Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
ivanec kaže...

Dudek je Podravac. Ja zivim u Varazdinu koj i nije bas Zagorje, cisto gledano geografski. Al sam ortodoksni zagorec, s bosansko-sokackom krvi. Iz Ivanca :)

Ma ni ne znam pod koje područje spadaju dudeki. Svi koji govore nešt tipa "vrok te jebo"su meni dudeki {#}

Imaš šokačke krvi? Vidim ja da u tebi ima nešto dobro {#}

mrfloyd kaže...
 Volume, Petak i rest f gang samo čekaju ko vukovi da vas razderu! {#}

Slušam... {#}

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Isprike na padobranstvu, vidim da ste svi već domaći ovdje čitam vas već neko vrijeme ali dosad nisam sudjelovao u ovim konstruktivnim raspravama pa da i ja krenem. (budite nježni prvi mi je put {#})

Pozdrav kuky-u, pirat-u i ekipi sa kojom sam jučer se napucaval po serveru. Kome se moram obratiti da mi se stari account makne iz Bugovog platoona i stavi novi? ( Kuky nije ovaj novi account radi čitinga nego radi demencije {#} i radi Mexica naravno)

Također da pitam kakve su to inicijacije potrebne za upad u Gerijatriju ili je dovoljno zašprehati Cyber-a? 

(u tom slučaju:  http://en.wikipedia.org/wiki/Ananke_(mythology)  - nije baš striktno demon mistress ali može proći za ženin nick ili svaku ženu ako bolje promisliš{#}). 

Kako ne znam dobro oftopčarit budem malo manje aktivan u početku dok ne savladam osnove, da se ne bi tko naljutil.

Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
protjeran
MatoOO13 kaže...

Također da pitam kakve su to inicijacije potrebne za upad u Gerijatriju ili je dovoljno zašprehati Cyber-a? 

(u tom slučaju:  http://en.wikipedia.org/wiki/Ananke_(mythology)  - nije baš striktno demon mistress ali može proći za ženin nick ili svaku ženu ako bolje promisliš{#}). 

Obrati se Mudonji u vezi upada, on je zadužen na inicijacije

Također ako nemaš Venus nažalost ništa od upada

battlelog - Volume_CRO
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
ivan1991 kaže...

A da HC je, svi u klanu igramo samo HC tako da smo i uzeli HC server a i ja osobno ne volim normal mode.

Na druge idiotske komentare uopće neću odgovarat.

Jel problem što sam ja došao i predstavio server, možda stvarno postoje ljudi koje to zanima, a ne kao vas hrpa... da ne kažem čega... ako vas ne zanima šta komentirate išta.

A da probate s Classic modom? Niti ide ovim normal likovima u korist, a niti hardkorašima?{#}

Samo HC.

17 godina
odjavljen
ivan1991 kaže...
Jack Sparrow kaže...

A da probate s Classic modom? Niti ide ovim normal likovima u korist, a niti hardkorašima?{#}

Samo HC.

Da, slušate korisnike sve u 16...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
ivan1991 kaže...

ne postoji mjerač fizički ili softwareski koji mjeri zadovoljstvo, al dovoljno je pogledat chat nakon runde pa vidit šta ljudi pričaju. svi su pisali, GG, nice server, i ostale pozitivne pridjeve.

To svatko piše nakon svake runde.

*dobitnik i7-4790K!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:18 (Bastardo).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Hehehe postaje napeto {#}

battlelog - Volume_CRO

4 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
MatoOO13 kaže...

Obrati se Mudonji u vezi upada, on je zadužen na inicijacije

Također ako nemaš Venus nažalost ništa od upada

Nisam baš siguran da to želi proći. Neka pita powera kako mu je bilo sljedećih mjesec dana nakon inicijacije. {#}

Ali, ako je spreman poslati aktivnim članovima G klana po 4x Velebitskog piva, moogu biti "malo" blaži. {#}

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Nisam baš siguran da to želi proći. Neka pita powera kako mu je bilo sljedećih mjesec dana nakon inicijacije. {#}

Ali, ako je spreman poslati aktivnim članovima G klana po 4x Velebitskog piva, moogu biti "malo" blaži. {#}

Ma dobro pusti sad to, vidiš da situacija sa hc-om taman dolazi do vrhunca

Tomo svrati na ts večeras

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

@Ivan1991

Mozda je malo grubo ispalo sa gifom. Nisam nista lose mislio o tebi i klanu.

Dakle, (objasnjenje gifa):

• HC je za pice(vec je u vise navrata bilo rasprava o tome)
  • 64p za rush je previse
  • BF4 staze nisu za nista a kamoli za Rush

Inace, dobrodosao{#}

7 0 hvala 0
17 godina
ivan1991 kaže...

Tko god želi igrati u tom modu dobrodošao je, i naravno stalo nam je do korisnicika i njihovi želja,

server je pokrenut tek par dana i tek pokušavamo privući ljude zato sam i došao ovdje.

Prije našeg servera bio je jedan jedini dobar Rush HC 64 server (RiTB) ali taj server je bez aktivnih admina i glavni admin uopće ne želi slušat i uvažavat želje standardnih igrača a što se tiće ostale konkurencije postoji još LSD server na kojem ako dođete u timu i igrate taktički  i razvljujete protivnika dobit ćete ban bez objašnjena. (jošako su admini u tom gubitničkom timu. Pban ne gine)

Svaka čast na iznajmljivanju servera, 64 igrača i bavljenja se adminiranjem - mnogi ovdje znaju da nije lako.

Ali ova izjava o dijeljenju PB banova je malo pretjerana - "ljuti" admin ti može "uvaliti" metaban (što je samo po sebi pretjerano u većini slučajeva - znam neke koji su metabanani samo zato jer su igrali bolje i organiziranije od admina - a metaban ti može "skinuti" samo onaj koji ga je zatražio, tako da je to i malo povelika moć u rukama nekih admina).

Nadam se da ćeš dobiti i pokojeg igrača s foruma, no, za mene osobno rush 64 igrača je overkill, i onda još HC sa limitom na oružja.

Kako god, sretno!

Volume kaže...

Samo ako bude Mudo da mi pokaže put do zastave (BTW, kad vi igrate nikad vas nema na vašem TS-u, ili se ja na krivi spajam - vjerojatnije to).

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:25 (TomoR).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nema ljudine, ali stižu nam zamjene. Šteta što će morati otvoriti novi acc ako se odluči za raspravu... {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:24 (Friday).

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Bastardo kaže...
Skilledžija kaže...

Prestanite za.jebavat dečka.

Evo dečko, doći ću ja večeras na vaš server pa će postati još popularniji.

AHAHAAHAHAHAHAH

Toliko se smijem da mislim da sam ovlas usrao gace ...

Čitam i ne vjerujem, pa koji si ti trol, dečko ima server po svom guštu koji ima više igrača od gerijatrije...

Ebo te, tema krcata samodopadnim čudacima.

13 godina
Bastardo kaže...
ivan1991 kaže...

ne postoji mjerač fizički ili softwareski koji mjeri zadovoljstvo, al dovoljno je pogledat chat nakon runde pa vidit šta ljudi pričaju. svi su pisali, GG, nice server, i ostale pozitivne pridjeve.

To svatko piše nakon svake runde.

Ja kad porejpam ekipu sa 1900 tiketa razlike na serveru od 2000 tiketa, oni pišu GG.

Možda njibovi misle da GG znači nešto ružno?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Volume kaže...

Hehehe postaje napeto {#}

plovak se mrda, ribica je zagrizla! {#}

13 godina
Jarvan kaže...

Čitam i ne vjerujem, pa koji si ti trol, dečko ima server po svom guštu koji ima više igrača od gerijatrije...

Nije samo trol, nego je i bezobrazan.

Barem mi se tako čini?

[19xx] 4ntraks
15 godina
protjeran
BDS kaže...

@Ivan1991

Mozda je malo grubo ispalo sa gifom. Nisam nista lose mislio o tebi i klanu.

Dakle, (objasnjenje gifa):

• HC je za pice(vec je u vise navrata bilo rasprava o tome)
  • 64p za rush je previse
  • BF4 staze nisu za nista a kamoli za Rush

Inace, dobrodosao{#}

Ma nisam se ja uvrijedio sa gifom ili bilo čime.  Sve ok.

Samo ne kuzim zasto je HC za pice?? Jer je potrebno vise timskog rada, i lakse je bit ubijen, sto znaci da trebas ostat u zaklonu i teze je napredovat.

Ja jednostavno neam živaca za normal, i sa svim glupostima koje normalmode posjeduje. A najveća glupost regenerative healt i vozila se popravljaju sama od sebe.

Svaki mod zahtjeva određenu taktiku, koja ja se razlikuje od mape do mape, od broja igraća do broja igraća. tako i HC 64 rush, ima svoje.

A Bf4 staze su takve kakve su, niko ih od nas ne može ispravit

17 godina
Jarvan kaže...
Bastardo kaže...
Skilledžija kaže...

AHAHAAHAHAHAHAH

Je's ti dugo trebalo da skužiš. A sad da te ne navuku na tanki led popločen žutim i crvenim kartonima, bolje ti je da paziš kako im odgovaraš, pogotovo ovaj tandem Friday/Bastardo (kumovi u pravom životu) ti znaju zamke postavljat.

13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
Bastardo kaže...
Skilledžija kaže...

AHAHAAHAHAHAHAH

Ocito je to tebi mjerilo postignuca u zivotu - imati svoj server - ali vjeruj mi, moza ga imati bilo tko s kreditnom karticom ...

*dobitnik i7-4790K!
15 godina
protjeran
TomoR kaže...
ivan1991 kaže...

Tko god želi igrati u tom modu dobrodošao je, i naravno stalo nam je do korisnicika i njihovi želja,

server je pokrenut tek par dana i tek pokušavamo privući ljude zato sam i došao ovdje.

Prije našeg servera bio je jedan jedini dobar Rush HC 64 server (RiTB) ali taj server je bez aktivnih admina i glavni admin uopće ne želi slušat i uvažavat želje standardnih igrača a što se tiće ostale konkurencije postoji još LSD server na kojem ako dođete u timu i igrate taktički  i razvljujete protivnika dobit ćete ban bez objašnjena. (jošako su admini u tom gubitničkom timu. Pban ne gine)

Svaka čast na iznajmljivanju servera, 64 igrača i bavljenja se adminiranjem - mnogi ovdje znaju da nije lako.

Ali ova izjava o dijeljenju PB banova je malo pretjerana - "ljuti" admin ti može "uvaliti" metaban (što je samo po sebi pretjerano u većini slučajeva - znam neke koji su metabanani samo zato jer su igrali bolje i organiziranije od admina - a metaban ti može "skinuti" samo onaj koji ga je zatražio, tako da je to i malo povelika moć u rukama nekih admina).

Nadam se da ćeš dobiti i pokojeg igrača s foruma, no, za mene osobno rush 64 igrača je overkill, i onda još HC sa limitom na oružja.

Kako god, sretno!

Volume kaže...

Samo ako bude Mudo da mi pokaže put do zastave (BTW, kad vi igrate nikad vas nema na vašem TS-u, ili se ja na krivi spajam - vjerojatnije to).

Ne PB ban, već pernament Ban. Na LSD serverima par klanova dobilo pernament ban, jer su ih razvaljivali.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 14:32 (ivan1991).
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Jarvan kaže...
Bastardo kaže...
Skilledžija kaže...

AHAHAAHAHAHAHAH

Je's ti dugo trebalo da skužiš. A sad da te ne navuku na tanki led popločen žutim i crvenim kartonima, bolje ti je da paziš kako im odgovaraš, pogotovo ovaj tandem Friday/Bastardo (kumovi u pravom životu) ti znaju zamke postavljat.

A jesi ker ... rastjeras nam musterije ...

*dobitnik i7-4790K!
16 godina
moderator
MatoOO13 kaže...

