@fila i opet ti po svome gonis. Ti si taj koji ne cita sa razumjevanjem to jest onako kako tebi pase. Cinjenica je da attack heli nije nista losiji nego u bf3, s tovise jos je jaci. Ali je i dalje za iste najveci problem activ lock. Nigdje sebe nisam naveo kao vrhunskog pilota vec sam prosjecan, pa rejpamo ekipu 9 od 10 rundi. U BF fransizi imam preko 3000h letenja sto u transportu sto kao attack, tako bf 4 ima jednog od boljih helija za upravljati. Najveca promjena koja je se dogodila je pilot postao puno vazniji od gunnera. Tako da jedan od vrhunski pilota kao WK_Diamond s lakocom rejpa cjelu rundu i na sangaju izvodi i veca cuda od onog pilota. Tako da je ista top ekipa jos bolja u Bf 4 nego u bf 3.
Ok ceco, velim jedan si odrijetkih koji tvrdi da je bf4 heli dobar...evo sad razer i astra pokušavali, rageali su koliko im ne paše jednostavno.
Ugl. tebi je heli super, ja kažem da onaj lik ono ne može sve izvesti u 64 slotu šangaju i to je to.
Hvala na raspravi, čujemo se vidimo se, gg, lp, n1¸, gn.
Ontopic:
kakav lol se desio večeras orko se spawna na meni i zaglavi i nemre se micat, funny je bilo.
U padobranu je i lebdi lol