Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.679.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...

Instaliram Windows 8.1 update 1 pa ću vam javiti radi li BF išta bolje.

Uz sve što Update 1 donosi spominje se i manja hardverska zahtjevnost te učinkovitije iskorištenje RAM.

da vam odma kažem: sve je isto u BF {#}

17 godina
Battlefield 4

Nije, nikad, ama baš svaka runda je drugačija. To je čar Battlefielda, it's magic.

Twitter: @191x7
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Odigrao sada jednu brzinsku na dawnbreaker-u. Ništa neuobičajeno se nije dogodilo. Radi isto kao i prije...

Freak Show Inc.

3 2 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

ma radi daj molim te, sigurno onako uđe i voza se u zgradi, onda su inf igrači a i tenkovi bili slijepi ili fizički nesposbni ubiit i raznijeti ga nečime.

Dont get me wrong, letio sam i ja sa domaćim dečkima koji su predivno letjeli ispod mostova, radili piruete i to, ali opet te na kraju nešto raznese dok se glupiraš.

Ovaj dečko u montaži je fantastičan i vjerujem i da na punom serveru radi strašne stvari, ali ovo ne može ponoviti pod prešom kako je ranko napisao.

E tu nastaje problem. Možda ipak nije isto domaća ekipa i taj lik. Pošto nikad nisi letio s njim ima da šutiš i slušaš{#}

Evo isto jednog koji razvaljuje:

15 godina
Jack Sparrow kaže...

E tu nastaje problem. Možda ipak nije isto domaća ekipa i taj lik. Pošto nikad nisi letio s njim ima da šutiš i slušaš{#}

Nisi shvatio poantu. Daleko da ovaj dečko u filmiću nije talentiran, dečko je brutalno predobar, samo želim reći da forama i trikovima i pri letu, pgotovo ono što pokazuje u filmiću, 80% je neupotrebljivo u pravoj 64p žiži.

Ali ok, naravno, evo šutim i slušam dok mi ti pričaš svoja iskustva sa tim dečkima koji tako voze i 64p servere.

Btw. gledam, dečko zna znanje, ali hrpu puta je zeznuo da ga je ovaj morao fixat, upravo je to moja poanta bila, nitko nije toliko dobar da ne griješi u tim teškim situacijama kad imaš dodatne elemente i ljude oko sebe koji smetaju.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 18:48 (fila2208).
14 godina
Battlefield 4

Koliko mi se čini, na prvu, Atack heli nije ništa diran.
To jest njegova okretnost.
I dalje je trom.

Ali je bitno da je AA nerfan!
Koliko toliko - dovoljno. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

I dalje je trom.

Pa mislim da su rekli da niti neće mjenjati okretnost i brzinu attack helikoptera, radije su mu pojačali oružije. Pojačali su direktni damage od gunnerovog topa i zuni raketa tako da je sad lakše uništavati vozila

Joj fila pa zahebavam{#}{#}

14 godina
Battlefield 4

ja ne znam kako nekima uspije, gledam na YT vozaju helice niko ih ne napada, dok ja cim izadjem iz baze, lock sa sviju strana

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

6 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...
sudy_freak kaže...

I dalje je trom.

Pa mislim da su rekli da niti neće mjenjati okretnost i brzinu attack helikoptera, radije su mu pojačali oružije. Pojačali su direktni damage od gunnerovog topa i zuni raketa tako da je sad lakše uništavati vozila

Joj fila pa zahebavam{#}{#}

Ma nemaju šta mjenjati, iz onog stunt filmića se vidi da je heli itekako okretan kad je u pravim rukama.

Je da je tromiji od bf3, ali i to je vrsta nerfa da ne bude tako luđački okretan po zraku da mu nemoš niš.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imam bf 4 i sporo mi se ucitavaju serveri i nekad mi zna zastekati a nekad me čak i izbaci iz servera i pise nesto vezano za port.

Molim pomoc

Inace imam ovakav komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Usput može preporuka kako da si metnnem grapchichs options na low ili  medium ili mi je u tome problem jer imam malo gb rama i slab procesor i graf

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Izgleda da ovaj novi revolver nema delay{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nisi shvatio poantu. Daleko da ovaj dečko u filmiću nije talentiran, dečko je brutalno predobar, samo želim reći da forama i trikovima i pri letu, pgotovo ono što pokazuje u filmiću, 80% je neupotrebljivo u pravoj 64p žiži.

Ali ok, naravno, evo šutim i slušam dok mi ti pričaš svoja iskustva sa tim dečkima koji tako voze i 64p servere.

Btw. gledam, dečko zna znanje, ali hrpu puta je zeznuo da ga je ovaj morao fixat, upravo je to moja poanta bila, nitko nije toliko dobar da ne griješi u tim teškim situacijama kad imaš dodatne elemente i ljude oko sebe koji smetaju.

Cinjenica da je 80 % onoga koristi u 64 zizi, sve osim onog letenja u nazad je korisno. Svaku rundu kad sam sa zmirkom, ili nekim iz WK ekipe oni to rade kad god imas lock, a tek si ispalio kontra mjere. Jednostavno je bolje riskirati smrt nego da te pogode stingeri. Pa kad se sve poklopi zna se tuci bez problema 100/200 kilova viska.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
12 godina
Battlefield 4

Zasto nakon min igranja mi sve stane, moram preko taskmanagera ugasiti igru i onda ponovo uci...mapa shangai...

koje su najbolje postavke, i na ultra mi sve radi bez stekanja al mozda nije optimizirano pa radi toga treba neke druge postavke mozda slabije?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

Cinjenica da je 80 % onoga koristi u 64 zizi, sve osim onog letenja u nazad je korisno. Svaku rundu kad sam sa zmirkom, ili nekim iz WK ekipe oni to rade kad god imas lock, a tek si ispalio kontra mjere. Jednostavno je bolje riskirati smrt nego da te pogode stingeri. Pa kad se sve poklopi zna se tuci bez problema 100/200 kilova viska.

Pa da, izmiču se raketama, to znaju i mrski, ex, razer i hrpa domaćih momaka, to nije neko ultra znanje.

naravno da se zna tući 200 killova viška, ali na kome ceco? Dođi na bug onaj lažni kad ima domaće ekipe tamo, budem te vidio sa 200 scoreom...{#}

Jack Sparrow kaže...

Izgleda da ovaj novi revolver nema delay{#}

Nešto kao REX u bf3, odličan je rhino!
14 godina
facamen kaže...

Usput može preporuka kako da si metnnem grapchichs options na low ili  medium ili mi je u tome problem jer imam malo gb rama i slab procesor i graf

Low.

Ak radi bolje od ocekivanog, onda povisi na medium.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
red_bull kaže...

Što znaĆi rijeĆ "boldana"? novi hrvatski jezik? ili ti to mene malo izazivaš na 1vs1(neznam kaj ni to znaĆi) Nadam se da nije gayrelated.

U zadnje vrijeme ima dosta trzavica i svađa na temi, a ja nisam uključen u nijednu.

Zato pokušavam isprovocirati bilo kakvu svađu jer se ovako osjećam glupo, rek'o bi naš puk, poput panja.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
red_bull kaže...

Što znaĆi rijeĆ "boldana"? novi hrvatski jezik? ili ti to mene malo izazivaš na 1vs1(neznam kaj ni to znaĆi) Nadam se da nije gayrelated.

U zadnje vrijeme ima dosta trzavica i svađa na temi, a ja nisam uključen u nijednu.

Zato pokušavam isprovocirati bilo kakvu svađu jer se ovako osjećam glupo, rek'o bi naš puk, poput panja.

Ne može nitko sa tobom 1v1 pa se ove niže lige dvoboji odigravaju. Yebga sam si si kriv kad si pro njpa.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Pa da, izmiču se raketama, to znaju i mrski, ex, razer i hrpa domaćih momaka, to nije neko ultra znanje.

naravno da se zna tući 200 killova viška, ali na kome ceco? Dođi na bug onaj lažni kad ima domaće ekipe tamo, budem te vidio sa 200 scoreom...{#}

Nisam imao 200 viska zato sto server ima defolt postavke tikate , ali sam imao i sa nexom koji nije nikad sjeo u heli rundu bez rusenja. Na Sangaju imam tamo redovito viska 50 - 60 kilova viska, obicno poginemo zbog tih gluposti kad probas izvuc maks. A i ti Fila vise ne znas kim bi se savadjao , najradje bi sam sa sobom da mozes. Tu se postavi odlican video koji je stvarno vjestina, ti moras odamh kenjat , da je to ne izvedivo u igri. Dok je situacija upravo suprotna i takve stvari, kao sto kazes izbjegavanja su obavezna i rade se vecinom kod boljih pilota na toj mapi. Ali ocito si ti opet najpametniji i to uopce nije gemplej BF 4....

16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

kod mene je činjenica da ako vidim da neki heli gadno rejpa, da se primim stingera i da ga otjeram na drugi kraj mape.

kad ja vozim mali scout i poklope se zvijezde, znam imat i rezultat 50:2... ali u to treba uzet u obzir sve, loš maa igrač, loši avio piloti i engiji bez stingera/igli... a to se desi jednom u 100 partija. ostatak partija neznaš od kud lock dolazi. :D i ako imaš sreće, letiš dosta nisko da te ne mogu lockat pa primiš jedan sabot shell čisto da ti digne tlak na maximum... :D

12 godina
neaktivan

ok hvala metnuo sam na low sad bolje radi 

15 godina
ceco22 kaže...
fiNisam imao 200 viska zato sto server ima defolt postavke tikate , ali sam imao i sa nexom koji nije nikad sjeo u heli rundu bez rusenja. Na Sangaju imam tamo redovito viska 50 - 60 kilova viska, obicno poginemo zbog tih gluposti kad probas izvuc maks. A i ti Fila vise ne znas kim bi se savadjao , najradje bi sam sa sobom da mozes. Tu se postavi odlican video koji je stvarno vjestina, ti moras odamh kenjat , da je to ne izvedivo u igri. Dok je situacija upravo suprotna i takve stvari, kao sto kazes izbjegavanja su obavezna i rade se vecinom kod boljih pilota na toj mapi. Ali ocito si ti opet najpametniji i to uopce nije gemplej BF 4....

Daj ceco filozofiraš na najjače, više nego ja, sad pričaš kako je lako 100-200 killova pa sad nisi pa opet ni sam ne znaš što pričaš.

ja se ne svađam, fino komentiramo video, samo ti to vidiš kao svađu, ako netko nešto kaže što ti možda ne misliš.. Odličan je video i odlična je vještina, ali da ti to slikovito pojasnim jer drukčije ne shvaćaš.

Imaš jednog frajera koji super tehnicira, lijepo radi sa loptom i pobjeđuje na onim street forama, vrti loptu amo tamo. Dođe na nogometni teren i može qurca tamo izvesti jer ga drugi igrači blokiraju. I to je to. Dečko igra super i pokazao je vještine, ali brate, ako je netko tako jako naporan, ja ga yebem ako nebi svi sa ts uzeli stinger da ga syebemo.

98% pilota kaže da je heli u bf4 lošiji, sporiji, tromiji...samo si ti odjednom otkiro heli i pričaš bajke kako radite supper killstreakove. Radi, velim dođi na server di postoje igrači koji znaju uzeti iglu pa ćeš vidjeti.

za gunnera biti skill ne treba veliki ionako, treba samo pilot da uspori malo dok gunner ne poskida sve što se kreće.

Velim, komentirao sam da mu hrpa tih fora ionako teško mogu pomoći u igri, ali daleko od toga da ga sretnem da se nebi čudio kad bi lik izveo neku yebenu eskivažu da ustanem i zaplješćem.

Kod tebe ili crno ili bijelo, nema ništa između ha?

12 godina
Battlefield 4

Kako funkcionira RADIO BEACON SPAWN MEDALJA? Preko RADIO BEACONa se moze spawnat moj squad ili cijeli team? 

Da bi se dobio 1 Ribbons trebalo bi kako pise "Have 3 squad members spawns on you ". Bas sam pratio, igrao sam DOMINATION, nekoliko se ljudi spawnalo preko mojeg Radio Beacona no ni 1 ribbons nisam dobio. Zasto?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 21:42 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sorry nisam baš pratio pa me zanima da li se već mogu otključati oružja iz novog dlc-a ili tek kad stigne Naval Strike. Da li je ona shema ko iz China dlc ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

95% kilova je headshot.kako je ova igra u qurcu!

prebrzo se umire.kao u codu

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 22:51 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
maxis kaže...

Sorry nisam baš pratio pa me zanima da li se već mogu otključati oružja iz novog dlc-a ili tek kad stigne Naval Strike. Da li je ona shema ko iz China dlc ili ne?

Možeš ih već sad otključat, ali mislim da ne sva.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

uh predobro večeras{#}

super igra{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

@fila i opet ti po svome gonis. Ti si taj koji ne cita sa razumjevanjem to jest onako kako tebi pase. Cinjenica je da attack heli nije nista losiji nego u bf3, s tovise jos je jaci. Ali je i dalje za iste najveci problem activ lock. Nigdje sebe nisam naveo kao vrhunskog pilota vec sam prosjecan, pa rejpamo ekipu 9 od 10 rundi. U BF fransizi imam preko 3000h letenja sto u transportu sto kao attack, tako bf 4 ima jednog od boljih helija za upravljati. Najveca promjena koja je se dogodila je pilot postao puno vazniji od gunnera. Tako da jedan od vrhunski pilota kao WK_Diamond s lakocom rejpa cjelu rundu i na sangaju izvodi i veca cuda od onog pilota. Tako da je ista top ekipa jos bolja u Bf 4 nego u bf 3.

Moj PC  
5 4 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

95% kilova je headshot.kako je ova igra u qurcu!

prebrzo se umire.kao u codu

Najbolje je kad se nadete 1v1 pa onda ko bolje pusti da mu puska poleti pa zdrma glavu...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
Battlefield 4

frajer fura heli prehebeno brutalno. Igram svaki dan i jos nisam vidio da je netko na zavodu preletio unutra u hali sa helicem. I ne samo to sve sto radi radi brutalno. Skidam kapu taj zna znanje. Kolko je taj vremena na test rangeu proveo. Ja sam 50 level i jos neznam heli furat. Samo se krpam s ostalima heh

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice