Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
pukycro kaže...

Hajde da netko objasni malo taj sens i kako ga prilagoditi - optimizirati.

To će valjda trajati koji dan-tjedan da profići podese, pa ću si onda ja samo iskopirati (i biti još gori nego prije) :)

Nego, kakav je to sens ovisno o "udaljenosti"? Misli se na određene sightove?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 17:24 (CyberDemonVZ).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

To će valjda trajati koji dan-tjedan da profići podese, pa ću si onda ja samo iskopirati (i biti još gori nego prije) :)

Nego, kakav je to sens ovisno o "udaljenosti"? Misli se na određene sightove?

Da, za svaku kategoriju optike možeš zasebo podesit sensitivity.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 17:45 (RePlaY).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}

BTW, više neće biti tako lako prišuljati se tenku s C4.

Po screenshotu; ako tenk driver bude u 3P viewu; nemoguć prilaz tenku ukoliko oko njega ima 5+ metara prostora. {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
Battlefield 4

Vidim da nitko ne spominje postavke minimape...napokon imamo opciju da se isključi da se ona okreće s nama=jedna od najdebilnijih ideja u povijesti bf-a jer u žaru borbe nemaš ti baš vremena tražeći smjernice na mapi nego valjda trebaš generalni smjer od kud mrski gadovi dolaze :/

Meni itekako korisna postavka + ostale generalne stvari oko hud-a s kojima se tek treba igrati :)))

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
5 1 hvala 2
14 godina
Battlefield 4

Nista,cekam nekog YTera da smisli najbolje postavke,jer ih ima masu pa da skopiram {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Mantle!!! Čak mi i radi...i to cijelu rundu :))))

A na 14.4 catalystu sam :/  

Znate onu, if it aint broke......  ali onaj čovječuljek u meni opet pak ima ideju da stavim ove najnovije....should i do it? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Napokon na Paracel rushu amtrack da se probijes kak spada..

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Granzon kaže...

...

Znate onu, if it aint broke......  ali onaj čovječuljek u meni opet pak ima ideju da stavim ove najnovije....should i do it? {#}

Slažem se iako je sad vrijeme za noviju betu tako da pričekaj malo...a 14.4 je odličan driver btw...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
Granzon kaže...

Mantle!!! Čak mi i radi...i to cijelu rundu :))))

A na 14.4 catalystu sam :/  

Ne diraj ništa, jesi lud??!

16 godina
Battlefield 4
Pa kaj nisu povećali brzinu kretanja odnosno stavili na onu iz BF3? Mislim nisam igrao jos ali mislim da je bilo tako u CTE.

Sad ce se igrati classic mod pa taj 3p cam iz vozila nist ne znaci :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mrxa1 kaže...

Slažem se iako je sad vrijeme za noviju betu tako da pričekaj malo...a 14.4 je odličan driver btw...

Meni je 14.4 do nedavno šugavo radio, zapravo jedan od najgorih ikad ali došlo je par win updatova i odjednom mi radi super, čak i prije ovog patcha {#}

Naravno sad mi je i mantle proradio i imam 100+ fps stabilno na njemu na shangaiu sa 64 igrača. Detalji su medium i živo me zanima kolko će to tako potrajati :)))

14 godina
Battlefield 4

Piiiiiii PI PI!

Znat ce medici {#}

Ara,neznam o cemu pricas da je sporiji vojnik. Ja imam osjecaj koda je bio u teretani 6mj i sav nahajpan trci ko lud.

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pravi muškarci sad imaju ozbiljnog posla... {#}

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
16 godina
dra

Ara,neznam o cemu pricas da je sporiji vojnik. Ja imam osjecaj koda je bio u teretani 6mj i sav nahajpan trci ko lud.

A? Tko je ovdje lud....
 Ne znam je li sporiji, ali izaziva mi morsku bolest {#}

16 godina
Battlefield 4

Dobro je čarapa rekao, podesi si FOV danek i sve bude ok..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

FOV na 80 je odlican!

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 je popravljen.

Igram sa snajpom, meci idu kam trebaju, ne zapinju za "ne vidiljive zidove", no more fps drop.

Moram još samo proć DT mape i onda će dobit lajk.

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...

FOV na 80 je odlican!

Vertikalni ili horizontalni?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Battlefield 4

Ok, definitivni pomak sa mantlom, iako mi nekad crasha ali to je ogroman uspjeh ako se uzme u obzir da bi prije radio otprilike 4 min prije crasha :D

MOžda sa novim driverima bi bilo bolje ali mi dx zasad radi jako dobro tak da to trenutno ne diram :)))

Ali zato Junior ima gadne probleme, zapravo još od prošlog patcha njemu se javlja stuttering i fps dropovi a postavke iste.....ja mislim da je to zato što se on meni pola godina smijao kako kod mene suxa a kod njega stabilno...pa evo mu sada {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ehh neznam jel ovo uzrok al sve sam probao i nikako da dokucim do cega je

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vidit ću kasnije jel do fov-a. Sad sam skužio da je to cupkanje u mjestu, tj. sporost kao nekakvi lag. Nekad me čak vrati u rikverc. Ping dobar, fps također…
17 godina
Arabarran kaže...
dra

A? Tko je ovdje lud....
 Ne znam je li sporiji, ali izaziva mi morsku bolest {#}

Mislim da ti je FOV resetiran!

Meni ga vratilo na default!

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra radi ko urica. U ovom je stanju trebala biti prije nekih 8 mjeseci doduše. Za kraj fuck haters. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
animosity_frenzy kaže...

Igra radi ko urica. U ovom je stanju trebala biti prije nekih 8 mjeseci doduše. Za kraj fuck haters. :-)

Vidjet cemo kaj Zenge kaze {#}.

16 godina
Battlefield 4

Zenge će opet doći sav nabrijan

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma ja to ne mislim niti skidat, tak da nemam niti ću imat kaj za reći po tom pitanju.{#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma ja to ne mislim niti skidat, tak da nemam niti ću imat kaj za reći po tom pitanju.{#}

Hvala . 

Jedan manje {#}.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ni ja nebi skida da igram tak loše.{#}

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ni ja nebi skida da igram tak loše.{#}

ja u biti radim usluge tebi i tvojim njubarama te vam dajem/otvaram prostora za daljnji razvitak   {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
15 godina
neaktivan

Neznam gdje oni vide napredak u hit detekciji, prije sam ginuo 2m iza zida a sad 4, +sad treba pucat ko lud da ubijes nekog.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice