Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.614.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Mlitavi kaže...

A kad sam rekao da će bit isti k kao i BF3 onda su me svi ispljuvali i dobio sam hrpu TD. BF3 postaje COD. Mužnja, mužnja, mužnja. Gadi mi se.

Da BF postane cod, prvo bi se trebao vratiti 6 godina u nazad, jer se od cod-a 4 nista znacajno nije promjenilo ni u 2013. godini.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 15:20 (MARKOcVp).
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Mlitavi kaže...

A kad sam rekao da će bit isti k kao i BF3 onda su me svi ispljuvali i dobio sam hrpu TD. BF3 postaje COD. Mužnja, mužnja, mužnja. Gadi mi se.

Da BF postane cod, prvo bi se trebao vratiti 6 godina u nazad, jer se od cod-a 4 nista znacajno nije promjenilo ni u 2013. godini.

Fulao si poantu mojeg posta

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Već 12 stranica topica a praktično ništa još nisu ni najavili.

Nevjerojatno je koliko ste uživljeni u ovu glupost od igre.{#}

1 13 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

draze nas draze....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

draze nas draze....

Hmmm...pomorske bitke??

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Podmornice??? {#}

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

8 1 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...

draze nas draze....

bilo bi extra vidjeti podmornicu ili neki veci brod po timu

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 18:41 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

samo neznam kako bi ta podmornica stala na bazar i seine!?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

ma sredim ja :P

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

haha, al na wake islandu bi super pasala

15 godina
MARKOcVp kaže...
MaxonUniversal kaže...

da, super bi bilo da se parkiraš na sredinu i da pucaš iz nje neke lude  rakete na kopno, već vidim fegete koji imaju 800 sati samo u podmornicama.

lol

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...
MaxonUniversal kaže...

da, super bi bilo da se parkiraš na sredinu i da pucaš iz nje neke lude  rakete na kopno, već vidim fegete koji imaju 800 sati samo u podmornicama.

lol

A to su mislili i za AC130, pa je dobro balansiran i nije overpower, ako dobro naprave bilo bi super :D

15 godina
MARKOcVp kaže...

A to su mislili i za AC130, pa je dobro balansiran i nije overpower, ako dobro naprave bilo bi super :D

da trebalo im je samo mjesec dva da balansiraju ac130

da ne pričamo o gluposti zvanoj vbr.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

nova fotka brijem neki brod al to imamo u bf3 kaj ne

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 19:40 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nvidia GTX 680 kaže...

ima, samo ovaj je veci

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 20:04 (MARKOcVp).
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

ima, samo ovaj je veci

Nije brod, vec nosac aviona... 

Vjerojatno ce sluziti za istu svrhu kao i u bf3... :D

Sniping is my job.
13 godina
Battlefield 4

Ako ce biti podmornica,onda mi je logicno da ce biti samo jedna koja ce imati ulogu poput ac130 u armored killu,dakle underwater rokacina po spawn mjestima.

U tome slucaju ne znam kako ce rijesiti mogucnost da se ta podmornica unisti,prašinari nikako,mozda brodovi,avioni?Ali tko ce bas ukljucivati avionski "perk" nosanja torpeda,kada se borba uglavnom odvija na tlu!?Ubacivanjem malih ratnih brodica,tada bi sve to sa torpedima imalo smisla.

Nagurati 5-6 podmornica,mislim da nema sanse!

No bolje ne nagadati i cekati sluzbenu objavu.Jedino sto se nadam da DICE ovaj puta nece toliko grijesiti kao sa trojkom!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Ako ce biti podmornica,onda mi je logicno da ce biti samo jedna koja ce imati ulogu poput ac130 u armored killu,dakle underwater rokacina po spawn mjestima.

U tome slucaju ne znam kako ce rijesiti mogucnost da se ta podmornica unisti,prašinari nikako,mozda brodovi,avioni?Ali tko ce bas ukljucivati avionski "perk" nosanja torpeda,kada se borba uglavnom odvija na tlu!?Ubacivanjem malih ratnih brodica,tada bi sve to sa torpedima imalo smisla.

No bolje ne nagadati i cekati sluzbenu objavu.Jedino sto se nadam da DICE ovaj puta nece toliko grijesiti kao sa trojkom!{#}

A možda dodaju i ronjenje te stavljanje c4 na istu? Mada sumnjam, prije da je ovo SP content.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Milka30 kaže...

A možda dodaju i ronjenje te stavljanje c4 na istu? Mada sumnjam, prije da je ovo SP content.

E vidiš, ovo s ronjenjem ima smisla, bilo bi zanimljivo! :D

Sniping is my job.
13 godina
Schima kaže...

Eto vidis;Prijatelj sa posla mi se prije mjesec dana kunio da je saznao sta ce cetvorka novoga doneti,izmedu njegovih baljezgarija je napomenuo i ronjenje.....

Da bi ronio moras imati odjelo.Hoce li ga nosati stalno ili ce se lik presvlaciti?

Nosanje;Ne bas,kako bi sa perajama uopce trcao?Kako ces se nekome prisuljati kada se cuje ono KLAP,KLAP!?

Presvlacene;totalno nerealno i bilo bi sporo,jedino da DICE napravi da se lik automatski transformira u ronioca cim dotakne vodu,sto je opet,nerealno!

Da bude stalno u odjelu;Mozda,ali da bude ono kao neka posebna jedinica,koja bi imala ulogu.......da roni i unistava podmornice.....DUMB!

Situacija:

Ja,specijalac koji roni,ono ronim i unistavam,podmornice,yea bro i rule!Roknem podmornicu i cekam ono,15 minuta do sledeceg respawna podmornice,YEA!

...i da u nekakvom ludilu bude takvih ronilaca,ne bih se uopce iznenadio da po mapi bude oko 20-tak noobina koji kampiraju negdje u dubini!

16 godina
moderator
Battlefield 4

Land

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 5
17 godina
pirat kaže...

Land

Nekako si mislim da bi mogao slijediti Air video, sea i land su nam objavljeni ???

BF3: [G] Pamark
15 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Da, možda bude brod i možeš uć u topove i pucat po kopnu beskonačno.

pirat kaže...

Land

Dakle tenkovi potvrđeni, super, dakle bf4 neće bit inf only.

16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Schima kaže...

Eto vidis;Prijatelj sa posla mi se prije mjesec dana kunio da je saznao sta ce cetvorka novoga doneti,izmedu njegovih baljezgarija je napomenuo i ronjenje.....

Da bi ronio moras imati odjelo.Hoce li ga nosati stalno ili ce se lik presvlaciti?

Nosanje;Ne bas,kako bi sa perajama uopce trcao?Kako ces se nekome prisuljati kada se cuje ono KLAP,KLAP!?

Presvlacene;totalno nerealno i bilo bi sporo,jedino da DICE napravi da se lik automatski transformira u ronioca cim dotakne vodu,sto je opet,nerealno!

Da bude stalno u odjelu;Mozda,ali da bude ono kao neka posebna jedinica,koja bi imala ulogu.......da roni i unistava podmornice.....DUMB!

Situacija:

Ja,specijalac koji roni,ono ronim i unistavam,podmornice,yea bro i rule!Roknem podmornicu i cekam ono,15 minuta do sledeceg respawna podmornice,YEA!

...i da u nekakvom ludilu bude takvih ronilaca,ne bih se uopce iznenadio da po mapi bude oko 20-tak noobina koji kampiraju negdje u dubini!

Ti se sigurno šališ? Hajde da nema tona FPS igara sa ronjenjem i lung capacity sistemom... Nisam mislio doslovno na ronioce, ni da bi podmornice bile miljama pod morem. Podmornica bi recimo bila pri površini, ti bi samo uletio, postavio c4 i otišao...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
fila2208 kaže...

Dakle tenkovi potvrđeni, super, dakle bf4 neće bit inf only.

Uf, vec sam se uplasio....

{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 4

Kek!

Novi teaser pic!

{#}

Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sta bi dao da ovakve detaljne texture budu... Bilo bi dobro kad bi ovaj put unutrasnjost jeta izgledala onak detaljno ko u single playeru od bf3. Pas mater ne kuzim zakaj nisu te detalje tak zadrzali  u multiplyeru.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Land

još samo Air fali....

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
Scrappy kaže...
pirat kaže...

Land

još samo Air fali....

{#}

Ako nista drugo, znaju napraviti hype :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Scrappy kaže...
pirat kaže...

Land

još samo Air fali....

{#}

Ako nista drugo, znaju napraviti hype :)

Ill give them that!

Znaju, serkaju sa tim malim filmićima i onda se svi narajcamo. Vrag zna šta će bit na kraju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice