Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.632.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
dekstroza kaže...
red_bull kaže...

A kad nekoga najfaš nikome ništa. 

Ali jadne ingame zivotinje treba zaštititi.

Pa upravo u tome je problem, ovaj kojeg najfaš isto ima nož da može on i tebe, a jadni pes ili štakor nemaju niš.

Treba pošteno naoružati i životinje u igri da bude fer borba. Jednaka prava svima!

pa da mi se uokolo šetaju pudlice sa minobacačima. pa nije ovo cirkus. :)

13 godina
fila2208 kaže...
E sad dok skužim kako se time rukuje...{#}

Odma LGS na komp!

Stavi da ti prebacuje profile ovisno o programu (igri).

I onda na prazan server isprobavati koje tipke ti gdje pasu.

Evo neke moje ideje: Medpack, granata, prone, noz, mozda DPI shift, laser/svijetlo, naginjanje kotacica gadget 1 i 2...

I tak neke fore..

Trebat ce ti dani, ili tjedni da ti to postane normalno :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 12:51 (CyberDemonVZ).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Odma LGS na komp!

Stavi da ti prebacuje profile ovisno o programu (igri).

I onda na prazan server isprobavati koje tipke ti gdje pasu.

Evo neke moje ideje: Medpack, granata, prone, noz, mozda DPI shift, laser/svijetlo, naginjanje kotacica gadget 1 i 2...

I tak neke fore..

Trebat ce ti dani, ili tjedni da ti to postane normalno :)

Baš sam to htiop pitat, ali zab.

Porporuke upute i savjeti lol, idem sad drivere skinuti i to pa se vidimo.

Davim te na pm, hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...

Samo da se javim. Nedavno sam na mišu na kuglicu, pa mi se ARAZER odmah javio i ponudio svoj miš te ga poslao instant.

Danas stižem sa posla a paketić čeka na stolu, smiješak od uha do uha.

jedno veliko hvala kolegi i samo dokaz da još postoji itekako dobih ljudi.

Eh kad se samo sjetim kad mi je došao G700s, htio sam ga odmah prodat i vratit se na G9X, ali su me dobri pajdaši Overlord i Master, odgovorili od toga i "prisilili" da ostanem na njemu i naviknem se. Sada samo mogu reći da je to d best maus i kupio sam još dvije eneloop baterije te punjač, da ga više ne moram nikad nakačit na kabel (koji je BTW pravljen od drveta vjerojatno s obzirom kako je krut).

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
zdenko1991 kaže...

Bas stavljam windows 8. Kako besplatno prec na 8.1, jel to moguce?

Nakon instalacije ažuriraš Windowse (Windows Update), restartaš komp i onda u Marketu (Microsoftova trgovina, aplikacija, nađeš ju u Modern UI sučelju) imaš ponuđeno nadogradnju na 8.1. Velika je 3.6 GB. Preuzmeš, instalira se, komp se restarta i imaš Windows 8.1. Nakon toga prođeš disk cleanup (čišćenje diska, onaj alat od Windowsa) da ti ukloni Windows.old te u defragmenteru optimizaciju diska (ako ti je SSD to ti odradi TRIMM, meni su čak sami Windowsi tražili).

Nadam se da sam ti jasno napisao i da neće biti problema. Za nejasnoće javi mi se ili privatnom porukom, twitterom, na Battlelogu ili na facebooku - čisto da ne spamamo ovdje jer nije tema Windows 8 već BF4.

Twitter: @191x7
16 godina
moderator
Battlefield 4
Zaštekaj miš i igraj.

Zadnje vrijeme to više nije normalno,svi nešto drkaju po igri,neki ultra 144Hz monitori,79,4fps lock,neki čak trebaju tutorial da bi igrali igricu :o

سمندری ڈاکو
Moj PC  
19 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
Zaštekaj miš i igraj.

Zadnje vrijeme to više nije normalno,svi nešto drkaju po igri,neki ultra 144Hz monitori,79,4fps lock,neki čak trebaju tutorial da bi igrali igricu :o

Zato ja kažem - javite mi se na Twitter. Rado ću odgovoriti na sva tehnološka, tehnička, komp, gaming i bf3/4 pitanja.

Windowsi, hardver, periferije, optimizacije, tweakanje, programi, postavke, nadogradnje, kiseli krastavi - sve.

15 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Samo da se javim. Nedavno sam na mišu na kuglicu, pa mi se ARAZER odmah javio i ponudio svoj miš te ga poslao instant.

Danas stižem sa posla a paketić čeka na stolu, smiješak od uha do uha.

jedno veliko hvala kolegi i samo dokaz da još postoji itekako dobih ljudi.

Eh kad se samo sjetim kad mi je došao G700s, htio sam ga odmah prodat i vratit se na G9X, ali su me dobri pajdaši Overlord i Master, odgovorili od toga i "prisilili" da ostanem na njemu i naviknem se. Sada samo mogu reći da je to d best maus i kupio sam još dvije eneloop baterije te punjač, da ga više ne moram nikad nakačit na kabel (koji je BTW pravljen od drveta vjerojatno s obzirom kako je krut).

Zasad prvi dojmovi, mercedes od miša. Kabal je krut a pošto sam dosad igrao na wireless miševima testirat ću kako se i ovaj ponaša.

Enelop bateriju mi je također dao, (da ženit ću ga) tako da sam tu pokriven i imam i punjač.

pirat kaže...
Zaštekaj miš i igraj. 

Ahaha istina, ali moram malo skillerske fore ubaciti, overclockati sad miš da puca sam i tako to :)
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Soldier977 kaže...

{#}

Potpisujem!

Lose strane:

Kabel govno! Al je standardni micro USB pa pase bilo koji kabel od novijih mobitela.

Baterije zdere ko Junior Cokolino.

Preporuka nove crne xx Eneloop. Drze skoro duplo dulje (al jos uvijek uzasno kratko prema drugim misevima)

Ergonomija nekima NIKAKO ne pase i morali su se rjesiti misa.

I naravno smirgl papir na palcu :)

Dobra strana ima puno, evo jedne: Logitech - najbolja podrska korisnicima vjerojatno na svijetu.

Pocela mi malo stekat tipka i dobio sam novi G700s.

13 godina
pirat kaže...
Zaštekaj miš i igraj.

Znam da se bojis da te netko ne prestigne u PROfesionalnosti!

Al taj mis se treba bar malo podesit. Pa ipak, ima 13 tipki, bilo bi steta da ih bar 4-5 ne iskoristis.

A i Logitech Gaming software ima i jedan od najboljih Macro editora, pa nek se Fila malo poigra ;)

191x7 kaže...
Zato ja kažem - javite mi se na Twitter. Rado ću odgovoriti na sva tehnološka, tehnička, komp, gaming i bf3/4 pitanja.

Windowsi, hardver, periferije, optimizacije, tweakanje, programi, postavke, nadogradnje, kiseli krastavi - sve.

Twiter? Sto je to? :)

Ja na forumu na PP na dan dobijem i do desetak poruka. {#} Trebas vidjeti sranja kad se vise ne sjecam kome sam sto napisao, a forum ne pamti odlazne poruke!! :)))

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Twiter? Sto je to? :)

Ja na forumu na PP na dan dobijem i do desetak poruka. {#} Trebas vidjeti sranja kad se vise ne sjecam kome sam sto napisao, a forum ne pamti odlazne poruke!! :)))

Što je Twitter? -> http://en.wikipedia.org/wiki/Twitter

I da, forum pamti odlazne poruke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 13:30 (191x7).
16 godina
191x7 kaže...
pirat kaže...
Zaštekaj miš i igraj.

Zato ja kažem:

Google is your friend,....

ili tko šta preferira,...

treba imati živaca sa svim kapitalcima,.....

[M|C] LuX_CROATIA
16 godina
odjavljen
Battlefield 4
Jedva čekam da stigne BF4... čak mi je palo na pamet da odspavam do 1.11. :)
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...
Jedva čekam da stigne BF4... čak mi je palo na pamet da odspavam do 1.11. :)

Nemoj, ljudina jedva čeka da rage baci po forumu {#}

16 godina
moderator
Battlefield 4
@Cyber
Možeš vidjeti odlazne poruke...
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
zdenko1991 kaže...

Bas stavljam windows 8. Kako besplatno prec na 8.1, jel to moguce?

Nakon instalacije ažuriraš Windowse (Windows Update), restartaš komp i onda u Marketu (Microsoftova trgovina, aplikacija, nađeš ju u Modern UI sučelju) imaš ponuđeno nadogradnju na 8.1. Velika je 3.6 GB. Preuzmeš, instalira se, komp se restarta i imaš Windows 8.1. Nakon toga prođeš disk cleanup (čišćenje diska, onaj alat od Windowsa) da ti ukloni Windows.old te u defragmenteru optimizaciju diska (ako ti je SSD to ti odradi TRIMM, meni su čak sami Windowsi tražili).

Nadam se da sam ti jasno napisao i da neće biti problema. Za nejasnoće javi mi se ili privatnom porukom, twitterom, na Battlelogu ili na facebooku - čisto da ne spamamo ovdje jer nije tema Windows 8 već BF4.

Ti si jedan od najboljih ljudi na forumu. Ovo je vec 5 put da pomognes. Hvala stari.Edit: ja glasam da ti budes admin na ovoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 14:58 (zdenko1991).
17 godina
Battlefield 4

Ovaj komentator je "lud", i pri tome zgodno "udijeli" informacije:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Moze jedno pitanjce, dali deluxe verzija na originu ukljucuje premium?

17 godina
Y2K2 kaže...

Ne. Na Originu ti je jasno pokazano što uključuje. I još nema verzije koja bi uključivala i igru i premium.

14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

ukljucuje igru + prvi dlc china rising i jos neke vragove.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 20:42 (SuperDox).
17 godina
SuperDox kaže...
Y2K2 kaže...

China Rising nije prvi dlc. Prvi dlc je Second Strike, dlc s 4 mape poznate iz BF3.

16 godina
191x7 kaže...

China Rising nije prvi dlc. Prvi dlc je Second Strike, dlc s 4 mape poznate iz BF3.

Onda obavijesti EA jer oni misle da je ;) KLIK

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
191x7 kaže...
SuperDox kaže...
Y2K2 kaže...

Si siguran?

Da nije to samo eksluzivno za konzole prvi secodn strike a china onda za pc, prvi..barem koliko sam ja ubra.

Ili na konzolama odmah dolazi secodn ass.

17 godina
Battlefield 4

Pa u ovoj istoj temi je bio govor o tome kako je Second Assault prvi dlc, linkani su čak i Dice izvori.

Kada sam aj rekao da je prvi China Rising, svi se obrukali na mene, a sad kad kažem da je Second Assault sad opet...

Edit:

http://battlefield.wikia.com/wiki/User_blog:3RDRANGER/Battlefield_4_DLC_Coming_First_to_Xbox_One

http://www.playstationlifestyle.net/2013/06/10/battlefield-4s-first-dlc-pack-second-assault-a-timed-exclusive-on-xbox-live/

http://www.ign.com/articles/2013/10/07/xbox-one-getting-battlefield-4s-second-assault-dlc-at-launch

http://www.joystiq.com/2013/08/20/battlefield-4-premium-includes-five-dlc-packs/

Second Assault je od prvog dana na Xboxu, a kasnije dolazi na druge platforme. China rising tek u prosincu.

Edit2:

Evo još čvršći dokaz:

http://www.bf4blog.com/battlefield-4-dlc-expansion-packs-announced/

I da, redoslijed DLC-ova prikazan u Premiumu nije kronološki ako niste skužili, isto je kao u BF3.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:40 (191x7).
Moj PC  
8 0 hvala 7
13 godina
Battlefield 4

Znaci preorderom se dobija drugi DLC, a tko ga ne kupi odvojeno ili Premium, nece imati prvi DLC, tj. Second Assault?

To se samo meni cini il su ovo potpuno bez veze napravili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:44 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Znaci preorderom se dobija drugi DLC, a tko ga ne kupi odvojeno ili Premium, nece imati prvi DLC, tj. Second Assault?

Ak je tako, to je ultimativni kurvinski potez. Znaci vrijedi ti k...c jer ne dobijes prvi negontko zna koji dlc a ako kupis premium imas odmah sve.

Dobra fora za navuci ljude na kupnju premiuma. 

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa prvi DLC je prerada starih mapa. Tko ih ne želi zašto bi ih imao. U biti zato su stavili China Rising kao dodatak. Sve u svemu vidim tu namjeru EA da navuče sve igrače iz BF3 na BF4. Jer recimo meni je super što su najavili u Second assault Caspian, Firestorm i Gulf of Oman dok Metro mi i nije baš nešto. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:54 (Hummer).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Si siguran?

Da nije to samo eksluzivno za konzole prvi secodn strike a china onda za pc, prvi..barem koliko sam ja ubra.

Ili na konzolama odmah dolazi secodn ass.

Second assault dolazi prvo na Xbox One, nakon puštanja igre u pogon (19.11.). Ne piše točno kad je to "odmah poslije". Isto tako ne piše kada će se moći zaigrati na PC-u i ostalim konzolama.

China Rising dolazi krajem godine, vjerojatno oko sredine prosinca (bio je neki leak info). (ako se prisjetimo BF3 i prvog DLC-a Back to Karkand koji je došao 13.12. i sadržavao je 4 remake mape).

Meni se čini da je malo čudno da će pustiti 2 DLCa već ove godine, ali nikad se ne zna.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:57 (Zura).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Upravo objavili na fejsu da će preload bit moguć 24 sata prije službenog izlaska!

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Pa je*emu, preorder sam napravio samo kako bi dobio prvi DLC("China Rising") tak da ne moram odma kupovat premium, a kad ono qurac, na kraju to neće biti prvi dlc?

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2013 0:51 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice