Nakon ovog novog patcha imam neke nazovimo ih lagove. Nije do neta, nego jednostavno kao da mi mis i tipkovnica trzaju ili kako bi to vec opisao.. Na sekundu-dvije mi lik samo stane i onda me prebaci negdje gdje bi mozda bio da nije zastekalo. D FUK?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odlicna igrica :D
Ja polako pucam.
Kockice imam konstantno, vezu sam testirao nema greške. Brat isto gejma, on nema nikad problema u doti.
Koje postavke imate onog network frequencya?
3 | OFF |
---|---|
0 | LOW |
0 | MEDIUM |
30 | HIGH |
Jel zna netko kako povecat brzinu skidanja na orginu neprazeli mi 500kb/s a imam 4 mb brz net
Jel zna netko kako povecat brzinu skidanja na orginu neprazeli mi 500kb/s a imam 4 mb brz net
Ako je tak onda je sve kako mora biti.
Igra radi normalno,ali evo neka nova fora(sada igram,znaci svjezi SS)
Tko skuzi problem,dobije virtualni keks.
Nemrem ni ciljat kak spada kada imam povecalo,ciljnik mi je podignut gore.Pogledajte kad sam puco di mi je metak isao.
Nemrem ni ciljat kak spada kada imam povecalo,ciljnik mi je podignut gore.Pogledajte kad sam puco di mi je metak isao.
Next gen grafika kod tebe...
Bez graficke
EDIT:
Opet bolji od tebe.
EDIT2:
2 runde odigrao,na battlelogu pise da sam zadnju rundu imao prije 18h.
Bravo DICE
EDIT:
Opet bolji od tebe.
Radije bi bacio komp i igru kroz prozor nego igrao takvo nešto.
Svidaju mi se ove Lego Kockice
I meni isto.
Ali najvise ove koje hodaju!
Ovo je nekaj novoga, igram okrenem lijevo 2 sekunde ide ravno pa tek onda okrene! Pucam pustim tipki on i dalje još malo puca! Kakvi su ovo delayevi? Koji k se događa?
Ovo je nekajnovoga, igram okrenem lijevo 2 sekunde ide ravno pa tek onda okrene! Pucam pustim tipki on i dalje još malo puca! Kakvi su ovo delayevi? Koji k se događa?
Izgleda da nisam jedini..
Vama kojima igra trza pokusajte iskljuciti u opcijama Origina Disable Origin in-game
meni je pomoglo. Ali prije toga izadjite iz igre.
Sad sam igrao malo Hardline i ista stvar. Lag svakih 30 sec - 1 min kao da je konekcija pukla. Origin ingame mi je uvijek bio isključen. Ajm aut.
kaže ceco u hardline temi :
"bf4 mi je sada njami, a kad dobije poliranje bit će skoro savršen...."
Jebiga ja sam no skill igrac i igra mi zato radi dobro. Ako hoces javi se Kukyu bude i tebi popravio.
BTW. Nemam nikakvi drugi problema u igri sa trzanjem i sl. ( imao sam kad mi je se ucitavao onaj battlescrean pri ulasku na server, ali sam ugasio Chrome nakon ucitavanja igre i prestalo je)
Vama kojima igra trza pokusajte iskljuciti u opcijama Origina Disable Origin in-game
Meni je pomoglo! Hvala !
Ja zbilja ne znam što se događa., ali ovo nije ista igra.
Testirao sam cijeli komp, provjerio brzine interneta ma sve...igra se ponaša katastrofa. Od 10 smrti, 9 je headshot i to ono ladno one bullet.
Čujem tup i padnem, lik već u killcamu trči negdje iza zida dakle ono oneshotao me hladno i ode doma.
Koji god setup off,low, med, high više manje je isto, neam volje ni testirati jer radi katastrofa.
Ne znam velim možda je subjektivan dojam, jer uvijek ima ljudi koji će reć ma što pa meni radi super i raditi 12-40 scoreove, ali znam igrati nisam blesav, znam koliko treba čovjeku da padne, a kad ti njega izrokaš, on se hladno okrnee i uvali ti oneshot, altf4 insta.
Lagana pauzica jer ovo nije za moje živce. Za 12v12 xct vs bug se čujemo nakon nekog patcha ili fixa za ovo.
/rant off.
Meni je pomoglo! Hvala !
Također THX!
Ja zbilja ne znam što se događa., ali ovo nije ista igra.
Testirao sam cijeli komp, provjerio brzine interneta ma sve...igra se ponaša katastrofa. Od 10 smrti, 9 je headshot i to ono ladno one bullet.
Čujem tup i padnem, lik već u killcamu trči negdje iza zida dakle ono oneshotao me hladno i ode doma.
Koji god setup off,low, med, high više manje je isto, neam volje ni testirati jer radi katastrofa.
Ne znam velim možda je subjektivan dojam, jer uvijek ima ljudi koji će reć ma što pa meni radi super i raditi 12-40 scoreove, ali znam igrati nisam blesav, znam koliko treba čovjeku da padne, a kad ti njega izrokaš, on se hladno okrnee i uvali ti oneshot, altf4 insta.
Lagana pauzica jer ovo nije za moje živce. Za 12v12 xct vs bug se čujemo nakon nekog patcha ili fixa za ovo.
/rant off.
Neznam,meni sve radi super,ne savršeno,ali vrlo zadovoljavajuće :D
Čudno mi je da je tako odjednom svima počelo zayebavat...
Ja bi isto napisao da nemam problema ali opet će me drugi popljuvati i reći da lažem.
Inaće jučer odigrao isto par rundi i isto nema nikakvih problema, a i kad je baka napisao danas da se ne može spojiti sam probao i išlo je bez problema na normal i CTE.
Ja bi isto napisao da nemam problema ali opet će me drugi popljuvati i reći da lažem.
Inaće jučer odigrao isto par rundi i isto nema nikakvih problema, a i kad je baka napisao danas da se ne može spojiti sam probao i išlo je bez problema na normal i CTE.
Ne znam koji, ali ja sam iznio kako meni igra radi, nakon onih nekih downtimea i nekog maintenance ili šta već, meni igra katastrofa. One kockice su mi stalno u desnom gore kutu i izluđuje me.
Neznam velim, češće igram u zadnje vrijeme inf. odem koji locker da se zagrijem i onda tamo izludim kad vidim šta mi se dešava.
Ali eto, ova igra radi svakom drugačije, svatko vidi drugačije i nema potrebe pljuvati jedni druge radi toga, tako da, vjerujem ti da za tvoj pojam radi dobro, i da guštaš i vjeruj mi da ti zavidim
Vidim da su svi na high tick rate, si probao na medium?
Meni je ono od neki dan bilo vezano uz server , igrao na ona 3 servera, link malo prije, i radi ko beba.
Bili smo trojica, jedan ima amis dsl, jedan bnet modem, jedan amis vdsl. Koliki ti je upload na speedtestu?
Vidim da su svi na high tick rate, si probao na medium?
Meni je ono od neki dan bilo vezano uz server , igrao na ona 3 servera, link malo prije, i radi ko beba.
Bili smo trojica, jedan ima amis dsl, jedan bnet modem, jedan amis vdsl. Koliki ti je upload na speedtestu?
Ma nešto sam gledao, ali nisam primjetio razliku...nisam toliko dugo testirao koliko sam rageao.
Fila zasto ne odradis test prema serverima u DE po mogucnosti onima ip adresam na koje se spajas. Jer ima stvarno dosta servera koji su srot.
Ti mas iptv jelda, ako da, mozda ti je tu kech.
jel mozes privremeno otkantati to?
ljudi sta je sa BF4,kod mene u loadingu 7fpsa i ne mice se,katastrofa