Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.656.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

Ja sam otključao sve DMR puške. SKS je prvi jako dobar koji se otkljuca, ali kasnije su mi bili jednako dobri ili ćak bolji ACE  53 SV, a ni Scar-H SV nije daleko od njega, najviše zato jer imaju 25 metaka u clipu. Dok MOD 11 isto nije loš, ali on je više za snajpanje jer mi se ćini precizniji, ali jedan još bolji za snajpanje je M39 EMR koji sa heavy barrelom ima 100 preciznost i s njim sam najviše igrao.

Tako da je sve stvar vašeg stila igre ili najviše ukusa. ACE, Scar i SKS su nekako bolji na bliže udaljenosti, dok MOD 11 i M39 na veće udaljenosti. Ostale puške iz te klasne su mi bile totalno sranje i nisu vrijedne spomena.{#}

Ja jedva čekam taj ace i Scara baš me interesiraju.

Istina da dmr, svaki od njih traži drukčiji pristup i stil, neki su baš ono auto sniperi, a neke moraš igrati kao da su bolt praktički.

Budem otključao sve, fale mi ace i scar, ali relativno sporo to ide :(

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Drug Crni kaže...

Jedno njubarsko pitanje. Uzeo sam novi komp, sa njega prebacio BF4 instalaciju na externi HDD. Hoce li igra raditi ok ako samo prekopiram BF4 folder na novi ssd? Takođe prelazim sam Win 7 na Win 8.1. Hoce to raditi neke probleme.

Tnx

Instaliraj si Origin, ako nisi, pa u Origin games prekopiraj folder sa igrom.

Pokreni skidanje igre sa origina pa preikini, trebalo bi ti prepoznat da je igra skinuta.

Po vecini do sada win 8.1 su OK za BF4, meni ne radi nikakve probleme.

16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Tonci? Kao prvo izbjegavas moje gore postavljeno pitanje? Kao drugo covjeku govoris bedastoce da mu za ultra@avg.60fps treba 290/x.. Naravno da netreba imam jednu 280x i svih 10 "staza":-) najmanji average sto sam dobio je 71! Neke mape se vrte oko 75,neke i oko 78 fpsa! Svoj cfx sistem neuzimaj kao primjer drugima jer tebi na 1080p grafe u bf4 rade na 50%!:-) i trece ak si vec rekao da te dodam za "frenda" na origin pa mogao si odma reci da nemrem jer si sve blokirao...nekuzim?! bez ljutnje i nemoras odgovoriti!:-)lp

Na 2560x1440/1600 sigurno neće imati 60 FPS s jednom današnjom karticom na Ultri. :) Za 1920x1080 na Ultri mu treba jedna od najbržih. Dokaz: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290-review-benchmark,3659-6.html Ili, naravno, dvije slabije. Meni rade na 100% uredno obje i na 1080 imam XYZ FPS. Također, bitan mu je minimalni FPS. Prosječni je nebitan. Na Tomsu je prosječni.

Na PP mi pošalji svoj nickname. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 14:52 (Tonči).
13 godina
neaktivan
desh kaže...
Drug Crni kaže...

Jedno njubarsko pitanje. Uzeo sam novi komp, sa njega prebacio BF4 instalaciju na externi HDD. Hoce li igra raditi ok ako samo prekopiram BF4 folder na novi ssd? Takođe prelazim sam Win 7 na Win 8.1. Hoce to raditi neke probleme.

Tnx

Pokreni skidanje igre sa origina pa preikini, trebalo bi ti prepoznat da je igra skinuta.

Imao sam Origin, moram ponovo skinuti. A da probam prekopirati pa da idem na repair/update igre u Originu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 14:57 (Drug Crni).
15 godina
Drug Crni kaže...
desh kaže...
Drug Crni kaže...

Tnx

Imao sam Origin, moram ponovo skinuti. A da probam prekopirati pa da idem na repair/update igre u Originu?

Napravi točno onako kako ti je on rekao.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
16 godina
Battlefield 4

Jedan odličan bug mi se upravo dogodio, ušao sam u server taj tren kad je završila runda, dobio sam Conquest winner ribbon, i na neku foru mi je 2XP to pretvorio u 30k bodova {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Pozdrav svima :)

Uzela mi cura BF4, ali ga tek u ponedjeljak budem instalirao jer nisam doma :)

Imam par pitanja, da li se isplati igrati SP ili da se odmah bacim u multiplay? Igrao sam prije masu cod4, ut 99 itd., ali sam preskočio bf3 :(

Radi se o tome da ne znam koliko mi se baš igra SP koliko mi se igra multi :)

p.s. trebalo bi sve raditi na high na mom kompu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SP je meni prilično dobar. Definitivno vrijedi odigrati. Naročito ako nisi igrao MP, malo da se ušteliš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 15:32 (Drug Crni).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma kakvo uštelavanje, nemoj sp niti palit.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Šta je to SP?

17 godina
odjavljen
C64 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Šta je to SP?

Svjetsko prvenenstvo. Zenge je slovenac pa p1zdi što njegovi neće igrati!

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
C64 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Šta je to SP?

Svjetsko prvenenstvo. Zenge je slovenac pa p1zdi što njegovi neće igrati!

Uh, dobro! Ja sam se već uplašio da je ovo: http://www.s-p.hr/

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Zna li netko zašto ne mogu bindati numeričke tipke? Igra ne prepoznaje da sam pritisnuo.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kupio i ja igru. Pošto nikad nisam igrao BF online, nadam se ću se snaći. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
NiramX kaže...

Zna li netko zašto ne mogu bindati numeričke tipke? Igra ne prepoznaje da sam pritisnuo.

Imaju bugova po cijelom Key-binding kodu, al ocito to ne znaju.

Meni npr neke tipke rade kad sam pjesice, al kad udjem u vozilo te iste tipke ne rade {#}

Praetorian1 kaže...

Iskreno, bit ce ti jako tesko.

Bilo bi najbolje da ides igrat s nekim od frendova, ak imas kakvog iskusnog batelfieldasa. :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 16:14 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Ja sam normalno nulu i jedan bindao,nije bilo problema jedino nemogu insert i delete binat a u bf3 sam mogao a to su mi vazne tipke,ljevak sam pa na strelice igram

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...
NiramX kaže...

Ja sam normalno nulu i jedan bindao,nije bilo problema jedino nemogu insert i delete binat a u bf3 sam mogao a to su mi vazne tipke,ljevak sam pa na strelice igram

E stari onda imas dosta trcanja po tipkovnici {#} .

17 godina
Battlefield 4

LoL, ta ljevaci igraju na P L Č Ć desni Shift umjesto na W A S D Lijevi Shift. Na strelice je užas.

No znam puno ljevaka koji igraju kao dešnjaci WASD + miš u desnoj. Navikli se.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Može li se ikako uzet BF4 za 30$ preko američkog proxya ili tako nečeg?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mozes sa amazona.

Napravi account lazni sa americkom adresom i narucis.

Netreba proxy ili tako nesto.

Fake ID generator.

Tu generiras podatke koje stavis za adresu.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 16:38 (Marcuskac).
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

LoL, ta ljevaci igraju na P L Č Ć desni Shift umjesto na W A S D Lijevi Shift. Na strelice je užas.

No znam puno ljevaka koji igraju kao dešnjaci WASD + miš u desnoj. Navikli se.

Ja sam ljevak i igram na WSAD + miš u desnoj. Izpočetka je bilo teško, ali kad se navikne ide super.

15 godina
Battlefield 4

Ima li nešto slično za premium

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

E stari onda imas dosta trcanja po tipkovnici {#} .

nemam bas jedino da su jos 2-3 blizu strelica kao q i e bilo bi mi lakse to svakako,na misu imam 9 tipki tj racunam kotacic gore dolje jer mi je to prim i sec gun

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Praetorian1 kaže...

Iskreno, bit ce ti jako tesko.

Bilo bi najbolje da ides igrat s nekim od frendova, ak imas kakvog iskusnog batelfieldasa. :)

A valjda ću se snaći :)

17 godina
Drug Crni kaže...
desh kaže...
Drug Crni kaže...

Tnx

Sigurni način (tako sam ja od Win7 na Win8 na novom kompu napravio):

• instaliraj Origin
  • odaberi instalacijski direktorij za Origin igre
  • pokreni skidanje BF4
  • kada dođe do nekih 1-2% (tek toliko da stigne posložiti registry i foldere) onda PAUZIRAJ download (kada ga prekinem onda mi nije radilo)
  • kopiraj sadržaj igre sa arhivske kopije u direktorij gdje si krenuo instalirati igru
  • kada se prekopira onda nastavi download (trebao bi sad na 99% ako nije bilo patcheva u međuvremenu) i onda bi ubrzo trebala biti instalacija gotova
  • za svaki slučaj još napravi ručni update DirectX i Punkbustera (servisa i file-ova za BF4)

Sretno

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
Blade Runner31 kaže...

I ja sam supatnik ljevak ;)

Al naviko se od malena na WSAD, strelice i miš mi preblizu, kao da lisice imam :P

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
Battlefield 4

Evo, meni se pojavio Premium Battlepack, ako koga interesira.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
X-Plosiv kaže...

Pozdrav svima :)

Uzela mi cura BF4, ali ga tek u ponedjeljak budem instalirao jer nisam doma :)

Imam par pitanja, da li se isplati igrati SP ili da se odmah bacim u multiplay? Igrao sam prije masu cod4, ut 99 itd., ali sam preskočio bf3 :(

Radi se o tome da ne znam koliko mi se baš igra SP koliko mi se igra multi :)

p.s. trebalo bi sve raditi na high na mom kompu?

A je li tvoja cura uopce svjesna sta je uradila..... ili je možda namjerno.  Otvori četvere oči ;) 

15 godina
TomoR kaže...

Evo, meni se pojavio Premium Battlepack, ako koga interesira.

Ah, ništa pemetnog u njemu {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Danas sam uzeo premium i dobio te battlepack-ove , ali nikaj pametnoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice