Slabi ste danas, slabi... Da sam na piratovom mjestu - svima po karton!
Slabo da...situacija je toliko ozbiljna da razmišljam da dopustim linkove na lemon party...hmmmmm

Slabi ste danas, slabi... Da sam na piratovom mjestu - svima po karton!
Slabo da...situacija je toliko ozbiljna da razmišljam da dopustim linkove na lemon party...hmmmmm
To je bila odluka klanskog vijeća.
Vi nemate Velikog vođu kao što su Dama i Cyber?
wiking i ghost :D
wiking i ghost :D
Na "Velikog" je bilo veliko V. S razlogom!
i
Koji je sad kuratz, taman se krenija napumpati na 140 lvl kad ''an error was reported from ea online''
Koji je sad kuratz, taman se krenija napumpati na 140 lvl kad ''an error was reported from ea online''
Cijeli battlelog sve losije radi.. il ce se srusiti, il ce najednom sve proraditi
Cijeli battlelog sve losije radi.. il ce se srusiti, il ce najednom sve proraditi
Onda propada i večerašnji war našim mladim nadama?
Hehe, nemam pojma, idemo ih pustiti da sami rade sto hoce, a mi ih samo promatramo
Je sere i trojka i cetvorka - martinje
Hehe, nemam pojma, idemo ih pustiti da sami rade sto hoce, a mi ih samo promatramo
Izgube li bolje im je da mi ne dolaze na oči
Izgube li bolje im je da mi ne dolaze na oči
BTW, pfff:
Meni radi trica
Zato venus 2000 uvijek radi
Meni radi trica
Jeee.
Probaj izic iz Origina pa ponovo uc u igru.
Znalo je loudat po 10 min.
Devil works : )
Ako ne radi battlelog ... uvijek mozemo fun facts ...
Ne oni imaju klansko vijeće na kojem vjećaju o svjetskoj dominaciji
O svjetskoj dominaciji u cemu ? : )
Ne oni imaju klansko vijeće na kojem vjećaju o svjetskoj dominaciji
O svjetskoj dominaciji u cemu ? : )
Pa valjda u Battlefieldu :)
Fun fact.
Slon si moze sam sebi pofafat.
Dobar smjer?
Dobar ali ono sto sam vam danas htio pokazati su navike plemena Dinka ...
Da bi poboljsali laktaciju u krave, oni joj pire u ... jel ... i tako poticu kravu na proizvodnju mlijeka. Takodjer muskarci plemena Dinka svoju kosu tusiraju kravljim urinom da bi kosa dobila narandjastu notu koja je skoro pa statusni simbol.
Fun fact.
Dobar smjer?
Da bi poboljsali laktaciju u krave, oni joj pire u ... jel ... i tako poticu kravu na proizvodnju mlijeka. Takodjer muskarci plemena Dinka svoju kosu tusiraju kravljim urinom da bi kosa dobila narandjastu notu koja je skoro pa statusni simbol.
Bas ti hvala kaj si to podjelio s nama : )
Ionako bl ne radi pa smo svi ovdje i mozemo mlatit u revijalnom tonu. A i Pirat nam je dao zeleno svjetlo.
Bas ti hvala kaj si to podjelio s nama : )
Ionako bl ne radi pa smo svi ovdje i mozemo mlatit u revijalnom tonu. A i Pirat nam je dao zeleno svjetlo.
No problem. Igra ionako trenutno ne radi, pa zasto ne bismo nesto naucili?
Nema nas puno takvih očito. Sve neka vijeća i sastanci. A ja uspješno održavam kult ličnosti silom i prisilom. Hvala
Fun fact.
Dobar smjer?
Definitivno obrazovni program.
Kakva je ovo danas gužvara na serverima???
Nema mjesta niđe!
Kakva je ovo danas gužvara na serverima???
Nema mjesta niđe!
Kak mi se čini da je palo oko 70% servera :)
Za 1$ dobijete Insurgency i još 3 keya iste igre za podjelit. Čini mi se dobra i zanimljiva igra za zaigrat kad bf4 iznervira. Nema hitmarka, mape, kill loga, znači ništa od huda. Akcija traje još 13 sati tako da požurite ko je zainteresiran.
Pišen ode da ujutro ovi moji iz gerijatrije prije vide pa da uzme još neko
Više od 1800 poruka sam napisao u zadnjih 6 mjeseci... I ne znam šta da mislim o tome!
Više od 1800 poruka sam napisao u zadnjih 6 mjeseci... I ne znam šta da mislim o tome!
Izgleda da nam imas puno toga za reci : )