KOja je ono fora bila danas kad smo vodili 9:1 i samo se spustilo na 0:1...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
KOja je ono fora bila danas kad smo vodili 9:1 i samo se spustilo na 0:1...
pa kad su uzeli skoro sve zastave
nego kopam ja malo danas po SS-ovima
Što mislite o ranking systemu,da li vise stimulira igranje sam sistem ili naći se sa društvom i zajedno prašiti?
Što mislite o ranking systemu,da li vise stimulira igranje sam sistem ili naći se sa društvom i zajedno prašiti?
Neupitno.... ranking sistem nije bitan niti malo....jedino ima smisla naći se s društvom i zajedno prašiti.
Neupitno.... ranking sistem nije bitan niti malo....jedino ima smisla naći se s društvom i zajedno prašiti.
Ako nema društva?
Ako nema društva?
..a onda se igraš sam sa sobom....ma nisam tako mislio...samo sam tako rekao.......
Ako nema društva?
Onda je ranking sistem i asajnmenti najbitniji
http://hexus.net/tech/news/graphics/68321-nvidia-geforce-33750-beta-performance-driver-released/
EDIT: Novi mis iz Logitecha.
Featuring Battlefield 4
http://hexus.net/tech/news/graphics/68321-nvidia-geforce-33750-beta-performance-driver-released/
EDIT: Novi mis iz Logitecha.
Featuring Battlefield 4
ja ne kontam ovo sto se hvale ko da usporedjuju graficke istih cijena i performansi
pa logicno je da je 780 Ti jaca od 290X
al i sa ovim driverima su malo pretjerano digli buku,jel iko sa ovog foruma dobio veci boost od 1-2 frejma??
Nisam mjerio dobitak FPSa poslije novih drivera.

Evo upravo dolazim sa 53 servera gdje su me šupci admini kikali. E sad ako ima koji ovdje prisutan nek mi objasni zašto? sad tek vidim zašto ljudi odustaju od ovog servera....
Ovo je zdnji put da odlazim tamo , pa si ga sad sami punite...
Admini balavci i šupci..
Evo upravo dolazim sa 53 servera gdje su me šupci admini kikali. E sad ako ima koji ovdje prisutan nek mi objasni zašto? sad tek vidim zašto ljudi odustaju od ovog servera....
Admini balavci i šupci..
ma server je glup do bola brate nemoj se nervirat bezveze
mali makijato server
Admini balavci i šupci..
Ke te ljuti joka da ga riješim...
šta se u 53ica u to pretovrila yebemu?
pecettrojke postale ko X3M njubare
Možda vas sve žele odhebati sa servera?
Zasto onda zicaju tu na forumu da ga pune?
Admini balavci i šupci..
mene su isto neki od 53ca razocarali al nevjerujem da su te kickali ...mislim da ih danas nije ni bilo na serveru....sta ti je pisalo razlog kickanja
Admini balavci i šupci..
mene su isto neki od 53ca razocarali al nevjerujem da su te kickali ...mislim da ih danas nije ni bilo na serveru....sta ti je pisalo razlog kickanja
High ping
natjecatelji imaju vip slotove pa ak je server pun nekog kicka van .....
i za sebe ostavit gajbe
i za sebe ostavit gajbe
ma vjestica je vec uzela gajbu a i ja okladu
Meni je dugo bilo tam gust igrat, sve do nedavno dok nisu domination mod poceli forsat.
i meni ta dominacija malo ide na nerve, al nema veze ja uzmem dmr pa ih skidam sa daljine. al ako ću baš igrat nešto odem na neki konkvest na neki drugi server, di se vidi sva čar bf-a, a ne COD dominacija.
Prijavio.
Prijavio.
http://img.izismile.com/img/img7/20140408/1000/your_life_summed_up_in_hysterical_gifs_13.gif
Desavalo mi se par puta , al jbt nikad me nije vratilo toliko nazad
Desavalo mi se par puta , al jbt nikad me nije vratilo toliko nazad
Haha a znalo je vratit nazad ali ne na kat iznad haha,zanimljivo u svakom slucaju
mislim da bi altf4 instant bio kod mene.
Prijavio.