Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
ivan1991 kaže...

Da naravno.

Ja samo kažem da igrati sam bez tima i bez voipa ili ts nema smisla.

Činjenica je da za HC treba više timske igre. i opreznije se igra, dok na normalm modu svi istrče na brisani prostor pa udri sa mg4 ili sa saw-om u sve što se kreće, a snajper te cilja sa distance pogodite a ti još živ i nastavljaš derat sa svojim mg4.

Nemam ja ništa protiv HC-a.

Svatko igra ono što voli.

Ja samo kažem, gore sam krivo napisao, 64 igrača je previše za rush i to ne možeš poreći.

Obično se takvi serveri svedu na napucavanje mortarom i snajpanje.

[19xx] 4ntraks
15 godina
protjeran
TomoR kaže...
Jarvan kaže...
Osim toga, scout/transport heli se popravlja u zraku i na HC, ako se ne varam...

Prije nije, jedino mozes koristit onaj stabilizator pa ce letit ravno iako je ostecen, al nisam od zadnjeg update igrao sa litle birdom tako da stvarno ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:45 (ivan1991).
15 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
ivan1991 kaže...

Da naravno.

Ja samo kažem da igrati sam bez tima i bez voipa ili ts nema smisla.

Činjenica je da za HC treba više timske igre. i opreznije se igra, dok na normalm modu svi istrče na brisani prostor pa udri sa mg4 ili sa saw-om u sve što se kreće, a snajper te cilja sa distance pogodite a ti još živ i nastavljaš derat sa svojim mg4.

Nemam ja ništa protiv HC-a.

Svatko igra ono što voli.

Ja samo kažem, gore sam krivo napisao, 64 igrača je previše za rush i to ne možeš poreći.

Obično se takvi serveri svedu na napucavanje mortarom i snajpanje.

baš zato je mortar zabranjen i stavljen sniper i dmr limit kao što sam i napisao u prvom postu

17 godina
odjavljen
ivan1991 kaže...

baš zato je mortar zabranjen i stavljen sniper i dmr limit kao što sam i napisao u prvom postu

Kad saznamo još koje pravilo ispostavit će se da je flagrun server u pitanju...

Freak Show Inc.
13 godina
ivan1991 kaže...

Ne znam, sumnjam da je to gameplay po mom ukusu unatoč tim zabranama.

GL HF!

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
ivan1991 kaže...

To mi je inace najljepse vidjeti ... no shotgun, no mortar, no sniper, no knife, ... 

*dobitnik i7-4790K!
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kad saznamo još koje pravilo ispostavit će se da je flagrun server u pitanju...

Skilledžija kaže...

Ne znam, sumnjam da je to gameplay po mom ukusu unatoč tim zabranama.

GL HF!

*dobitnik i7-4790K!
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
ivan1991 kaže...

To mi je inace najljepse vidjeti ... no shotgun, no mortar, no sniper, no knife, ... 

Kao što je digitron imao server na kojem se vrtio isključivo caspian a zabranjeno je bilo svo AA oružje. Onda on lijepo ode na parsto metara sa helijem i nabija čobane dolje po travi...

Freak Show Inc.
15 godina
protjeran
TomoR kaže...
Jarvan kaže...

Normal je prenaporan, njubare koje neznaju trčkarat ko normalni ljudi, lete i repairaju se po zraku i trolaju spawn pointove. Glavni razlog zagovora normal moda.

U HC moraš prvo razmislit prije nego izletiš/istrčiš...to je nekima problem (razmislit).

Da, 64 HC rush, siguran sam da će u Defender teamu bar 4-orica ležati sa 4x ili FLIR scope-ovima u nekom headglitchu sa bipod-ovima na M249/MG4 i presjecati sve puteve nailaska napadačkog tima. I nikad nećeš znati odakle je pucano na tebe (koliko god loš bio Killcam, može dati neke OK indikacije).

Baš me zanima kako se njih može taktički zaobići razmišljanjem. A ako defender tim ne pokriva sve puteve nailaska 32vs32 onda nešto jako krivo radi, bio to HC, normal ili Classic.

Ono malo što sam igrao HC, postavim se u dobar položaj, pokrivam stranu i netko istrči ispred mene od mojih dok pucam, napravim TK, ovaj me punish-a i protivnik nam se probije po toj strani onda...

Zato ću rađe igrati normal, koliko god to glupo zvučalo, i bit ću najveća "njubara". Osim toga, scout/transport heli se popravlja u zraku i na HC, ako se ne varam...

Baš zato se mode i zove rush. Atk team mora biti brz, i što prije presjeći pojačanja defendera i nakon toga plant. Recimo Zavod mapa, ako ti defender uspije doci do kontenjera i tamo postavit prvu crtu obrane, u 90% slučajeva to je poraz za atk team, baš zato je bitno bit brzo i što prije presjeći pojačanja def tima.

15 godina
protjeran
Battlefield 4

friday, bastrado, vidi se koliko znate išta o rushu i HC-u, S vama nema smisla raspravljat jer pojma nemate, i najveće nubare bi bili da uopće poćnete igrati Rush HC. Tako da ne znam uopće koji je cilj vaše rasprave. Zašto ne ignorirate stvari o kojima pojma nemate??

Svaki normalan čovjek neće raspravljati o onome što mu je nepoznato. Slobodno nađite nekog drugog za trolat, mene isprovocirat nećete.

Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
Bastardo kaže...
ivan1991 kaže...

Da, spojim se na kolegu kad je počeo Final Stand (nisam gledao limitacije servera), rekoh ajde malo DMR da otključam onaj autospotTM gadget (DamaTM). Napravim prvi kill, killed by admin - DMR's are not allowed on this server, ali me snajpalo iz svakog ćoška.

Odemo mi na drugi server (64 igrača), reko, ajde uzet ću malo snajper. Vidim 4 optike u daljini uperene prema meni, okinem prvog, gađam drugog, kad ono KILLED IN ACTION - Sniper limit on this server...

Rekao sam za tu večer, hvala, dosta mi BF-a...

Eh da, i neki dan me banalo sa servera kad sam se spajao na njega - kaže da imam previše knife kill-eva. Mislim da sam taman pijuckao kavu, u svakom slučaju popljuvao sam si monitor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:56 (TomoR).
17 godina
odjavljen
ivan1991 kaže...

Baš zato se mode i zove rush. Atk team mora biti brz, i što prije presjeći pojačanja defendera i nakon toga plant. Recimo Zavod mapa, ako ti defender uspije doci do kontenjera i tamo postavit prvu crtu obrane, u 90% slučajeva to je poraz za atk team, baš zato je bitno bit brzo i što prije presjeći pojačanja def tima.

Hm, pobjeda u 90% slučajeva ovisi o brzini, kažeš? A da se ti onda uhvatiš igranja NFS? Tamo ti je to otprilike isto, samo se ne moraš zamarati zabranama. Gas i da vidiš...

Freak Show Inc.
15 godina
protjeran
TomoR kaže...
Bastardo kaže...
ivan1991 kaže...

Da, spojim se na kolegu kad je počeo Final Stand (nisam gledao limitacije servera), rekoh ajde malo DMR da otključam onaj autospotTM gadget (DamaTM). Napravim prvi kill, killed by admin - DMR's are not allowed on this server, ali me snajpalo iz svakog ćoška.

Odemo mi na drugi server (64 igrača), reko, ajde uzet ću malo snajper. Vidim 4 optike u daljini uperene prema meni, okinem prvog, gađam drugog, kad ono KILLED IN ACTION - Sniper limit on this server...

Rekao sam za tu večer, hvala, dosta mi BF-a...

A što nisi čekao drugu rundu pa uzeo sniper slot?? šta je vama užitak igrat 16v16  na serveru sa barem 26 snipera?? Koji je smisao??

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:58 (ivan1991).
13 godina
neaktivan
ivan1991 kaže...

friday, bastrado, vidi se koliko znate išta o rushu i HC-u, S vama nema smisla raspravljat jer pojma nemate, i najveće nubare bi bili da uopće poćnete igrati Rush HC. Tako da ne znam uopće koji je cilj vaše rasprave. Zašto ne ignorirate stvari o kojima pojma nemate??

Svaki normalan čovjek neće raspravljati o onome što mu je nepoznato. Slobodno nađite nekog drugog za trolat, mene isprovocirat nećete.

Prvo ovo a onda mozemo dalje ...

*dobitnik i7-4790K!
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja se ispričavam na kratko. Idem samo staviti kapi u oči pa se vraćam...

Freak Show Inc.

8 2 hvala 0
17 godina
ivan1991 kaže...

A što nisi čekao drugu rundu pa uzeo sniper slot?? šta je vama užitak igrat 16v16 a u na server barem 26 snipera?? Koji je smisao??

Nauči se čitati, 64 igrača su bili serveri, oba, i sniper limit je postavljen po 2 u timu.

Imao sam jednu rundu sniper slot, ali sam onda pokupio XD-1 sa poda i kaže da sam izgubio sniper slot...

Naravno, neki nećusadnapisatiimeTM lik drži snajper cijelu rundu i ne ubije nikog, ja stignem ubiti dvojicu prije nego mi ubaci KIA, pa sad je to fer...

A da možda na svojem serveru stavite limitaciju (vidio sam negdje i to u opisu), tko plati 5€ mjesečno je na white-listi pa može snajpat koliko hoće.

Realno, zašto ste limitirali sniper i DMR slotove u HC-u - zato jer su isti balansirani oko normal-a htio ti to priznati li ne...

10 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Volume kaže...
MatoOO13 kaže...

Također da pitam kakve su to inicijacije potrebne za upad u Gerijatriju ili je dovoljno zašprehati Cyber-a? 

(u tom slučaju:  http://en.wikipedia.org/wiki/Ananke_(mythology)  - nije baš striktno demon mistress ali može proći za ženin nick ili svaku ženu ako bolje promisliš{#}). 

Obrati se Mudonji u vezi upada, on je zadužen na inicijacije

Također ako nemaš Venus nažalost ništa od upada

Nisam baš siguran da to želi proći. Neka pita powera kako mu je bilo sljedećih mjesec dana nakon inicijacije. {#}

Ali, ako je spreman poslati aktivnim članovima G klana po 4x Velebitskog piva, moogu biti "malo" blaži. {#}

bem ti previše nickova za zapamtit, ali ako je 4 x Velebitsko x 45 članova čini se da je jeftinije druga opcija {#}, iako kad vidim kako je sa prvim postom prošao Ivan1991 sve je to dobro... {#}

I kaj nije sad u modi Vukovarsko? ili po starom hrvatskom običaju da potplatim samo vlast (iliti admine platoona {#})

Volume budem se spojio na TS danas pa da vidimo šta sve moram odraditi, ako sam dobro shvatio da si na mene mislio.

Kuky i pirat hvala na brzom odgovoru, jbg ne znam multiqoute pa moram ovako.

Jeep stuff!!!!
13 godina
drahic kaže...

Ja sam Damu zamisljao kao debljeg lika,nizeg rasta. 

Dosao je lik od 2.20 sirok ko ulazna vrata. {#}

Laži prevare. U biti sam sitan i žensko. {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Realno, zašto ste limitirali sniper i DMR slotove u HC-u - zato jer su isti balansirani oko normal-a htio ti to priznati li ne...

Ne razumiješ ti to njubaro jedna. Imaš tek 7.000 sati BF-a u nogama...

Freak Show Inc.
16 godina
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Ja sam Damu zamisljao kao debljeg lika,nizeg rasta. 

Dosao je lik od 2.20 sirok ko ulazna vrata. {#}

Mene bi više brinulo to što te zamišlja, ako te već i ne sanja.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jutros me kći iz čista mira pita "Tata, a zašto ti svojim prijateljima kad igraš govoriš da su papagaji?". Ja gledam i mislim si "koji K" {#}

Skonta ona da ja nemam pojma o čemu priča i kaže mi "Pa nekome si rekao da je Ara"

{#}

Freak Show Inc.

12 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Friday kaže...
TomoR kaže...

Majstore možeš ti imati i 10000000000h bf-a ali ako ne znaš, onda ne znaš, pomiri se s time.

13 godina
neaktivan
ivan1991 kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

Majstore možeš ti imati i 10000000000h bf-a ali ako ne znaš, onda ne znaš, pomiri se s time.

*dobitnik i7-4790K!
13 godina
ivan1991 kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

{#}

17 godina
Friday kaže...

Ja se ispričavam na kratko. Idem samo staviti kapi u oči pa se vraćam...

Jel momak, imaš li ti recept zati lijek,a?

17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Više u prstima i dupetu...

E, a kako tek rush ne razumijem. Netko mi poklonio u BF4 ovih 90 rush service star-ova, a možda sam i radio za njih, ne znam.

Uff, a u BF3 isto drugi odrađuju za mene, već na 3-em accountu (na prvom 33 rush medalje i 43 MCOM attacker medalji):

13 godina
ivan1991 kaže...
BDS kaže...

@Ivan1991

Mozda je malo grubo ispalo sa gifom. Nisam nista lose mislio o tebi i klanu.

Dakle, (objasnjenje gifa):

• HC je za pice(vec je u vise navrata bilo rasprava o tome)
  • 64p za rush je previse
  • BF4 staze nisu za nista a kamoli za Rush

Inace, dobrodosao{#}

Ma nisam se ja uvrijedio sa gifom ili bilo čime.  Sve ok.

Samo ne kuzim zasto je HC za pice?? Jer je potrebno vise timskog rada, i lakse je bit ubijen, sto znaci da trebas ostat u zaklonu i teze je napredovat.

Ja jednostavno neam živaca za normal, i sa svim glupostima koje normalmode posjeduje. A najveća glupost regenerative healt i vozila se popravljaju sama od sebe.

Svaki mod zahtjeva određenu taktiku, koja ja se razlikuje od mape do mape, od broja igraća do broja igraća. tako i HC 64 rush, ima svoje.

A Bf4 staze su takve kakve su, niko ih od nas ne može ispravit

Uh koji su bili dobri dani..... HC Vs Normal. Koja kvalitetna rasprava i konstruktivna vrijeđanja. Poželim imati time machine ili makar reprizu.... Možda smo na dobrom putu 

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Mene bi više brinulo to što te zamišlja, ako te već i ne sanja.

Ko me god vidi, obavezno me i sanja. Pitaj Špelca ako ne vjeruješ {#}

10 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ivan1991 kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

{#}

Radi ovih stvari sam se i prijavio na forum, you are priceless guys....

Jeep stuff!!!!
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

sinovi ,hc je za pice bio i ostao.

kamperfest d.o.o

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
1 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice