidniji gameplay (puno manje varijacija frameratea odnosno frametimea).
To je definitivno plus.
Dama sretan rođendan!!!
Dama sretan rođendan!!!
Pridruzujem se cestitkama i dao bog da nadzivis barem 20 linija beemveja : )
Dama sretan rođendan!!!
Pridružujem se željama i čestitkama. Neka te služi zdravlje i da te manje bole koljena i leđa.
Neka te služi zdravlje i da te manje bole koljena i leđa.
Ubiše ga lokeri! Vlaga, propuh sa svih strana, pa unutra-van...
Sritan rođendan Dama.
Sretan rodendan Dama...
Bila bi fora dobiti ovu BUG-ovu beštiju od 33k kn i ovo u isto vrime.
Molim link... Neznam za tu BUG-ovu bestiju ...
Bila bi fora dobiti ovu BUG-ovu beštiju od 33k kn i ovo u isto vrime.
Molim link... Neznam za tu BUG-ovu bestiju ...
Zato jer trebas kupiti casopis BUG. Skrtico jedna :)
Zato jer trebas kupiti casopis BUG. Skrtico jedna :)
Hocu danas... Obecajem. :D
I ja ću i to samo zato što sam obećao Basti da ću pročitati njegov članak...
Baš je morao biti referral, je'l...
ah... Kaj da ti velim... Tak svi dobivaju... :D