Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.639.694
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

sta su svi serveri nestali ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

Patch od 800mb koji apsolutno ništa neće popraviti:)

12 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
ceco22 kaže...

nema veze, vec tokom veceri mozemo ocekivati patch koji ce "fixati" ovaj sad patch

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Bombilakus kaže...
ceco22 kaže...

nema veze, vec tokom veceri mozemo ocekivati patch koji ce "fixati" ovaj sad patch

800mb za patch koji poprvalja zatvaranje vrata na kontenjerima ahahah

13 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

ide novi patch

Kako, pa tonciju sve radi!?

15 godina
Battlefield 4

Patch patchanog patcha

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

WE'RE ROLLING OUT NEW SERVER AND CLIENT UPDATES STARTING AT 12:00 (UTC+1) AND RUNNING FOR A FEW HOURS. DURING THIS TIME MULTIPLAYER IN BF4 ON PC WILL BE UNAVAILABLE. HEAD TO THE BF4 CONTROL ROOM FOR THE LATEST INFO.

Damn, a tamn mislio odigrati par partija danas...ali dobro, ode na broken sword malo mozak aktivirati :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Jedna mala usporedba. Igra vrijedi 50% koju smo predplatili neznajući što nam slijedi. Dakle zajeb.

Bug koji moraš kupiti dakle neznaš što je u njemu do dok ga ne raspakiraš ima sadržaj koji mi se ne sviđa. I što sad? hoću rejđati po forumima u besvjest?

Neću.

Drugi put ga neću kupiti jer mi se prijašnji nije svidio.Kraj priče.

Polovica Pr00 igrača ovdje ima u biti samo jedan problem. Može ga ubiti noob.

Apsolutno nedopustivo da Zdenka smije ubiti dečec koji je prvi put pokrenuo bf franšizu.

Noobovi uzimaju heliće pa iskaču na zgrade? Jel po profesionalnim veteranima franšize onda treba maknuti heliće ili zgradu?

Treba uvesti pravilo da samo pravi šitbaket generali mogu doći do Lvl. 100. I to u 3000 sati igre. Ni minutu manje. Nek se zna tko je tu bio prvi. Svi ostali nemaju tu što tražiti.

Treba uvesti pravilo da se smije baserapeati ako u timu imaš bar jednog takvog generala. Ostali nesmiju. Prijeti im kick. Ako mu ne repairaš tenk ili ne baciš kutiju sa municijom  dobivaš instant ban jer narušavaš teamplay.

Kao zadnje trebalo bi uvesti Battlefield veteran only accounte koji se mogu dobiti samo ako si igrao 10 000 sati sve battlefield igre. Prljavi noobovi su ionako samo ovce za klanje koje nesmiju uzeti noob oružje i nabiti nam ga u guzicu jer rejpamo sa helićem mapu. Njih bi sa tim accountom mogli kikati sa servera ako nas previše razživciraju

Kako pojedincima zvuči ovakav scenarij?

Apsurdno? Jesam li pretjerao sa krajnošću?

Naravno. Ali ona je krajnost jednoj teoriji. Koja bez nje nebi postojala.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
35 7 hvala 12
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

joj daj ne brij isuse bože pa kaj ne vidiš na šta liči igra ??

stari moj da je jedan avion maltene na daljinac jači od attack helija, da trejdanja imaš ma to nema u pokemon kartama,

njubovi ne igraju ulogu u cijeloj priči nego da se sve u igri ali SVE podređuje početnicima iliti njubarama.

to je bit.

i bit je da je igra POKVARENA.

a sad ti izvlaci mali miljon stvari iz konteksta ak hoćeš ali tak je kak je.

ja osobno nemam nikakvu zamjerku šta me ubija "noob" niti sam samoprozvani wannabe pro, mogu me ubijat cijeli dan što se men tiče, nego NAČIN na koji umirem ma to nema nigdje.

padanje iza zaklona još i kužim ali da nikome nije ista situacija pred ekranom to je žalosno.

nemože mene čovjek vidjet prvi nakon ulaska u "moju prostoriju" i prvi počet pucat (na svom ekranu) dok na mom ekranu ja pucam u njega 10 metaka prije nego je uopće njegov igrač pogledao prema meni,

da bi pao iz "jednog metka" ,a on ima 100% healtha.

to je bit i takve situacije su bitne ,a ne to kaj ti baljezgaš.

ak to nisi shvatio dosada onda igraj i dalje i pucketaj na svoje noobovčiće i uživaj, a dotada ja ću što se mene tiče svaki dan ovdje kenjat.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
13 10 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Do you know, ep. 2... {#} ako je već bilo {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 14:23 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
5 1 hvala 3
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

joj daj ne brij isuse bože pa kaj ne vidiš na šta liči igra ??

stari moj da je jedan avion maltene na daljinac jači od attack helija, da trejdanja imaš ma to nema u pokemon kartama,

njubovi ne igraju ulogu u cijeloj priči nego da se sve u igri ali SVE podređuje početnicima iliti njubarama.

to je bit.

i bit je da je igra POKVARENA.

a sad ti izvlaci mali miljon stvari iz konteksta ak hoćeš ali tak je kak je.

ja osobno nemam nikakvu zamjerku šta me ubija "noob" niti sam samoprozvani wannabe pro, mogu me ubijat cijeli dan što se men tiče, nego NAČIN na koji umirem ma to nema nigdje.

padanje iza zaklona još i kužim ali da nikome nije ista situacija pred ekranom to je žalosno.

nemože mene čovjek vidjet prvi nakon ulaska u "moju prostoriju" i prvi počet pucat (na svom ekranu) dok na mom ekranu ja pucam u njega 10 metaka prije nego je uopće njegov igrač pogledao prema meni,

da bi pao iz "jednog metka" ,a on ima 100% healtha.

to je bit i takve situacije su bitne ,a ne to kaj ti baljezgaš.

ak to nisi shvatio dosada onda igraj i dalje i pucketaj na svoje noobovčiće i uživaj, a dotada ja ću što se mene tiče svaki dan ovdje kenjat.

Bold--Ajde daj se odluči

Tehničke poteškoče su evidentne i nisu uopće ni za stidnu dlaku manje nego što ih je imao b3 u koji se kuneš. Netcode nebudu ispravili jer ga nemogu.

Pomiri se sa time jer ako nisu u trojci nebudu ni ovdje. Čemu taj teen rage stav Zenge?

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Tehničke poteškoče su evidentne i nisu uopće ni za stidnu dlaku manje nego što ih je imao b3 u koji se kuneš. Netcode nebudu ispravili jer ga nemogu.

Pomiri se sa time jer ako nisu u trojci nebudu ni ovdje. Čemu taj teen rage stav Zenge?

gle sve kaj ću ti reć je da je bf3 mala beba za to.

a ti isprobaj npr sa frendom na ts-u , prazan server pa probaj uletit sa prefireom u sobu di on čuči pa mi samo javi šta ti on kaže, šta je on vidio na ekranu ,a šta ti.

eto samo to isprobaj pa javi, a takvih je sitaucija mali miljon.

nije rage, nego mi je naprosto fascinantno kako to ljudi ne vide/ne kuže.

sama igra po sebi je super i ja je igram ,ali probija me načini na koje padam i u kakvim situacijama padam.

samo to.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

gle sve kaj ću ti reć je da je bf3 mala beba za to.

a ti isprobaj npr sa frendom na ts-u , prazan server pa probaj uletit sa prefireom u sobu di on čuči pa mi samo javi šta ti on kaže, šta je on vidio na ekranu ,a šta ti.

eto samo to isprobaj pa javi, a takvih je sitaucija mali miljon.

nije rage, nego mi je naprosto fascinantno kako to ljudi ne vide/ne kuže.

sama igra po sebi je super i ja je igram ,ali probija me načini na koje padam i u kakvim situacijama padam.

samo to.

Evo i meni je sama mehanika i način na koji se igra super.

Nisam ni jedamput do sada zanijekao lag-čudni kill-padanje iza zaklona situacije i naravno da ih imam.

Puno ljudi uopće ni ne igra conquest large mape, di su ti problemi najmanje vidljivi, već peglaju lokere i farmaju K:D. Znači igra se COD. Što i nije svrha postojanja Battlefield igara.

Ali ako imaš na umu da ,vjerojatno, jedna pljuca na b4 ima više poligona od cijele mape na COD-u, moraš shvatiti da je praktički nemoguće da sve bude savršeno. Tu moramo dodati loše veze, bugove, razne konfiguracije i eto ti problema.

Ne branim nikoga ali neću ni ići u krajnost i sposrati igru zbog par tehničkih nedostataka koji naravno da smetaju ali meni nisu krucijalni.

Ovo je moje mišljenje.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 4

Bf4.

I bf3.

Na kraju se sve svodi na isti qurac...nitko ne vidi isto i svi mi igramo ''svoju igru''....ugl. tek toliko jer se stalno povlači bf3 ovo bf3 ono a većina vas ili nije igrala sa početka kad je bilo neigirvo praktički ili je zaboravila nakon 2 god kako je ta igra izgeldala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Ovi aviončići su katastrofa za Battlefield. Stvrano ko to smisli tamo negdje u dubinama DICE-a, i da ih imaš beskonačno te da može uništiti tenk s njim iako ga neko popravlja, treba odmah dobiti otkaz uz nečastan otpust iz službe! (čitajte kao caps lock) 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
12 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Evo i meni je sama mehanika i način na koji se igra super.

Nisam ni jedamput do sada zanijekao lag-čudni kill-padanje iza zaklona situacije i naravno da ih imam.

Puno ljudi uopće ni ne igra conquest large mape, di su ti problemi najmanje vidljivi, već peglaju lokere i farmaju K:D. Znači igra se COD. Što i nije svrha postojanja Battlefield igara.

Ali ako imaš na umu da ,vjerojatno, jedna pljuca na b4 ima više poligona od cijele mape na COD-u, moraš shvatiti da je praktički nemoguće da sve bude savršeno. Tu moramo dodati loše veze, bugove, razne konfiguracije i eto ti problema.

Ne branim nikoga ali neću ni ići u krajnost i sposrati igru zbog par tehničkih nedostataka koji naravno da smetaju ali meni nisu krucijalni.

Ovo je moje mišljenje.

ma shvaćam ja da nemože bit sve savršeno ali u fps-u je to najbitnija stavka. (po meni)

ali što se tiče  cq large ja ga daleko najviše igram i daleko najbolji mod mi je UPRAVO zbog toga di su ti problemi ajmo reć manje vidljivi, to se slažem ,ali opet s druge strane nemožeš krivit ljude koji igraju lockere i tdm cijele dane,

ito kao i domination mape i mod i govorit da se igra cod kad je to sve dio bf-a koji je ponuđen u samoj igri.

ja samo očekujem da radi kako treba.

jesi me možda ovdje čuo/pročitao da sam se žalio na ispadanje servera?na bf4 stopped working? nisi.

a toga imam neboj se, ali to mi nije toliko niti bitna stvaka koliko je taj famozni pokvareni netcode bitan.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neznam dali je bilo vec ovo.

PC Game Update Dec 9

Svidja mi se sta ovdje obecavaju, i nadam se da je sve to kako kazu.

Samo vidim da nista ne pise o SUAV avioncicima.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 1
13 godina
Marcuskac kaže...

Neznam dali je bilo vec ovo.

PC Game Update Dec 9

Svidja mi se sta ovdje obecavaju, i nadam se da je sve to kako kazu.

Samo vidim da nista ne pise o SUAV avioncicima.

SUAV aviončići - Najdraži aviončići {#}

Presmiješno.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
red_bull kaže...

Jedna mala usporedba. Igra vrijedi 50% koju smo predplatili neznajući što nam slijedi. Dakle zajeb.

Bug koji moraš kupiti dakle neznaš što je u njemu do dok ga ne raspakiraš ima sadržaj koji mi se ne sviđa. I što sad? hoću rejđati po forumima u besvjest?

Neću.

Apsolutno nedopustivo da Zdenka smije ubiti dečec koji je prvi put pokrenuo bf franšizu.

Noobovi uzimaju heliće pa iskaču na zgrade? Jel po profesionalnim veteranima franšize onda treba maknuti heliće ili zgradu?

Treba uvesti pravilo da samo pravi šitbaket generali mogu doći do Lvl. 100. I to u 3000 sati igre. Ni minutu manje. Nek se zna tko je tu bio prvi. Svi ostali nemaju tu što tražiti.

Treba uvesti pravilo da se smije baserapeati ako u timu imaš bar jednog takvog generala. Ostali nesmiju. Prijeti im kick. Ako mu ne repairaš tenk ili ne baciš kutiju sa municijom  dobivaš instant ban jer narušavaš teamplay.

Kao zadnje trebalo bi uvesti Battlefield veteran only accounte koji se mogu dobiti samo ako si igrao 10 000 sati sve battlefield igre. Prljavi noobovi su ionako samo ovce za klanje koje nesmiju uzeti noob oružje i nabiti nam ga u guzicu jer rejpamo sa helićem mapu. Njih bi sa tim accountom mogli kikati sa servera ako nas previše razživciraju

Al ga drobiš,tebi je igra ok i to je u redu.

Nama velikoj večini nije i smatramo da su nas za*ebali.

Ustalom kao što reče veliki fanboy dany,naspram bf3 nikakav pomak nemamo.

A vidim i serveri puni,po sat vremena čekam da upadnem na server.

12 godina
Battlefield 4

update stop working

hahahahahahah

update dosao do 23 % i tu stoji

piiiiiip DICE piiiiiiip EA piiiiiiip BF4 piiiiiip vam mater u piiiiiiiip piiiiiiip

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:19 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
8 2 hvala 3
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Neću.

Molim? Ti si momak, kaj se mene tice fulao poantu skroz. Ja kazem da je igra noob friendly zbog dizajna mapa i novih divljih gadgeta.. Alj prode se i preko toga, nego problem je u hitcodu(ili kako vec) i tehnikalijama igre. Dodem nakon posla i zelim se spojit na server, da bi pola sata bio u queu i kad se joinam da budem popracen sa "could not join server". U tome je problem. Igra je mjesec dana vani i nemos se ni spojit normalno. I kad udem na drugi server{jer mogu na svaki osim onoga koji mi treba} i pritisnem quit, samoj aplikaciji bf4 treba 2 min da se zatvori, sta je naprosto smijesno. A igra je "noob friendly" jer nagraduje kamperaj, skrivanje po kutevima mape i druge ine gluposti. Recimo sad domination provedes skrivajuci se od letecih avioncica. I kaj da ti velim. Ja neigram dok ne sloze, kome pase nek uziva, ali reci da igra radi unatoc samoj potvrdi da ne radi je ravno ludilu. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:21 (zdenko1991).
16 godina
Battlefield 4

Dosta svađe idemo rađe igrati BF4 ili ti najbolju igru svih vremena.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 15:28 (Jack Sparrow).
Moj PC  
15 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Ja ću samo reći SAIGA+Operation Locker={#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nemrem update-at igru {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Nemrem update-at igru {#}

još bi i da ti update radi? ajme bezobrazluka {#}

12 godina
Battlefield 4

ma igra radi fenomenalno, nekidan lik skoci pred  mene a ja imam pekija u ruci 100 metaka

pocnem pucat on isprazni sanzer skine mi helt na 30

ja i dalje pucam, on trazi pistolj baca helt nemre nac pusku

ja i dalje pucam ,nadje napokon pusku mjenja šanžer

ja i dalje pucam naravno on ispali jos par metaka

i ja padam 

zaboravio sam napomenut da je cjelo vrjeme bio par koraka od mene i bar 70 metaka je dobio u tjelo i naravno nijedan hitreg

Moj PC  
2 6 hvala 2
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

ma igra radi fenomenalno, nekidan lik skoci pred  mene a ja imam pekija u ruci 100 metaka

pocnem pucat on isprazni sanzer skine mi helt na 30

ja i dalje pucam, on trazi pistolj baca helt nemre nac pusku

ja i dalje pucam ,nadje napokon pusku mjenja šanžer

ja i dalje pucam naravno on ispali jos par metaka

i ja padam 

zaboravio sam napomenut da je cjelo vrjeme bio par koraka od mene i bar 70 metaka je dobio u tjelo i naravno nijedan hitreg

Prljava laaaaž...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Tu si falio!

Zdenko igra drukcije od vecine nas i on gleda igru kao natjecateljsku, a u ovom trenutnom izdanju ona to nije, ni priblizno! Ja ga razumijem jer po onom sto sam vidio od njegovog gameplaya, svi ti bugovi koje mi ignoriramo jer volimo BF njemu je cine neigrivom.

Evo ti situacija od jucer: debil, ne njub, uzme transportni helic da bi dosao do zgrade 100 metara od baze iskocio i ostavio pun helic igraca da se zabije u antenu na krovu! Pokusao je drugi preuzet kontrolu, ali je bilo prekasno! Neznam sto bi mu profesionakni veterani fransize napravili, ali ja bi mu izlio kantu vode u racunalo i tu praznu kantu nabio na glavu i zveknuo lopatom po njoj!

13 godina
neaktivan
Bombilakus kaže...
ceco22 kaže...

taj patch od 850+- MB sam skinuo u subotui. neki ga nisu imali.

što se tiče raznih iritantnih netcode bugova na prvom mjestu su

-kill assisti od 100, odnosno trejdovi kad te lik ubije sa 1 healtha, odnosno deathovi kad protivnika oštetiš za točno 100 a on preživi ili zbog quick regen perka i kampanja na medpacku ili zbog ????.(većinom 2 headshota iz AR)

slijede

-kill assisti od preko 90, gdje je 93 najčešća brojka sa ACE 52 i SCAR-H, koja je matematički nemoguća jer te puške rade 34DMG(33 sa body armor) u tijelo, odnosno nešto manje na većim udaljenostima

-hitmarkeri protiv vozila bez damagea

-padanje iza zaklona(odnosno činjenica da se zapravo vidiš iza zaklona iako ti vidiš zid/vreće/šta god ili zakloni kroz koje prolaze meci 

- invisible wallovi kojih je brdo

-debilni spawnovi na TDMu i dominationu koji nisu niti malo random i tvoj tim se uvijek spawna na onoj strani gdje je pritisnut(operation locker recimo ima točno 4 "random" spawna na DOM. 2 vani na snijegu na suprotnim krajevima mape, i dva unutra iza A i B.

Uzevši u obzir superiritantni 2sec blackout kod spawna, spawn camping je ne samo moguć nego i abjuzan

-"pucao sam prvi, lik se okrenuo i ubio me" 

-ogromna količina pogodaka sa tenk ili IFV LMGa koja je potrebna da se ubije pješak odnosno samo jedan(1) DMG prema helikopterima 

Tehnički bugovi

-sound loop

-loading freeze

-nestajanje zvuka nakon "popravka" nestajanja zvuka

-killed in action kod zapinjanja za ogradu i slično

-spawnanje bez puške zbog lošeg synca

Balans greške:

-Startna oružja i gadgeti za ENG, MED i Supporta su specijalno dizajnirana za pucanje bez dobre pozicije prema protivniku odnosno gađanje bez vidljivosti oslanjajući se isključivo na minimap:

-M320 HE

- MBT LAW

-XM Airburst  

-UAV spam od commandera

-količina bodova koje dobijaju medic i support za svoje primarne gadgete u odnosu na Recona i inžinjera(ogromna razlika)

-DMR puške rade smiješno mali damage i imaju ogroman recoil

-LMG imaju smiješno mali recoil i ogromne klipove

-SUAV je, kako netko ovdje reče, moćniji od Vipera

-Viper je smeće kojeg se skine u sekund s bilo čime, od AA Active radar raketa iz protivničke baze na Lancangu i Dawnbreakeru, do bilo kakve rakete

-premalene mape za avione gdje je Dawnbreaker jednostavno preglup za Stelth Jetove koji bi trebali skidati Attack jetove i helikoptere. China Rising mape su dosta veće

-polukružne i uzdužne uske vanila mape gdje je camping sa brodovima, AA i tenkovima sa Sabot/Staff kombom isplativiji od kepanja zastava, odnosno presmiješno skučene mape za DOM i TDM

Primjer odličnog balansa su Attack boat sa 30mm/burst+TV missile borbe, IFV sa APFSOS+TOV i tenk sa Sabot/Staff.

Tu je vidljivo da balans jedino postoji kod potpuno jednako opremljenih vozila, ALI tako opremljena vozila nemaju nikakve šanse protiv dobrog Attack jeta, osim naravno(u slučaju brodova) ako žrtvuju ground-to-ground mogućnosti.

Primjer lošeg balansa je Littlebird VS Attack Chopper ili LB VS infantry gdje Attack Chopper i infantry nemaju nikakve šanse protiv brzog Little Birda sa posadom od 3 inžinjera sa repair toolovima, RPGom, SRAWom ili Iglom/Stingerom.

Dakako, tu je i problem što na nekim serverima igra neobjašnjivo daleko bolje radi, čak i od istog vlasnika servera i sa istim pingom.

Što se tiče ocjene od 50%, čak uključujući i sve probleme, ne slažem se, jer COD redovito dobija više.

Najiritantnije za premium korisnike je, dakako, nepostojanje datuma za izlazak Second Assault DLCa kojeg smo platili, i koji je zbog eks. ugovora EA-MS već dostupan na Xboxima, koji imaju 2.5 puta manje BF4 igrača nego PC.

Plaćeni content, i to prije plaćeni content je nedostupan za kupce koji su isti platili 20 i više dana prije samog izlaska xbox1.

Uz to, statistike pokazuju da na PC samo 255tisuća igrača ima uopće score u BF4, što će reći da serveri imaju problema čak i sa tako mizerno malim UKUPNIM brojem igrača.

Stvarne brojke o igranju u "prime time" pokazuju da na PC igra otprilike 50000 igrača.

na PS4, PS3, X360 i X1 sve skupa, MP je igralo ukupno samo cca 220tisuća MP igrača.

Što bi tek bilo da se BF4 prodao kao bilo koji COD. 

14 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Al ga drobiš,tebi je igra ok i to je u redu.

Nama velikoj večini nije i smatramo da su nas za*ebali.

Ustalom kao što reče veliki fanboy dany,naspram bf3 nikakav pomak nemamo.

A vidim i serveri puni,po sat vremena čekam da upadnem na server.

Pretjeruješ kad kažeš 'velikoj većini'. U najboljem slučaju možeš reći da su mišljenja i dojmovi podijeljeni. Ja npr. mislim suprotno od tebe, a to temeljim na količini odobravanja dijametralno suprotno intoniranih poruka, gdje je količina mjerena brojem TU-a. Nekoliko ljudi konstantno prigovara i glasni su. Skupe tu i tamo nekoliko TU i to je to (vrlo vjerojatno od istih tih ljudi, dakle circle jerk, ali to ne možemo znati jer nam pirat i deni ne daju da vidimo :-| ). Onda dođe neko i napiše kolko tolko pozitivan smislen post i pobere 20+ TU-a. Tako da molit ću lijepo, nazivati stvari pravim imenom.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice