...i hvala bogu sto mi nije prolazila kupovina preko mexica, jer me misticni podsjertio na AA provding ground, pa mozda cak ni nekupim bf4 jer jednostavno vise nemam zivaca za njihove igre. tako da ti ono ne stoji da cu igrati svaki dan. biti ce napredak ako je uopce kupim a kamli da cu je igrati 1000 sati.
Prijatelju, nemoj se lagati...kupit ćeš ju kao što si i trojku. Istina, tad je pomama bila jača jer je bio ogroman skok u svakom aspektu igre.
To su ljudi isto očekivali i za BF4 ali se nije dogodilo u tolikoj mjeri pa sad svi pljuju, kukaju i sebe lažu da je igra smeće...
Igra ima puno prednosti u odnosu na 3-jku...ima i mane, po meni je taj Levolution najveća tj. bolje bi bilo da su se fokusirali na mikro-destrukcije a ne na ovo rušenje zgrade, brane i sličnih pi*darija...to je nepotrebno a najgore što je skriptirano i onemogućava detaljnije destrukcije koje bi većina igrača više cijenilo. Iskreno, nadam se da se na drugim mapama neće toliko osjećati taj utjecaj "levolucije" iako mi je to sve izglednije... Ali opet, kupio sam igru, igrat ću je jer me beta nije razočarala i jer je korak naprijed u svakom pogledu.
A vama kako bilo, ni za kim neću plakat, štoviše, za neke će mi biti i drago da ih ne vidim ;)