Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.548
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Tonči kaže...

Koja je nativna rezolucija monitora? Koji je refresh rate televizora?

mrxa1 kaže...

EDIT: Evo uspjeh, problem je bio u modu monitora...Naime, nije mogao raditi u modu 60Hz tj. radi ali mi u igri nije dao cijelu sliku.

U modu sa 59Hz komplet slika u full screenu uz skaliranje preko drivera. Ajd nek smo to riješili, hvala svima na idejama {#} {#}

:) Uvijek isti problem... Samo me zanima, jesi li vidio cijelu sliku unutar crnog okvira ili dio slike koji je vidljiv s tim "okvirom", kao da je odrezana?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Tonči kaže...

:) Uvijek isti problem... Samo me zanima, jesi li vidio cijelu sliku unutar crnog okvira ili dio slike koji je vidljiv s tim "okvirom", kao da je odrezana?

Sve sam vidio...to znam po tom jer mi je upaljen Mirilis (za snimanje) i njihov natpis za broj fps-a koji je u gornjem lijevom kutu...

Ma ne kužim koja je to fora...i sad vidim u postavkama rezolucije u igri mi piše da mi igra radi na 59.94Hz...i kad vratim na 60Hz mod, isto to. DICE mi ukrao 0.06Hz, Švedi prokleti :D

I da, da ne bude da nisam odgovorio, refresh tv-a je 60Hz a reza monitora 1920x1080 iliti full hd ;) 

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 12:01 (mrxa1).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dragi moderatori,

predlazem da otvorite rubriku na forumu "Dragi Antraxe" u kojoj bi mi njubeki postavljali pitanja kako da postanemo bolji u BF-u, o nastanku svemira i svega ostalog, te zasto analni snosaj bez vazelina nije garancija da ce se zaceti muski potomak! Tako bi na kratke i duge staze dolazili do zadovoljvajucih informacija.

Za modove predlazem Dukelu i Spelca, a Ljudevit nek bude vanjski savjetnik. 

Moj PC  
28 0 hvala 3
13 godina
desh kaže...

Dragi moderatori,

predlazem da otvorite rubriku na forumu "Dragi Antraxe" u kojoj bi mi njubeki postavljali pitanja kako da postanemo bolji u BF-u, o nastanku svemira i svega ostalog, te zasto analni snosaj bez vazelina nije garancija da ce se zaceti muski potomak! Tako bi na kratke i duge staze dolazili do zadovoljvajucih informacija.

Stari, na žalost, nemam ti ja vremena za to.

Meni je drago, katkad, kad smognem vremena, javiti se tu na forumu i pomoći ljudima koliko mogu i to je sve.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
desh kaže...

Dragi moderatori,

Ideš desh {#}

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
desh kaže...

Dragi moderatori,

Stari, na žalost, nemam ti ja vremena za to.

Meni je drago, katkad, kad smognem vremena, javiti se tu na forumu i pomoći ljudima koliko mogu i to je sve.

Ne laži. Na forum dolaziš samo javiti kako tebi (ne zaboraviš naglasiti da si Pro(TM)) igra ne valja za problem broj #5344928 i kako si nezadovoljan, tužan i na rubu da zatražiš svoj novac nazad, bezuvjetno, s obzirom da su se neki bezobraznici drznuli ubiti Tebe. {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
dejan1471 kaže...

Izbacuje me sa servera svako 2 minute danas, ima li tko još sličnih problema

Vjerojatno su ti se ugasili punkbuster servisi.

Odi tamo gdje ti je instalirana igra i folder sa pbsvc:

...\Battlefield 4\__Installer\punkbuster\redist

Pokreni pbsvc.exe i pusti da ti ponovno aktivira procese.

A ne bi bilo loše i update punkbuster napraviti nakon toga:

Skini pbsetup od tu i pokreni, te odaberi BF4 iz liste igara i Check for update:

http://www.punkbuster.com/index.php?page=support-bf4.php

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sto je sa ovim conquest service star, svakih nekoliko partija dobijem jednu i 10k bodova?

Isto tako s fast attack boat, 16k bodova do service stara! Odigrao 3 sata u njemu i imam 6 zvjezdica!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Ne laži. Na forum dolaziš samo javiti kako tebi (ne zaboraviš naglasiti da si Pro(TM)) igra ne valja za problem broj #5344928 i kako si nezadovoljan, tužan i na rubu da zatražiš svoj novac nazad, bezuvjetno, s obzirom da su se neki bezobraznici drznuli ubiti Tebe. {#}

Točno to!

Ja pomažem ljudima izražavajući svoje nezadovoljstvo, odnosno ukazujući na probleme.

Dakako da je najveći problem kad bivam ubiven jer očito nešto ne valja pošto me jako ubivaju u zadnje vrijeme.

Naime, bacio sam pogled na video uradak od Jike jučer i imam što vidjeti.

Pa i njega ubivaju nemilice, a on takoreći ima čit.

Čekaj malo... zar nisam nedavno pisao iliti izražavao nezadovoljstvo, kako ni ovi sa čitevima nisu u prednosti?

[19xx] 4ntraks
13 godina
desh kaže...

Sto je sa ovim conquest service star, svakih nekoliko partija dobijem jednu i 10k bodova?

Isto tako s fast attack boat, 16k bodova do service stara! Odigrao 3 sata u njemu i imam 6 zvjezdica!

Koliko puta sam naglašavao da je ova igra rađena za njubove?!

Mislim da sam ti ovime odgovorio na postavljeno pitanje.

[19xx] 4ntraks
15 godina
TomoR kaže...
dejan1471 kaže...

Izbacuje me sa servera svako 2 minute danas, ima li tko još sličnih problema

Vjerojatno su ti se ugasili punkbuster servisi.

Odi tamo gdje ti je instalirana igra i folder sa pbsvc:

...\Battlefield 4\__Installer\punkbuster\redist

Pokreni pbsvc.exe i pusti da ti ponovno aktivira procese.

A ne bi bilo loše i update punkbuster napraviti nakon toga:

Skini pbsetup od tu i pokreni, te odaberi BF4 iz liste igara i Check for update:

http://www.punkbuster.com/index.php?page=support-

To sam već napravio ali đaba sve po starome

Who bolan cares
13 godina
dejan1471 kaže...

UPNP si isključio?

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
dejan1471 kaže...

UPNP si isključio?

isključen je

Who bolan cares
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Počeo otključavati malo DMR puške. Koja je najbolja? Za sad mi SKS nekako najviše legao, sve ostalo beskorisno jer na daljinu te pojede sniper, a na bilizinu sve ostale puške. Sa SKSom kolko tolko uspijem nešto napraviti na medium/close range, sve ostalo katastrofa.

Osobno mk11 mod zasad. Kad staviš HB, kineski 4x i angle otkidanje proizvodiš. Moraš malo leadati metkom, ali ništa strašno....iako trebaju dmr-.ovi buff, slabi su.

Skilledžija kaže...
desh kaže...

Koliko puta sam naglašavao da je ova igra rađena za njubove?!

Mislim da sam ti ovime odgovorio na postavljeno pitanje.

Pa i ti i ljudina. Ja sam isto to shvatio zato sada igram samo sa padobranom koji ima recoil kako treba jer sve ostalo je easy mode god gun norecoil. Hvatam ljude iza leđa i gušim ih padobranom.
Kdr je narastao i bez afričke šljive.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...
Pa i ti i ljudina. Ja sam isto to shvatio zato sada igram samo sa padobranom koji ima recoil kako treba jer sve ostalo je easy mode god gun norecoil. Hvatam ljude iza leđa i gušim ih padobranom.

Vidiš, to moram probati.

Zvuči zabavno.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Vidiš, to moram probati.

Zvuči zabavno.

Pošto si ti prozorz skillzorz pazi da te ne bana ferfajt.

Btw. trpaju te thumbićima kao majmuna, tako ti i treba kad ih ti trpaš svima {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...

Btw. trpaju te thumbićima kao majmuna, tako ti i treba kad ih ti trpaš svima {#}

To više ne radim.

Prevazišao sam to.

I trpao sam ih samo tebi i još nekolicini koji su cvilili zbog toga :P

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

To više ne radim.

Prevazišao sam to.

I trpao sam ih samo tebi i još nekolicini koji su cvilili zbog toga :P

Znam da jesi, ti i nekolicina vrtićke djece ovdje.{#}

13 godina
fila2208 kaže...

Ja sam im vođa pošto sam najstariji i pr0 u igjici :P

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Ja sam im vođa pošto sam najstariji i pr0 u igjici :P

Rak rana si ove teme, ali šta ćemo od tebe.

Nisam mislio da će mi ljudina faliti...ali yebemu, fali mi  ono  njegovo  pisanje  sa   6   razmaka   u   rečenici   i   recoil   kontriranje   sa  famasem  

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Titula najvećeg dosadnjakovića u temi samo skače s osobe na osobu. Kvragu više i promjene, treba nam neosporivi prvak pod hitno!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

9 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 4

vas dva ; get a room {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ne gledajte u mene, nisam ja zainteresiran. :p

Ovaj ne stignem još i to, treba bit Commander a ne tu neki dosadnjak na forumu. :p

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 13:32 (191x7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Titula najvećeg dosadnjakovića u temi samo skače s osobe na osobu. Kvragu više i promjene, treba nam neosporivi prvak pod hitno!

Gdje je spermić?

Freak Show Inc.
13 godina
Danny_HR kaže...

Dal ja to ćutim insinuacije naspram mojem dobročinstvu, takoreći svesrdnom pomaganju forumašima zapalim u teške probleme uzrokovane igjicom nazvanom Batjefijd?

[19xx] 4ntraks
13 godina
Friday kaže...
Danny_HR kaže...

Gdje je spermić?

U gaćama!

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Dal ja to ćutim insinuacije naspram mojem dobročinstvu, takoreći svesrdnom pomaganju forumašima zapalim u teške probleme uzrokovane igjicom nazvanom Batjefijd?

Ne bih ja nikad!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
Battlefield 4

Meni je drago da je igra noob friendly pa da antraks , ljudina, zenge i njima slični mogu nešto ubiti. A ne da mu moram pustiti ponekad da me ubije kako bi bio u plusu, kao što sam to radio u BF3.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 14:11 (Jack Sparrow).
Moj PC  
23 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

šatafakap njubs.

pjevajte vi borbene koliko hoćete ali bf3 je izmislio battlefield nasprema ove spodobe od igrice. {#}

prestao sam igrat ovaj poluproizvod.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 12 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni je drago da je igra noob friendly pa da antraks , ljudina, zenge i njima slični mogu nešto ubiti. A ne da mu moram pustiti ponekad da me ubije kako bi bio u plusu, kao što sam to radio u BF3.{#}

{#}{#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice