Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa koji vrag onda meni odgovaraš? Ja sam govorio o driverima i pitao je li se ispravio problem s 500 ms latencije koji nam je podrobno opisao Ljudevit.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa koji vrag onda meni odgovaraš? Ja sam govorio o driverima i pitao je li se ispravio problem s 500 ms latencije koji nam je podrobno opisao Ljudevit.

ako se dobro sjećaš on je tek na kraju posta rekao kako se te stvari kao dešavaju radi olfo drivera , na šta ja nisam obraćao pozornost jer je morbidno, mene isključivo zanima ovaj problem,

koji sam ja opisivao da mi se dešava hrpetinu puta i vi(uključujući tebe i tončija) ste dočekali sa dozom sarkazma, pa eto čisto da te pitam šta imaš reć po pitanju ovog kašnjenja metka , a i nepriznavanju pogotka snipera.

nemoraš odgovorit ako nećeš ,lijepo sam te pitao.

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde objasni mi ovaj gore klipić ?ne šta je čovjek pao poslije zaklona i sa delayem od sekundu-dvije, to nema veze lol, objasni danny kako nije bio hit sa sniperom?

Ak misliš da je to povezano s driverima onda nema potrebe da ti išta objašnjavam.

Jel pri tom mislis na logitechove drivere?

Zengic ja bi za onaj klipic i kill iza kontejnera rekao da je wallhack. Pada se iza zaklona, ali ovo je bilo 2-3 sec ako ne i vise da je primao metke bez da ga je protivnik vidio. Moguce je da supci citerski koriste wallhack pa se pravdaju net codom.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dešava se, nemaš tu kaj reć. A sarkazam se odnosio isključivo na Ljudevitovo objašnjenje, ne i činjenicu da se ovakve stvari povremeno dešavaju.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 1
13 godina
desh kaže...

Jel pri tom mislis na logitechove drivere?

Zengic ja bi za onaj klipic i kill iza kontejnera rekao da je wallhack. Pada se iza zaklona, ali ovo je bilo 2-3 sec ako ne i vise da je primao metke bez da ga je protivnik vidio. Moguce je da supci citerski koriste wallhack pa se pravdaju net codom.

Nikakav cheat to nije.

Baš smo jučer pričali na TS-u da ti u BF4 wallhack ne pomaže previše jer ako ti on kasni ili je brži od tebe sekundu nemaš koristi što znaš njegovu poziciju.

Koliko puta sam imao situaciju da sačekušu radim ljudima koje sam čuo da dolaze pa su me ubili.

Baš jučer na Zavodu spawnam se vani i idem u hangar prvi.

Čujem pucnjavu iznutra, vidim da je moj umro i znam da lik izlazi van kroz vrata ispred mene jer nema kuda.

Čučnem, naciljam i čekam.

Dvije-tri sekunde nakon toga umrem.

I tek onda na kill camu vidim lika ispred mene.

Dakle, on je izašao, ugledao me i ubio - ja cijelog tog procesa nisam bio svjestan jer ga nisam vidio - tek na kill camu.

Znači, wallhack je bacanje para - aimbot ili ništa :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

Kad smo kod snajpera... jučer sam otvorio 338-recon i jako mi se svidio.

Ne, nisam s njim bolji, ali taj snajper ima tako dobar zvuk i osjećaj igranja s njim je najbolji - moćan.

Ovako odoka, možda radi veći damage od ostalih prije njega, ali je zato reload puno duži.

SV98 sam probao tri metka i nije mi sjeo.

JNG nisam ni probao - kažu mi da nije nešto.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Napisao je i ovaj na twitteru da im je prioritet da poprave netcode.
https://twitter.com/gustavhalling/status/398393308713861120

Ja još uvijek nemam problema s tim,jedini problem mi je krešanje igre :)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ej ljudi, znate li gdje se moze uzeti igra preko neta a da ne dodje vise od 45eura

0 6 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Eto barem su se riješili WH-a, a aimbot se lako skuži. Onda kažeš da igra nije revolucija{#}

Ali izuzevši Antraksa i ZengiĆa, samo se ovi dobri igrači žale na netcode. Maus, Ljudevit i sl. ljudi koji su skoro pa stalno prvi sa scoreovima 40-5. Kad igraš protiv njih padaš od 2 metka, a žale se. {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Sethzor kaže...

Ej ljudi, znate li gdje se moze uzeti igra preko neta a da ne dodje vise od 45eura

Čemu vama služi internet, google i oči?

Ovdje.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

@ Antrax

Slazem se stobom i svjestan sam da su ukakili igru i mala je vjerovatnoca da ce to skoro rijesiti, te da ce svi biti zadovoljni rijesenjem.

ALI, nabrzinu sam analizirao klipic pa mi je mozda nesto promaklo, no svejedno je jako cudna situacija.

Lik je na otvorenom s ljeve strane kontejnera oko 1.5 sekundi, da bi 3,7 sekundi nakon sto se sakrio dobio zadnji metak koji ga je ubio.

Isto tako polozaj i kretanje igraca koji pucao, a vidi se na "kill camu" je isto tako vrlo cudno. 

Isto tako pojavila se ogromna kolicina bananih igraca, jos neznamo jeli legit ili ne, ali meni koji sam sklon rage-anju {#} protiv citera je sve jasno. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

stari moj pa ja neznam tko je čiter u ovoj igri, a tko nije. svi gađaju ko čiteri {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Jučer sam imao baš super rundu sa M40A5 na Flood Zone-u, uglavnom nisam imao problema sa registracijom pogodaka. Otključao JNG-90 i čini mi se trunkicu bolji od M40A5.

Po statistikama (brzina metka najmanji, te najmanji drop istog, tj. za long range "shootout" najbolji je SRR-61, ali njega još moram otključati kao i M98B koji je odmah uz bok SRR-u.

Također, nije potvrđeno da li je feature ili bug, pogotovo u kombinaciji sa straight pull boltom, animacija loadanja metka prođe, ali on zapravo još nije spreman za pucanje, pa ako se prebrzo radi follow up shot accuracy ode u bananu, savjet je čekat skoro pola sekunde nakon loadanja metka da se puca.

A ono kako je lik pao u filmiću, ništa novo... Lag, netcode, štogod. Ja sam recimo jučer imao animaciju uzimanja tagova liku, animacija završi, i nemam tagove, a lik ostane živ, pa sam morao ponovno uzeti tagove jadnom reconu.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Mene plaši to "popravljanje" netcodea, jer to mogu napraviti opet na štetu nekog drugog aspekta. Koliko vidim po videima, događa se u specifičnim situacijama, vjerojatno kad je veliki nesrazmjer kvalitete mrežnog pristupa između dva igrača i kad server odlučuje o tome kako interpolirati stvar. Možemo samo nagađati kome daje prednost (moguće je oboje), ali vjerojatno više "vjeruje" igraču s dobrim pingom. Činjenica je da je mrežno igranje u većini slučajeva osuđeno na latencije oko 50-70 ms. S obje strane. Ako pritom igrači imaju loš framerate i bilo kakvo trzanje, stvar se pogoršava jer i lokalno kasne. Kašnjenje miša, monitora (neki monitori kasne i do 20ms), renderinga ako nije glatko, može dodatno stvarati probleme kod sinkronizacije kompleksnih okoliša, zidovi, betonski blokovi, stabla, dim i sl. Ukupna razlika može biti nekih 200ms u najgorem slučaju. Kad server interpolira dolazne info. s predikcijom koju simulira, sve je okej dok igrači nemaju spajkove, dakle nagle padove ili skokove pinga. Bilo kakva nepredvidiva ponašanja pinga su gora od visokog pinga, jer tada simulacija na serveru pada u vodu. Predikcija koju server radi funkcionira dobro i s visokim pingovima (150ms), ali ako igrač ima ping 50ms, a spajkove od 100ms, sve ide k vragu. Također, lokalni problemi (najčešći kod bežične mreže) mogu biti još gori, jer stvaraju doslovno pauze ("beskonačan ping") u prijenosu i to igra može registrirati kao pucanje konekcije, a zatim kod sinkronizacije stvarati gluposti poput umiranja iza ugla, odnosno warpanja po mapi ili suprotnog zastajkivanja i teleportiranja igrača uokolo.

Nadam se samo da će ići radije na to da kickaju igrače sa spajkovima, nego da pokušavaju "poboljšati" stvar na način da izbace sinkronizacije nekih stvari ili daju veću pažnju strani s lošim pingom.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
Sethzor kaže...

Ako ti se ne da zezati sa meksičkim proxy-em i proći još jeftinije, onda ovo npr:

https://www.g2a.com/battlefield-4-china-rising-ea-origin-cd-key-global-preorder.html

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
...

Jučer sam prvi puta igrao sa tobom na serveru a da nisi urlao na sve živo i neživo {#}

Inače je uvijek "Take the flag assholes", "Give me fucking ammo", "Fuck my ass and call me a slut"... itd!

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ne igram, pa se malo surfam po battlelogu. Ima zanimljivih stvar pod Leaderboards {#}

Ljudina i Zdenko medju prvih 10 u HR po preciznosti. A kao Ljudina namjerno igra s oruzjem s velikim recoliom. To ti je skill {#}

Stormic je na skoro svakoj tablici medju prvih 5-10. {#}

Nisam znao da je jedan Hrvat u FuT-ovcima! Lik je daleko, daleko prvi po bodovima.

Ima preko 85 sati u BF4. To je vise od 10 sati na dan, od izlaska igre {#}

Prvi ili mejdu prvih 5 je u preko 10 stavaka.

Rupyca ima vise repairova od svih ostalih u HR zajedno {#} Pretpostavljam da je ovo bilo popravljanje nekoga u Little birdu? Ne znam gdje se drugdje moze nakupiti tolko repair ribbona.

MadTom 4., Ceco 8. po broju knife killova. Ajmo decki! {#}

Heat pretjeruje u IFV-u. Ima 3 put vise killova od drugog na tablici {#}

Lt "krumpiraaa" Monk pak skoro 3 put vise killova u fighter jetu od drugoga na listi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 12:06 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
13 0 hvala 5
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...
...

Jučer sam prvi puta igrao sa tobom na serveru a da nisi urlao na sve živo i neživo {#}

Inače je uvijek "Take the flag assholes", "Give me fucking ammo", "Fuck my ass and call me a slut"... itd!

A tvoj mikrofon je samo davao bbzzzzzzz--krrrčččččččč-grgllljjjjjjjjj

A neke nabrojane stvari nikad nisam rekao, mora da ti imaš neke tajne želje...

Je'l netko zna gdje naći onaj uvod od "Only in Battlefield" videa, ili trebam rezati iz ovih youtube filmića, da radim svoje only in Battlefield?

Da, pred neki dan kad sam gledao, Rupyca, 3 service star-a na Little Birdu, a ni jedan kill, dedicated popravljač!

Nožam ja gdje mogu, ali s ovim netcode-om, pogotovo kad mi skoro svaki knife sa strane se pretvori u counter nije toliko zabavno kao u BF3 kada si u proletu liku uzeo tagove. Mislim da sam imao samo jedan uspješan knife od naprijed. A ni modovi koje igram nisu 100% knife friendly, pogotovo kad se sqad mate spawna na tebe i ubije ti pred nosom lika kojeg ganjaš 20 sekundi da mu uzmeš tagove...

Inače, nisu ti svi hrvati ni na leaderboardsima, pa uzmi i te rezultate sa zrnom soli. A ima i nekih koji kažu da su hrvati a žive u drugim zemljama, tako da su ti leaderboardsi manje više okvirni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 12:10 (TomoR).
13 godina
Tonči kaže...

Mene plaši to "popravljanje" netcodea,

Ne kužim se u to, ali si dajem za pravo da postavim pitanje...

Dakle, zašto su radili netcode s predikcijom umjesto realnim stanjem?

Ako sam dobro skužio - zbog high pingera?

Zašto zbog budala koji ne znaju pronaći server s odgovarajućim pingom mora patiti 90% onih koji to rade.

U BF3 se znalo dogoditi da sve funkcionira relativno dobro na serveru dok ne dođe neki baja sa 300 pingom ili većim... bilo je nekih mangupa kojima se znao zakucati na 999.

Ili oni tipovi, koji možda to i namjerno rade, kojima pinga varira konstanto i to gadno.

Baš smo pred neki dan naletili na jednog koji nas je rokao, a ping mu je skakao od 40-140 i više.... kad god pogledaš njemu je drugačija vrijednost pinga bila i to drastično.

[19xx] 4ntraks
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne igram, pa se malo surfam po battlelogu. Ima zanimljivih stvar pod Leaderboards {#}

A di si ti, prvi tenk hrvatske, među prvih deset jedva? šta će to reći...{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Rupyca ima vise repairova od svih ostalih u HR zajedno {#} Pretpostavljam da je ovo bilo popravljanje nekoga u Little birdu? Ne znam gdje se drugdje moze nakupiti tolko repair ribbona.

Dobro pretpostavljaš. 5 service starova sa scout-helijem, uz točno 0 (nula) killova.{#}

Lengendarno, nema kaj.

13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A di si ti, prvi tenk hrvatske, među prvih deset jedva? šta će to reći...{#}

Za sad igram ko Support. Kasnije cu se vise bavit tenkovima {#}

12 godina
neaktivan
Perki kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Dobro pretpostavljaš. 5 service starova sa scout-helijem, uz točno 0 (nula) killova.{#}

Lengendarno, nema kaj.

da ja sam krivac za to haha. al dobro nam ide, nema kaj!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 12:39 (apex13leo).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma samo 3 stvari da "poprave".

1.netcode

2.fov pri ads-u.

3.veličinu igrača na neposrednoj blizi (premali i presitni su)

eto, to kada riješe ja ću reć da mi je ovo najbolja igra IKAD,i počet ću je normalno igrat,a  do tada slušajte vajn.

{#}

Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ja sinoć sjeo sa Lateralusom u scout i kontam si "alaj će sada biti bodova". Padne, pa zakači zgradu sa repom (i padne uslijed toga), opet padne, skinu nas gro puta sa iglom... Ja si kontam koji qurac??? Kaže on "sorry, baš sam se napio" {#}

Freak Show Inc.

15 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Kad smo kod statistike, zanima me što je s at-minama?

Ja sam dobio najmanje 5 killeva do sada s njima, ali u battlelogu nema niti jednog pod statsima.

Dobro, nešto sam izgubio zbog pucanja servera, ali pouzdano znam da sam jednu rundu završio u kojoj sam imao kill s minom i tog killa u battlelogu nema.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Kad smo kod statistike, zanima me što je s at-minama?

Ja sam dobio najmanje 5 killeva do sada s njima, ali u battlelogu nema niti jednog pod statsima.

Dobro, nešto sam izgubio zbog pucanja servera, ali pouzdano znam da sam jednu rundu završio u kojoj sam imao kill s minom i tog killa u battlelogu nema.

Vode se OK kad runda završi normalno. Ja sam u BF3 imao valjda 2-3 killa sa minama sve skupa. Prije koji dan igram na zavodu i naredam njih 5 u par minuta. Čovječe, erekcija ko kamen. Kad ono odjednom "something went wrong" {#}

BTW, totalno mi je nelogično da tenku uzmem samo 50% kad nagazi na minu. To je totalna nebuloza!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

BTW, totalno mi je nelogično da tenku uzmem samo 50% kad nagazi na minu. To je totalna nebuloza!

lol pa isto je i bilo u bf3.

jedna radi disable, druga razvaljuje {#}

13 godina
Friday kaže...

Vode se OK kad runda završi normalno. Ja sam u BF3 imao valjda 2-3 killa sa minama sve skupa. Prije koji dan igram na zavodu i naredam njih 5 u par minuta. Čovječe, erekcija ko kamen. Kad ono odjednom "something went wrong" {#}

Ista stvar kod mene... imao sam jednu rundu gdje su mi dvaput naletili na mine, al je server puk''o k'o kruška i piši kući propalo.

Ali jednu rundu sam završio do kraja, izvještaj u battlelogu i sve po PS-u, ali tog killa s minama nema.

[19xx] 4ntraks
13 godina
TomoR kaže...
Inače, nisu ti svi hrvati ni na leaderboardsima, pa uzmi i te rezultate sa zrnom soli. A ima i nekih koji kažu da su hrvati a žive u drugim zemljama, tako da su ti leaderboardsi manje više okvirni.

Ovi anti-socijalni, koji se skrivaju kad su online, i skrivaju svoju lokaciju jer "zasto bi netko znao odkud su" ili "ih netko prati" - bas me briga za njih, tablica je tu, ljudi su gore i ja ju gledam.

A ovi koji nisu u HR, a na tablici su, super! Izazov je uvijek dobro dosao {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice