Meni se nakon ovog patcha igra ne ruši,to je meni bio jedini problem,tako da meni sad igra radi dobro...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se nakon ovog patcha igra ne ruši,to je meni bio jedini problem,tako da meni sad igra radi dobro...
A meni se poslije patcha srusila prvi put u zadnjih tjedan-dva...
Al samo dva put, tak da jos nisam nervozan
Gdje na battlelogu mogu pronaci sto mi treba da otkljucam SUAV i ostale C.R. gadgete??
Nema pod Unlocks, nema pod Assignments....
Assignments, brončani, SUAV i UCAV su ti četvrti red.. A china assignmenti imaju kao neki mini aviončić u donjem kutu...
pa ok, kao sta sam rekao, tebi neke stvari ne smetaju, ili ih ne primijecujes, ali za njih nemozes rec da su posljedica necije konfiguracije...
Imam jedno pitanje u svezi battlepackova
Znači dobio sam 3 bronze i 1 gold, i otvorio sam ih...vidim da ima 3 ili 4x 25% boost i 1x 50%..da li se automatski taj od 25% koristi, pa kada se on iskoristi ide na slijedeći, pa kada prođu svih od 25% ide na 50% ili kako to već ide? Ili ih ja negdje mogu ručno upaliti i ugasiti?
Znači dobio sam 3 bronze i 1 gold, i otvorio sam ih...vidim da ima 3 ili 4x 25% boost i 1x 50%..da li se automatski taj od 25% koristi, pa kada se on iskoristi ide na slijedeći, pa kada prođu svih od 25% ide na 50% ili kako to već ide? Ili ih ja negdje mogu ručno upaliti i ugasiti?
Pa naravno da ih uključuješ ručno. Dok si u igri odi u izbornik i maš desno dolje za aktivirati boost.
Pa naravno da ih uključuješ ručno. Dok si u igri odi u izbornik i maš desno dolje za aktivirati boost.
Hvala ^^
Nisam to niti skužio
Hvala bogu da je ea odustao od ostalih dlca, jer ovu igru moze jedino mama volit. I fila.
Mama i fila imaju nešto zajedničko?
BF 4 has stopped working, u prosjeku na svaki sat se desi. Jel nema jos uvijek nikakav fix?
BF 4 has stopped working, u prosjeku na svaki sat se desi. Jel nema jos uvijek nikakav fix?
Izvadi baterije iz sata, mom jednom frendu je pomoglo!
Ima tko iz Koprivnice za popiti pivkana?
Produži još 18 km i ja ti sredim jednu polovnjaču kojoj je pivkan dosta a nakon 3-4 misli da je 10 cm 10 incha.
Sad to kažeš??
Ostao bi ja rado u "kvaru" kod tebe, frende
One-hit Kill Bug Explained
We are seeing reports from people that this is still present, with descriptions such as "I came around the edge of a building and died instantly". It is important to understand that this is not the One-hit Kill Bug, that is another issue that we are working on addressing. For this, it is important to understand how some of the interpretations made by the game happen so that you can understand the difference.
We saw an issue where a bullet travelling towards an opponent would cause damage in one frame, and then again in the next frame. Therefore bullets would cause 2x damage if they hit the target between these two frames. This issue has been addressed.
The issue of dying before you saw who shot you is a different beast. We use a term called Interpolation in reference to where you are in the game world. There are instances where the death camera is initiated before the correct internet packets have arrived to be interpolated by your camera. This gives the impression that you were killed by "one shot" as someone came around the corner of a building. We have identified this issue and will address it in upcoming updates
Lol, evo ultimativni ESP hack, sad po novom više ne prati igrača nego njegov hitbox sa stickman figuricama. Ako ništa drugo cheat provajderi su inventivni:
@Dama, nabijem ti interpolaciju kada me ubije kemper koji me pričekao iza zida/ugla iza kojeg još ja na svojem kompu fizički (u svojem game klijentu) nisam prošao/pogledao, nego sam još 3-4 metra iza toga i krećem se prema tamo.
Bio je mau5 nešto spominjao po tom pitanju.
@Dama, nabijem ti interpolaciju kada me ubije kemper koji me pričekao iza zida/ugla iza kojeg još ja na svojem kompu fizički (u svojem game klijentu) nisam prošao/pogledao, nego sam još 3-4 metra iza toga i krećem se prema tamo.
Ovo je objašnjenje od službene osobe u DICEu šta je problem. Našao sam na forumu od EA.
Jel se moze jos kupiti preko meksika? Znam da je bilo preko 100 puta , ali ne mogu sad preko mobitela naci sta trebam.
ma jedino im je riješenje da puste patch od 30 gb
Jel se moze jos kupiti preko meksika? Znam da je bilo preko 100 puta , ali ne mogu sad preko mobitela naci sta trebam.
Može. max 10 min. posla i duplo jeftinije.
Vidiš to sam ja objašnjavao svojim panjevima na TS-u, pa su me blijedo slušali.
Zato nisam ovdje htio pisati o tome jer ako sam neshvaćen kod mojih, zamisli kako bi tek ovdje panjevi reagirali.
Ukratko, izađem iza nekog objekta (kuća, zid, tenk, bilo što) i umrem.
U istom trenutku kad sam promilio glavu iza nečega mene su znali ubijat.
Čak i da imaju wallhack me ne mogu ubiti tako brzo kao što sam znao padati odmah čim izađem iza zaklona.
To je ta predikcija netcodea, al ovaj ga predviđa 5 sekundi u budućnost izgleda ;)
To je ta predikcija netcodea, al ovaj ga predviđa 5 sekundi u budućnost izgleda ;)
Minut
U istom trenutku kad sam promilio glavu iza nečega mene su znali ubijat.
Čak i da imaju wallhack me ne mogu ubiti tako brzo kao što sam znao padati odmah čim izađem iza zaklona.
Same shit here!
Al posto igram velike mape dogadja se jaako rijetko, pa nisam ni nesto previse reagirao na to.
Btw, koji glupi bug,... ili sto vec.
Posto imam dva China Risinga pod Battlefield 4, jednog je skinulo i instaliralo, a zbog drugog mi kod svakog pokretanja Origina javlja Failed to install China Rising Ima jos netko taj problem?
Same shit here!
Al posto igram velike mape dogadja se jaako rijetko, pa nisam ni nesto previse reagirao na to.
Btw, koji glupi bug,... ili sto vec.
Posto imam dva China Risinga pod Battlefield 4, jednog je skinulo i instaliralo, a zbog drugog mi kod svakog pokretanja Origina javlja Failed to install China Rising Ima jos netko taj problem?
Cyber, ima i ja taj problem i još jedan. Sinoć se pokušavm spojiti kod Pirata i Kuky-a istalno me server izbacuje. Dođe mi do connecting i kaže da je izgubljena veza sa serverom.
Do sad mi to nije bilo. Ima li još tko ovakav problem?
to ti je kad se spajaš na njubare
Cyber, ima i ja taj problem i još jedan. Sinoć se pokušavm spojiti kod Pirata i Kuky-a istalno me server izbacuje. Dođe mi do connecting i kaže da je izgubljena veza sa serverom.
Oba problema imam i ja ;)
Mada prvo ne smatram problemom pošto samo izbaci objavu, al mogu igrati normalno.
Ovo s ulaženjem na server mi se događalo često.
Jednostavno me server ne želi primiti jer sam izgleda prejak za ekipu na njemu.
Ne vidim koji bi drugi razlog bio
Lol, evo ultimativni ESP hack, sad po novom više ne prati igrača nego njegov hitbox sa stickman figuricama. Ako ništa drugo cheat provajderi su inventivni:
Lol
Ima negdje, u mracnom kutku interneta, kakav video tog haxa??
Ne zbog samog varanja, nego da vidimo kak stvarno radi taj hitbox, interpolacija i slicno!
Pa ne moze server podnjet toliku kolicinu skilla!!
Imao sam i ja taj problem dva-tri put. Nestalo nakon restarta kompa.
Ovo je objašnjenje od službene osobe u DICEu šta je problem. Našao sam na forumu od EA.
Znam, oprosti što si shvatio osobno.
Mislim, nebuloza je da pogineš zato jer je igra "mislila" da ćeš ti izaći iza zida, a fizički si stao prije ruba. Pa imaš dojam da te dohvatio wallhack/magic bullet.
Neka onda usporedi klijente, ako je njemu server poslao pogrešnu informaciju o tebi, gdje ti nisi ni imao namjeru doći, pa to na svojem klijentu nisi napravio, onda jednostavno ne smije biti kill. Mislim, siguran sam da i mi tako fraggamo neke koji još nisu izašli iz zaklona ali nam je igra prikazala da jesu.
@Cyber, nalazim samo ove sa pravokutnikom oko lika, ovo mora da je neki novi hack.
uzeo sanas bf4 i u prve dvije runde nakon 5 min mi se igra smrzne i moram ju izgasit preko task managera ? jel to slučajnost ili neki problem ?
itko ?
Pa ne moze server podnjet toliku kolicinu skilla!!
Imao sam i ja taj problem dva-tri put. Nestalo nakon restarta kompa.
Naravno, di bi server podnio K/D ratio od 0.80
Čudno je to što se na drugi server spoji bez problema.
Ne tribam restartati komp.
Jedna stvar mi nije jasna.
Ja imam ping oko 40, on ima isto tak.
Onda jos treba serveru neko vrijeme da obradi onformaciju, pa jos mojem kompu...
I dobijem brojku od oko ..100-150ms?
To je 0,1 sekunda!
Kako je moguce u tom vremena pogresno izracunati polozaj igraca, prikazati ga drugom igracu, on ispaliti dovoljno metaka da te ubije, a igra ne reagira na pogresne podatke??
Mislim kad se to vec dogodi, u slijedecih 0,1 sec bi vec trebao stici tocan podatak o mojoj lokaciji koja je jos uvijek iza zida.
A posto su priznali bug, izgleda da je nekakva greska u kodu koji bas to radi....
Ajd javi ak na nesto naletis, izgleda mi bas fora za proucavanje
uzeo sanas bf4 i u prve dvije runde nakon 5 min mi se igra smrzne i moram ju izgasit preko task managera ? jel to slučajnost ili neki problem ?
itko ?
Ja!