hrpa oruzja u BF3 ima izmisljena imena, samo da ih netko ne bi tuzio
kao npr...
M416, M5K, ACW-R, M417, PDW-R, G53...
kao npr...
kao npr...
M-TAR 21.
Dok god ispaljuju metke, a ne lignje, dobro je :P
Dok god ispaljuju metke, a ne lignje, dobro je :P
Osim ako ogladniš dok igraš, onda bi lignje dobro došle.
Kad ih ispališ iz cijevi to je praktički kao da su sa žara...
50 killstreak bi trebalo nagraditi sa nukicom - to želim vidjeti u BF4!
Ali ne ono da baciš njuku i gotova runda, nego odabereš na mapi mjesto kao kad bacas mortar i onda razoriš pola mape.
Točno, nisam mislio da nukica donese partiju, nego da podere sve živo na mapi i da napravi ršum.
Bilo bi fora nakon nukice igrat po spaljenom i razrovanom terenu ;)
Pa da, i pustiš dlc biohazard protection suits. I tko ne kupi, vojnik mu po tom terenu nakon nukice lagano gubi hp i onako kašlje krv po ekranu.
JAko!!
I onda kazete da je squid gun neozbiljna stvar!
Btw, nuke bi trebao dobiti onaj tko ostvar 50 deadstreak, da svima J. M.
kao npr...
M-TAR 21.
MTAR 21 postoji, jedna od varijanti slavnog Tavora.
onda bi to bio raj za citere, netreba im pruziti to zadovoljstvo
onda bi to bio raj za citere, netreba im pruziti to zadovoljstvo
DEADSTREAK
Znači da umreš 50 puta za redom, onda bi dobio nuke. Koji čiter bi namjerno ginuo????
EDIT:
Zadnja dva službena Screenshota:
Možda bi bilo lijepo uvesti nekakve zanimljive animacije tipa da se možeš prisloniti uz zid i proviriti samo glavom bez da izlažeš tijelo. Također mogućnost "kuhanja" granate bi bila dobra!?
Možda bi bilo lijepo uvesti nekakve zanimljive animacije tipa da se možeš prisloniti uz zid i proviriti samo glavom bez da izlažeš tijelo. Također mogućnost "kuhanja" granate bi bila dobra!?
To imaš u bf3, odaberi nade, dakle da ga držiš u ruci, i klikni i drži i kuhaj do mile volje.
To imaš u bf3, odaberi nade, dakle da ga držiš u ruci, i klikni i drži i kuhaj do mile volje.
Hmm.. To mi je promaklo
EDIT: Ipak ne :)
To nije pravo kuhanje. To je samo držanje granate u ruci. S "kuhanjem" bi trebao moći dozirati kada će granata eksplodirati. U bf-u ako držiš granatu recimo 20sec i baciš je, ona će eksplodirati nakon jednakog vremena kao da si je bacio odmah, znači bez držanja.
DEADSTREAK
DADSTREAK
bezveze, to smo vec vidli u traileru
http://bf4central.com/battlefield-4-system-requirements/
evo linka na one syse šta sam napisao malo iznad, tek toliko.
I mattov video.
Intervju:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FsaKhsFgi1M
Ugl. :)
Jel postoji kakva informacija kojeg datuma bi Beta mogla krenuti ?
Jel postoji kakva informacija kojeg datuma bi Beta mogla krenuti ?
Ne očekuj "javnu" Betu prije 9-og mjeseca, najranije krajem 8-og.
e ma ovaj bf4 ce bit isti ko i prijasnji mu; bf3...pa mislim grafika je ko u cod bo 2 teksture su mutne, a gameplay je sranje, kao one neke scene sto pada zgrada ili su u vodi, pa to kopiraju cod. COD JE 100% BOLJI OD BF, jos ce ga dotuc ovaj novi cod; cod ghosts
e ma ovaj bf4 ce bit isti ko i prijasnji mu; bf3...pa mislim grafika je ko u cod bo 2 teksture su mutne, a gameplay je sranje, kao one neke scene sto pada zgrada ili su u vodi, pa to kopiraju cod. COD JE 100% BOLJI OD BF, jos ce ga dotuc ovaj novi cod; cod ghosts
Uhvati tu lijanu za koju se pokušavaš uhvatiti i odmajmuniraj iz ove teme.
Jer te BF očito uopće ne zanima nego samo pokušavaš trollati ovdje.
Slažem se,pogotovo što se grafike tiće...cod bo 2 ga pojede za doručak.
Ja sam jednom igrao bettlefield 3 i ubio me tenk. Ne razumijem kako on ima killstreak tenk a ja to nemogu otključati.
Obirsao sam igru, smetala me loša grafika.
Ja sam jednom igrao bettlefield 3 i ubio me tenk. Ne razumijem kako on ima killstreak tenk a ja to nemogu otključati.
Same here! :(
Isprobao sam taj puno spominjani BF3.
Malo igram. I stojim pokraj tenka, nesto stisnem i nastanem unutra!
I onda nisam znao sto dalje, sve tipke sam isprobao...
Izasao sam van iz igre i takodjer odinstalirao :( Bez veze i ruzna grafika.
da..i kako uvjek ima goriva u vozilima totalno nerealno
da..i kako uvjek ima goriva u vozilima totalno nerealno
A tek neograničeno municije u svim vozilima.
ma nije to niš. Bio sam ja kod frenda, inače car lik. Igra onda taj bf.I sad igraju kao da igraju wow ili diablo, njih 4 se kreću samo i kad jedan umre ovaj baci neki spell i oživi ga i ovaj samo ustane i ide dalje. Svašta.
I da, koliko sam skužio, da bi igrao moraš igrati na crt monitoru, i podržava samo do 1024x768 reze.
užas igra, ne znam kako je itko može igrati :(
e da da..sad sam čuo da baš radi takvih ukidaju squad u četvorci
O cem se radi tu u tom betafild 4?
Cuo sam da se puca sa nekim squid gunovima i da upravljas jedinicama.
Jel to nesto ko crysis ali u stilu Command & Conquer?
Same here! :(
Isprobao sam taj puno spominjani BF3.
Malo igram. I stojim pokraj tenka, nesto stisnem i nastanem unutra!
I onda nisam znao sto dalje, sve tipke sam isprobao...
Izasao sam van iz igre i takodjer odinstalirao :( Bez veze i ruzna grafika.
nije dosta kaj ste b3 temu nakrcali glupostima spamom i plakanjem ..sad selite polako i ovdje?
nemoj tako:( moramo se malo zabaviti u ovoj crnoj zemlji:))