Isprike na padobranstvu, vidim da ste svi već domaći ovdje čitam vas već neko vrijeme ali dosad nisam sudjelovao u ovim konstruktivnim raspravama pa da i ja krenem. (budite nježni prvi mi je put {#})

Pozdrav kuky-u, pirat-u i ekipi sa kojom sam jučer se napucaval po serveru. Kome se moram obratiti da mi se stari account makne iz Bugovog platoona i stavi novi? ( Kuky nije ovaj novi account radi čitinga nego radi demencije {#} i radi Mexica naravno)

Bok i tebi.

Napiši na platoonu koji ti je stari acc i s novim stisni apply.

ivan1991 kaže...

Ajd malo se pravi glup....

Nema potrebe za vrijeđanjem.

سمندری ڈاکو
13 godina
ivan1991 kaže...
 tako i HC 64 rush, ima svoje.

Dečko, sad za ozbač, rush sa 64 igrača je kamp fest i nikako nije dobar za ugodno igranje.

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Normal je prenaporan, njubare koje neznaju trčkarat ko normalni ljudi, lete i repairaju se po zraku i trolaju spawn pointove. Glavni razlog zagovora normal moda.

U HC moraš prvo razmislit prije nego izletiš/istrčiš...to je nekima problem (razmislit).

Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
ivan1991 kaže...
 tako i HC 64 rush, ima svoje.

Dečko, sad za ozbač, rush sa 64 igrača je kamp fest i nikako nije dobar za ugodno igranje.

A svatko ima svoje. Ja sam u početku igrao sam i ludio sam na 64p. Dok nisam upoznao ekipu pa kad smo krenuli igrat zajedno sa ts-om, druga prića

15 godina
protjeran
Jarvan kaže...

Normal je prenaporan, njubare koje neznaju trčkarat ko normalni ljudi, lete i repairaju se po zraku i trolaju spawn pointove. Glavni razlog zagovora normal moda.

U HC moraš prvo razmislit prije nego izletiš/istrčiš...to je nekima problem (razmislit).

{#}

13 godina
ivan1991 kaže...

A svatko ima svoje. Ja sam u početku igrao sam i ludio sam na 64p. Dok nisam upoznao ekipu pa kad smo krenuli igrat zajedno sa ts-om, druga prića

Pa TS oplemenjuje i normal mode.

Čak i voip ingame.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Volume kaže...

Hahaha a mene budale, mislija sam ovom novom liku Mato reći da dođe na ts da mu objasnimo inicijaciju {#}

Imamo novi, u opisu platoona ti je ip

battlelog - Volume_CRO
15 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
ivan1991 kaže...

Pa TS oplemenjuje i normal mode.

Čak i voip ingame.

Da naravno.

Ja samo kažem da igrati sam bez tima i bez voipa ili ts nema smisla.

Činjenica je da za HC treba više timske igre. i opreznije se igra, dok na normalm modu svi istrče na brisani prostor pa udri sa mg4 ili sa saw-om u sve što se kreće, a snajper te cilja sa distance pogodite a ti još živ i nastavljaš derat sa svojim mg4.

17 godina
Jarvan kaže...

Da, 64 HC rush, siguran sam da će u Defender teamu bar 4-orica ležati sa 4x ili FLIR scope-ovima u nekom headglitchu sa bipod-ovima na M249/MG4 i presjecati sve puteve nailaska napadačkog tima. I nikad nećeš znati odakle je pucano na tebe (koliko god loš bio Killcam, može dati neke OK indikacije).

Baš me zanima kako se njih može taktički zaobići razmišljanjem. A ako defender tim ne pokriva sve puteve nailaska 32vs32 onda nešto jako krivo radi, bio to HC, normal ili Classic.

Ono malo što sam igrao HC, postavim se u dobar položaj, pokrivam stranu i netko istrči ispred mene od mojih dok pucam, napravim TK, ovaj me punish-a i protivnik nam se probije po toj strani onda...

Zato ću rađe igrati normal, koliko god to glupo zvučalo, i bit ću najveća "njubara". Osim toga, scout/transport heli se popravlja u zraku i na HC, ako se ne varam...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice