Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.614.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
zdenko1991 kaže...
Danny_HR kaže...
zdenko1991 kaže...

Troll ili ozbiljno? Daj budem instalirao action. Acwr nije normalna puska.

Instaliraj Action i odi na CQ pa mi javi.

Da vidio sam da na conquestu pucaju sa deploymenta na deplloyment. Pa vise imas pucanja na daljinu na dominationu nego na conquestu. Na conquestu si vecinu vremena u vozilu ili flankas. Nisam bas vidio neka masovna napucavanja na conquestu.

ma pusti danya zlupotrebljava admin ovlasti pa trola. a nemoze sam sebi dati karton za trolanje.

16 godina
Battlefield 4
BFBeast kaže...

jel citas da sam bio na CQ large?

Di, na mapi Locker? Odi na railway pa probaj dominirati samo s puškom.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

gluposti.

prije ću gledat kakva je puška na dominationu (ako si ga igrao onda ti je valjda jasno da ti je večina killova preko 50+ metara,a na tim udaljenostima ti je protivnik veličine zrna) nego na cq largu jer je isti bog mapa

osim ako ti ne gađaš ljude na 500 metara sa puškom pa vidiš/gledaš kak se koja ponaša.

Igrao sam ga jučer domination zadnju rundu i uzeo sačmu, padaju ko kruške. Tolko su velike udaljenosti.

Pa gledamo sveukupnu igru, jel? Zašto bi sad trebalo smanjiti ACWR jer on dominira na malim mapama samo radi toga jer ima veliki ROF? Samnjit će i onda osim što će biti loš na blizinu bit će i na daljinu na koju je već i sad poprilično loš.

Na malim mapama s tom puškom možeš dominirati na svakom djelu mape, dok na velikim mapama te sniper, lmg ili jurišna puška pojede.

Uostalom ACWR je u kategoriji carabines i onda bi i trebala biti bolja na blizinu od drugih puški, a isto vrijedi i za PDW i sačme.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 11:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 4 hvala 0
17 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

igrati cu sa najtezom puskom samo da mi ova igra barem nekako bude zanimljiva pa makar bio uvjek zadnji.

Freak Show Inc.
11 godina
zdenko1991 kaže...

ACW-R treba pod hitno nerfat, boze dragi m16a3 je za ovo mala beba. Jucer otkljucao pa to su masakri. Samo stavite ergo grip da brze reagiras kad pucas iz trcanja i to je to. Na barrel nista ne stavljat. 0 recoila i najbrzi reload. Isuse kriste.

Kao sto sam jucer rekao pa eto pocelo je. 

Zasto igras ili igrate s onim s cime niste zadovoljni??? Zasto nerfat ili dirat bilo sta? Igra je napravljena kako je napravljena treba se prilagodit situaciji i okolini i iskoristit iz svega najbolje sta ide. Ima toliko igara koje nemaju vise od dva oruzja za koristiti pa se igraju. ILi su se igrale AAO npr. Ovdje imas sijaset svega i svacega za odabrat - uopce se nije tesko snaci - i ko to brani da svi koriste acw-r ili sta vec pa ce lijepo svi biti u istoj startnoj poziciji.

Nerfat lol, u sta? Ili u odnosu na sta?

13 godina
Battlefield 4
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super64 kaže...
zdenko1991 kaže...

ACW-R treba pod hitno nerfat, boze dragi m16a3 je za ovo mala beba. Jucer otkljucao pa to su masakri. Samo stavite ergo grip da brze reagiras kad pucas iz trcanja i to je to. Na barrel nista ne stavljat. 0 recoila i najbrzi reload. Isuse kriste.

Kao sto sam jucer rekao pa eto pocelo je. 

Zasto igras ili igrate s onim s cime niste zadovoljni??? Zasto nerfat ili dirat bilo sta? Igra je napravljena kako je napravljena treba se prilagodit situaciji i okolini i iskoristit iz svega najbolje sta ide. Ima toliko igara koje nemaju vise od dva oruzja za koristiti pa se igraju. ILi su se igrale AAO npr. Ovdje imas sijaset svega i svacega za odabrat - uopce se nije tesko snaci - i ko to brani da svi koriste acw-r ili sta vec pa ce lijepo svi biti u istoj startnoj poziciji.

Nerfat lol, u sta? Ili u odnosu na sta?

Zato sto nije fer. Nije fer da carbine masina sve zivo fuj.

11 godina
zdenko1991 kaže...

Zato sto nije fer. Nije fer da carbine masina sve zivo fuj.

LOL puno toga nije fer. Prilagodi se ili nemoj igrat - vrlo je jednostavno. Mislim, igras s tom pljucom i boli te djon - ne kuzim cemu vajn kad je besmislen.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
BFBeast kaže...

jel citas da sam bio na CQ large?

Di na mapi Locker? Odi na railway pa probaj dominirati samo s puškom.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

gluposti.

prije ću gledat kakva je puška na dominationu (ako si ga igrao onda ti je valjda jasno da ti je večina killova preko 50+ metara,a na tim udaljenostima ti je protivnik veličine zrna) nego na cq largu jer je isti bog mapa

osim ako ti ne gađaš ljude na 500 metara sa puškom pa vidiš/gledaš kak se koja ponaša.

Igrao sam ga jučer domination zadnju rundu i uzeo sačmu, padaju ko kruške. Tolko su velike udaljenosti.

Pa gledamo sveukupnu igru, jel? Zašto bi sad trebalo smanjiti ACWR jer on dominira na malim mapama samo radi toga jer ima veliki ROF? Samnjit će i onda osim što će biti loš na blizinu bit će i na daljinu na koju je već i sad poprilično loš.

Na malim mapama s tom puškom možeš dominirati na svakom djelu mape, dok na velikim mapama te sniper, lmg ili jurišna puška pojede.

Uostalom ACWR je u kategoriji carabines i onda bi i trebala biti bolja na blizinu od drugih puški, a isto vrijedi i za PDW i sačme.

Totalna glupost. Ne dominira zbog rofa. Nego rofa, nikakvog recoila i najbrzeg reloada u igri. Pa lolcina. Ja igram assaulta i umjsto asaulta nosim acwr. Tolko k assault puskama.

17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Totalna glupost. Ne dominira zbog rofa. Nego rofa, nikakvog recoila i najbrzeg reloada u igri. Pa lolcina. Ja igram assaulta i umjsto asaulta nosim acwr. Tolko k assault puskama.

Evo, samo ću ti ovo ostavit ovdje, pa ti tumači statse kako želiš.

http://symthic.com/bf4-compare?ACW-R_vs_M416

Meni je iskreno potpuno svejedno što misliš, a tebi vjerojatno isto tako, tak da ovakva rasprava nema smisla. Ti ćeš i dalje vikati da je ACW-R prejak, a ja da je preslab i to isključivo zato što igramo drugačije modove na kojima su važne drugačije stvari.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 11:47 (Danny_HR).
16 godina
zdenko1991 kaže...

A u BF3 ti to nije smetalo, kad si sa M16 nabio 1000000killeva? :)

Uzmi assaulta i ACWR i dođi na Railway mapu pa da te vidimo što češ napraviti. Recoil ni nemožeš vidjeti na tih 2 metra na kolko pucaš.

Opet vajnate. Ista stvar ko sa BF3 ako se dobro sjećate. F2000, M249, PKP, Famas sve su te puške bile dobre u početku, a onda su iz oslabili radi plakanja i spali smo na samo jednu pušku, a to je M16A3.

15 godina
Battlefield 4

A i Famas je OP {#}

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Ima puno boljih puškica od tog acwra.

Probaj na tim domination mapama uzet pdw.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
Jack Sparrow kaže...
Uzmi assaulta i ACWR i dođi na Railway mapu pa da te vidimo što češ napraviti. Recoil ni nemožeš vidjeti na tih 2 metra na kolko pucaš.

Opet vajnate. Ista stvar ko sa BF3 ako se dobro sjećate. F2000, M249, PKP, Famas sve su te puške bile dobre u početku, a onda su iz oslabili radi plakanja i spali smo na samo jednu pušku, a to je M16A3.

Uostalom ne kuzim po kojem to pravilu neki karabin ne bi mogao biti bolji od prosjecne jurisne puske. Nece imati dometa zbog duzine cijevi a imat ce i vece rasipanje zbog toga, ali kalibar i izlazna brzina zrna mogu biti veci nego na jursinoj pusci. Ma, u pravu si apsolutno, osobito za BF3. Placimacci allaround.

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
zdenko1991 kaže...

Evo, samo ću ti ovo ostavit ovdje, pa ti tumači statse kako želiš.

http://symthic.com/bf4-compare?ACW-R_vs_M416

Meni je iskreno potpuno svejedno što misliš, a tebi vjerojatno isto tako, tak da ovakva rasprava nema smisla. Ti ćeš i dalje vikati da je ACW-R prejak, a ja da je preslab i to isključivo zato što igramo drugačije modove na kojima su važne drugačije stvari.

Plus minus acwr rula.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
zdenko1991 kaže...

A u BF3 ti to nije smetalo, kad si sa M16 nabio 1000000killeva? :)

Daj ti i railway mapa. Kako uopce mozes znati koja je puska bolja na mapi di te gadaju helici i tenkivi, sta lupas ti? Ja ako dodem na railway biti cu u tenku necu sigurno sa acwrom trcat. Kaj bi moja baka rekla: te jebi... 

16 godina
moderator
zdenko1991 kaže...
Plus minus acwr rula.

link

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Ima puno boljih puškica od tog acwra.

Probaj na tim domination mapama uzet pdw.

Ma jesam ali u dominationu ima puno headglitchera tako da 0 bodova. Cak mi i aek previse rasipa metke za glitchere.

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Baš zbog takvih nolifera kak je mudina ova igra bude na kraju zamo jedno ogromno živciranje..

Likovi ko ovaj seru po svim mogucim forumima kako je ovo prejako ono preslabo itd.. Ja se samo nadam da bude netko jednom rekao: "Dosta" u diceu i napravio igru kako su si sami zamislili.

Treba slušati comunity? Ovakve kakav je ovaj gore pacijent? Pazi lika, on igra sa puškom koja ima najveći recoil jer kao previše je pro da igra sa ostalim pljucama sa manjim recoilom. Bar sebe u to uvjerava..{#}

Tu se priča kak su puni forumi nezadovoljnika, ovo ono, bljuv, bljuv a u biti se po takvim mjestima kreće jedan mali postotak igrača koji nemaju j.ebeni život i trolleri su u srži.

Ovakvi vajneri se trude svugdje pojaviti i srati po svemu, i normalno da se stvorio dojam kako ništa ne valja, a apsurda li, oni su manjina..

Ova igra bude savršena sa malim korekcijama što se tiče stabilnosti i bugova. Bar meni.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
26 0 hvala 6
16 godina
Super64 kaže...

Uostalom ne kuzim po kojem to pravilu neki karabin ne bi mogao biti bolji od prosjecne jurisne puske. Nece imati dometa zbog duzine cijevi a imat ce i vece rasipanje zbog toga, ali kalibar i izlazna brzina zrna mogu biti veci nego na jursinoj pusci. Ma, u pravu si apsolutno, osobito za BF3. Placimacci allaround.

Mislio sam da je kao u BF3, pa da brže pada damage na daljinu, ali u biti su napravili realnije

13 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Baš zbog takvih nolifera kak je mudina ova igra bude na kraju zamo jedno ogromno živciranje..

Likovi ko ovaj seru po svim mogucim forumima kako je ovo prejako ono preslabo itd.. Ja se samo nadam da bude netko jednom rekao: "Dosta" u diceu i napravio igru kako su si sami zamislili.

Treba slušati comunity? Ovakve kakav je ovaj gore pacijent? Pazi lika, on igra sa puškom koja ima najveći recoil jer kao previše je pro da igra sa ostalim pljucama sa manjim recoilom. Bar sebe u to uvjerava..{#}

Tu se priča kak su puni forumi nezadovoljnika, ovo ono, bljuv, bljuv a u biti se po takvim mjestima kreće jedan mali postotak igrača koji nemaju j.ebeni život i trolleri su u srži.

Ovakvi vajneri se trude svugdje pojaviti i srati po svemu, i normalno da se stvorio dojam kako ništa ne valja, a apsurda li, oni su manjina..

Ova igra bude savršena sa malim korekcijama što se tiče stabilnosti i bugova. Bar meni.

Ma dobro ne treba ici iz krajnosti u krajnost. Da si i ti imao problema kao i on sa igrom i ti bi napao dice. Ja samo kazem da nije fer da napravim sa carbinom 42 6, pa za boga miloga kuzis. M416 je dobar, ali dobar ovo je pfff. Ma mislim ok je dok drugi ne kuze, ali ako svi to krenu koristit  dobit ces bf4 sa novim m16a3, samo ovaj puta ide na sve klase :D

15 godina
Friday kaže...
BFBeast kaže...

igrati cu sa najtezom puskom samo da mi ova igra barem nekako bude zanimljiva pa makar bio uvjek zadnji.

Zaboravio si staviti da mu je to bila i loša runda i da hitreg nije uopće radio, ali je napravio ok score, ali može i bolje.

Ontopic:

jel itko živ probao slam..ne vidim razlog da to uopće pokušam upotrijebiti negdje...

zdenko1991 kaže...
Ma mislim ok je dok drugi ne kuze, ali ako svi to krenu koristit  dobit ces bf4 sa novim m16a3, samo ovaj puta ide na sve klase :D
Jel tako, ok je dok ti koristiš tkz. op oružje, pa ti kao imaš prednost..a kad svi počnu koristit to, onda više neće biti dobro a?
Jadni vi kad drugi otkriju vaše prljave tajne
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 12:25 (fila2208).
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

... samo ovaj puta ide na sve klase :D

Pozitivan pomak ako mene pitaš.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
12 godina
protjeran
Battlefield 4

evo pogledajte sta covjek kaze za igru i ove zatucane bf fanboyeve. bez uvrede i ja volim ovu igru ali nisa toliko zatucan da pored zdravih ociju nevidim sta neradi. bf comunuty je spao na ljude koji uzivaju u broken igri. pa ja vam zelim svu srecu i da ce se svi pametni igraci povuci iz bf comutija pa si vi gustajte i u bf5 kada ostanete sami sa jos vecim popuporizvodom. 

7 5 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Od low do ultra usporedbe.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

jel itko živ probao slam..ne vidim razlog da to uopće pokušam upotrijebiti negdje...

Dobar je Slam. Stavljaš ga na zid i reagira na detekciju pokreta a ne kad tenk stane na njega. Tak da lakše može proć neotkriven.

16 godina
moderator
BFBeast kaže...

evo pogledajte sta covjek kaze za igru i ove zatucane bf fanboyeve. bez uvrede i ja volim ovu igru ali nisa toliko zatucan da pored zdravih ociju nevidim sta neradi. bf comunuty je spao na ljude koji uzivaju u broken igri. pa ja vam zelim svu srecu i da ce se svi pametni igraci povuci iz bf comutija pa si vi gustajte i u bf5 kada ostanete sami sa jos vecim popuporizvodom. 

Tko je taj idiot,i zašto bi on meni morao govoriti što je dobro a što loše u ovoj igri?

سمندری ڈاکو
15 godina
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Dobar je Slam. Stavljaš ga na zid i reagira na detekciju pokreta a ne kad tenk stane na njega. Tak da lakše može proć neotkriven.

Dobar je, ali mi je nejasno što se može i za tenk ljepit, zaljepim ga i onda ga ne stignem dić sa rpgom ili rexom jer me tenk skuži.

Možda je pro item, a ja nisam prozor.

pirat kaže...
BFBeast kaže...

Tko je taj idiot,i zašto bi on meni morao govoriti što je dobro a što loše u ovoj igri?

Ljudina misli da nam svima netko drugi kroji mišljenja i govori što je dobro i loše pa mi vjerujemo kao on.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 12:30 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zašto bi ga lijepio na tenk?

0 0 hvala 1
15 godina
Danny_HR kaže...

Zašto bi ga lijepio na tenk?

zato što se lijepi :)

pa prvi put ga uzmem i nisam znao kako funkcionira, i zaljepimm ga na tenk i tenk ode lol.

Reko ok, i čekam neku eksploziju ono ništa.

kasnije još probao, nije bilo uspjeha reko ostavit za bolje dane.

A budem vidio, koliko ih treba za tenk? 4-5?

13 godina
Battlefield 4

Prvo oružje u inženjerskoj klasi mi je ACWR, a mod koji najviše igram je veliki konkvač.

Zaključke donesite sami :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice