Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.645.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
protjeran
Battlefield 4

evo kaze ovaj decko da odkad je vratio drivere za grafu na 11.2 da mu se ovakve stvari vise ne dogadaju. kaze da su driveri ludnica. ovo je igrao na 13.8 beta i kaze da u samim driverima postoji greska da zna pokazivati do 2 metra krivu poziciju igraca jer ti drijveri navodno imaju deelay u obradi podataka od 500ms ali to se u igri nevidi jer igra racuna samo network deelay ali ne i onaj deeleay sto moze uzrokovati hardwer ili njegovi driveri. stoga toplo preporuca ove drivere.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 0:51 (BFBeast).

3 2 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...

u samim driverima postoji greska da zna pokazivati do 2 metra krivu poziciju igraca jer ti drijveri navodno imaju deelay u obradi podataka od 500ms

Moguće.

Ja sam danas uzeo DMR prvi koji sam otključao da probam.

I lik mi trči relativno blizu ispred mene i ja pucam.

Jedno 5-6 metaka i sa svakim promašim.

Nisam pr0 da ga baš sa svakim pogodim, al 2-3 je morao dobiti, pogotovo što sam svaki put kad bi opalio točno naciljao u njega.

BTW

Danas sam se igrao sa brodićem i TV-om.

Super je.

Ne trebaš se uopće pomaknut iz baze... samo rokanje jer nitko ne kuži što se događa dok ne bude kasno.

Ovo gore je bilo ironično, da me krivno ne shvatite.

Koliko god sam se ja smijao dok sam ih kokao, ta piz.darija s TV-om koji se reloada prije nego li ovaj prije njega pogodi metu je smiješna.

S obzirom na mape, s lakoćom se gađaju mete s jednog kraja na drugi.

To moraju pod hitno popraviti odnosno nerfati jer to nema nikakvog smisla.

[19xx] 4ntraks
12 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
BFBeast kaže...

u samim driverima postoji greska da zna pokazivati do 2 metra krivu poziciju igraca jer ti drijveri navodno imaju deelay u obradi podataka od 500ms

Moguće.

Ja sam danas uzeo DMR prvi koji sam otključao da probam.

I lik mi trči relativno blizu ispred mene i ja pucam.

Jedno 5-6 metaka i sa svakim promašim.

Nisam pr0 da ga baš sa svakim pogodim, al 2-3 je morao dobiti, pogotovo što sam svaki put kad bi opalio točno naciljao u njega.

BTW

Danas sam se igrao sa brodićem i TV-om.

Super je.

Ne trebaš se uopće pomaknut iz baze... samo rokanje jer nitko ne kuži što se događa dok ne bude kasno.

Ovo gore je bilo ironično, da me krivno ne shvatite.

Koliko god sam se ja smijao dok sam ih kokao, ta piz.darija s TV-om koji se reloada prije nego li ovaj prije njega pogodi metu je smiješna.

S obzirom na mape, s lakoćom se gađaju mete s jednog kraja na drugi.

To moraju pod hitno popraviti odnosno nerfati jer to nema nikakvog smisla.

a sta u ovoj igri ima smisla? jako malo cak se nemogu sjetiti niti jedne stvari da ima smisla.

vec vidim kako se pola bf comunitya nakon 1mj vraca na bf3{#}. dugo nisam igrao ovako nedovrsenu igru koju su nam uvalili pod "finalno" izdanje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 1:15 (BFBeast).
13 godina
neaktivan

uh ja bih rado igro, ali zast hardocre :( igra je vec hardcore sama od sebe.. doslovno te sa 2 metka ube ;(

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 1:33 (MegaTheJohny).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Hoće li biti kakvi novi update uskoro ? ...  rusi mi se server svakih 20 minuta ... .

ambitious but rubbish
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ljudi moji igra je za mene perfektna. Maloprije sam se zabavio njome ko rijetko s kojom igrom do sad u životu.

Igrao sam timski s jednom Dancem. Ono, isti squad i to. Išli skupa, razvalili conquest na 3 mape...

Evo jedne runde: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/398265776277752320/252024139/

Pao mi acc s div3 na div5 kroz te tri runde, al brate vrijedilo je svakog metka/rakete/projektila/c4.

Zapravo evo i ostale dvije:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/398253735462767104/252024139/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/398245637410982400/252024139/

Tip s kojim sam igrao je jedan on najboljih "brodaša" trenutno u igri. Frajer u brodu razvaljuje. :)

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

bog svima...ne znam za vas,ali ja ne vidim vise koliki je ping na serverima.kada se logiram na multiplayer i kad vam izbaci listu servera niti na jednom mi ne pise njihov ping....bude prazno ili samo -

pa kad odem na neki server ping mi bude previsok da je to neigrivo....isto mi se dogadja i sa bf3,bf4 i bc2...

jel zna netko zasto vise ne mogu vidjeti ping?

t12matijaCRO

0 0 hvala 0
13 godina
t12matija kaže...
jel zna netko zasto vise ne mogu vidjeti ping?

Jesi mozda mjenjao internet providera, router, antivirusni softver, firewall..?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina

@t12matija  Meni se to isto zna dogodit ponekad,ugasim battlelog i pokrenem ga ponovo i deri dalje...

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 8:18 (Toma Kruz).
14 godina

Nije više hardcore, vratili su minimapu a health je opet na 100...

17 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

evo kaze ovaj decko da odkad je vratio drivere za grafu na 11.2 da mu se ovakve stvari vise ne dogadaju. kaze da su driveri ludnica. ovo je igrao na 13.8 beta i kaze da u samim driverima postoji greska da zna pokazivati do 2 metra krivu poziciju igraca jer ti drijveri navodno imaju deelay u obradi podataka od 500ms ali to se u igri nevidi jer igra racuna samo network deelay ali ne i onaj deeleay sto moze uzrokovati hardwer ili njegovi driveri. stoga toplo preporuca ove drivere.

AHAHAHAHA HA HAHAHAH HA HHAHAHAHAHA... HA!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
BFBeast kaže...

smij se ti koliko hoćeš ali u tome ima istine!

battlelog: CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Arabarran kaže...

Jesi probao reinstal winsa? Samo čista instalacija, driveri od matične, grafe,samo igra i ništa drugo?

Previše zafrkancije.

Razlog zašto sam ti to rekao je taj jer se sjećam da si u BC2 od svih nas ti imao najviše problema. I sad kad vidim kako ti je komp posložen, još mi se više nameće da je problem do tebe. Particija od 1Tb, ozbiljno??

Suosjećam sa tvojim problemom, ali sam jednostavno mišljenja da ne znaš održavati svoj komp(windowse) propisno. Garant imaš neke programe koji se kolju međusobno,ostatke drivera ili tako nešto.

Evo, pokušaj od nekog posuditi kakav disk,pa na njega instaliraj nove winse i igru,ako ti je već problem na tvome raditi sve na novo.

17 godina
Battlefield 4

Ne znam je li Bug, ili feature, kada igraš Rush obranu (ne nisam tu rundu bio napad pa se prebacivao, ako je netko na to pomislio), kao Squad Leader označiš armani MCOM i tvoj team (možda mora biti squad member) disarma, dobiješ MCOM attacker ribbon.

Evo jedna od tih rundi (nisam ja disarmao, vozio sam se Rhib Boatom okolo kad je uletio MCOM attacker ribbon):

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/398204682265445248/199586046/

Nisu nam uspjeli uzeti ni prvu bazu, da potkrijepim tezu o (ne)prebacivanju.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 10:13 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Danny_HR kaže...
BFBeast kaže...

smij se ti koliko hoćeš ali u tome ima istine!

ma nema u tome istine, to sam ja izmislio pricu malo pr**m ove sto za los netcode krive drivere.

lol a viditek ovi komedijasa sta su napravili

ljudi moji nema danas vise prave igre danas se gleda samo profit a nas korisnike od kojih oni zivi tko sljivi. mi se moramo pomiriiti sa igrom kakvom je i moramo sutiti, nedaj boze da se tko pozali da igra neradi dobro(pod tim nemislim an oruzja i njihov balance)

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 10:16 (BFBeast).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kak da ja onda objasnim evo imam hrpu situacija ali evo primjer frend jučer došao kod mene i baci rundu

dođe tipu iza leđa na 10 metara ispuca u njega 20 metaka niti jedan hit ne dobije(da pogodio je tipa direkt nije ga fulao) i okrene se čovjek u polusekundi i frend padne od metka, a tipu stoji 100% healtha???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kak da ja onda objasnim evo imam hrpu situacija ali evo primjer frend jučer došao kod mene i baci rundu

dođe tipu iza leđa na 10 metara ispuca u njega 20 metaka niti jedan hit ne dobije(da pogodio je tipa direkt nije ga fulao) i okrene se čovjek u polusekundi i frend padne od metka, a tipu stoji 100% healtha???

Frend ti nezna igrati i njubara je. {#} {#}

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
protjeran
Battlefield 4

ali DICE me je najvise nazivcirao sa jednom stvari. 

to sto hit indikaotor neradi kako treba, znaci kada te netko gada sprijeda tebi pokazuje odozada, i taj bug je bio i u beti(kao i svi bugovi u finalnoj verziji, nijedan nije ispravljen). 

A ista ta stvar je radi u bf3 sasvim normalno od prvog dana. po tome se vidi jednostavno da im se neda raditi ovu igru jer kada uspijes zbrljati tako jednostavnu stvar koja je sasvim normalno radila u bf3.

Nije ni cudo onda sto su netcode jos uspjeli unazaditi. Nemam jednostavno rijeci za to njihovo ponasanje i postupke.

da mogu zalio bi se udrugi potrosaca jer kao sto je netko napisao imam osjecaj kao da me je netko pokrao. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 10:29 (BFBeast).

5 3 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Neda im se raditi ovu igru? LOL!

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
BFBeast kaže...

to sto hit indikaotor neradi kako treba, znaci kada te netko gada sprijeda tebi pokazuje odozada, i taj bug je bio i u beti(kao i svi bugovi u finalnoj verziji, nijedan nije ispravljen). 

A ista ta stvar je radi u bf3 sasvim normalno od prvog dana. po tome se vidi jednostavno da im se neda raditi ovu igru jer kada uspijes zbrljati tako jednostavnu stvar koja je sasvim normalno radila u bf3.

Nije ni cudo onda sto su netcode jos uspjeli unazaditi. Nemam jednostavno rijeci za to njihovo ponasanje i postupke.

da mogu zalio bi se udrugi potrosaca jer kao sto je netko napisao imam osjecaj kao da me je netko pokrao. 

Oh, ima situacija da pucaš po nekome i ne dobivaš hitmarkere, a on nakon sekundu padne mrtav od tebe, ima i toga.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
BFBeast kaže...

Kaj ne sviđa ti se netkod? Da nisi sad napisao nikad nebi znao.{#}{#}

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Oh, ima situacija da pucaš po nekome i ne dobivaš hitmarkere, a on nakon sekundu padne mrtav od tebe, ima i toga.

tako je, ima i toga i ja sam to doživio već par puta.

pucaš po nekom , nedobivaš hitmark i on nakon deelaya od 3-4 sekunde padne mrtav.

ping normalan 40.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igra je super, nedostaje samo BFG da mogu oneshotat cilu mapu da manje trošim municije.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
pirat kaže...
Neda im se raditi ovu igru? LOL!

dobro krivo sam se izrazio. da im se radiit ali samo radi profiti. htio sam reci da ih nezanima kako ce ispasti i kako ce radiit taj finalni proizvod. glavno da je tu novo izdanje igre na kojem ce zaraditi pare.

a da se vise posvete kvaliteti igre a ne kvantiteti vjerujem da bi im profit bila puno veci. 

netreba igra izlaziit svake 1-2. moze se napraviti kvalitetna igra koja traje vise godina i ako je igra stvarno kvalitetna ljudi bi im lupovali dlc-ove i druge stvari koje bi prodavali. recimo primjer bf3 je bio super igra koja ima par manjih gresaka od kojih je najveca famozni netcode. jel nisu mogli unaprijediti igru a ne je unazaditi kao sto su napravili sa bf4. 

u bf4 gotovo svaki segment igre ima neki bug ili neki vrag. ima previse nevidljivih zidova na rubovima objekata. opalis m320 kroz prozor i razneses sebe i jos puno toga.

hocu reci da stvari koje su koliko toliko normalno funkcionirale u bf3 oni su uspjeli zas*ati u bf4. i kakv ja dojam da dobijem o njima nego upravo ono sto sam napisao.

a ovako sami sebe pokopavaju, jer sa ovakim proizvodom tesko da ce im neko dati novce na dlc i premium.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 10:42 (BFBeast).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

na nekim serverima (bez obzira na ping)se osjeti itekako delay i jos k tome onda i rubberbanding

dok neki radi bez greške

bude to dice poslozil samo treba strpljenja vidite da robovlasnicko drustvo aka EA ih tjera da izdaju igru prije CoD ghosta sto su i ucinili

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 10:46 (njuska11).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Pa naravno da rade igru radi para, lol. To je isto kao da u čudu kažeš da pekar radi kruh radi para ili mesar kolje životinje samo radi para.

Moraš shvatiti da je večina ekipe BF-a casual igrači i ne zamraju se netkodom i ostalim sličnim glupostima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 10:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

To je isto kao da u čudu kažeš da pekar radi kruh radi para ili mesar kolje životinje samo radi para.

Ja kupujem samo kod onih koji to rade iz ljubavi prema klanju, one koji rade za lovu izbjegavam.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
Battlefield 4

Jesam ja jedini kojemu igra normalno radi?

Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
moderator
Battlefield 4
Pa nebi baš rekao da ih nije briga.

BF3 je isto imao hrpu bugova na početku ,onu Teheran mapu nisi ni migao igrati prva 2 tjedna.

BF4 ima svoje bugove,al ništa što 1-2 patcha neće riješiti.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
BFBeast kaže...

Kak nebi imal...pa svaki dan pišeš (doduše istu stvar) po nekoliko puta.

Slažem se s tobom u nekoliko stvari, pogotovo u ovoj da je BF4 nedovršeni proizvod (barem za neke kombinacije koje ljudi imaju u PC kantama), ali stari dosadan si više. Poantu smo shvatili (barem neki) i kaj sad?

You should never underestimate the predictability of stupidity
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice