Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.839
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
patoHD kaže...

Ovo da je ACE 52 bolji za daljinu. Sa AK 5C sam recimo na Haninu sa vrha hotela ubio dosta ljudi dolje na tlu, a sa ACE 52 ako sam uspio 1 hit marker dobit, to je puno.

Ne sjećam se da sam igdje spominjao da je ACE 52 bolji za "snajpanje" od AK-a, ako jesam ispričavam se :)

Ali, kud brate gađaš likove po hotelu?

Pa to je posao za snajpere.

Nego gledam jučer youtube faggote i nahvalili G36C u pickhu materinu.

Ja taman dan prije patcha probao s njom malo i nije mi se svidjela.

A ništa, probat ćemo danas opet :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
Mix: Mystiq, Hrka, Monk, MTV, Gire, eFeqt

Holy shit!

Nisam igrao bas cesto s njima, al sam definitivno cuo za njih. Mislim da to dovoljno znaci :D

Nisu oni OP? {#}

Pa jaki su da, nas su pregazili ali kakve veze ima. Iz tih svih mečeva samo možeš puno naučiti i postat bolji. Naučiš se kretati, pucati, isto ko i u trojci.

Ali i nije toliko velika razlika u jačini timova, manje nego u trojci, treba se samo uigrati ekipa. Često dolazi do preokreta, bude zanimljivih mečeva. 

Evo nedavno smo(CHC) izgubili od Brutal Croatsa za 2 ticketa, ajme koja partija. {#} Mislili smo da ćemo lako pa smo se opustili ali dečki igraju i sve su bolji.

Ja sam za to i da se mečevi streamaju iz spectator moda, svakako bih gledao ako bi netko imao volje streamati.

14 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
patoHD kaže...

Ovo da je ACE 52 bolji za daljinu. Sa AK 5C sam recimo na Haninu sa vrha hotela ubio dosta ljudi dolje na tlu, a sa ACE 52 ako sam uspio 1 hit marker dobit, to je puno.

Ne sjećam se da sam igdje spominjao da je ACE 52 bolji za "snajpanje" od AK-a, ako jesam ispričavam se :)

Ali, kud brate gađaš likove po hotelu?

Pa to je posao za snajpere.

To sam dao samo kao ekstremni primjer na temu da je AK 5C dobar za very long range. A heli me spustio gore da počistimo snajpere. Još nam je pilot zavikao na voip: "BAIL, BAIL, BAIL".  Ko u akcijskom filmu. Inače sam na Hainanu u brodu. {#}

Da, lvlfag je rekao da su ga buffali ghost patchem i stavili mu identične statse od M16A3, pa da čak ima i ROF 800.. to sve govori. A XFactor je ipak malo ozbiljnije se ponio, pa je uvjerljivije izgledalo. {#}

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 9:41 (patoHD).
13 godina
D4RKR1DE kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam za to i da se mečevi streamaju iz spectator moda, svakako bih gledao ako bi netko imao volje streamati.

Odlična ideja.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina
Battlefield 4

Jel zna kako se ona muzika na battelogu pali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

stisnes play

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Jučer mi nestane metaka, naravno niko ne baca ammo, pokupim neki kit s poda od poginulog neznanog bojovnika, i ono G36C...

Igrao sam jednom s njom i bila je bezveze, ali sada poslije patcha je to neka druga priča. Sada je to jedan odličan karabin.

11 godina
neaktivan

http://blogs.battlefield.com/2014/04/addressing-battlefield-4-rubber-banding-issues/

Najbolje mi je kako se prave da su ovo tek sad otkrili. Il imaju sistemce koji tu glupi ko točak.

Ja bi se okladio na to da su "gurali dokle ide" da uštede na parama.

Anyway, načekat ćemo se koji mjesec.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 10:38 (R4ck0).
11 godina
Kill Frenzy kaže...

stisnes play

gdje :D

17 godina
odjavljen
Ice45 kaže...
Kill Frenzy kaže...

stisnes play

Na kasetofonu!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Ice45 kaže...
Kill Frenzy kaže...

stisnes play

Na kasetofonu!

{#}

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Na kasetofonu!

{#}

Vrlo sličan sam imao... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

{#}

AAAAAAAAAAAAAAAAAA eno i rupica za stelovanje glave! Zivio C64!

battlelog: b4stardo_CRO
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ovo je najžalosnija i najretardiranija prvoaprilska šala IKAD!

dno faking dna su.

sramota, čak se sami sprdaju sa svojom igrom.

{#}

Naivac.To je fotošop.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
Bastardo kaže...
Soldier977 kaže...

{#}

A za odlikaše FDD 1541, kapaciteta 170 KB i impozantne inicijalne brzine 300b/s pa do 4 Kb/s sa fast loaderima.

Kada se sjetim da sam za to čudo, polovno preko oglasa pljunuo 500 DEM.

17 godina
Bastardo kaže...

Šarafciger od mamine Singerice paše u dlaku za tu rupicu {#}

17 godina
C64 kaže...

A za odlikaše FDD 1541, kapaciteta 170 KB i impozantne inicijalne brzine 300b/s pa do 4 Kb/s sa fast loaderima.

Ja sam samo tužno gledao kako frend igra Defender of the Crown i Beach head  sa FDDa šmrc {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Trebam jedan kill sa defibrillatorom i nema teorije.Dođem tipu 5 puta iza leđa i probam 2 puta-ništa okrene se i ubije me.

A maloprije sam jednog tipa nekoliko minuta pratio i pokušao bar 10 puta na njemu(ne znam kako me nije skužio).Jednostavno neće.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Trebam jedan kill sa defibrillatorom i nema teorije.Dođem tipu 5 puta iza leđa i probam 2 puta-ništa okrene se i ubije me.

A maloprije sam jednog tipa nekoliko minuta pratio i pokušao bar 10 puta na njemu(ne znam kako me nije skužio).Jednostavno neće.

a da jednostavno zamoliš nekoga na serveru 53-ojke. nema smisla ganjat te specifične. samo se nanerviraš.

17 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...

Odi na lancang ispod brane ili na neko slično mjesto gdje se okupljaju snajperisti i sprži nekoga. Ista kuknjava je bila sa EOD-om u BF3. Riješiš nakon 10-20 minuta bez problema. Ali nemoj jurcati za nekim, nađi nekoga ko je "stacioniran" i tako odradi to...

Freak Show Inc.
13 godina
C64 kaže...

Haha, jedva si cekao da netko spomene C64 {#}

NFSPredator0010 kaže...

I ja sam se mucio dok nisam skuzio da defib treba biti napunjen do kraja kad hoces nekod ubiti, a ne samo kliknuti ko u BF3! {#}

Znaci dodjes iza lika i drzis 2-3 sekunde tipku! I tek onda pustis.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

I ja sam se mucio dok nisam skuzio da defib treba biti napunjen do kraja kad hoces nekod ubiti, a ne samo kliknuti ko u BF3! {#}

Cyber, ne treba do kraja. Dosta je tih 2-3 sekunde kako si rekao. Treba 4 da se napuni do kraja. Trebaš malo više igrati medica.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Trći sa napunjenim defibom po CQ mapi i u par minuta naletiti ćeš na nekoga iza ugla. Može uletiti i kill streak {#}

www.kolarek.com
17 godina
NFSPredator0010 kaže...

Zamoli Ivaneca, on ti to voli! {#}

13 godina
NiramX kaže...
Cyber, ne treba do kraja. Dosta je tih 2-3 sekunde kako si rekao. Treba 4 da se napuni do kraja. Trebaš malo više igrati medica.

Mislis da se mi igranje assaulta donjeti znanje o ubijanju neprijatelja s defibrilatorom? :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
11 godina
neaktivan

Ja sam jučer pokušao napravit defib kill na serveru od 53ojke. 

Nakraju sam oživio svog iz squada koji je ležao odma do mene na podu i onda nas je tip obojicu maznuo {#}

15 godina
Skilledžija kaže...
patoHD kaže...

Yebiga, infantry me više vuče u četvorci, dok sam u trojci bio mješovit igrač (vozila-infantry). Ali ne možete govoriti da nisam probao pušku itd, samo zato jer nemam killova s njom. Postoje unranked serveri i test range, a tamo se ništa ne broji, jel.

@fila

Ja što god da stavim od atačmenta sam OP tako da mi to ne igra ulogu :)

Trenutno nosim Kobru + Muzzle + zeleni laser (kojeg često isključujem pa bi ga čak mogao i maknuti) + ergo.

Muzzle? to je ono za skidanje recoila? I onda pričaš pati kako ne zna kontrirat recoil. Očekivao sam više skilled post, sry.

Skilledžija kaže...
patoHD kaže...

g36 je i dalje smeće, a lvl fag je napravio 1aprilsku šalu snjim jučer. Nemoj padati na to i dalje sucka jaja.
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
C64 kaže...
Bastardo kaže...
Soldier977 kaže...

{#}

Ali tu nema press play {#}

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Upravo sam dobio nož u vrat s 3 metra udaljenosti.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Defib mi je zericu overpowered. One shot kill, opaki hip fire , nema counter defib, mislim da se ne prikažeš na mini mapi i beskonačno punjenje - jedini minus je recharge time. {#}

www.kolarek.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 13:41 (branimir).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice