Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.028
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Battlefield 4
@Ljudevit
" pr.2

ponistavanje reloada kada naletis na protivnika. znaci pod tim razumjevam aktivno koristenje bez razmisljanja sta trebas stisnuti."

Daj se više opusti i igraj igricu,preozbiljno shvačaš neke stvari.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
@Ljudevit
" pr.2

ponistavanje reloada kada naletis na protivnika. znaci pod tim razumjevam aktivno koristenje bez razmisljanja sta trebas stisnuti."

Daj se više opusti i igraj igricu,preozbiljno shvaĆaš neke stvari.

Pusti ga...bar ne vajna o tome kako je bf4 smeće. Otkrio je 2 god staru igru i sad prvih 400 sati će igrati na praznim serverima da se nauči igrati jed nedaj Bože imati loš kdr u public rundi...{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 14:24 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Fino su ga primili u *vulgarizam.

http://www.hardwarepal.com/ea-stocks-nosedive-due-battlefield-4-sales-decrease/

Pad dionica radi svoje greške, rushanja igre koja nije spremna. Tako im i treba,.

Zalosno je sto im je to praksa vec dobrih 4-5 godina. Od MoH serijala kojeg su potpuno unistli, SimCity-a , i sam bf 3 koji je zivio upravo samo pomocu hypa i nade sami igraca da ce se na kraju nesto popraviti. Svatko tko ima zrno soli u glavi nece vise biti magarac. Da mi nije ekipe iz 53 davno bi se rjesio BF 4. Kad sam govorio koliko su mi neke stvari zalosne u bf 4 beti, svi su se udarali u prsa to je samo beta. Sad finalna radi gore tri puta nego beta. Ova igra nije trebala biti van jos dobrih bar pola godine. Balans u igri je smjesan, ili bolje reci zalostan jer u ovom bf se jos jednu jedinu rundu nisam zabavio. A to je glavni razlog kupovine bilo kakve igre. Nadam se samo da ne bude obrnuto sto se tice podrske. Jer zadnji slucaj MoHW i SimCity i Star wars old republic su primjer kad EA vidi da nije po njegovom i jednostavno odhebu naslov.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

{#}

Odma mi dode da prodam igru. Vidio sam retardacija ali ovo buraz, vrh...{#}

Moj PC  
11 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

Novi server patch danas i novi client side patch idući tjedan...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065217944685108/

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pad dionica radi svoje greške, rushanja igre koja nije spremna. Tako im i treba,.

wow, brojke su cca. 3x manje u odnosu na BF3. Ako nekoga zanima odakle su uzeli podatke (piše sa strane):

http://www.vgchartz.com/game/71509/battlefield-4/Global/

ovo je za BF3:

http://www.vgchartz.com/game/35315/battlefield-3/Global/

Gledao sam podatke za PC gdje su samo fizičke kopije uključene. Fakat su ovaj put sybali žestoko.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Napokon mogu u filterima otkantat fast vehicle respawn servere i meni je to dosta.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

5 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Novi server patch danas i novi client side patch idući tjedan...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065217944685108/

lol

-Every time that a player exited a vehicle, there was a small chance that the server would crash. This has been fixed.

tek sad sam ovo vidio,,, hvala bogu pa su šanse za ovakvo nešto 1: 100 000 000 000

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
moderator
Battlefield 4

Na battlelogu su sad vidljiva oružja iz novog dlca.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 4
13 godina
pirat kaže...

Skini update.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
moderator
Battlefield 4

Neznam zašto al opet moram otključavati "Fast Attack Craft"{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

di je fix za memoriju, da igra pocne tolko stekati kaj su to cuda...

jedino vidim ovo u vezi toga, al opet to nije to :(

-Fixed a memory allocation bug that could lead to crashing.

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
Battlefield 4

Commanderi:

Battlefield 4 Commander App – Out Now on Android and iOS

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.warsawcommander_row

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Commanderi:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.warsawcommander_row

Kad će za Windows phone!!! {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kad izadje BF5 {#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ovo mi je lijepo za vidjet jer onda tek shvaćam kako antraks,ljudojević i ja (i još njih par)  nismo jedini na svijetu koji su prepoznali ovu igru još iz ranih početaka kao fail i bili spremi nešto reći protiv bf4 s obzirom da volim/o bf kao franšizu.

a taj fail im se sada bogami naplaćuje što mi je neizrecivo drago :)

i fila po već par puta isto radiš....

nećemo se sad bespotrebno prepirati ali hoćeš li napokon priznati da je igra u banani i da treba proć još dosta vremena da to sve sjedne na svoje mjesto? :)

p.s. mislim da ćemo za "pravu" bf igru morat pričekat bc3 nema nam druge.{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

<evil grin> Šta to nije bio borbeni poklič u BF3 za BF4? {#} </evil grin>

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Na loadoutu se pojavila oružja iz 2nd Assaulta: F2000, AS-VAL, M60-E4 i GOL Magnum.

P.S. meni poništilo zadnja 2 unlocka za attack jet.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kad izadje BF5 {#}

Ne lajkam to {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovo mi je lijepo za vidjet jer onda tek shvaćam kako antraks,ljudojević i ja (i još njih par)  nismo jedini na svijetu koji su prepoznali ovu igru još iz ranih početaka kao fail i bili spremi nešto reći protiv bf4 s obzirom da volim/o bf kao franšizu.

a taj fail im se sada bogami naplaćuje što mi je neizrecivo drago :)

i fila po već par puta isto radiš....

nećemo se sad bespotrebno prepirati ali hoćeš li napokon priznati da je igra u banani i da treba proć još dosta vremena da to sve sjedne na svoje mjesto? :)

naravno stari, vas par ste proroci i sve ste pogodili...ako je tebi tako lakše jer si iskeširao 50 eura za igru be my guest.

Nemam ja šta priznavati, tu igru nisam napravio ja nego dice. Da, bio sam nakon bete ugodno iznenađen i da, očekivao sam yebenu igru, ali sam poučen primjerom iz bf3 di sam ja bio takav vajner kao vi shvatio da nema smisla, već eventualno igrati i ne živcirati se dok se igra ne sredi.

za bf5 će te i vi napokon to shvaitti pa nećete trošiti energiju na toliko vajnanja nadam se.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
animosity_frenzy kaže...

P.S. meni poništilo zadnja 2 unlocka za attack jet.

Izgleda da je to samo do battleloga,jer u igri imam sve otključano.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

To bio je update.

ERROR

Origin could not get code (-5ef7ffff): The LSX server didn't respond within the set timeout.

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

{#}

Odma mi dode da prodam igru. Vidio sam retardacija ali ovo buraz, vrh...{#}

Sve za kamperaj izgleda meni a brizan lik koj igra kako treba gine od nekog majstora s kraja mape,bas pretjeruju

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 4

http://prntscr.com/25poh5

Strpljen, spašen {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

O Bože kako su stinger i igal beskorisni...ubio sam se sad da dobijem mp7, doslovno ubio!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Čitam opet malo s kavicom u šalici i ne vjerujem. Opet se 5 ljudi naško kenjustati o tome kako je igra prelagana, a na vlastite oči sam vidio da su na polovici tablice sa kd 12:11!

Tko je tu lud? ako je tako lako ubijati onda vi j.ebeni skilleri ima da gazite po serverima samo tako onak, s vrha da ne velim čega.

Priče o CS u su za mene preseravanja. Ta igra da košta 200 kuna nebi je igralo 10% ljudi koji je igraju danas jer je to specifični mod(čak ju neći ni nazvati igra) koja je nastala u mozgu lika kakav je ljudina

Mislim kome može takvo sranje biti zabavno? Dojdeš doma s posla i za 2 minute imaš 1:342 kd. Ultrazabavno!! jeah!! Tu se uspoređuju igre koje nebi trebale ni spadati u istu vrstu digitalne zabave, a kamoli ih obje zvati igrama.

Da se razumijemo, b4 je kita jer se ruši. Ima bugova u 3 pikse maka, par nelogičnsti, ali i dalje je zabavna.

Meni se čini da je naveči problem sa B4 većini upravo zasićenost žanrom. Mislim kako možeš ostati normalan ako u nekih 2 godine ulupas 2500-3000 sati u jednu igru i većinom u jedan mod(infantry)?

I onda se od nastavka očekuje da uvede nešto revolucionarno? ŠTO? Imamo bolju gafiku, bolji zvuk više modova, veće mape više vozila, različitija oružja(m16a3 anyone?), kakvu takvu destrukciju, izmjene vremena...

I to sve skupa, da bi držalo vodu traži bar malo teamplay-a. Možda je problem u ljudskoj naravi što toga nema, a to nije kriv nitko nego svemir.

P.s. friday ispravi boldano

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
21 10 hvala 6
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Strpljen, spašen {#}

Vjeruj mi da ima veze premijum za prednost a i sam sam u BF3 mislio da nema.Neki dan sam igrao s jos dvoje iz mog klana,oni imaju premijum ja ne i ulazili smo u server i ja sam bio 6 a oni 12 i 13,oboje su usli prije mene debelo i to se deslio tako jedno 5-6 puta,svaki put su usli prije mene ali svaki.Jednom sam bio 8 a oni cak preko 20-og mjesta i usli su prije mene.

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 16:59 (Blade Runner31).
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

O Bože kako su stinger i igal beskorisni...ubio sam se sad da dobijem mp7, doslovno ubio!

Ma kako igla beskorisna? Igla je OP! Vjerujem da znas da Iglu treba navodit ne samo ispalit i zaboravit!

Desi se da prva raketa pogodi nakon flares zajedno s drugom. Nekad zablesi i ode, ali cesto se vrati na metu kad lockas s drugom! Dobro, isto ovisi ko upravlja letjelicom, ali padaju i dobri piloti bez puno muke.

Stinger neznam, nisam puno koristio.

15 godina
Blade Runner31 kaže...
dreammaker kaže...

Strpljen, spašen {#}

Vjeruj mi da ima veze premijum za prednost a i sam sam u BF3 mislio da nema.Neki dan sam igrao s jos dvoje iz mog klana,oni imaju premijum ja ne i ulazili smo u server i ja sam bio 6 a oni 12 i 13,oboje su usli prije mene debelo i to se deslio tako jedno 5-6 puta,svaki put su usli prije mene ali svaki.Jednom sam bio 8 a oni cak preko 20-og mjesta i usli su prije mene.

Da, piše da si 20. ali si vjherovatno na vrhu i samo odjednom ulaziš.

Znam kad idem na lokcere boostat kliknem i iako je red 10 ljudi uđem kroz minutu.

desh kaže...
fila2208 kaže...

Ma kako igla beskorisna? Igla je OP! Vjerujem da znas da Iglu treba navodit ne samo ispalit i zaboravit!

Desi se da prva raketa pogodi nakon flares zajedno s drugom. Nekad zablesi i ode, ali cesto se vrati na metu kad lockas s drugom! Dobro, isto ovisi ko upravlja letjelicom, ali padaju i dobri piloti bez puno muke.

Stinger neznam, nisam puno koristio.

O čemu mi pričamo. Lockam, ispalim držim. prvo putuje dva mrtva dana pa je skine flaresima ok.
Onda mu treba 45 sekundi da izvadi novu, lockam pucam i držim, vehicle mobility hit, on zađe za zgradu/planinu ili ima engija unutra koji ga popravlja.
Dobijem jedno 3-4 puta vehicle mobility i ništa...velim izgorio sam uz taj assigment a otključavm puške koje neću igrati ni sam ne znam zašto.
Ugl. ja sam ljudina i nemožeš me uvjeriti u drugo, thy.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:03 (fila2208).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice