Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Battlefield 4

Mislim da problem nece nikada biti rijesen. Po meni razlog je masa dodataka i jos veci broj varjabli (cesto nelogicnih) koje jednostavno nije moguce zajedno ukomponirati.

Onaj koji se i malo razumije u konstrukciju oruzja vidi nelogicnosti. Recimo kompezator koji upravo sluzi za stabilizaciju i kompenziranje trzaja, ujedno i penalizira rafal.

Pa kada u to sve skupa dodas pluseva i minuse teske/lake cijevi pa 5 raznih gripova evo ti problema.

Nego naletio sam na server koji izbacuje iz igre ako imas accuracy preko 15 %. Jeli to nesto novo ?

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
pukycro kaže...

Nego naletio sam na server koji izbacuje iz igre ako imas accuracy preko 15 %. Jeli to nesto novo ?

To su uveli zbog takvih kao što sam ja!

Freak Show Inc.
17 godina
pukycro kaže...

PROCON skripta.

Mi koji povremeno letimo u jetu (sa 1-2% ACC u rundi) nemamo problem ACC preko 15%.

Ovo gore sam napisao samo zato koliko je to glup kriterij, tih 15% ACC-a.

Friday kaže...

To su uveli zbog takvih kao što sam ja!

Daj Špelcu link na server, možda opet instalira BF4.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 9:24 (TomoR).
17 godina
MRSKI kaže...

Morao sam ovo objaviti radi čarapice Jr.

Kako je bio sretan {#}

Hahaha meni je jača reakcija:  Uuuu, volume........ 

Nice :)

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

{#}

Jel tvoja statistika preživjela upgrade?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

{#}

Jel tvoja statistika preživjela upgrade?

Začudo, je.

16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
.....

BTW

Istina, treba više metaka da se nekog rokne, ali barem kad primaš metke imaš šansu eskivirati i spasiti guzicušto prije nije bilo moguće.

Ne mogu vjerovati što sam pročitao !!!

Zar ti bježiš u duelima ?!?!?!?!?!?!!

{#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
odjavljen
Zura kaže...
Skilledžija kaže...
.....

BTW

Istina, treba više metaka da se nekog rokne, ali barem kad primaš metke imaš šansu eskivirati i spasiti guzicušto prije nije bilo moguće.

{#}

Kažu na media servisu da on nije dao takvu izjavu te da mu je vrlo vjerojatno hakiran account! Očekuje se izjava predstavnika MUP-a...

Freak Show Inc.
13 godina
Zura kaže...

{#}

Ponekad se izmaknem kad tenk ide na mene, a ja igram medica.

Inače ne {#}

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ponekad se izmaknem kad tenk ide na mene, a ja igram medica.

A u većini slučaja to ipak riješiš 1 na 1 protiv tenka!

{#}

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Fakat nesto ne stima. Iako pretezno igram hardcore imam dojam kao da su neki obukli kade pa su neranjivi...

battlelog pukycro

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Fakat nesto ne stima. Iako pretezno igram hardcore imam dojam kao da su neki obukli kade pa su neranjivi...

Eto ideja za poklade!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

{#}

Baš snimam kompijaciju za youtube "Assault vs Tank" pa ćeš sve vidjeti.

Šta da ti pričam kad postoji video zapis o tome.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

{#}

Baš snimam kompijaciju za youtube "Assault vs Tank" pa ćeš sve vidjeti.

Šta da ti pričam kad postoji video zapis o tome.

Nekako imam dojam da će biti i ovoga:

13 godina
TomoR kaže...

Nekako imam dojam da će biti i ovoga:

Nisam ni znao za ovu foru ;)

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Nisam ni znao za ovu foru ;)

Eto, ne moraš se više izmicati! {#}

Nego, ovaj server imam u favoritima, uvijek je na njemu ok hitreg iako je u UK. 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/11afdfc3-a3a1-4179-a213-98aace327116/PTG-3-24-7-All-Maps-1600-Tickets-Fair-Play-Rules/

Probajte ako imate nedoumice (kao drug Volume sinoć čitam), jedina mana su velik broj ticketa i samo vanilla mape!

14 godina
neaktivan
pukycro kaže...

U tome je tvoj problem.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
Battlefield 4

Neki dan gledam svoju kćer kako otvara Kinder jaje. Blagi smješak isčekivanja što će dobiti unutra i kad ono slijedi izraz razočaranja, a u oblačiću iznad glave piše "Znala sam, opet glupost!"

U biti tako se i ja osjećam kada otvaram Battlepackove, znam da je p1zdarija i ništ koristi, al svejedno mi je fora otvarati {#}

Anyone else!?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 12:36 (mrfloyd).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Granzon kaže...
MRSKI kaže...

Morao sam ovo objaviti radi čarapice Jr.

Kako je bio sretan {#}

A buš objavil onaj di me najfaš{#}

Lijepo mu nježno priđem s leđa, okrenem ga i pogledam u njegove slatke snene oči i samo što mu ga nisam stavio kado ono.............................{#}

12 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Lijepo mu nježno priđem s leđa, okrenem ga i pogledam u njegove slatke snene oči i samo što mu ga nisam stavio kado ono.............................{#}

dat face tho

[G] carapa_junior
16 godina
carapa_junior kaže...
MRSKI kaže...

dat face tho

Sweeeet! {#}

13 godina
MRSKI kaže...

Vidim nisam jedini, jucer sam popi*dio na 5-u kontru iz nemoguce pozicije; izgleda da je mehanika "kontre" promjenjena u patchu. Psmtr...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Čekaj, ovo je bila kontra??? {#}

Freak Show Inc.

0 1 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Nije bila kontra, vidiš da su slijepi kraj zdravih očiju, supijana čarapa je ležao dolje ranjen, a mali čarapa je čučao u kućici do i još se fino na videu čuje kak viče starijem burazu 'netko ti dolazi', i kad je mrski krenuo knifeat čarapu, junior je 'hrabro' iskočio iz zaklona i prekinuo mrskom knife animaciju i knifeao ga prije nego je ovom prošao cijeli knife starije čarapetine{#}

Eto, da vam razriješim nepotrebnu trakavicu, spammajte temu nečim manje očitim{#}

17 godina
Friday kaže...

Ma nije kontra, na podu leži "pijana_carapa", a njega je nožao "carapa_junior". 

Pa već sam prije napisao da su mu udarili lijepu sačekušu. Junior je valjda bio u ruševini/iza kontejnera sakriven.

17 godina
odjavljen
jopis kaže...
Friday kaže...

Nije bila kontra, vidiš da su slijepi kraj zdravih očiju, supijana čarapa je ležao dolje ranjen, a mali čarapa je čučao u kućici do i još se fino na videu čuje kak viče starijem burazu 'netko ti dolazi', i kad je mrski krenuo knifeat čarapu, junior je 'hrabro' iskočio iz zaklona i prekinuo mrskom knife animaciju i knifeao ga prije nego je ovom prošao cijeli knife starije čarapetine{#}

Eto, da vam razriješim nepotrebnu trakavicu, spammajte temu nečim manje očitim{#}

TomoR kaže...
Friday kaže...

Pa već sam prije napisao da su mu udarili lijepu sačekušu. Junior je valjda bio u ruševini/iza kontejnera sakriven.

Pa to sam odmah i pomislio, ovi me bezveze zbunjuju... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Danny_HR kaže...

Kuky, nisam znao za ovaj Classic mod. Zvuči kul, dođite danas malo ranije (prije 23 buak vam mater) pa da oprobamo. :)

I tako ja propustim jučer najnapetiju epizodu Sulejmana, potrudim se da dođem u 9, a kad ono Danny roka Infinite Crisis. pfffff{#}

13 godina
Friday kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...

TomoR kaže...
Friday kaže...

Pa to sam odmah i pomislio, ovi me bezveze zbunjuju... {#}

Niš, evo vam čavli pa me prikucajte na križ... {#} My bad...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
odjavljen
Jovanka kaže...

Niš, evo vam čavli pa me prikucajte na križ... {#} My bad...

Ti namjerno zbunjuješ mene koji ni inače nisam baš osobito siguran u ništa {#}

Freak Show Inc.
13 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...

Čak se i vidi na videu!

Dvaput sam ga pregledao i onda sam ugledao trokutic ;)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 14:35 (CyberDemonVZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice