Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.751.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

No krasno, još jedan manijak sa SKS-om. U trojci je to bio zenge, ovdje dama a sad još i ti...

Šta vi pričate?!

Jel ti pirat prijetio pa mi se zato obraćaš sa "vi"?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

E baš ste me super podsjetili, jer već neko vrijeme hoću pitati, a stalno zaboravljam. Molio bih vas da postate servere koji imaju balansiranje po squadovima. Već mi je pun kur4c miješanja timova 150 ticketa prije kraja. Nije mi toliko problem izgubiti, ali kad mi nije dozvoljeno vratiti se frendovima, to me baš pravo r4sp1zi. Drugi uvjeti bi bili da ima normalan broj ticketa i da se ne radi o insta vehicle respawn serverima, ali to mogu i sam vidjeti na postavkama.

sve se skoro može namjestit osim te odvratne skripte za balans.  čak ja pokušavam izać pa uć u isti server ne bi li me prebacilo u ekipu, ma kakvi. tvrdoglava skripta u 3pm.

najbitnije... najbitnije...
13 godina
Friday kaže...

Gdje je taj Pirat?!

Aj mi ga zovi ovamo da ga izazovem 1 na 1.

Odmah, sada odmah!!!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Gdje je taj Pirat?!

Aj mi ga zovi ovamo da ga izazovem 1 na 1.

Odmah, sada odmah!!!

Bobo,prvo skidaj gače !

14 godina
Battlefield 4

Prema ovome (https://www.battlefield.com/battlefield-4/expansion-packs/final-stand) Naval Strike izlazi na proljeće, a Dragons Teeth i Final Stand na ljeto tekuće godine.

U BF3 su DLC-ove razvukli u preiodu od 18 mjeseci, a u BF4 izgleda za 9 mjeseci.

Da li možemo očekivati neku verziju BF serijala već ove godine, nakon samo godinu dana od izlaska BF4?

Nije valjda da EA planira izdavati BF svake godine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
digitall1982 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I opet AMD? Nvidia nema problema, ili ljudi s njima cak ne mogu ni na forum?

da, ovo sam i ja skonto, od mojih frendova jedan ima amd karticu, mi ostali nvidia, i pogodi ko jedini ima problema..

Ja imam nvidiu pa mi se jučer nakon patcha crashalo par puta - sa i bez soundloopa tako da nije samo do amd-a. Prije patcha je bilo sve manje-više ok.

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

Ja imam nvidiu pa mi se jučer nakon patcha crashalo par puta - sa i bez soundloopa tako da nije samo do amd-a. Prije patcha je bilo sve manje-više ok.

A dark? Kako njemu radi? Više/manje crasheva nego kod tebe? On je na AMD-u, ne?

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

Jel netko zna kako nac onaj better battelog ja ga nevidim uopce a imam bf4 prem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ice45 kaže...

Ne radi sa premiumom...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

danas skidam patch.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
Friday kaže...
Ice45 kaže...

Ne radi sa premiumom...

kako neradi kad sam vidio kod jednog ima bf4 prem i ima better battelog -.-

16 godina
moderator
Battlefield 4
@Ice45
Probaj u google upisat "better battlelog",nekima bez premiuma je pomoglo...
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Dođoh, vidjeh, pobijedih!!! KIA ;)

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
2 1 hvala 2
11 godina
pirat kaže...
@Ice45
Probaj u google upisat "better battlelog",nekima bez premiuma je pomoglo...

hvala puno radi mi :P

12 godina
neaktivan
C64 kaže...

Prema ovome (https://www.battlefield.com/battlefield-4/expansion-packs/final-stand) Naval Strike izlazi na proljeće, a Dragons Teeth i Final Stand na ljeto tekuće godine.

U BF3 su DLC-ove razvukli u preiodu od 18 mjeseci, a u BF4 izgleda za 9 mjeseci.

Da li možemo očekivati neku verziju BF serijala već ove godine, nakon samo godinu dana od izlaska BF4?

da, pa jos ove godine ce izaci novi bf kojem ce tema biti najvjerovatnije policajci i lopovi/pljackasi/teroristi, pretpostavljam gradske sredine

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
11 godina
LeftY_CRO kaže...
C64 kaže...

da, pa jos ove godine ce izaci novi bf kojem ce tema biti najvjerovatnije policajci i lopovi/pljackasi/teroristi, pretpostavljam gradske sredine

Koliko ja znam za bf3 prem tek je pocela u 2012 godine koliko se ja sjecam prvi DLC je bio cq onda itd tko zna valjda ce bit novi bf mozda bf5 ali DICE ga nece radit :(

13 godina
Friday kaže...

A dark? Kako njemu radi? Više/manje crasheva nego kod tebe? On je na AMD-u, ne?

Je, on je na AMDu, ali nije igrao jučer (u kazni je {#}).

12 godina
neaktivan
Ice45 kaže...
LeftY_CRO kaže...
C64 kaže...

Koliko ja znam za bf3 prem tek je pocela u 2012 godine koliko se ja sjecam prvi DLC je bio cq onda itd tko zna valjda ce bit novi bf mozda bf5 ali DICE ga nece radit :(

nop, nece biti bf5 nego spinoff koji nece dice raditi... mislim da neki koji su nfs radili

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
LeftY_CRO kaže...
C64 kaže...

Wannabe counter strike rival...{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
LeftY_CRO kaže...
nop, nece biti bf5 nego spinoff koji nece dice raditi... mislim da neki koji su nfs radili

L-O-L ak će oni napravit novi nastavak bf-a to će biti veći fail nego bf4 {#}

nedo bog....

ma sve kaj su trebali su "poboljšat" bf3 sa tim novi stvarčicama ,malo dignut engine na višu razinu i tu večinu kaj ima bf4(emblemi ,bolji battlelog ,kinu, nove attechmenstse itd itd)  i dobili bi odličnu igru ,a i bar bi znali na čemu su.

ovak su izdali sasvim drugu igru i popušili tukija.

fakat mi nije jasno kak mogu bit tak blesavi

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
Friday kaže...
Nexus66 kaže...

Jučer odigrah nekoliko partija i na Paracelu sound loop . Napravio repair igre u originu , no iskreno nisam primjetio da je nešto skidao tokom popravka ali nakon toga

jedno četiri partije na raznim "stazama" bez problema :) , btw  imao sam jako malo problema sa samom igrom od početka ne računajući probleme samih servera.

Usput Dama stvorio si čudovište :) , SKS ftw , otkjučah Scar H ali mi malko presporo puca tako da ostajem SKS cucica :)

No krasno, još jedan manijak sa SKS-om. U trojci je to bio zenge, ovdje dama a sad još i ti...

Fala, fala... ali meni je SKS bio samo put do SCAR SV-a... to je stara ljubav, ne može se objasniti {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Šta vi pričate?!

Opet se drogirate ili je to neka interna fora?

Kakav Dama, kakav SKS?!

Pa ja imam više killeva od njega sa SKS-om?!

Najbolji igrač sa SKS-om i dakako najjači s njim u Hrvata je Maggotmeister, i to u BF3, a tako i u BF4.

Tko ne vjeruje, nek mi se javi na PP da mu ugovorim učenje s dotičnim 1 na 1 pošto ga je Pirat nedavno neosnovano banirao pa se ne može sam braniti od vaših provokacija i obmana.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/pasjiskot/weapons/271642860/1/#sks

Ma to oni govori zato što sam taj period dok sam igrao sks-om, da bi otključao scar sv,  imao KD 30ak/nešto malo, u odigranih 3 sata koliko mi je trebalo doći odatle do scara, a petko i nex su bili na tim serverima u tom vremenskom periodu {#}

BTW ne igram više sa SKSom.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Sve o Tick Rateu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma sve kaj su trebali su "poboljšat" bf3 sa tim novi stvarčicama ,malo dignut engine na višu razinu i tu večinu kaj ima bf4(emblemi ,bolji battlelog ,kinu, nove attechmenstse itd itd)  i dobili bi odličnu igru ,a i bar bi znali na čemu su.

Ne znam ko je tu popušio šta, ali BF4 je prodan u 8+ miliona boxed izdanja i boga pitaj kolko digitalnih. Navodno ima i preko milion premiuma. Nije prodaja kao BF3, ali mislim da su sa BF4 napravili točno ovo što si rekao da su trebali, s tim da su dodatno syebali masu stvari u procesu. Ispod haube je to isti engine, tj. platforma samo što su eto za potrebe PR-a rekli: "E vidite, imamo nov-novcat engine!", što naravno nije istina. Siguran sam da su na BF4 ulupali puno manje vremena nego na BF3.

I BTW, ne znam o kakvim soundloopovima govorite, kod mene radi sve najnormalnije. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
LeftY_CRO kaže...

L-O-L ak će oni napravit novi nastavak bf-a to će biti veći fail nego bf4 {#}

nedo bog....

pa da, zato nit nis ne ocekujem od tog "nastavka" bfa

16 godina
Battlefield 4

bilo bi čudno da nisu nešto opet zaebali, nakon ove katastrofalne zakrpe win8 korisnici ih sada proklinju radi povratka loopa

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
herc1988 kaže...

Koliko mogu dobiti za BF4 igru koju sam dobio sa grafom??

150

12 godina
protjeran
LeftY_CRO kaže...

Evo, iscurio prvi ss uz najavljenu podrsku Mental 2 i po'.... navali sa preorderom.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Do sada nisam imao NI JEDNOG tehnickog problema sa BF 4. Poslije patcha sound loop crash svaki 5 min.{#}

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
animosity_frenzy kaže...

E baš ste me super podsjetili, jer već neko vrijeme hoću pitati, a stalno zaboravljam. Molio bih vas da postate servere koji imaju balansiranje po squadovima. Već mi je pun kur4c miješanja timova 150 ticketa prije kraja. Nije mi toliko problem izgubiti, ali kad mi nije dozvoljeno vratiti se frendovima, to me baš pravo r4sp1zi. Drugi uvjeti bi bili da ima normalan broj ticketa i da se ne radi o insta vehicle respawn serverima, ali to mogu i sam vidjeti na postavkama.

sve se skoro može namjestit osim te odvratne skripte za balans.  čak ja pokušavam izać pa uć u isti server ne bi li me prebacilo u ekipu, ma kakvi. tvrdoglava skripta u 3pm.

A skripta ne mora biti ni ukljucena :P

Pošto to automatski rade i serveri koji su ranked.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice