Zasto premium edition?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zato što s premium edition odmah dobivaš sve dlc-ove i izađe te puno jeftinije nego da sad uzmeš standard edition pa onda kasnije premium membership zasebno ili svaki dlc zasebno.
A vjeruj mi, ako se navućeš na bf, prije ili kasnije ćeš ionako kupiti sve dlc-ove.
Sa novim driverima sam primjetio pad fps, cak mi i teren u nekim podrucjima titra (crne crte). Da vratim na prijasnje, koji su najbolji?
na win10 mi se rusi bf3, dakle ucita mapu i samo kreš na desktop, bf3 not respoding itd! jos netko????
meni se igra nije htjela pokrenuti pod win 10, tj. prvih par dana sve ok a zatim puf izbacuje i prije učitavanja ičega.
stavio sam je da se pokreće pod win 8 compability i sad je ok, pokušaj tako.

Imam Windows 10 i nisam ništa dirao a Bf3 radi ko podmazan... Jedino sam primjetio da malo trza čim se spojim na server(prije prvog spawna)
Jel ima netko problem da mu TeamViewer ne dozvoljava da igraš u full skrinu? Svaki put moram ugasit TV da bi mogao igrati Bf3 kak treba. Windows 10 Pro, isti problem sam imao i na 8.1 Pro...
Jel ima netko problem da mu TeamViewer ne dozvoljava da igraš u full skrinu? Svaki put moram ugasit TV da bi mogao igrati Bf3 kak treba. Windows 10 Pro, isti problem sam imao i na 8.1 Pro...
Gasi TV. Svakako nije dobro da radi u igranju, zna sranja raditi za performance igre.
btw. korisnicima win10 kako vam se bf3 ponaša, neznam dali je to kakav pacebo efekt ali čini mi se da mi je grafa preko 90% vremena zakucana na 100%.
što mi do nedavno nije bio slučaj.
na win10 mi se rusi bf3, dakle ucita mapu i samo kreš na desktop, bf3 not respoding itd! jos netko????
To je do Win10... zajeb**** se. Šta reć pa si išao na win10? Ja evo cijelo vrijeme kontam oću li, neću li... Potonje uvijek prevlada, kad shvatim da nemam trenutno beneficija od 10ke još uvijek, dok ne izađu dx12 naslovi.
Ovo je ko onaj put davno - kapacitori XD... I meni se često dogodi da se ne sitin riječi na hrvatskom a znam englesku, al kad se to dogodi, onda napišem na eng... U ovom slučaju "permissions".
Na kojem si procu sad kad si proda onog pentača?
A da ne govorim o pustim prikupljajem podataka u pozadini i mogucim blokiranjem i brisanjem određenih sadrzaja!!

To je do Win10... zajeb**** se. Šta reć pa si išao na win10? Ja evo cijelo vrijeme kontam oću li, neću li... Potonje uvijek prevlada, kad shvatim da nemam trenutno beneficija od 10ke još uvijek, dok ne izađu dx12 naslovi.
Ovo je ko onaj put davno - kapacitori XD... I meni se često dogodi da se ne sitin riječi na hrvatskom a znam englesku, al kad se to dogodi, onda napišem na eng... U ovom slučaju "permissions".
ehehh, uzeo sam za prvu ruku i3 4150(imali smo lan party od 5dana:)...cekam neku finu priliku!
A da ne govorim o pustim prikupljajem podataka u pozadini i mogucim blokiranjem i brisanjem određenih sadrzaja!!
Ja se potpuno slažem s tim. Svako malo slušam o bugovima. Vjerojatno se sve to pegla redovito, ali sve skupa mi se čini još zeleno. Tek kad svi budu počeli govorit da sve uglavnom funckionira, tek onda prelazim, sa win 8.1pro... 8.1 mi je evo već skoro godinu dana, mijenjao matičnu i proc u međuvremenu i nikakvih problema nisam ima. 8.1 mi se čini jako dobro ispeglanim.
ps i te sheme sa prikupljanjem podataka i neprestanom komunikacijom sa ms serverima mi je pre intrusive. Al fora je kako pič*e privuku nas da prelazimo na nove inačice windowsa - novi dx samo na win10 ...
ehehh, uzeo sam za prvu ruku i3 4150(imali smo lan party od 5dana:)...cekam neku finu priliku!
Uff, 5 dana?! Kolko se pive popilo? XD
ps kad smo već krenuli o win10, kakvim se tebi čine?
Šta vi trabunjate, Bf3 na Windowsu 10 radi ko podmazan... Ne trabunjajte kad ne znate
Šta vi trabunjate, Bf3 na Windowsu 10 radi ko podmazan... Ne trabunjajte kad ne znate
Ili ne znaš čitat ili ne znaš razumit. Nitko nije spominjao win10 i bf3 izričito. Spominjali smo win10 općenito. A općenito je činjenica da je win10 još prilično zelen. Moja metoda je bila uvijek: Čekaj dok svi na netu i među prijateljima koji su prešli na novi windows kažu: Da, novi win je odličan. Pokazala se uspješnom. Ali to se još nije dogodilo. Zapravo ovo je windows koji je dobio najviše lošijih recenzija do sad (izuzmimo vistu). Koristim PC od windows95 tako da mislim da imam pravo kad kažem da win10 još nije ispeglan.
Dozvoljeno je napravit malu digresiju u temi, neće nas nitko linčovat.na OT
Uff, 5 dana?! Kolko se pive popilo? XD
ps kad smo već krenuli o win10, kakvim se tebi čine?
bilo svega, poprilicno a kakvi su win10? pitaj me za 5godina!
Šta ovo Chrome nije više podržan browser?
U krivoj temi si!
:)
Izgleda da vise nije...
Nisam... :)
Daj nemoj me klat, sad ću u depru past :(
U krivoj temi si!
:)
Izgleda da vise nije...
Koristio sam chrome godinama, i bio zadovoljan, ali ovo ne oprastam! Slow firefox here we meet again..
U mome slučaju dobar stari brzi IE
Ma nema problema, instaliras IE za BF a chrome ostaje za sve drugo i nema potreba prebacivati favorite.
Vec neko vrijeme pokusavam podesit boje tako da mankem blue tint bas kao sto se to moglo u bf3 tweaker, i da mi je po izgledu slicno venice modu. Proba sam razne sweetfx, ne odgovara mi nijedan jer su boje sve iste kao i prije. Vec sam podesio saturation no zelim poboljsat, pa zna li netko kako podesit boje u amd ccc, ono red, green i blue. Ima guidova po netu za nvidia no te boje meni ne odgovaraju..
Nakon odigranih 7h vrlo sam zadovoljan :D ovo mi je prva MP pucacina i jos se prilagodjavam stanju na terenu. Dosta je brzo i nemam naviku da se konstantno krecem, stanem ko levat i nesto cekam dok me neko ne iznenadi s ledja :D Veci dio vremena biram Recon klasu, nikako da se oslobodim SP navike da idem sam po svom
Cesto mi pise spawn on your team ali ja nemam pojma sta treba da uradim :D jos uvijek sam u fazonu lezi, nisani, pucaj, cekaj da te pogode :D
Ne znam koji su serveri dobri koji losi, kad udjem na battlelog vidim gdje ima igraca i tu uskocim :D
Nakon odigranih 7h vrlo sam zadovoljan :D ovo mi je prva MP pucacina i jos se prilagodjavam stanju na terenu. Dosta je brzo i nemam naviku da se konstantno krecem, stanem ko levat i nesto cekam dok me neko ne iznenadi s ledja :D Veci dio vremena biram Recon klasu, nikako da se oslobodim SP navike da idem sam po svom
Cesto mi pise spawn on your team ali ja nemam pojma sta treba da uradim :D jos uvijek sam u fazonu lezi, nisani, pucaj, cekaj da te pogode :D
Ne znam koji su serveri dobri koji losi, kad udjem na battlelog vidim gdje ima igraca i tu uskocim :D
Recon igraš kad je mapa velika(gledamo da imaš snajper), nije ti ovo CS da igraš na prvoj linij sa snajperom. Ne brini, naviknit ćeš se na sve, svatko je bio takav u početku... Kada je ima artiljerije uzmi supportera ili inžinjera.. Kada je velika mapa uzimaš snajpera ali s njim moraš znat rukovat, metak sjebano leti, najgore od svega što nisu svi snajperi iste jačine.. Ja sam naviko na M95B i kad sam dobio L96(msm da se tak zove), svaki metak doslovno prođe iznad glave... Assault uzimaš kad su mape bez artiljerije, tipa Metro i sl. mape... Al najbolje ti je gledati da uzmeš klasu koje ima najmanje... Nekad se zna dogoditi(najviše kod QL mapa s artiljerijom) da fali assaulta(nema te ko oživit) dok svi uzimaju inžinjera i tu i tamo koji snajper i supporter... Dakle biraj da izjednačiš klase.. Tipa ako nema supportera, tim ti je vjv na minimumu s municijom, ti pobacaš po mapi kutije s municijom i dobivaš gomilu poena.
Za početak igraj na serverima do 32(maks 48) igrača jer ćeš brže napredovati.
Odmah prvi problem što vidim, pa i u CQ modu, moraš se krećat, ako dugo stojiš (ležiš :P) na jednom mjestu gotov si.
Znači mjenjaj poziciju nakon ubojstva ili nekoliko ispaljenih hitaca. U CQ modu neznam kako je, vjerovatno zbog artiljerije, tenkova aviona i druge mašinerije nemožeš igrat napadački ali uvjek možeš podržavat svoj tim jednim od gadgeta što recon klasa ima na raspolaganju.
Što se tiče TDM tu možeš igrat napadački, u početku uzmi puške tipa SKS i ako napadaš gledaj da je medic uvjek negdje u tvojoj blizini ili ga jednostavno prati.
Kasnije kad se malo ruka navikne i postaneš dosta precizan možeš preć na sniper bolt puške i gađat u glavu. Moja preporuka M40A5 jer ima vrlo mali razmak između dva pucnja pa uspiješ ubit protivnika i ako ga prvi put ne pogodiš u glavu.
Nemoj ni pomislit kampat u TDM, ako ima bar jedan dobar/prosječan igrač nastradat ćeš. Ležanje u TDM sa reacon klasom ne prolazi jer su mape male i čim opališ zasvitliš na mini mapi i svi se strču na tebe, pa čak i ako koristiš prigušivač i dalje možeš bit lociran pomoću zvuka koji proizvodi tvoj hitac ili tvoj lik.
Znači u TDM se kreći pa i ako odlučiš kampat nemoj nišanit samo s mišom nek ti i tvoja kretnja livo-desno koristi kao ispravka nišanjenja.
Ako pokrivaš neki prolaz onda nemoj samo čekat da se neko pojavi, nego opet koristi gore opisanu kretnju i ivicu zida, znači proviriš i odmah se vratiš i to ponavljaš dok neko ne naiđe a ne samo stat i čekat.
PS. Eh da, nemoj zaboravit potpuno STAT u trenutku pucanja, znači livo-desno i u trenutku kad misliš opalit staneš i opališ i samo ponavljaj dok neubiješ protivnika
(ili on tebe ^^), sa snajper puškama nemoš se kretat u momentu kad opališ jer će metak otić svugdje samo ne u metu. :)
PS2. Pored visokog RPM M40A5 ima i dobar hip accuracy, nabaci na nju laser i spreman si za agresivnog recona. :)
Samo nemoj zaboravit isključit laser u momentu nišanjenja jer ćeš odat svoju poziciju ali i opomenut lika kojeg nišaniš da ti je meta. :)
Bok..Vec dugo nisam igrao bf3 i sad sam odlucio ponovno instalirat igru..I kad sam sve zavrsio kad sam instaliro sve updateove u sve kad pokrecem igru tj spajam se na server javlja bf 3 stopped working.Guglao sam al ni jedno rjesenje ne pali...pls help :D
Bok..Vec dugo nisam igrao bf3 i sad sam odlucio ponovno instalirat igru..I kad sam sve zavrsio kad sam instaliro sve updateove u sve kad pokrecem igru tj spajam se na server javlja bf 3 stopped working.Guglao sam al ni jedno rjesenje ne pali...pls help :D
Pokušaj otvorit portove u modemu, update PBa, repair instalacije...ja sam sve to navedeno, i ko zna šta još, napravio i riješio sam problem. Nema ti druge nego sve po redu dok problem nestane. :)
koji je pass za zyxel modem?nemogu se nikako sjetit