Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.754.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

Attack heli treba dobiti flares za gunnera, i malo vise brzine. Inace u svemu ostalom nije vise los.

Neće ti to pomoći protiv fantana i AA...

Inače, jučer na golmudu u dva navrata frontalno pogodim sa tenkom heli i on nastavi letjeti. Pa to je da se usereš...

Freak Show Inc.
14 godina
Tonči kaže...

Zar je jako loš Attach heli sada? Btw, nikad mi nije jasno bilo zašto su tako tihi u igri... Ne čuješ ih već na 20m.

U BF3 sam ga taman naučio igrati kako spada, stekao neki skill, a ono u BF4 - njesra

Jack Sparrow kaže...
Tonči kaže...

Zar je jako loš Attach heli sada? Btw, nikad mi nije jasno bilo zašto su tako tihi u igri... Ne čuješ ih već na 20m.

Pa kad ih sruše odmah kad se dignu radi prejakog AA koji skida iz baze u bazu. Za preletjeti 20 metara bi se trebala dobivati medalja{#}

Prvi problem!
AA je pre-pre-prejak! Gadi mi se ta stvar.
Da ne pričamo o Igli i Stingeru (te ostalim lock and hold sranjima).

Hardcore mod bi trebao biti hardkoo!
Vozila jača, ali i manja rezistencija na pješaštvo.

Dok na normalu treba napraviti da te ne može jedan stinger/igla skinuti ko iz šale. 

ceco22 kaže...
sudy_freak kaže...

Vremena kada je Attack heli bio ono što mu ime kaže.
A ne paradni poni. 

Pogotovo kad ga tenk pogodi i da bez parodna on nastavi dalje.{#} U BF 3 do zadnjeg patcha Attack heli i pogotovo jetovi su bilo daleko OP. Jetovi su to ostali i nakon svih patcheva. To je jedna od stvari koja mi se svidja u bf 4, u vezi jetova. Ako se nisi bas  posvetio istima neces se proslaviti, ako imas samo tri igraca koja rade zajedno protiv tebe. Attack heli treba dobiti flares za gunnera, i malo vise brzine. Inace u svemu ostalom nije vise los.

Slažem se za tenk, iako i mene su dosta puta skidali s neba jednim hicem iz tenka kao što sam i ja par puta znao.
Za jetove ne znam jer ih ne igram, ali ovako, jesu, kad igram protiv njih.
Ako je ijedan u timu koji imalo zna voziti jet, gotovo.
Dok to ne znači ništa s helijem.

U BF3 je dobar, čak i prosječan tandem mogao završiti cijeli gamebez da itko dovede u pitanje njihovu dominaciju zemlja/zrak.
U BF4 nemam taj dojam.
Najviše mi nedostaje ECM Jammer, ali onaj pravi, pasivni da te ne mogu lockati ako si ispod 20 metara.
Ili koji je to kit već bio. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
Battlefield 4

Ako sam dobro shvatio sve zavisi di ga pogodiš jer i scout heli isto ponekad nastavi letjeti kad ga pogodim, a nekad pada odmah. U svakom slučaju bezveze. Tak je bilo i u BF3 od početka onda su stavili da bude one hit ali su zaboravili za transportni heli koji je unatoć pogotku letio dalje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

Zar je jako loš Attach heli sada?

sada?? pa nikad niti nije bio jak nisu su išta patchali vezano za attack heli ,a i ti postavljaš to pitanje nakon par mjeseci kaj je igra vani LOOOOOOOOOOOOOOL {#}

bistar si kao pogled saše matića {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ako sam dobro shvatio sve zavisi di ga pogodiš jer i scout heli isto ponekad nastavi letjeti kad ga pogodim, a nekad pada odmah. U svakom slučaju bezveze. Tak je bilo i u BF3 od početka onda su stavili da bude one hit ali su zaboravili za transportni heli koji je unatoć pogotku letio dalje.

Ma brate mili od svih stvari nespojivih sa stvarnošću ta je najgora. Trebali su ostaviti da jedan hit bude destroyed i gotovo. Nije tako lako pogoditi heli, ne bi se nitko žalio.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Kojim programom je najbolje snimat' video u nekom dužem trajanju?
Naravno, BF4 x64. 

Pa sto ne koristis shadow play?

Ah sad sam procitao da su ti rekli ugl odlicna stvar,ja ga koristim i nebi ga mjenjao za nista

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 12:21 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
sudy_freak kaže...

Kojim programom je najbolje snimat' video u nekom dužem trajanju?
Naravno, BF4 x64. 

Pa sto ne koristis shadow play?

Ah sad sam procitao da su ti rekli ugl odlicna stvar,ja ga koristim i nebi ga mjenjao za nista

Shadowplay definitivno najbolja stvar za snimanje.

Rukovanje je jednostavno, odigraš partiju, lupiš Alt+F10 i eto, imaš snimljenih zadnjih 5,10, 15, 20 min gameplaya.(10min na high u 1080p uzima 3.9 GB prostora na HDD u AVCHD formatu, h.264 containeru) 

Dakako treba podesiti kvalitetu, zvuk i foldere u Geforce experience.

U zadnjem updateu su stavili mogućnost i streamanja na Twitch i mogućnost snimanja vlastitog in-game glasa u gameplayu + svi glasovi sa TSa npr.  

15 godina
neaktivan
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Attack heli treba dobiti flares za gunnera, i malo vise brzine. Inace u svemu ostalom nije vise los.

Inače, jučer na golmudu u dva navrata frontalno pogodim sa tenkom heli i on nastavi letjeti. Pa to je da se usereš...

Ako si malo pametniji to ce ti biti dovoljno u suradnji sa gunnerom. Zar ne mislis da je prije bilo glupo kad se ekipa digne na 300m i rejpa bez problema ekipu ? Eventualno jos mu staviti ispod radara opciju, da tjera vozace da vise riskiraju. (na to je Heat mislio)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 13:12 (ceco22).
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma brate mili od svih stvari nespojivih sa stvarnošću ta je najgora. Trebali su ostaviti da jedan hit bude destroyed i gotovo. Nije tako lako pogoditi heli, ne bi se nitko žalio.

Koji dodatak koriste za granatu tenku. Ja uredno skidam jetove, i sve vrste helija sa jednim hitom {#}

16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Friday kaže...
ceco22 kaže...

Ako si malo pametniji to ce ti biti dovoljno u suradnji sa gunnerom. Zar ne mislis da je prije bilo glupo kad se ekipa digne na 300m i rejpa bez problema ekipu ? Eventualno jos mu staviti ispod radara opciju, da tjera vozace da vise riskiraju. (na to je Heat mislio)

nije heli problem.... problem je sto aa gađa na 500 metara, stingeri na 350, a najdalji gunnerov tv ide na 500 metara i nakon toga kamera prestaje radit ali moze pogodit. i sad ako gunner fali a ima dvije rakete, a aa ih ima 4, a stingeraši sa eksploziv packom 7... heliju bi jednostavno trebalo dati malo vise municije i to je to. ili da ecm traje duže da se stigne zbrisat... i jos punjenje ecm je 21 sekunudu, a do onda 3 puta pogines

13 godina
ranko091 kaže...

nije heli problem.... problem je sto aa gađa na 500 metara, stingeri na 350, a najdalji gunnerov tv ide na 500 metara i nakon toga kamera prestaje radit ali moze pogodit. i sad ako gunner fali a ima dvije rakete, a aa ih ima 4, a stingeraši sa eksploziv packom 7... heliju bi jednostavno trebalo dati malo vise municije i to je to. ili da ecm traje duže da se stigne zbrisat... i jos punjenje ecm je 21 sekunudu, a do onda 3 puta pogines

Heli bi trebao biti samo malo brži, odnosno okretniji i naravno under radar mu ne bi škodio.

Sve ostalo je OK.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

Koji dodatak koriste za granatu tenku. Ja uredno skidam jetove, i sve vrste helija sa jednim hitom {#}

Probao sam jučer sa sabot granatom ako se ne varam. I u par minuta mi se to 2 puta dogovorilo - poludio sam.

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

No i?

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

No i?

Očit čiter...

Freak Show Inc.
14 godina
Skilledžija kaže...
ranko091 kaže...

Heli bi trebao biti samo malo brži, odnosno okretniji i naravno under radar mu ne bi škodio.

Sve ostalo je OK.

Slažem se s ovim.
Najvažniji bi bio mi bio under radar, jer sam baš naučio nisko manevrirati.
Pogotovo po gradskim mapama Kine.

Stvarno izgleda kao leteća kanta metala. 

Friday kaže...
ceco22 kaže...

Probao sam jučer sa sabot granatom ako se ne varam. I u par minuta mi se to 2 puta dogovorilo - poludio sam.

Pa Sabot nema eksploziv.
Probaj s običnim i vidjet ćeš da će biti 1 hit = kill

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
Friday kaže...
red_bull kaže...

No i?

Očit čiter...

Sa K/D ratio 0.80 lol,,, to je moj vojnikkkkkkk,,, povuci riječ lol

Who bolan cares
17 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Pa Sabot nema eksploziv.

Znam ali svejedno bi ga trebalo otresti!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
sudy_freak kaže...

Pa Sabot nema eksploziv.

pa 91 ili nesto stete napravi. zato i imas izbor vise granata. Ja kad imam gunnera koji ce raditi . Obavezno uzmem anti-tenk opciju. dok gunner mora cistiti pjesadiju. Runde bez smrti nisu neki problem.

Da vrate below radar, stinger i ostale rakete za lock ne bi mogle nista ako letis dovoljno nisko. Uz malo brzine i opciju flares na gunneru bi imao oko 15 sec za bjezanje. I to ne bi bilo dovoljno ?

14 godina
ceco22 kaže...
Friday kaže...
sudy_freak kaže...

Pa Sabot nema eksploziv.

pa 91 ili nesto stete napravi. zato i imas izbor vise granata. Ja kad imam gunnera koji ce raditi . Obavezno uzmem anti-tenk opciju. dok gunner mora cistiti pjesadiju. Runde bez smrti nisu neki problem.

Da vrate below radar, stinger i ostale rakete za lock ne bi mogle nista ako letis dovoljno nisko. Uz malo brzine i opciju flares na gunneru bi imao oko 15 sec za bjezanje. I to ne bi bilo dovoljno ?

Meni i previše.

I bez flares na Gunneru.
To je OP. 

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Prvo su svi govorili da treba zaustaviti rad na dodacima jer prvo treba popraviti igru. Likovi slušaju svoj "narod" obustave ne samo dlc nego i sve ostale projekte kako bi popravili igru, sad opet govore da zašto su zaustavili i da DLC kasni žele ispriku iako nikad ni nisu dali službeni datum izlaska niti rekli da je spreman.

Isto tako govorili ste kako želite ono što ste pošteno platili kad vama nekima igra nije radila kak spada, a sad se svađate s Piratom kad kaže da on želi ono što je platio u pemiumu.

Ne, rečeno je da slože igru kako spada i nije bed ako zasutave dlc. Ali šta se desi, govnari iz EA prodaju maglu, e kao sve smo zaustavili. Pa se sjete da su si syebali ugled i dionice, pa drugi dan si skoče u usta i kažu, sve će izaći po rasporedu, planu i programu.
Mantle je rečen 12mj, second isto nešto tipa toga...a sve je pomaknuto. I molim te nemoj mi opet bacat spike odakle ti to jer nitko iz dicea nije to potvrdio. Normalno da nije jer je 80% studija otišlo na godišnji od 2 mjeseca, jer su se kao dosad jako naradili i onda zhinot trola da kakva je igra, da je nije ni igrao dosad...ma daj molim te.

Rekli su složit igru i da će sve biti po rasporedu, ali ipak nije i sve kasni i nije po planu.

Ugl. boli me osobno qurac, totalno sam od zadnjeg patcha iznerviran i čekam da se igra prispodobi kako spada, čekam novi dlc i mantle koji su već trebali biti on, ali nisu...

Super64 kaže...

Kad nesto ne radi, kad je potrgano ili zahebava - onda ne uzmes godisnji, ne odes na sanjkanje, ne twitas provokacije, ne jedes govna - 600 000 ljudi ti dalo po 50 eura. Pokrijes se po usima, zapnes i popravis to u rekordno kratkom roku - ispricas se ekipi DLC jem i spustis cijenu poluproizvoda uz jamstvo svima koje si razocarao da se to nece vise desiti -

Upravo to...a ne onaj krvavi zhinto nije vidio igru od E3 sajma pa tvita i provocira...a kasnije se kao vadi. jadno.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako uzmes da sad imas ogranicen ammo, gunner ne vidi k... kad si ispod 30m. Veci rizik da ces dobiti RPG, Sraw, LAW tenk, u bulju, to bi bilo idealno. Jer ne znam kako drugacije mogu pomoci Attack heliju. Iskreno mene su vise puta srusili stingeri i sl. koji  te nadju odmah prije uzleta. AA obicno imam markan na mapi pa ga uspijem izbjegavati. Da nerfaju AA po meni bi trebalo ibaciti one active radar rakete koje su totalna glupost i nista vise. 

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

Kako će izdati Mantle ako još nisu izašli ni AMD driveri sa podrškom za to?

Rekli su da će jedan DLC sigurno doći u 12 mjesecu i došao je, a za drugi ništa. Dakle kako znaš da kasni pošto nisu dali nikakav datum izlaska sve do sad kad su rekli da izlazi drugi mjesec?

E da i daj mi priloži njihv poslovni plan vidim da ga znaš u detalje.{#}

14 godina
Battlefield 4

ceco ne filozofiraj.

dođi na bilo koji server da jha vidim kako ti to "razvaljuješ" sa attack helijem kad imaš sveukupno 70 killsa.

attack heli je kanta, njesra, hrpa željeza koja kao leti i ništa više.

Moj PC  
8 0 hvala 2
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Kako će izdati Mantle ako još nisu izašli ni AMD driveri sa podrškom za to?

Rekli su da će jedan DLC sigurno doći u 12 mjesecu i došao je, a za drugi ništa. Dakle kako znaš da kasni pošto nisu dali nikakav datum izlaska sve do sad kad su rekli da izlazi drugi mjesec?

E da i daj mi priloži njihv poslovni plan vidim da ga znaš u detalje.{#}

Pa ako im je amd partner, kače se jedni na druge ma da evo mantlea izlazi u 12.mj u obliku updatea...i di je to sve sad onda? Sami sebi skaču u usta.

Ajde mi reci dali ima smisla da je dlc spreman od dana broj 1 za novu generaciju konzola(konzolu), a da za računalo nije? Kako je to moguće? Šta za svaku platformu slažu svaki dlc od nule ono...naprave za par konzola i onda netko kaže, ma daj neda mi se više taj metro i oman raditi i još za komp sve od nule, napiši im da će kasniti, ajde to ćemo kasnije, daj idemo na godišnji sada...{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ceco ne filozofiraj.

dođi na bilo koji server da jha vidim kako ti to "razvaljuješ" sa attack helijem kad imaš sveukupno 70 killsa.

Mozda zato sto obicno letim -.-, i di sam rekao da razvaljujem. Heli nije los , ali mu ne fali puno da bude idealan. Ove sitnice sam naveo koje bi dale novo vozilo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 15:06 (ceco22).
13 godina
ceco22 kaže...

Mozda zato sto obicno letim -.-

Na kojim si ti drogama?

Još nisam vidio heli koji se vozi po cesti?!

[19xx] 4ntraks
16 godina
fila2208 kaže...

Pa ako im je amd partner, kače se jedni na druge ma da evo mantlea izlazi u 12.mj u obliku updatea...i di je to sve sad onda? Sami sebi skaču u usta.

Ajde mi reci dali ima smisla da je dlc spreman od dana broj 1 za novu generaciju konzola(konzolu), a da za računalo nije? Kako je to moguće? Šta za svaku platformu slažu svaki dlc od nule ono...naprave za par konzola i onda netko kaže, ma daj neda mi se više taj metro i oman raditi i još za komp sve od nule, napiši im da će kasniti, ajde to ćemo kasnije, daj idemo na godišnji sada...{#}

Pa očito nisu samo oni problem nego i AMD. Thief izlazi za par dana navodno isto podržava mantle, a drivera 14.1 još nigdje.

Samo je za Xbox One vani taj DLC, a za ostale 4 platforme očito moraju nešto doraditi ili nešto oduzeti(stare konzole). Možda je i spreman za PC ali pošto žele izdati na svima istovremeno moraju srediti i za sve ostalo.

Znači po tvojem moraju raditi i petke i svetke samo da bi što prije izdali dodatak za kojeg ni nemaju rok, barem se javno nezna za njega.

14 godina
ceco22 kaže...

Mozda zato sto obicno letim -.-, i di sam rekao da razvaljujem. Heli nije los , ali mu ne fali puno da bude idealan. Ove stinice sam naveo koje bi dalle novo vozilo.

idealan? nije stvar da bude idealan nego barem da nečemu služi ovako je za qurac da oprostiš.

pa scout heli je jedno 5 puta jači od njega, a kamoli kad uletim u fajt protiv attack helija, pa pojedem ga u roku keks šta je debilizam.

ti praktički nemožeš sa helijem izać iz base ili okolice baze , a to kaj si ti naveo , da, dobio bi totalno drugo vozilo. i jel sad shvaćaš kaj si rekao?

pa eto ti primjer može? pukni dvaputa sa helijem u tenk, koliko mu dmg-a uzmeš?ajde onda pukni sa svojim aviončićem na daljinski(suav), koliko dobiješ dmg-a?ili još bolje koliko napraviš dmg-a sa xm25?

ma totalna nebalansiranost i debilizam.

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ceco ne filozofiraj.

U BF3 je bilo ekipe koja je cijelu partiju terorizirala suprotnu stranu. Ovdje igram isključivo CQ i moram priznati da sam do sada poginuo možda 10-ak puta od attack helija. Pravilo je - heli poleti i za minutu  (NAJDUŽE) je gotov. Ako je visoko srede ga fantan i AA, a ako ide niže sredi ga pješadija ili neki lucky shot iz tenka. Citiram tomu - to je leteći sarkofag!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice