sorry ali nisam skužio o kakvom testiranju pričate? stvarno..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali su izbor premium igračima da sudjeluju u zasebnoj verziji igre gdje će eksperimentirati sa patchevima. Testirat će patcheve prije izlaska valjda.
Piše ti par stranica prije više o tome.
Dali su izbor premium igračima da sudjeluju u zasebnoj verziji igre gdje će eksperimentirati sa patchevima. Testirat će patcheve prije izlaska valjda.
Piše ti par stranica prije više o tome.
Imao sam 10-ak nepročitanih stranica pa mi se nije dalo čitati vajnanje, reko idem samo na zadnju. My bad.
Thnx!
Evo sad upravo citam DICE je izbacio nesto novo za premium usere procitaj te ovdje meni se svida http://blogs.battlefield.com/2014/05/community-test-environment/?utm_campaign=bf-social-us-socom-tw-social-socom-tw-cte-announce&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-tw-social-socom-tw-cte-announce&cid=21289&ts=1399576803712
Evo sad upravo citam DICE je izbacio nesto novo za premium usere procitaj te ovdje meni se svida http://blogs.battlefield.com/2014/05/community-test-environment/?utm_campaign=bf-social-us-socom-tw-social-socom-tw-cte-announce&utm_source=twitter&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-tw-social-socom-tw-cte-announce&cid=21289&ts=1399576803712
Kasniš. Otvoreno je jutros i relativno brzo zatvoreno (ograničen broj prijava), a da ne upadaš u temu već da ju čitaš i to bi znao. Padobranci, svašta.
Kasniš. Otvoreno je jutros i relativno brzo zatvoreno (ograničen broj prijava), a da ne upadaš u temu već da ju čitaš i to bi znao. Padobranci, svašta.
Brate tek su prije pola sata objavili na battelogu ja sam uspio uc :D
Razgovaramo o tome cijeli dan. Ja sam od jutra u tome.
Tek sad idem malo odigrati.
Ko zna, možda stvarno uspiju sa ovim CTE riješit dobro nam znane probleme (netkod i ta sr*nja). Ja mislim da je bolje da nešto rade, nego da ne rade ništa. I meni je smiješno već sve ovo, al hu givs a šit, to je samo igra.
Ko zna, možda stvarno uspiju sa ovim CTE riješit dobro nam znane probleme (netkod i ta sr*nja). Ja mislim da je bolje da nešto rade, nego da ne rade ništa. I meni je smiješno već sve ovo, al hu givs a šit, to je samo igra.
A mozda je ovo beta za Battlefront
A možda su u šumi.
A možda su u šumi.
Perki ti se zajebavaš bezveze... Ljudi tu pate i svašta a ti tako!
A mozda je ovo beta za Battlefront
Kao što rekoh, ko zna...
Onaj bug jos iz BF3 je mozda ispravljen!
This is a BIG issue to me and I'm sure a lot of other people but this is something I've been on about since game launch is the hit registration of tank rounds!!
t1gge
DICE
Yes, we are aware of this issue. Potentially this has been fixed in the coming CTE update (!). This update will hopefully be released tomorrow.
Btw, Forum je prodobro organiziran, pregledan, svi se pristojno ponasaju. Samo bug-ovi su nabrojani...
Izgleda da netko opako brise offtopic postove
http://cte.battlelog.com/bf4/forum/view/2985968004905359153/
...
Opet si ljut!
Slazem se donekle sa tvojim vidjenjem situacije, ali nije sve tako crno kako ti vidis.
Vjerovatno ce se broj igraca za testiranje s vremenom povecati. Odlucili su da to budu premium "igraci" racunajuci da ce ta ekipa imati vise razloga da se gnjavi sa testiranjem jer su potrosili vise para na igru.
Na igri se konstantno radi, naprave par koraka naprijed, pa malo nazad, ali rade, nisu je napustili. Dobro, rade neke gluposti, a vece probleme ne rjesavaju, ali eto sad krenuli su s testiranjem i vidjet cemo kako ce to zavrsiti.
Imamo pravo biti ljuti, ali i na sebe same, ne samo na Dice i EA. Oni su nam prodali macka u vreci, ali nas niko nije tjerao da ga kupimo, pogotovo ne premium!
Htio sam napisat tamo na forumu da su se kasno sjetili jer su izgubili veliki broj igraca, ali opet dio tih igraca ce se vratiti ako sve posloze kako treba.
Recimo ovi moji iz klana su presli na RO2 sad kad su ga djelili badava, pa na Ghost recon jer je free to play, ali pay to win, pa onda na Insurgency i na Chivlary ili kako se vec zove.
Probao sam malo ghost recon i nije mi se svidilo, ostale nezelim ni probavati, nemam vremena ni mjesta na disku. Pogledao sam malo na Hcl-u i youtube kako te igre izgledaju i nisam nasao nista sto bi me privuklo.
Sto zelim reci je da su ti decki svi kupili BF4 i premium, a igraju neke igre za 10 eurica ili f2p. Nekako mi to nije shvatljivo, jer mislim da je BF4 daleko bolja igra od tih navedenih, al opet to je samo moje misljenje.
Odigrao sam nekoliko partija na testu, dakle igra se smo jedna mapa Hanian resort i samo veliki CQ. Trenutno dva problema sam primjetio, sound loop na attack boatu, te srusene palme i zidove kroz koje ne prolaze ni metci ni rakete.
Znaci problemi koji su se pojavljivali i u full verziji igre. Da li ima nekog napretka jos je rano za reci, a i zadnje vrijeme meni je igra radila vise manje bez problema. Vjerovatno ce se bugovi, kako budu reportirani uklanjati i ispravljati ako bude moguce.
Ako mi dosadi BF4 jos uvijek je BF3 tu, a i Skyrim s bezbroj modova!
Ljut sam sa razlogom jer sam od rijetkih branio bf4 na izlasku i trpio hrpu uvreda radi toga, da bi kasnije shvatio da sam debil jer branim broken igru, koja nakon 6 mjeseci ne radi kako spada i sad daju testiranje igre koju sam platio kao i premium i opet nemrem je testirat.
zašto nisu odredili broj lsootva eu, america i asia? E ne, ko nije do 12 ugrabio nek se yebe.
Što se tiče ovoga da su ljudi kupili bf a igraju igre od 10 eura to puno govori...dakle kupiš blockubuster i igraš igru tri puta koja manje nudi? Što ti govori?
razočaran sam i glasan, a ovaj forum mi je jedna od čestih stanica pa se tu izjasnim.
Da mogu, išao bi na tasj test forum i napisao svašta, ali eto, full house je.
Ugl. nadam se da će ovo uroditi plodom, inače je samo test da ne faila battlefont 3 kao što je bf ništa više.
sry za greške pod gasom sam.
da ne ispadne sve tako sivo
plant vs zombies freeeee
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/plants-vs-zombies/mac-pc-download/base-game/standard-edition
Ljut sam sa razlogom jer sam od rijetkih branio bf4 na izlasku i trpio hrpu uvreda radi toga, da bi kasnije shvatio da sam debil jer branim broken igru, koja nakon 6 mjeseci ne radi kako spada i sad daju testiranje igre koju sam platio kao i premium i opet nemrem je testirat.
zašto nisu odredili broj lsootva eu, america i asia? E ne, ko nije do 12 ugrabio nek se yebe.
Što se tiče ovoga da su ljudi kupili bf a igraju igre od 10 eura to puno govori...dakle kupiš blockubuster i igraš igru tri puta koja manje nudi? Što ti govori?
razočaran sam i glasan, a ovaj forum mi je jedna od čestih stanica pa se tu izjasnim.
Da mogu, išao bi na tasj test forum i napisao svašta, ali eto, full house je.
Ugl. nadam se da će ovo uroditi plodom, inače je samo test da ne faila battlefont 3 kao što je bf ništa više.
sry za greške pod gasom sam.
Nažalost tak pišeš i kad nisi pijan.
Prvi sam napisao da s ovim testiraju neke stvari za Battlefront,al evo što je lik napisao po tom pitanju...
That is a very wrong statement. This is about continuous testing and improvement for BF4 in an environment that allows for more rapid releases and feedback, and it has no correlation whatsoever to Battlefront.
Ti napiši dal ćemo mu vjerovat ili ne.
ma vjerujem mu vraga, zar nisi ti to izvalio da je to test za btfront?
Ne znam što mislit, žal mi je što nisam upao da vajnam i feebackam po forumu....bezveze.
jesi ti upao?
ma vjerujem mu vraga, zar nisi ti to izvalio da je to test za btfront?
Ne znam što mislit, žal mi je što nisam upao da vajnam i feebackam po forumu....bezveze.
jesi ti upao?
Upao sam,al još nisam skinuo.
jesi ti upao?
Sto se ceka?? Sad sam morao igrati s nekim njubovima.. kak su se ono zvali Dama.. i Kalimero.. il tak nesto.
I cijelo vrijeme je 3X XP. Cinovi i oruzja se samo otkljucavaju
Btw, ljudi su skuzili jednu interesantnu foru. kod rusenja hotela na Hainanu dolazi do onog gadnog FPS dropa.
ALI u odredjenom postotku rusenja je sve glatko!
Jedan tip ima teoriju da ovisi o tome da li se zgrada sruzila na nekog ili je netko bio gore, jer mu se na testiranju na praznom serveru nikad nije dogodio FPS drop.
EDIT, pitao sam lika kako da testiramo tenkove kad imamo samo Hainan:

Sto se ceka?? Sad sam morao igrati s nekim njubovima.. kak su se ono zvali Dama.. i Kalimero.. il tak nesto.
Neznam šta čekam,budem vam se valjda sutra pridružio.
3x xp je da si lakše otključaš stvari koje želiš,napisao lik na forumu.
Znam, citam.
Ovo je za one koji ne citaju. A znamo da takvih ima.
ko zadnji do 120-og magarac
jesi ti upao?
Ma taj Dama je njub žešći, đeš s njim igrat....
Novi Battlefield: http://bit.ly/1s8yiwe
Samo za prave muškarce!
Novi Battlefield: http://bit.ly/1s8yiwe
Samo za prave muškarce!
Samo se ti droksaj cijelu noć...
kaj se samo jedna mapa vrti na ovom testu
kaj se samo jedna mapa vrti na ovom testu
Da,za sad.
Par postova iznad...

Dojam koji test server ostavlja je da sve šljaka dobro, ali...
1. Nisam još uletio na server sa 64 igrača, pun
2. Vjerujem da su ovi test serveri pokrenuti na vrhunskim mašinama i ne dijele resurse kao klasični serveri za rentanje.
Jedna stvar koja ostaje konstanta je ta da i dalje padnem ko muha, a lika tek vidim. Redovito su to frikovi sa pingovima 80, 100 i slično. Je*eno iritantna stvar i to se sigurno neće mijenjati.
Jedna stvar koja ostaje konstanta je ta da i dalje padnem ko muha, a lika tek vidim. Redovito su to frikovi sa pingovima 80, 100 i slično. Je*eno iritantna stvar i to se sigurno neće mijenjati.
kak ne, samo nek daju da se kickaju highpingeri iznad 50ms
(ako se ne varam nešto k3njaju ako se koristi highping kick, ne?)
kak ne, samo nek daju da se kickaju highpingeri iznad 50ms
(ako se ne varam nešto k3njaju ako se koristi highping kick, ne?)
Ma da, trebali bi kckat svih s pingom iznad 11. O čemu ti pričaš, pa 50ms je normalan ping?! Ima dosta njemačkih servera na kojima nam je ping oko 50ms (npr. mi sad imamo server od gameservers.com gdje većina imamo tako 40-50 ping, ali bude i preko ponekad), a da ne govorimo o serverima u nešto udaljenijim europskim državama. Mislim da se može govorit o nekoj razumnoj granici od 100, ali 50 nikako.
Ma da, trebali bi kckat svih s pingom iznad 11. O čemu ti pričaš, pa 50ms je normalan ping?! Ima dosta njemačkih servera na kojima nam je ping oko 50ms (npr. mi sad imamo server od gameservers.com gdje većina imamo tako 40-50 ping, ali bude i preko ponekad), a da ne govorimo o serverima u nešto udaljenijim europskim državama. Mislim da se može govorit o nekoj razumnoj granici od 100, ali 50 nikako.
Svi na optiku, odma!!!