Moguce da je ban sa Metabansa, tako da si banan na svim serverima koji strimaju tu listu.
A kako da se na to zalim?
Edit: I kako da vidim zbog cega sam banan?
Ama jok. No sikiriki. Slika
edit: Ev ti pa se žali http://tts-clan.ru/
Moguce da je ban sa Metabansa, tako da si banan na svim serverima koji strimaju tu listu.
edit: Ev ti pa se žali http://tts-clan.ru/
Iako ne mora znaciti, ako imas privatnu listu koju šeras samo sa frendovima nece ti ga metabans prikazati.
Pa dali su ti u opisu stranicu na kojoj se možeš žaliti...
Ma je stima, ali ako je zbog metabansa kao sto ceco kaze onda nista.
8 crnih... Zdenko, crni Zdenko...
A jesi se usro. Si siguran da nešto ne koristiš? BTW, ban si dobio od admina sa servera. Ja ga uglavnom dobijem zbog "jezičine", ilitiga tipkanja u chat.
A jesi se usro. Si siguran da nešto ne koristiš? BTW, ban si dobio od admina sa servera. Ja ga uglavnom dobijem zbog "jezičine", ilitiga tipkanja u chat.
Ne.K
M to je greska pa desi se. U par dana lupat toliko screenshota mora neki biti crni.
M to je greska pa desi se. U par dana lupat toliko screenshota mora neki biti crni.
Aha, isto je i kad praviš djecu, jel? Svako šesto-sedmo može biti crno? A žena kaže da nema pojma o čemu se radi...
Aha, isto je i kad praviš djecu, jel? Svako šesto-sedmo može biti crno? A žena kaže da nema pojma o čemu se radi...
Pa da, a sta sad
Ovaj mi je najjaci. Onaj trenutak kad znas da si j.ebo jeza.
http://screens.pbscreens.com/1076/original/f4bdf5c396bfb02092a5a3d337ed74a0.png
Pa da, a sta sad
Ako je točna izvjesna narodna izreka ti imaš puzdru ko magarac!
ok, sad još pošalji jutarnju mokraću i malo krvi
4 uha? Mutant? Kolko pimpača onda imaš?
Opa, bit će Junior sretan. A i pijanac
Sad će se zvati kuća "Kod veselih čarapa".
4 uha? Mutant? Kolko pimpača onda imaš?
Dođi pa provjeri
Mislim da je to kupio samo da Junioru može pokazat da se ima, a vjerojatno mu neće dat i pustit će ga da pati.
Tako bih ja, pa pretpostavljam...
4 uha, jedna kroksica na slici, znaci ima samo jednu nogu, bog zna kolko pimpaca...jbt pa sto je on?!?
4 uha, jedna kroksica na slici, znaci ima samo jednu nogu, bog zna kolko pimpaca...jbt pa sto je on?!?
Samo jednu nogu? To objašnjava ime pijana_carapa (a ne čarape).
Misliš, mogao se zvati i 3 kurtona?
^^
Vriiiiistiiim
Ma već je sada ko na kolodvoru..... još me j*be da idemo kod Cybera u VŽ
Mislim da je to kupio samo da Junioru može pokazat da se ima, a vjerojatno mu neće dat i pustit će ga da pati.
Tako bih ja, pa pretpostavljam...
Pretpostavljaš točno :D ali nažalost, ove sluške (i podlogu) je platio lik vlastitim nofcem
Ko bi rekao da ću doživjeti dan da junior nešto sam plati
Vanzemaljac?
A kroksa je tu samo radi umjetničkog doživljaja :D
Ali sluške su stvarno udobne i imaju dobar zvuk.... znači zvučna je sljedeća na popisu kupnje?
Ali sluške su stvarno udobne i imaju dobar zvuk.... znači zvučna je sljedeća na popisu kupnje?
Ne treba ti. Ja ih imam spojene na X-FI i nije ništ posebno u odnosu na integrušu... Zaboravi, bolje uloži u alkohol!
Ne treba ti. Ja ih imam spojene na X-FI i nije ništ posebno u odnosu na integrušu... Zaboravi, bolje uloži u alkohol!
Totalno ispravna filozofija.
Čarapa...brijem da imaš jedan ovakav "tabletić" na monitoru...ono old school :)