Jel moze neko pomoc , znaci battlefield 3 na low postavkama 720p mi laga vise nego battlefield 4 720p na high/ultra . U cemu je problem ? :) (Do prije par dana nije stekalo)
bf4 je nešto bolje optimiziran i ako se zvijezde poklope radi bolje od bf3.
Jel moze neko pomoc , znaci battlefield 3 na low postavkama 720p mi laga vise nego battlefield 4 720p na high/ultra . U cemu je problem ? :) (Do prije par dana nije stekalo)
bf4 je nešto bolje optimiziran i ako se zvijezde poklope radi bolje od bf3.
Zato volim ovu igru. Uvijek me iznenadi.
To se i mani sad pojavilo na svakom serveru na koji sam htio uć, i odjava i prijava na Battlelog je riješila stvar :)
Iznenađenju nikad kraja
Ja odustajem dok ne riješe neki qurac više.
Pokusavam vec dvadesetak minuta....
Btw, upravo sam nervozno zvakao nekakve bombone, i ispala mi je cijela plomba iz jednog zuba! A zubarka na godisnjem jos 2 tjedna...
E da bar imam vezu kod nekog zubara!
Btw, upravo sam nervozno zvakao nekakve bombone, i ispala mi je cijela plomba iz jednog zuba! A zubarka na godisnjem jos 2 tjedna...
Zato volim ovu igru. Uvijek me iznenadi.
meni isto tako nešto pokazuje.. čovjek bi već pomislio da su rješili probleme, ali ovo je sad sve gore i gore. I kao da nikom ništa oko toga.
Ja ću vrišati!
Ajd što je BF izbagiran - radi se o golemoj igri sa gro aspekata. Ali kad battlelog radi ko crkotina...
Napišem sada frendu komentar na battle report. Nakon 20-ak sekundi pokušam drugom frendu napisati komentar na novi čin i gore mi se u crvenom okviru izbaci poruka da previše spamam i da pričekam malo sa novim komentarom. Baš mi dođe ono, da im j e b e m mater. Eto...
Pa Basta ti dodje s kombinirkama i rijesi brige
.
Pa Basta ti dodje s kombinirkama i rijesi brige
.
Basta pije capuccino od vanilije ovijeh dana. Taj ne bi mogao iščupati kitu iz neke razrađene i vlažne opajdare a kamoli nešto teže
Pa bas lijepo.. ja patim.. a ti ovako....
Btw, mogu se negdje podesavati napredne opcije vezane iz invoice chat?
Imam nekoliko zvucnih. Slusalice mi rade, al mikrofon ne :/
Imam nekoliko zvucnih.
Nije da se hvalim, jel. Čak i klavijature...
Mrš To je za kcerku
Ma, ona na maticnoj, i ona u slusalicama
I da, svejedno me zanima odgovor, ako netko zna :)
Sad sam proba igrat sa 2 promil alkohola......
I nide da gahebeš..
Čak sam ovaj ovaj post pisa tri puta
izbnužali me...
Mrš To je za kcerku
Ma, ona na maticnoj, i ona u slusalicama
I da, svejedno me zanima odgovor, ako netko zna :)
Uto dođe crni kos i odgrize vrani nos...
Evo, tu podešavaš
Zna možda zašto nema mastery dog tag-a za DVB12?
Evo, tu podešavaš
Vidim da se slabo pise pa et radi reda da nesta pitam i bilo bi lijepo da isto tak neko radi
reda odgovori!
Additional points,cem to sluzi??
To su ti bodovi koje si zaradio sa onim XP Boostom :)
ti stvarno imaš ozbiljnih problema.
Jeeeee jako ti je sličan . Cak i istog pesa imate : )
Imam pitanje u vezi Conquesta i Dominationa.
Kakko se odreduju bodovi, odnosno svaki team ima po 200 pointa i ko prije dode do 0 je pobjednik?!
Dal je bitno da sakupljam tj. zauzimam pozicije gde su zastave (A,B,C) ili da samo igram na killove(TDM style)?
I jos jedno pitanje:
Kad igrate team vs team (war) koji mod koristite i sa kojim brojem igraca se igra?(dal je to 5v5? 6v6?) Npr. u cod-u warovi se igraju u SD modu (5vs5)!
DOJMOVI:
Meni je super igra, jos se privikavam al oke mi je. TDM mi je jedan od drazih modova, brzo se igra, nema tolko kampanja.
Domination ne razumijem bas, nije mi jasan jer bi se trebale zauzet odredena mjesta na mapi al se bas ne ide sa tom namjerom, vise lici na TDM!
Conquest Large znam sta je , cini mi se oke ma da njega sam najmanje igrao.
Rush jos nisam probao, njega sam igrao u Bad Companyu 2 , pa ako je sve ostalo isto onda znam kakav je to mode.
Sto se samog crashanja tice, nisam nikakvih problema do sad imao. Sve radi iznenadujuce savrseno. Kad sam procitao kakvih problema imate, meni je milina.
Postavke : FULL HD 1920x1080, Montion blur 0%, Textture Quality i Filtering na EXTRA, Lightng Normal, Mesh High, Ambient Occlusion HBAO i sve ostalo LOW i OFF...
min:77fps, max:201fps, AVG: 111fps. To sam sam napravio bench sa FRAPSOM u Conquest Large i TDM modu 64 igraca.