Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Koji Naval Strike... skino mi je patch ali od Navala nista...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
Na početku mi se crashala,pa sam imao sound loop i nakon toga one probleme s metro mapom.

Ja sam sve te svoje probleme napisao samo jednom,al kad se ne ponoviš 40+x ko da ni nemaš problema.

Sad već dugo vremena nemam nekih problema,osim zna me punkić izbaciti zbog "disaloved program/driver".

pirat d dajsić, zašto ti misliš da svi "mi" koji se bunimo na samu igru imamo nekih tehničkih problema sa igrom?

ja nemam.niti sam imao.niti sam išta spominjao vezano za tehničke poteškoće.

meni sasvim solidno vrti igru i nikad me nije smetao soundloop, jer to niti nije neki "ozbiljan" problem.

ali nemoj odgovarat ,jer opet će bit eto opet zenge vajna.

uopće neželim pokretat takvu vrstu razgovora jer sam dosta(čak i previše) puta rekao šta mislim o ovoj igri.

{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 13:59 (ZeNGe_CRO-mt).
12 godina
SimeKZ kaže...

Koji Naval Strike... skino mi je patch ali od Navala nista...

Resetiraj komp

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
neaktivan

Otići ću malo off-topic i pitat: jel itko probao zaigrat NS?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 15:43 (R4ck0).
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pirat d dajsić, zašto ti misliš da svi "mi" koji se bunimo na samu igru imamo nekih tehničkih problema sa igrom?

Pa ne mislim,neznam od kud ti sad to.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 4

Ali kako su nas iznenadili DICEovci,kao neki update na battlelogu nešto bla bla i evo NS i peč ajoj srečeeeee

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
R4ck0 kaže...

Otiči ću malo off-topic i pitat: jel itko probao zaigrat NS?

Ja jesam sad malo. Lijepo izgleda sve, dobro mi radi - nisam primjetila neki fps drop ili slično što na nekim mapama znam imat (Guilin i Caspian najviše). Premalo sam igrala da bih mogla procijenit kakve su mape. Prvi dojam je uglavnom dobar. Onaj hovercraft mi se čini super, brz ful i fino ide i po moru i po kopnu.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

eh evo,odigrao.... recimo 3 runde et

jednu carrier asaulta na nansha strike i sve super radilo,igra perfektna ali game mod MEH

predjem ja na stari dobri Conquest, na lost island i BAM rubberbanding,kontam haj server samo nije uredu,predjem na drugi ista mapa i opet isto :/

ev malo sam snimio to sa Afterburnerom da vidite o cemu se radi,isto ko i na PS4 sto smo vidjeli {#}

Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
Battlefield 4

Navodno su rubberbanding javlja samo na 64p serverima, je li to istina?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Šta je uopće rubberbanding? {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Čitam na battlelogu da i dalje krepavaju iza ugla, da killcam i dalje pokazuje krivo, lag je očito novi "netcode fix" i ponovno se ruši igra sad s nekim directx errorima. 

12 godina
Friday kaže...

Njubaroooo to ti je ono ko kad pleses kolo  ti krenes napred a svi te vuku nazad{#}

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
17 godina
Friday kaže...

Natezanje gumice.

Twitter: @191x7
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Skinuo sam patch i otišao na Test Range malo isprobat igru i gle čuda. Do danas prije patcha stabilnih 60 fps na 1920x1080, a nakon patcha pišljivih 30-40 na istoj rezoluciji. Sad opet igranje na 1280x720 jer mi ta reza jedina vrti 60 fps.

EDIT: Nevermind, vratio se fps na 60 opet na 1080p. {#} It's magic!

Primjetio sam također i brži ulazak u igru i brže učitavanje svih textura i contenta.

Battlelog: [XCT] IDream34I
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 16:07 (patoHD).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4
Mantle izgleda nema više memory leak, ali cpu spikeovi koje baca čine ga smećem kakvo je i bio. Ja ne znam je li to do drivera, do igre ili do faking kartice, ali directX radi potpuno glatko, a mantle radi dobro do jednog trenutka kad kreće show kakav se ne pamti, a cpu spikeovi dosežu ekipu koja se bliži vrhu Everesta

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
eevek kaže...
Mantle izgleda nema više memory leak, ali cpu spikeovi koje baca čine ga smećem kakvo je i bio. Ja ne znam je li to do drivera, do igre ili do faking kartice, ali directX radi potpuno glatko, a mantle radi dobro do jednog trenutka kad kreće show kakav se ne pamti, a cpu spikeovi dosežu ekipu koja se bliži vrhu Everesta

Koja kartica?

Meni isto to radi na 270x.

16 godina
neaktivan
R4ck0 kaže...
eevek kaže...

Koja kartica?

r9 270x isto, ali nije samo na tim karticama koliko vidim. Kao da određene serije još nemaju pravu podršku

13 godina
eevek kaže...
R4ck0 kaže...
eevek kaže...

Koja kartica?

r9 270x isto, ali nije samo na tim karticama koliko vidim. Kao da određene serije još nemaju pravu podršku

pa GCN 1.0 kartice uopće nemaju optimizaciju za mantle u BF4, stoji u Catalystima beta pod known issues

11 godina
neaktivan
eevek kaže...
R4ck0 kaže...
eevek kaže...

Koja kartica?

Da, to je uzrok.  Podršku od drivera i BF4 imaju ali nisu optimizirane.

Ak se dobro sjećam, mislim da najbolje radi/optimizirano je za rad na GCN 1.1 karticama.

Podrška za "ove naše" bu u slijedećim beta ili WHQL driverima.

14 godina
Battlefield 4

Ok,koje onda kartice imaju ? 7870 konkretno dali ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Samo su 7790,  r7 260/260x i r9 290/290x GCN 1.1 i za njih je optimizovano, a sve ostale karina :D  

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 15:07 (Neonyziee).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Je li itko drugi dobio četiri zlatna Battlepacka???

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Ne!

Ti si izgleda bio dobar dečko...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Ja ih imam 5, ali ne otvaram ih baš redovito pa je moguće da neki sotji od prije.

12 godina
Battlefield 4

I onda kak vam radi NS na pcu? Vidim netko se zali na rubberbanding??

na ps 4 je koma stalno taj RB ali samo na conquestu. Na ove nove cetri mape je problem na svima a na starima lancang dam i paracel.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ma to sam pitao samo zato jer sam pomocu nekakvih magicnih trikova svaku rundu koju sam odigrao bio MVP {#}

Da, balanser nije bas nesto, to bi se trebalo rucno odradjivati.

Samo mi se cini da admini nisu stalno online

I znam da je tesko stalno biti online. Al nek se bar sad zrtvuju kad je ovaj competition {#}

Što se balansera tiče... Svi prijavljeni na natjecanje su uvršteni u "white list" tako da njih ne balansira a sve ostale kako im "Svevišnji da..." Nadalje, admin je jedan jedini (iz praktičnih razloga: podilaženje, svojeglavost, nesuglasica itd. kada je više admina)... {#} Stoga, ne može biti 24h online  ali... Slobodno možete napisati prijedlog za "swap", "kick", "ban" ili sl. na mail info@53team.org koji admin "budno" promatra 23 sata dnevno (1 sat spava). {#} Potrudit ću se biti "munjevit" i promptno odgovoriti na Vaše prijedloge i zahtjeve. Nadam se da je to ok. Nije baš HNL {#}, Premierership, NHL ili sl. već "one man show" tako da Vas molim za razumijevanje. Možda će netko imati neki "pametniji" prijedlog ali odbacuje se. {#} Eto, sve najbolje od Admina.

LudaVjestica kaže...
Friday kaže...
Ja sam psovao i nije mi nitko ništa rekao...

("normalne" psovke, jel)

Hm bit će da koristiš neobične psovke ili je to bilo pred tjedan dana... stavlili su plugin - mislim da na prvu psovku dobiješ kill, na drugu kick. To je aktivirano pred možda 5-6 dana, do tada je bilo puno psovanja.

Evo da odgovorim "sveopštem" puku vezano za slučaj "psovke". Naime, meni osobno je čak zabavno gledati (čitati) sočne, domišljate i unikatne psovke ali ponekim igračima nije. Da se ovi drugi ne bi osjećali uvrijeđeno ili sl. uveo sam chat filter pa sad ako netko hoće napisati "hebeno" umjesto jeb..o, neka, a ostale uvredljive psovke nisu mjesto na tako ispunjenom serveru.

Dopuna: Rotacija na serveru - do 18:00h Domination (32 igrača) a od 18:00h CQ Large + Obliteration + Titan (od 31.03. dodat ću Naval Strike mape Titan + CQ Large - kad rconnet to dopusti jer do ovog trenutka -15:30h - još nema mapa za dodavanje u maplistu)

[url=http://www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/][img]http://cache.www.gametracker.com/server_info/94.250.195.129:25200/b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png[/img][/url] .:. [url=h
14 godina
NiramX kaže...

Ja sam dobio.

Probao sam Anal, onako.
Treba se skupit ekipe, ovako ne znam što da radim.  

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
NiramX kaže...

Ja sam dobio.

Probao sam Anal, onako.
Treba se skupit ekipe, ovako ne znam što da radim.  

{#}

Battlelog: [XCT] IDream34I
14 godina
Battlefield 4

Neznam dali je zapravo skuzio sta je tocno napisao,nebitno dali se radi o igri ili ne. {#}

Velis,mozda je bolje kad je ekipica,ha? {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

E jeb1ga sad.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice